مجدد تست كنيد.اين برنامه هايي كه خدمت شما معرفي كردم در انجمن دانلود نرم افزار موجود ميباشه كه اگر Search كنيد حتما پيدا ميكنيد.نقل قول:
Printable View
مجدد تست كنيد.اين برنامه هايي كه خدمت شما معرفي كردم در انجمن دانلود نرم افزار موجود ميباشه كه اگر Search كنيد حتما پيدا ميكنيد.نقل قول:
سلام اساتيد
من kis نسخه 8.0.0.454 نصب كردهام و با كرك اولين پست كرك يك ماهه كردهام ولي طبق عكس زير يه پيام مي ده و غير فعال مي شه دو سه بار كرك كرد هام و ريستارت ولي باز ارور مي ده راهنماييم كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.2ql.net/uploads/1242311724.jpg
این پیام هیچ ربطی به کرک یا اکتیو کردن کاسپر نداره و اصلا ارور هم نیست. هر موقع که هنگام وصل بودن به اینترنت کاسپر رو بخوایم غیر فعال کنیم یا از اون خارج بشیم این پیغام میاد و اعلام میکنه که برای انجام این کار بعد از 10 ثانیه ارتباط با اینترنت برای لحظاتی قطع خواهد شد که اگر yes رو بزنیم همون لحظه این کار انجام میشه اما اگر پشیمون شدیم ( مثلا موقع دانلود بدون رزیوم ) no رو انتخاب میکنیم. برای اینکه ببینید کاسپر کرک شده یا نه باید به قسمت license برید وببینید 30 روز به اول برگشته یا نه و اگر مشکل داشتید در تاپیک کرک وسریال بپرسید.نقل قول:
سلام دوستان
دیشب واسه لپ تاپ یکی از دوستان ای وی جی 8 رو حذف کردم و بعدشم ریست کردم و شروع کردم به نصب کسپر 8 ولی متاسفانه بعد از چند تا نکست که زدم پیغام داد که "یه نرم افزار به نام AVG8 روي سيستم شما نصب است لطفا ابتدا آن را حذف نموده و مجددا اقدام به نصب کسپر نمائید. ریست کردن ویندوز ممکن است به شما کمک کند."
حالا مشکل اینه که من مطمئنم AVG رو حذف كردم و حتي واسه اطمينان هر كليدی با اسم AVG یا AVG8 هم تو رجیستری پیدا کردم رو حذف کردم و حتی فولدر هایی که از AVG مونده بود رو پاک کردم و خلاصه هر کاری کردم نتونستم حالیش کنم که AVG حذف شده و بتونم نصبش کنم. سیستم رو هم ده بار ریست کردم. حتی دوباره AVG رو نصب كردم و باز حذفش کردم و نشد که نشد. ضمنا ویندوز لپ تاپه ویستا هستش.
از دوستان اگه کسی چیزی به نظرش می رسه خوشحال میشم راهنماییم کنه. ببخشید که طولانی شد.
پیشاپیش از همتون ممنونم.
ضمنا انتی ویروس فقط کسپر ! ! !:20:
پست زیر رو بخونید :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3139506&postcount=3741
من در كسپر وقتي fix now ميزنم،مينويسهsupport اين يعني چي؟
بايد چكار كنم؟
شما از كدام محصول و كدام نسخه استفاده ميكنيد؟رنگ آلارم Fix Now چه رنگي ميباشه؟در صورت امكان تصويري از صفحه نمايش داده شده به هنگام زدن دكمه Fix Now را قرار دهيد.نقل قول:
با سلام خدمت اساتید محترم.من دو تا ویندوز xp و هفت دارم.حالا میخواستم بدونم میشه از همون سریالی که برای فعال سازی تو xp استفاده کردم تو هفت هم استفاده کنم؟
سلام
من از KIS 2009 ورژن 8.0.0506 استفاده میکردم تا اینکه تصمیم گرفتم از Kaspersky Internet Security 2010 Beta
9.0.0.413 استفاده کنم متاسفانه بعد از نصب برنامه نمیدونم چرا سیستمم قاطی میکنه و بالا نمیاد یعنی بالا میاد ولی داخل ویندوز نمیشه مجبور شدم از طریق safe mode برنامه رو لنیستال کنم
چند بار هم نصب کردم همش این مشکل پیش میاد
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
سیستمم هم در حد خودش عالیه
مرسی
دلیلش مشخصه، به خاطر بتا یا آزمایشی بودن برنامه هست که از این مشکلات و ایراد ها زیاد داره. باید صبر کنید تا نسخه نهایی یا حداقل پیش نهایی 2010 بیاد.نقل قول: