عزیز اگه تو کلوپ مشاوره قیمت بپرسی دقیق تر بهت جواب میدن ولی فکر کنم حدود 310 هزار تومن.نقل قول:
Printable View
عزیز اگه تو کلوپ مشاوره قیمت بپرسی دقیق تر بهت جواب میدن ولی فکر کنم حدود 310 هزار تومن.نقل قول:
سلام خدمت همگی اساتید فن.
1- من چند وقت پیش گوشیم رو آپدیت کردم فکر کنم نسخه جدید اومده چون تو مسیج ها در حالت فلیپ بسته یه گزینه Spell اضافه شده.شاید هم قبلا بوده و من متوجه نبودم.
میشه کسی خبر بده ببینم قبلا هم بوده یا نه؟
2- چند روزیه که Wire less گوشی من مشکل پیدا کرده یعنی کانکت میشه ولی موقعی که با بروزر میخوام برم یه سایتی رو ببینم ارور میده و نمیشه.با slick هم نمیتونم کار کنم(اینو گفتم که بدونین مشکل از بروزر نیست)
اگه کسی چیزی میدونه دریغ نکنه چون نصف کارای من با گوشیم در وایرلس خلاصه میشه.
ممنون.
من یه با که می خواستم وایرلسم رو تست کنم اینجور بود . یعنی کانکت بود ولی دیتا نمیومد. بعد فهمیدم به خاطر این بوده که قدرت سیگنال ها ضعیف بود. یعنی بعد که رفتم کنار آنتن وایسادم درست شد.نقل قول:
شاید سرورتون یه تغییراتی رو داده.
ممنون درست شد یعنی یه ذره باهاش ور رفتم نمیدونم چی شد که درست شد:31:ولی قدرت سیگنال ها خوب بود.بازم ممنون.نقل قول:
دوستان کسی میتونه در مورد تنظیمات pop3 روی گوشی p990 به من کمک کنه؟
مشکل من اینه که تمام تنظیمات رو انجام دادم و حتی میتونم ایمیل با استفاده از اکانت gmail خودم بفرستم ولی ایمیل ها مو نمیتونم دریافت کنم فقط یه سری ایمیل خیلی قدیمی رو دانلود میکنه و ایمیل های جدید رو دریافت نمیکنه
پست 3503نقل قول:
رامین خان توضیح داده.
نقل قول:خیلی جالبه منم همین مشکل رو دارم. البته یه وقتایی یهو درست میشه ولی خیلی وقت ها کار نمیکنه. حتی تنظیمات دقیق رو برای گوشی از خود راهنمای جی میل گرفتم و اعمال کردم ولی به نظرم مشکل از isp یا مخابرات یا پر و کسی های ما باشه .نقل قول:
آخه من با کامپیوتر هم نمیتونم وارد جی میل بشم. باید از فیل تر شکن استفاده کنم.
واقعا که مسخرس.
به هر حال اگر راهشو پیدا کردی به ما هم بدگو
اون پست که گفتید هم انجام داده بودم جواب نگرفتم.
من ديشب خواستم اين گوشي رو آپديت كنم . اول يه مقدار دانلود كرد و بعد كه منتظر موندم تا پيغام هاشو بده تا حدود 5 - 6 ساعت هيچ اتفاقي نيفتاد فقط اين آرم سوني اريكسون رو نشون ميداد و اون علامت هاي سبز زيرش كه هي اينور و اونور ميرن. چند بار امتحان كردم باز هم نشد. روي يه كامپيوتر ديگه هم امتحان كردم نشد. ضمنا فايروالم هم خاموش بود و اينترنتم هم پرسرعت. نميدونم چه كنم؟!؟!
حالا پي سي سوييت گوشي رو مي شناسه مشكلم حل شد
اشكال از وندوز بودش ويندوز اين سيستم رو عوض كردم حل شد
خواستم بگم كه ديگه ناراحت نباشيد !!!
خيالتون راحت !!!
چند تا سوال تپل دارم بعدا ميام مي پرسم
ما که همه گفتیم ویندوز رو عوض کن! خیالون راحت شد. دمت گرم!!نقل قول: