ایریدیوم بوش پایه بلند، عالیهنقل قول:
Printable View
ایریدیوم بوش پایه بلند، عالیهنقل قول:
دوست عزیزم از پاسخ شما صمیمانه تشکر میکنمنقل قول:
ایا این شمعی که فرمودید به سیستم برقی ماشین و همچنین ecu صدمه ای وارد نمیکنه؟
با سپاس فراوان
موفق باشید
سلام،خواهش میکنم قربان،نقل قول:
نه خیالتون راحت باشه، دو مورد دوستان انداختن و بسیار راضین، استفاده کنید و تغییر رو بوضوح در ماشینتون حس کنید،
البته قیمتش کمی بالاس، حدودای 180 یا کمتر اشتباه نکنم
سلام دوستان عزیز
بخام لامپای ماشینم عوض کنم، تا چه اندازه وات، میتونم بندازم، و چی پیشنهاد میدین، که ماشین برقش مشگل پیدا نکنه و نورش بهتر شه؟
احساس میکنم نورش خیلی زیاد نیست.
ممنون
پرگاز و پرشتاب حرکت کردن ٬ فشار بیش از حد به پدال گاز خصوصا در سربالایی ها و یا زمانیکه ماشین سنگین هست همیشه سعی کنید پدال گاز کمترین فشار و دنده در بهترین حالت باشه . معمولا اکثر راننده ها وقتی میبینن ماشین داره کم میاره بیشتر گاز میدن و معکوس نمیدن به همین دلیل مصرف سوخت بالامیره .نقل قول:
گازگاز کردن ماشین پشت چراغ قرمز به طور قابل ملاحظه ایی مصرف رو بالا میبره . بهتره ترمز دستی رو بکشید و تا زمان حرکت راننده جلویی شروع به حرکت نکنید ( بیشترین زمان مصرف سوخت هنگام حرکت از حال سکون است و این به دلیل اصطهکاک و جاذبه است )
پایین کشیدن شیشه ماشین در سرعت های بالا خصوصا جاده و اتوبان هم باعث سردرد و تنفس هوای آلوده میشه و هم باعث افزایش مصرف سوخت میشه
مورد بعدی ترمز زدن های سریع و بی ملاحظه هست .
به طور مثال شما در جلوی خود چراغ قرمز رو میبینید و خودروهایی که در حالت سکون متوقف شده اند . اکثر راننده ها با سرعت وارد منطقه شده و یکدفه ترمز میزنند درصورتی که اگر با یک محاسبه ساده زمان رسیدن به چراغ رو بررسی کنید با یک گاز دادن ملایم میتونید در مصرف سوخت صرفه جویی نمایید .
همینطور سرعت ثابت ۹۰ کیلومتر در اتوبان مصرف طبیعی ماشین شما رو نمایان میکند .
من لامپای ماشینم می سوزه دوستان هر چند ماه یه بار
لامپای جلو و مه شکن
55 آمپر مارک خوب چیا هست ؟
اصل و فرعش رو چطوری تشخیص بدم؟
ضمنا تا چند آمپر ضرری برای سیستم برقی و کاسه چراغ نداره؟
206 من مشکل کم کردن آب رادیات داره
من مجبورم هر چند روز یه بار اب سرریز کنم چون ابش کم میشه
- - - Updated - - -
206 من مشکل کم کردن آب رادیات داره
من مجبورم هر چند روز یه بار اب سرریز کنم چون ابش کم میشه
منم این مشکل رو دارم تند تند چراغ میسوزونه یکی از فامیلامونم همینطور . هرمارکی بندازید میسوزونه مشکل از جای دیگست .نقل قول:
نقل قول:
درب رادیات مخزن رو چک کنید میتونه از اونجا بخار بشه .
من عوض کردم لامپو، برقکار گفت، این سرسیمای که انداختن خیلی جنسشون آشغاله و داغ میشن و ذوب میشن سریع،نقل قول:
اگه لامپ عوض کردین، بخاین حتما سرسیم هم براتون عوض کنه، برنجی بندازین
نقل قول:
در ادامه صحبت آقا پوریا
کم کردن اب ممکنه از سر سیلندر هم باشه
بهتره پیگیری کنید حتما