سلام. از ساعت 2 الی 7نقل قول:
Printable View
سلام. از ساعت 2 الی 7نقل قول:
دوستان عزیز :10: جواب ما رو یکی بده خواهشأ
دوستان از کدوم نرم افزار واسه روشن کردن اتوماتیک کامپیوتر در ساعت معین برا دانلود شبانه استفاده میکنن؟
من از Auto power-on and Shut down 5 استفاده میکنم که از دیروزه کار نمیکنه. یعنی کرک نشده. کرکشم گیر نمیارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی راه حلی داره بگه.
256 ما که هنوز روی 2 مگ هست!
نقل قول:
خود مین بورد رو تنظیم کنید سر ساعت خاصی روشن بشه و دانلود منیجر شروع به کار کنه و همون دانلود منیجر میتونه سر ساعت خاص یا بعد از اتمام دانلود سیستم رو خاموش کنه. به تاپیک مربوط به دانلود منیجر ها مراجعه کنید.
یه نفر نیست جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
حداقل 140 در شب و 200 تا 250 در روزنقل قول:
سلامنقل قول:
با تغییرات جدید که دان استریم روی 4096 بسته شده، روزانه تا 500 هم میره بالا (مخصوصا" اگه سرور دانلود داخل کشور باشه)، ولی معمول روی 300 تا 350
شبانه هم سرعت متغیر از ضفر تا 500، که در مجموع و بهترین حالت 5.5 الی 6 گیگ میشه گرفت
آقا گول این کثافت کاری های پارس آنلاین رو نخورید ، حالا که دیده اکثر افراد دارن فسخ قرارداد میکنن " نمونش خودم و 10 تا از دوستام " با این افزایش سرعت ها میخواد الکی فریبتون بده . مطمئن باشید این افزایش سرعت ها چند روزی بیش دوام پیدا نخواهد کرد .
بقول معروف " دیگه حنات پیش ما رنگی نداره پارس آفلاین "
شما اگه قرار بود مشتری رو راضی نگه داری تو یه سال این کارا رو میکردی نه اینکه به اسم " درخواست مشتری " ساعات رایگان رو تغییر میدادی .
نقل قول:
سلام
مسئله اینجاست که پارس آنلاین قبل از شرایط فعلی هم وضعش از سرویس های دیگه (برای منطقه ما) بهتر بود، بهتر بود که چه عرض کنم، یه سر و گردن از همشون بالاتر بود، حالا شرایط فعلی موقتی هم باشه ما ضرری نکردیم و یکساله تمدید کردیم
داون استریم من همون 2 مگه
سرویسم هم 1 مگه
مال من هم همینطوره.نقل قول:
دوستانی که سرویسشون روی 4 مگ بسته شده یه تست سرعت از سایت speedtest.net بذارن.آخه بعضیا سرعت نرم افزار IDM را ملاک قرار میدن که اشتباهه چون سرعت IDM موقعی که داره همزمان با دانلود یه فایل دیگه رو هم فشرده میکنه تا 8 مگابیت (1000 کیلوبایت) هم بالا میره و ملاک نیست.دوستانی هم که میخوان تازه مشترک پارس بشن گول این کارای پارس را نخورن چون ممکنه برای جلب مشتری باشه.
پ.ن:کسانی که سرعت خوبی دارن تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که متعلق به کاربرای پارس هستش شرکت کنن و کیفیت سرویسشونو با بقیه مقایسه کنن.اینجوری بهتر میشه در مورد کیفیت کلی خدمات پارس قضاوت کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا مگه میشه رو 4 مگ ببندن اینا رو 2 مگ چند ساله بستن و اصلا بیشتر از این نمیزارن به یوزرها بدن یا شاید اشتباهی شده باشه اگه رو 4 مگ باشه باید 500کیلو دانلود بده تو روز که اونم نمیده پس الکیه
نقل قول:سلامنقل قول:
آپ و دان استریم
تست سرعت از لینک شما
......................................
پ ن: سرویس یک مگ محدود شهرستان
این سرویس های نامحدود پارس آنلاین سرعتش همونه ؟؟ یا رو سرعت بالاتری میبندن ؟
روزانه رو بالا می بندندنقل قول:
شبانه روی سرعت واقعی، البته انتهای ساعت رایگان مثل روزانه رو سرعت های بالا میشه
نکته مهم: سرعت خیلی وابسته به منطقه ی مخابراتی تون در مناطق مختلف ایران داره
من الان سرویس 128 با محدودیت 8 گیگش رو دارم. که سرعتم هم خوبه. یعنی سرویس نامحدود هم سرعتش همینجوریه؟ اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه! چون قیمتش فقط 2 هزار تومن بیشتر از اینی هست که من دارم!
دوستان اینطور که من فهمیدم پارس آنلاین تو بعضی مراکز برست رو از 2 مگ به 4 مگ ارتقا داده و به زودی همه مراکز رو 4 مگ بسته میشند. :31:
از پشتیبانی بپرسید که خططتون هنوز رو 2 هست یانه.
من امروز بین 350 تا 430 سرعت دانلود داشتم!!!
ایشالا که برنده 206 هم میشی ، بشین تا بشی ، میشی ما که حسود نیستیم :31:نقل قول:
وااااااااای خدااااا ، الان میبینم که برای جذب مشتری قرعه کشی هم گذاشته و به کسایی که تمدید 6 ماهه به بالا میکنن 206 به قید قرعه میده :39:
ببین کارش به کجا رسیده که با جایزه های الکی و وعده وعید های قلابی مشتری جذب میکنه :39::39:
سعید خان :10: تو که ترتیب این پارس آفلاین رو دادی خداییش :27: همچین اینقدرام بد نیستا :7:
نقل قول:
دوست عزیز اینطور که یکی ار کاربر ها و کاربر های فروم های دیگه میگن اگه زیاد دانلود کنی ضریب اشتراکت 1 به 10 میکنن همچنین تو سایت خودش در این مورد به اسم "سیاست استفاده عادلانه" نام برده و به خریدار ها این سرویس اخطار داده
واسه من ۴ مگ شده. ولی سرعت دانلودم هیچ فرقی نکرده. :|نقل قول:
الان که میبینی دارم حرص میخورم ، واقعا دلم خون از پارس .نقل قول:
تو 6 ماه اخیر نتونستم یه فایل 500 مگی رو یه شبه دانلود کنم . سرعت شبانم بیشتر از 30 نشد در بهترین حالتش !!
اکثر کسایی که از پارس شکایت داشتیم همه فسخ قرارداد کردیم و الانم خیلی خوشحالم . سرعت دانلود شبانه ام از 120 کمتر نمیاد و مطمئن هستم همیشه به این منواله .
مطمئن باشید این دوره پلوخوری شما هم زیاد دووم نداره . ببین حالا کی گفتم
سلامنقل قول:
والا من حدود 1 ساله که پارس دارم ، درسته قطعی زیاد داشته ، سرعتش زیاد نوسان داره ، و پینگش بالاست و ... ولی تو این یک سال هر شب متوسط 1.5 گیگ دان داشتم ! و حقیقتا دروغ نباشه خیلی کم پیش اومده که کمتر از 1.5 گیگ دانلود داشته باشم !
مشخصا اگه دانلود منم شبی 500 مگ بود ابدا تو همچین شرکتی نمیموندم !
لپ کلام اینکه ، ما هم مثل شما منتظر لغزش هستیم ، نه فقط پارس بلکه هر شرکتی ! کلا کاربر به سمت سرویسی میره که ایده آل باشه و اصلا عاقلانه نیست که یه سرویس رو به خاطر اسمش یا جوایز و ... انتخاب کنه !
اینم تست الان من : ( 512 محدود )
دوستان لطف کنن ببینن میتونن به چیز پی ان وصل شن ؟ من یه مدتیه نمیتونم وصل شم :( یعنی پارس پورت هاش رو بسته ؟ :(
شما از کجا پرسیدی اینو گفتن که انشاءالله قراره همه رو روی 4 مگ ببندن؟نقل قول:
و از دوستانی که توی مخابرات 512 میگیرن چطوری میگیرین؟ چون میگه بالاتر از 128 نمیده
بیزحمت پاک شود :)
داداش چرا هول میکنی ؟ :)نقل قول:
من فک کنم یه دو ماهی هستش که نمیتونم وصل شم !
گفتم شاید مشکل از پارس نباشه و از کامپیوترم باشه !
بیزحمت اینم پاک شود :)
من الان وصل میشم ، پینگ هم میتونم بگیرم ولی نمیتونم هیچ سایتی رو با مرورگر باز کنم :(نقل قول:
منم از امروز صبح نمیتونم به پرو سکی وصل بشم ! خدا کنه دیگه این فیس پوک رو از ما نگیرن!!!
سلام
من که با پرو-کسی مشکلی ندارم ! به امکان زیاد سرورهای پرو-کسیتون مشکل داره !
اینم یه تست با ساک س !
https رو هم به این راحتی ها نمیتونن جمع کنن ، چون تمام بانک های که اینترنت بانک دارن به این سرویس وصل هستن و مبادله بین اطلاعات بانک و کاربر هم هنوز ملی نشده ( مبادله بین مراکز بانکی ملی شده ) !
نقل قول:
داداش اگه یه تست از چیز پی ان هم میگرفتی ، عالی میشد :)
از وقتی downstream من رو رو 4 مگ بستن سرعتم زیاد شده ولی فقط باسرورهای داخلی
دوستان https من فیسبوک رو باز میکنه ولی بقیه سایت های فیلتر شده رو باز نمیکنه. یعنی پیوندها رو میاره.
این قضیه از امروز عصر شروع میشه که ۱۲۸ نامحدود گرفتم. چیه قضیه؟!
نقل قول:
سلام
من از اواسط شهریور قراردادم با پارس رفت تو چهار سال، همیشه هم 6 یا یک ساله می بندم.
سال اول سرویس یک مگ داشتم، درسته زیاد اهل دانلود نیستم ولی خوب شبا 5.5 گیگ می گرفتم
سال دوم و سوم سرویس 256 داشتم و شبا 1 الی 3 گیگ و بعضا" هم بیشتر
سال چهارم دوباره برگشتم روی سرویس 1024 و دیشب نزدیک 5.6 گیگ دانلود داشتم، با توجه به اینکه دیشب اینترنت پارس 30 دقیقه دیسی بود.
لینک عکس (نمی دونم چرا تو فروم نشون نداد)
آخرین تست سرعتم رو هم لابد دیده اید
206 برای مشتری هایی هست که تا تقی به توقی میخوره شرکت عوض می کنند، البته هر کسی صلاح خودش رو میدونه
در ضمن اینجا، جای مسخره بازی نیست
اینم از تست وی پی خدمت شما : ( سرور هر سه کانکشن یکیه )نقل قول:
pptp ( سرعتش کم بود ، حدودا 3-4 طول کشید تا صفحه تست رو بیاره ، ولی فیسبوک رو سریع اورد ، عکس اخری رو هم خیلی طول کشید که لود بشه و اخرشم ارور داد ! )
l2tp (سرعتش خیلی کمتر از قبلی بود ، خیلی طول میکشه تا صفحه های پیل شده رو باز کنه ! در قسمت تست اپلود هم گیر میکنه و جلوتر نمیره ! )
یه بار پرا-کسی فایر رو پاک کنید و حتما سیستم رو رستارت کنید ، بعد دوباره نصبش کنید ، و مجددا مشخصاتتون رو وارد کنید ، به امکان زیاد درست میشه ( اگه درست نشد ، به منوی profile برید بعد گزینه name resulation و بعد تیک اولی رو برداید ، تیک دو تای پایینیش رو بزنید)نقل قول:
دوستان https من فیسبوک رو باز میکنه ولی بقیه سایت های فیلتر شده رو باز نمیکنه. یعنی پیوندها رو میاره.
این قضیه از امروز عصر شروع میشه که ۱۲۸ نامحدود گرفتم. چیه قضیه؟!
اما مثله اینکه واقعا https ها از کار افتاده ! نمیتونم چطوره که فیسبوک رو باز میکنه ولی سایت های فیل شده دیگه رو باز نمیکنه !
سرویس httpsمحدود شده از vpn استفاده کنید
آقایون اینطور که معلومه دیگه ساکس نمیکنه ، البته کار میکنه ولی فیلتر رو نمیشکونه و سایتهای فیلتر شده رو باز نمیکنه
از حدود 2-3 ساعت پیش اینطوری شده
آخر زهر خودشون رو ریختن،پس اینترنت ملی که میگفتن این بود(یعنی سایت های فیلترشده تحت هیچ شرایطی باز نشن)
مثل اینکه وی پی ان هنوز کار میکنه ولی زیاد دلتون خوش نباشه،اینطور که من میبینم اینا هر جوری شده وی پی ان ها رو هم میبندن
مردم دارن از گرسنگی و بدبختی میمیرن اونوقت اینا دنبال چه چیزایی هستند
بله برای منم از کار افتادهنقل قول:
آقایون اینطور که معلومه دیگه ساکس نمیکنه ، البته کار میکنه ولی فیلتر رو نمیشکونه و سایتهای فیلتر شده رو باز نمیکنه
من مشکلی با وی ندارم سرعتشم خوبه!
فقط اون پائینو بخونین:
slower than 88% of us