سلام من یه 206 مدل 89 دارم آمپرش یکم از متوسط بالاست موقعه کولر روشن کردن درست میشه ولی موقعی که کولر روشن نیست همیشه و هر موقعه آمپرش میاد بالا چرا؟؟؟
Printable View
سلام من یه 206 مدل 89 دارم آمپرش یکم از متوسط بالاست موقعه کولر روشن کردن درست میشه ولی موقعی که کولر روشن نیست همیشه و هر موقعه آمپرش میاد بالا چرا؟؟؟
سلامنقل قول:
به نظرم راهی نداره.
یک شب تا صبح سر باتری رو بردار ببین بعدش چطور میشه.باید تا چند روز مشکلی نداشته باشی.
سلامنقل قول:
فکر کنم آمپر اب 206 به طور طبیعی رو خط وسط هستش. ( مثل پراید )
به هر حال بالا بودن آمپر آب میتونه از موارد زیر باشه:
- هوا داشتن سیستم
- آب رادیاتور خاصیتش رو از دست داده( باید هر دو سال یکبار تعویض بشه )
- فرسودگی واتر پمپ و خوردگی پره های اون
- ضعیف بودن شمع و یا تنظیم نبودن گپ اون ( باید هر 30 تا 40 هزار تا تعویض بشه )
سلامنقل قول:
من چیز غیر عادی نمیبینم.
موقع باز بودن سوییچ و خاموش بودن موتور چراغ چک روشن هستش.
بلافاصله بعد از روشن شدن موتور چراغ چک اگه اروری تو Ecu نباشه خاموش میشه.
دمای اب رو با این حساب ممکنه فقط با دیاگ بتونید مطمئن شید خرابی مهره سنسور اب می تونه این اشتباهات رو بوجود بیارهنقل قول:
سلامنقل قول:
دمای اب رو با این حساب ممکنه فقط با دیاگ بتونید مطمئن شید خرابی مهره سنسور اب می تونه این اشتباهات رو بوجود بیاره
ef7 فشنگی آب نداره.
سلام . بنده به مشکلی تو ماشینم بر خوردم که هر جا میبرم نمیدونن از چیه . ماشینم206 تیپ2 هست . موقعی که موتور سرده ریپ میزنه و خیلی بد کار میکنه حتی خاموش میشه دور موتور نوسان میزنه .اما وقتی موتور گرمه خوب کارمیکنه. دوستان اگه راهنماییم کنید ممنون میشم .
ماشین مامان منم اینجوری بود . بابام فک کنم استوپر شو عوض کرد درس شد. قیمتشم 60 ایناس . البته پراید بود.نقل قول:
مرسی . استپر چی هست کسی میتونه بیشتر راهنمایی کنه؟:n03:
یه قطعه هست که ورود اکسیژن تنظیم میکنه که در نهایت گازخوردن ماشینو تننظیم میکنه .نقل قول: