من تا اسفند نامحدود داشتم که تخلیه کردم ،ی دوره شاتل بودم و الان هم طرح همسفر دارم که کاملا ناراضی ام و فقط ۱۵ گیگ از ترافیکم مونده ،تموم که بشه به زودی قصد دارم برم آسیاتکنقل قول:
Printable View
من تا اسفند نامحدود داشتم که تخلیه کردم ،ی دوره شاتل بودم و الان هم طرح همسفر دارم که کاملا ناراضی ام و فقط ۱۵ گیگ از ترافیکم مونده ،تموم که بشه به زودی قصد دارم برم آسیاتکنقل قول:
دوستان یعنی این 25 گیگ برای نامحدود قطعی شده؟ این یارو هم که نمیدونم چیکاره مخابرات به چیزی اشاره نکرده و هی از رگولاتوری گفته، کسی خبر موثق نداره؟
دوستان هرکاری میکنید بکنید ولی تخلیه کردید به هیچ عنوان از مخابرات نگیرید، به همه دوستانم اطلاع بدید، بیایید یه بارم شده برای خودمون حداقل ارزش قایل شیم
برا من که هنوز این محدودیتها اعمال نشده ولی اگه بشه ۱۰۰٪ تخلیه میکنم. همینم که هست چند برابر قیمت جهانیه بازم با روشهای کثیف که متاسفانه کسی هم جلودارشون نیست میخوان گرونش کنن. پول ماشینای پورشه و مازارتی زیر پای آغازادههاشونو میخوان از تو جیب ما بکشن بیرون.
Sent from my K016 using Tapatalk
باید دعا کنید ایشالا شرکتهای دیکه راضی بشن به مخابرات یه هزینه ایی بدن تا اجازه دادن سرویس رو فیبر بهشون داده بشه اینجوری مشکل انحصار فیبر حل میشه
دوستان یه سوال
ما محلمون فیبرنوری هست می تونیم بریم مخابرات محل درخواست بدیم یه خط مسی جداگانه برای خونه ما بکشن؟
از لحاظ فنی امکانش هست؟و اگر امکانش هست مخابرات قبول می کنه؟
حاضرم دو برابر پول یه خط معمولی هم بدم ولی یه خط مسی داشته باشم تا از جای دیگه بتونم اینترنت بگیرم
دوستانی که مثل من فیبر نورین و نمیتونن سرویس بگیرن و هم اینکه آنت دهی 3g 4g ضعیفه تو منطقشون یه نگاهی به تعرفه های مبین نت بندازین td_lte
سرعت به طور معمول بین 14 تا 22 مگ هست و تعرفه های خوبی هم داره مثلا 100 گیگ داره 70 تومن 1000 گیگ شبانه رایگان البته شبانه رو 4 مگ محدود میشه سرعت دانلود میشه 500
که قابل مقایسه نیست با هیچ سرویس مخابراتی یا اگه مشکل انتن دهی ندارید اپراتور های همراه برای شبانه طرح های خوبی دارن
خودتونو خلاص کنید هرجور شده از این مخابرات که هیچ طرحیش به لعنت خدا نمیارزه کسی که به مصرف کنندش اینقدر دروغ بگه و به زور بخواد محدودش کنه ارزش سروکله زدن نداره
خسته شدیم دیگه چند ساله همش کارمون شده شکایت دوباره چند وقت دیگه وضع همونه
منه بدبخت که به خاطر مشکل مالک خط نمیتونم تخلیه کنم مجبورم اینو بزارم وبگردی برم جز این یه هزینه دیگه بدم برای دانلود
مخابرات تو تخلیه هم پیه آدمو درمیاره خصوصی یه درخواست میدی یه هفته بعد تخلیست اینجا برای اینکه به زور نگه دارن همه چیشون شده حضوری همه چیو سخت گرفتن کسی دنبالش نره
دو هفته هست یه نت نداریم یه فیلم ندیدیم اینجاش به آدم زور میاد که کارشناس به دروغ مارو سرکار میزاره
یعنی عالیه این سامانه 195...دستشون درد نکنه که راه انداختن....خود ثبت شکایت که داستان داره...انقدر که قشنگ ساختن ده بار خطا میده تا یه شکایت ثبت کنه...بعدش که 1 هفته طول میدن تا رسیدگی کنن بعدم میگن همینه که هست حرف نزن!!!!!!
تازه جناب محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفتن... اگر شرکتهای ارائهدهنده اینترنت میخواهند از فیبر نوری استفاده کنند باید بخشی از درآمد خود را به مخابرات بدهند.
بعد میگن مخابرات خصوصیه !!!! پس چرا سنگ درامدشو به سینه میزنید و .... شکایت هم میکنیم میگید درسته مشکلی نیست!!؟؟؟
شما از مبین نت راضی هستی؟ بر من افتضاح هست. با 1 مگ دان میکنمنقل قول:
دوستان يه اتفاق عجيبى برا من افتاده، من سرويس پيش پرداخت دارم و يادم هست آخرين بارى كه ترافيك باقيمانده م رو چك كردم هفته ى گذشته بود و كمتر از ٣٠ گيگ برام مونده بود، امروز ولى چك كردم ديدم زده ٦٢ گيگ! كسى ترافيك باقيمانده ش رو يادش هست چك كنه ببينه براى بقيه هم همچين اتفاقى افتاده يا اشتباهى شده واقعا..؟!!
هم اپراتورهای 2020 هم شعبه مخابراتی منطقه اصرار و تاکید داشتن که فقط مالک میتونه درخواست تخلیه بده. منم مجبور شدم پدرمو با بیشتر از 50 سال سن دیروز صبح زود بفرستم مخابرات که درخواست بده. اینا هم فرم رو گذاشتن جلوی پدرم و ایشونم چون برای سرکار رفتن دیرش شده بود، تند تند بدون خوندن برگه، امضاها رو کرد و رفت. نزدیک ظهر چک کردم ببینم قطع شده یا نه، دیدم هر سایتی رو میزنم سایت مخابرات میاد بالا. زنگ زدم به 2020، خط رو چک کردم. گفتن تعرفه اینترنت شما از نامحدود به حجمی پیش پرداخت تبدیل شده و جمع نشده!!!!!!!!!!!!!
هیچی دیگه. به شعبه ی منطقه زنگ زدم. دیدم هیچ کدوم از خطها رو جواب نمیدن. شماره ی مدیر شعبه رو پیدا کردم و زنگ زدم. گوشی رو برداشت. با عصبانیت و داد و بیداد گفتم به چه حقی وقتی ما درخواست تخلیه دادیم، خودسر و غیر قانونی و غیر اخلاقی درخواست دیگه ای رو ثبت کردید و به جای قطع سرویس تعرفه رو عوض کردید؟؟؟؟ ترسید و سریع گفت شماره خط رو بدید. وقتی گرفت بدون خدافظی مثل گاو قطع کرد. آماده شدم برم دم مرکز و دهنشونو سرویس کنم. خیلی عصبانی بودم. دوباره زنگ زدم به 2020 که اگه درخواست تخلیه ثبت نشده باشه، برای دعوا و آبروریزی برم تو شعبه شون و حالشونو بگیرم. اپراتور 2020 گفت درخواست تخلیه صادر شده و تا غروب کامل سرویس تون جمع میشه. منم دیگه نرفتم.
حتما اگه همون روز به درخواست تخلیه تون رسیدگی نشد، تهدید به شکایت و اقدامات عملی کنید. چون خودشون میدونن کارشون غیر قانونیه، حتما میترسن و رسیدگی میکنن. این سایت 195 هم سوسول بازیه و فقط برای دکوره. خودتون اقدام کنید. شکایت هم حضوری و کتبی باشه بهتر از این سایت مسخره س. میخواستم کارو به دادگاه بکشونم و تا تهش برم. قرارداد هم حرفای منو تایید میکرد. واقعا دیگه صبرم تموم شده بود.
امیدوارم شمام زودتر جمع کنید و از جای دیگه ای بگیرید. بله همه شون در محاسبه ی حجم دزدی میکنن ولی اولا مخابرات در حجم دزدی از همه شون کثیف تره، دوما حداقل افت سرعت و قطعی شرکتای دیگه از مخابرات کم تره.
من هفته پیش های وب ثبت نام کردم مدارک هم دادم و درخواست سرویس یک ماهه رو ثبت کردم فرداش زنگ زدن گفتن خط شما فیبرنوریه و ما نمی تونیم رانژه کنیم
حالا من موندم و یک اینترنت 128 کیلوبیت نامحدود فیبرنوری و منتظر اینکه مخابرات دلش درد بگیره به ما رحم کنه سرعتمون رو به 512 که حق قانونیمون و طبق قرارداد هست برگردونه تا بتونیم از اینترنت استفاده کنیم!!!
3G4G هم تو منطقه ما انتن دهیش ضعیفه و شبا با جون کندن می تونم با بسته شبانه ایرانسل کمی دانلود داشته باشم
دقیقا برای من هم این اتفاق افتاده و ترافیکم بیشتر شده
- - - Updated - - -
برای من هم ترافیک باقیمانده بیشتر شدهنقل قول:
پس اتفاقى نيست و يه دليلى داره حتما[emoji1]نقل قول:
شاید ترافیک ۲۰۰ سایت نیم بها رو حساب کردن و برگردوندننقل قول:
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
سلامنقل قول:
ببخشید از چه طریقی ترافیک باقیمانده رو چک می کنید؟
یکی از بچها تعرفه جدید مخابرات رو گزاشت که میشه شبانه نامحدود دانلود کرد، کسی لینکش رو داره؟
والا بعيد بدونم چون من آخرين بار هفته ى پيش چك كردم كمتر از ٣٠ گيگ مونده بود و تا اين هفته خيلى بايد مى موند ٢٠ گيگ بايد مى بود ولى شده بود ٦٢ گيگ يعنى تقريبا سه برابر يا ٤٠ گيگ بيشتر كه عمرا مصرف ما از اين دويست سايت انقدر بوده باشه[emoji1]نقل قول:
سرويس هاى پيش پرداخت ترافيك باقى مونده رو مى زنه و ميشه چك كرد..نقل قول:
من هم سرويس پيش پرداخت دارم آخرین بار که چک کردم باقیمانده ترافیک من 18 گیگ بود
روز بعد که چک کردم شده 141 گیگ :n13::n04:
مخابرات همون ۱۶ کیلوبایت رو هم به ما زیاد دید و رسوندش به ماکزیمم ۷ کیلوبایت. متوسط رو ۳ هستش. کارت اینترنت هنوز هست بگیرم یه چندتا؟
من هم سرويس پيش پرداخت دارم آخرین بار که چک کردم باقیمانده ترافیک من 18 گیگ بودنقل قول:
روز بعد که چک کردم شده 141 گیگ :n13::n04:
برا من كم اضافه شده پس[emoji23][emoji23]نقل قول:
پس سریع استفاده کنید تا نفهمیدن . یهو کم میکنن :n10::n10::n09:نقل قول:
یکی یک سرویس جایگزین که دانلود شبانه رایگان حتما داشته باشه معرفی کنه تا برم بگیرم
ممنون
هزینه هم 20-30 توی ماه:n02:
مال من که هیچ تغییری نکرده ،ولی حواستون باشه ی دفعه ترافیک اجباری نباشه بعد مصرف کنید بیاد رو قبضتون ،اینارو که میشناسید، مو رو از ماست میکشن.نقل قول:
پیش پرداخت رو قبض نمیاد شما قبلش باید پولش رو بدیننقل قول:
به هرحال اینا ممکنه بگن خطای سیستم بوده و شما مصرف کردید ،پولشم بندازن رو قبضتون .نقل قول:
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
نه دیگه [emoji16] تگزاس نیست کهنقل قول:
پیش پرداخت رو قبض هیچی نمیاد همچین کاریم نمیکنن
احتمال داره باگ باشه و فقط اینجوری نشون بده
یا مثلا شبانه رو قبلا کم میکرده اللن اومدن درست کردن حجمارو بر گردوندن
اینم از کیفیت اینترنت دو هفتس نامحدود 512 رو روی خط 128 بستن !!!!
دارن نامحدودارو چی کار میکنن ؟ تبدیل به حجمی ؟ میگن طرح منصفانه اجرا کردیم جریان چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز خوبه پینگ داری ، از جمعه تا دوشنبه شب پینگ نبود بتناسب هیچ سایتی هم باز نمی شد.نقل قول:
به پشتیبانی هم که زنگ زدم مثل اینکه بهشون گفته باشن فقط یک جمله تکرار می کردن، طرح شیرینگ هست و بعلت مصرف بالا روی سرویس شما اعمال شده!
کسی نیس جواب بده؟ مخابرات داره همچین طرحی؟نقل قول:
نوشته شده توسط kolange_edalat2001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرح رمضان هست که شبانه 50 گیگ داره, نامحدود ندیدم.
اون 50 گیگ هم برای یک ساله(برای مدت قرار داد)نقل قول:
سرویسش یک ماهه هست.نقل قول:
از مخابرات تماس گرفتن گفتن طرح همسفر 300 گیگ 95 تومن در صورتی که میخواین کلید 1 منم چون اطلاع کاملی نداشتم قبول نکردم
الان که دنبالش رفتم دیدم همسفر ویژه عید فطر گذاشته اما باز 300 گیگش 300 تومنه و همچین چیزی توش نیست
فایل pdf که دانلود کردم توش نوشته سه برابر حجم روزانه اینترنت شبانه داره یعنی 300گیگ میشه 900 گیگ شبانه 2 تا 7
طرح یکساله هست باز حساب کردم دیدم 900 گیگ یکساله میشه روزی2.5 گیگ شبانه دانلود میشه یا اگه 6ماهه مصرف کنم روزی 5 گیگ شبانه میشه و ماهی 25 گیگ روزانه
باز هم اصلا به صرفه نیست شبانش شبانه محدود آخه دیگه چه صیغه ایه به شما زنگ نزدن؟
یه سوال میشه تلفنی سرویس رو به پیش پرداخت تبدیل کرد و از سری بعد حجم نخرید؟ اینطوری بدون اینکه بخوایم حضوری بریم مخابرات برای تخلیه دیگه سرویس ازشون نمیگیریم
تو تبلیغ این طرح که دقت کنید جلوی مدت قرار داد نوشته 12 ماه:نقل قول:
نقل قول:
اینجا هیچ حرفی در مورد قرداد یکساله نزده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فردا زنگ میزنم ببینم جریان چیه.
خوب من زنگ زدم 2020 و حق با شما بود. عجب آدمایی هستند, سرویس یک ماه میفروشند و ترافیکش رو یکساله حساب میکنند. :n21:
کی بود میگفت اینترنت میره سمت اینترنت همراه 4g این حرفا ؟ مصوبه اومده همه اپراتورهای همراه باید بسه های نامجدود و کلا بسته های خوبشون رو یا حذف یا تغییر بدن.