چه خوب شد اینجا هست ( دفه اولمه دیدمش )
من متولد نیمه دوم 72 ام، می خواستم ببینم میتونم بدون اینکه سربازی برم قید کنکور 91 رو بزنم و برا کنکور 92 بخونم؟
چه خوب شد اینجا هست ( دفه اولمه دیدمش )
من متولد نیمه دوم 72 ام، می خواستم ببینم میتونم بدون اینکه سربازی برم قید کنکور 91 رو بزنم و برا کنکور 92 بخونم؟
تبریک می گم.:11:نقل قول:
شما می تونید بدون هیج مشکلی در کنکور 92 شرکت کنید.نقل قول:
یکی نیست جواب ما رو بده؟نقل قول:
ممنون داداشنقل قول:
نميدوني كارت تقريبا چندروزه مياد؟
شايد اين به دردت بخورهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمديد مهلت ثبت درخواست واجدين شرايط معافيت هاي مقررات سال 90 سازمان وظيفه عمومي ناجا طي اطلاعيه اي اعلام داشت :واجدين شرايط معافيت هاي سال 1390 مانند معافيت جدو جده ، سه برادري ، كسرخدمت منجر به معافيت و ... كه تا پايان سال 90 موفق به بهره مندي از معافيت هاي مذكور نشده اند در صورت استمرار شرايط معافيت معافيت تا تاريخ 31 /6/91 براي ثبت و رسيدگي به درخواست خود مهلت خواهند داشت . در معافيت سه برادري چنانچه فرزند سوم خانواده حداقل نيمي (9ماه) از مدت خدمت دوره ضرورت را تا پايان سال 90 گذرانده و خدمت وي همچنان استمرار داشته باشدبعنوان برادر خدمت كرده محسوب شده و برادر چهارم وي درصورتيكه همچنان واجد شرايط اين نوع معافيت باشد تا تاريخ 31/6/91 مي تواند براي ثبت درخواست خود به دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10)مراجعه نمايند ، همچنين در اين نوع معافيت، كسرخدمت بسيج برادران خدمت كرده نيز بامدت خدمت آنان قابل تجميع مي باشد.
برای من سر همون دو ماه اومد.نقل قول:
سلام بچه ها
دوستان من دانشجوی ترم 8 کارشناسی بیهوشی هستم... این ترم درسم تموم میشه کارشناسیو میگیرم.
می خوام دوباره توی کنکور دانشگاه آزاد شرکت کنم واسه دندون پزشکی. اما این ترمم که تموم بشه مشمول هستم. می خواستم بدونم اگه برم سربازی و توی دوره سربازی کنکور آزادو بدم و قبول شم می تونم ترخیص شم از سربازی واسه دانشگاه رفتن؟ یعنی بقیه خدمتو بعد از اینکه مدرکو گرفتم برم؟ لطفا جواب بدین چون زندگیم الان به جواب این سوال وابستس!!!
نا عزیز به کارم من نمی خوره , مرسینقل قول:
آره زمان سربازي هروقت دانشگاه قبول شدي ميتوني از معافيت تحصيلي استفاده كني و ادامه سربازيتو يعد اتمام تحصيل برينقل قول: