3G Irancell
Sabzevar
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور خارجی:n09:
Printable View
3G Irancell
Sabzevar
سرور خارجی:n09:
آقا جدیدا من وقتی گوشیو هات اسپات میکنم رو لپ تاپ نه میتونم به freegate کانکت شم و نه به psiphon !! ایرانسل سروراشو بسته؟؟ کسه دیگه ای هم این مشکلو داره؟
ببخشید....چطور میشه کاری کرد که وقتی بسته شبانه ایرانسل تموم شد نره تو بسته ماهانه...؟؟
کاری نمیشه کردنقل قول:
شما توی idm دانلود ها رو توی یک کیو قرار بده و استارتش کن و در تنظیماتش بگو چه ساعتی دانلود رو قطع کن ( بسته به زمان اتمام بسته) و مثلا کامپیوتر رو هم خاموش کنه
اقا واقعا سرعت 7 مگا بر ثانیست؟ یه الکی نوشته به سیستم هم اگر وصل کنی باز همین سرعت میشه داشته باشی؟
Sent from my LT26w using Tapatalk
سلامنقل قول:
والا من که 7 مگابیت دارم قاعدتا باید بیشتر از این باشه 4 جی
شما امتحان کردی ببینی به چند مگ میرسه؟
جالبه کسی متوجه این موضوع نشده که ایرانسل ساعت شبانه بسته های شامل شبانه که 2 شب تا 2 ظهر بود رو به 2شب تا 8 صبح تغییر داده . به جای اینکه شرایط بسته هارو بهتر کنه هر روز محدودترش میکنه
متاسفانه شرکت های همراه اول و رایتل هم که اصلا تنوع بسته ندارننقل قول:
همراه اول و رایتل اصلا ایده ای ندارن
نمی دونم چرا وارد رقابت نمیشن!
سلامنقل قول:
گاها پیش میاد در برخی انجمن ها یا همینجا برخی پیمانکارهای ایرانسل نظر میدن و راهنمایی میکنند
ولی طی این چند سال اخیر هیچ وقت حتی برای همراه اول ندیدم در سطح اینترنت یا پیمانکاران فعالیت داشته باشید
متاسفانه برای رایتل هم همینطوره که حتی اخباری از تحولاتی بده که موجب دلگرمی ادم باشه
واقعا چرا ایرانسل اینجور میکنه! هی داره بسته هاش آب میره! دارم فکر میکنم مودمم رو بفروشم برم adsl نامحدود بگیرم.حداقل اون مطمئن تره.مشتریهاشو با این سیاستش از دست میده ایرانسل که اصلا فکر مصرف کننده هاش نیست.
بسته 30 گیگ خریدم 17 دقیقه وصل بودم یک گیگ و 800 ازحجمم کم شده درصورتی که فقط سه ایمیل زدم فقط این یعنی چی؟؟؟؟؟؟
Sent from my LT25i
سلامنقل قول:
شاید اپدیت کرده نرم افزاری خودشو
سلام دوستان لطف کنید بگید این دکل 3جی هستش ؟
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
واللا متغیره مثلا صبحا تا 13 مگ دارم شبا 6 مگ بعد سرور داخلی سرعتش دانلودش همینه اما خارجی نه خارجی شاید نهایت 2 مگ بده خلاصه اگه از سایتهای داخلی دانلود می کنی خوبه اما خارجی نهنقل قول:
نقل قول:
دیتا بعد از استفاده خاموش کردم چجوری میخاسته این همه دانلود کنه؟ ما از پشت کوه نیامدیم
- - - Updated - - -
نقل قول:
دیتا بعد از استفاده خاموش کردم چجوری میخاسته این همه دانلود کنه؟ ما از پشت کوه نیامدیم
سلام مجددنقل قول:
احتمال این هست در همان زمانی که دیتا روشن بوده و دیوایس یا دیوایس هایی که متصل بودند و هستن داز ان استفاده کردند
سلامنقل قول:
اولی بله دومی واضح نیست
چرا سیم هاش اینقدر ژولیده و بیرون زده ...
بسته های شبانه اینترنت همراه ایرانسل از این پس از 2 بامداد تا 8 صبح در دسترس شماست
دوستان این معنیش چی هس ؟ امروز اس ام اس داد بهم
رفتم دیدم بسته جدیدی اضافه نشده بود
سلام
یعنی زمانش تغییر دادند نسبت به قبل
منظورتون از اولی ، بالاییه هستش ؟نقل قول:
.
ژولیده بودنش رو هم فکر کنم به خاطر بارونی بودن هوا نصفه کاره ول کردن !
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
بله
فکر میکنم هنوز جای کار داره این سایت تکمیلش میکنند
زمانش مگه همون 2 تا 8 نبوده؟ من تو تلگرام ایرانسل خوندم که ساعت شبانه عوض شده... ولی در واقع عوض نشده همون بودهنقل قول:
عزیزم مصرف کننده من بودم چجوری ممکنه با گوشیم فقط ایمیل زدم مگراینکه سرعت 50 مگ باشه که بتونه که من اینجا 12 مگ بشتر سرعتم نبوده تا حالانقل قول:
Sent from my LT25i
اصلا عوض نشده الکیه من یادمه قبلا اینطوری بود
خوب همه مثل ما که به روز نیستن:n06:نقل قول:
ایرانسل خبر یک ماه پیش رو الان برای تلگرامی ها منتشر کرده
منظور از این تغییر ساعت اون بسته های ساعتی که فقط تو ساعتای 2 تا 8 قابل استفاده بودن نیست منظور اون بسته های روزانه ای هست که علاوه بر ترافیک روزانه یه ترافیک شبانه هم داشتند که قبلا اون ترافیک شبانه اگه اشتباه نکنم از ساعت 2 شب تا 2 ظهر قابل استفاده بود که الان شده از 2 تا 8
اقا اگه بخوام از 3 g یا 4 g استفاده کنم به نظرتون از مودم استفاده یا از موبایل که وصل بشه به سیستم؟
از کدوم اپراتور استفاده کنم هم ارزون تر هم سرعت بالا تر باشه؟
سرعت با کدوم بیشتره؟ با موبایل وصل شم یا مودم؟
ممنون اگر یکی که تجربه داره بگه ممنون
ایرانسل هر از گاهی باید یک گام رو به عقب برداره...
اوایل GPRS آخر هفته ها نامحدود بود و بعد از مدتی بر داشته شد و شد کیلوبایتی یک تا 5 ریال
بعد از مدتی بسته های نامحدود GPRS ارائه کرد ماهیانه 10 هزار تومن که بعد از مدتی دوباره آب رفت و شد 2 گیگ اگر اشتباه نکنم.
تا اینکه پارسال هم یک شبه قیمت بسته هاشو دوبرابر کرد.
الان هم به سمتی داره میره که کلا بسته های نامحدود ساعتی رو حذف کنه.
کلا اولش برای جذب مشتری اینکارو انجام میده و بنظر جواب هم میگیره.
اینم برای کسایی که تا حالا اسم بسته 2شب تا 2 ظهر هم به گوششون نخورده ببوده و فقط بسته نامحدود شبانه 2-8 رو میشناسن :n01: . این بسته ها مشمول تغییر ساعت به 2-8 صبح شدن .
این بسته رو قبل این تغییر مسخره ایرانسل گرفتم
طبیعتا مودم بهترهنقل قول:
از نظر قیمت ایرانسل - همراه اول - رایتل
از نظر کیفیت هم بستگی به نقطه محل استفاده داره معمولا برای اینترنت با ثبات بیشتر رایتل پیشنهاد میشه و برای دانلود بیشتر ایرانسل. نمیشه جواب فیکسی به این سوال داد. ساعت ده شب بهترین تایم برای تسته البته تستها رو بزارید برای بعد از انتخابات
پوشش 3 جی و 4 جی ایرانسل بیشتره
دوستان همزمان میشه دو تا بسته فعال کرد؟
یک بسته ماهانه و بسته ساعتی برای دانلود؟
ممنون عزیز من برای دانلود می خوام با مودم اگه سرعت عالی باش هحد اکثر سرعت که میشه با idm دانلود کرد حدودا چقدره اگه پوشش منطقه 3g با 4g باشه
حالا ما که رفتیم 4g گرفتیم.. بسته های شبانه شو برداشت ایرانسل... فقط بازار گرمی بلده. به جای این همه تبلیغات سراسری پوشش شبکش رو با کیفیت تر و کامل تر میکرد خیلی بهتر بود
سرعت منطقه ما ك افتضاح شده و فايل دانلودي هم خراب ميشه تا قبله دهه فجر خوب بود يعني عالي بود
ممكنه بعد انتخابات درست شه؟
چون منطقه ما كلا از اين مشكلات زياد داره از قبيل پارازيت و ....
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
سرعت 3G و 4G ایرانسل برای من تو طول روز در حد فاجعست یعنی در حد همون Edge هستش و نه بیشتر.حتی یه صفحه رو هم به زور و اون هم شاید بتونه لود کنه اگه سرور خارجی باشه که دیگه بدتر ولی از ساعت 1-2 شب تا دم صبح خوبه.از همه اینجوره؟
برای بنده هم به همین شکل هست ، مثلا دیشب تست کردم ، ساعت 2 به بعد تا 400-500 می رسید نه بیشتر اما در مجموع از سرعت روز خیلی بهتر بود :n02:نقل قول:
کلا یه یکی دو هفته ای اکثر کاربرها افت کیفیت و سرعت رو گزارش می کنند.
100 درصد دانلود ها رو متوقف میکنه و سیستم رو خاموش میکنه ؟!؟ شما تست کردی !؟ روش مطمئن هستش ؟! نزنه بسته ماهیانه مارو تموم کنه بیچاره بشیم :n27:نقل قول:
تایید میشه، جنوب وضعیت نت موبایل با وایرلس و adsl افت داشته بخصوص سایتای خارجی و اینستاگرام و...نقل قول: