نقل قول:
این ماشین طراحی و ساخت داخل چین هست.
من فکر کنم یه جا خونده بودم... آها ، پیدا کردم ، مجله ماشین مرداد 89 !!! : "...درخصوص طراحی ام جی 550 باید بگویم که در SAIC Motor's UK در بیرمنگام و توسط تیم آنتونی ویلیامز (مدیر دپارتمان طراحی SAIC Motor's) با فلسفه یا بهتر است بگوییم استایل طراحی سیال خلق شد . حتی اکسل های آن برگرفته از سیستم z شکل بی ام و و سیستم تعلیقش توسط مهندسین اسبق روور و ام جی طراحی شده ..."
میدونم SAIC motos مال چینه ، اما طراحاش ، طراح های سابق ام جی بودند .
نقل قول:
این مقایسه ی درستی نیست.با توجه به کیفیت محصولات چینی که همیشه پایین بودن باید مقایسه ی بهتری بکنید...
ماشین های با برند چینی همیشه کیفیتشون پایین بوده ، نه وقتی یه برند دیگه رو میخرن ، همونطور که ماشین های با برند هندی حرفی برای گفتن ندارن .
اصلا جالبه بدونین سایپا هم مدتی قصد کرده بود جزء خریدار های ام جی بشه ، اما منصرف شد . حالا شما فکر کن سایپا ام جی رو میخرید ، آیا با همون کیفیت پرایدش ام جی رو تولید میکرد ؟ آیا الان بنز E280 که ایران خودرو مونتاژ میکنه کیفیتش در حد پرشیاست؟؟ (تاپ خودرو مونتاژ کننده ی E280 زیر مجموعه ایران خودرو است) بحث ام جی هم همینه
نقل قول:
عرض به حضور شما در مورد چیزی که ازش اطلاعی ندارم حرفی نمیزنم ولی موضوع بحث الان MG550 هست...
موضوع ام جی 6 رو برای اثبات این نکته که هنوز ام جی تبدیل به یک برند کاملا چینی نشده عرض کردم
نقل قول:
خب اینکه نشد دلیل ، شما پراید 0 کیلومتر هم بگیری اولش هیچ ایرادی نداره ولی به مرور یه ایراداتی پیدا میکنه.
پراید رو مثال زدم!میشه ماشینای دیگه ای رو هم مثال زد.
بعد من خودمم توو اون پست گفتم!گفتم که بعد از یه مدت کوتاه که بیوفته توو چاله ها!
اتفاقا پراید صفرش هم مشکل داره .
دوما اینجا بحث ، بحث دوامه . یعنی یه وقت هست شما میشینی تو ماشین میبینی خیلی بی کیفیته که این میشه پراید ، حتی صفرش . در حالت بعدی شما می بینی یه ماشین کیفیت مواد داخلیش در حالت صفر کیلومتر خوبه ، اما مشخصه که جنس مواد به کار رفته دوام نداره ؛ در نتیجه در آینده خراب خواهد شد. حالا من گفتم ام جی حتی نشان از بی دوامی هم نداره ، اون که در 3-4 سال آینده چه اتفاقی می افته رو هم همینجوری اضافه کردم ، اون خب در مورد مزدا 3 هم صدق میکنه .
نقل قول:
حقیقتش امتحان نکردم که شتاب کدوم بیشتره ولی پرواضحه با این ابعاد و اندازه ای که MG داره بعیده بتونه توو شتاب اولیه پا به پای مزدا 3 ، کرولا و سراتو بیاد.
اگه با نگاه کردن به توان موتور و سپس وزن ماشین میشد به طور دقیق بحث کرد که دیگه لازم نبود هیچ ماشینی تست بشه . عملکرد گیرباکس اگه مناسب باشه میتونه از توان کم ماشین شتاب بالاتری بگیره .
که البته توان ام جی بیشتر از سایر هم گروه هاشه اما به خاطر وزن سنگینترش و گیرباکس پیشرفته ی مزدا ، از اون عقب می افته اما از سراتو خیر ، کرولا هم که بنده خدا ادعای شتاب نداره . شما گفتی من امتحان نکردم ، خب منم بهتون میگم تست مجله ماشین بوده .
نقل قول:
یه بار دیگه هم میگم اطلاعاتی که در مورد MG دادم از مجله ی کامل کالایاب جی اس ام بوده و هیچی رو از خودم اضافه نکردم و بی هیچ کم و کاست و داشتن تعصب روو ماشین انتقال دادم اینجا!
ممکنه موافق باشید ، ممکنه مخالف!
نظر هرکس محترمه...
خب منم از مجله ماشین و دنیای خودرو نقل کردم که به نظرم فنی ترین مجلات ماشین ایران هستند ، اگرم نقص دارند به هر حال از بقیه جلو ترند .
و حق با شماست نظر همه محترمه:11: