سلامنقل قول:
1- 220-240 تو روز و ساعت رایگان یکیه
2-سه روز
3-تلفنی ثبت نام کنی باید پول نصاب رو بدی و مدارک رو باید بیاد تحویل بگیره ولی حضوری نمیخواد
Printable View
سلامنقل قول:
2-سه روز
3-تلفنی ثبت نام کنی باید پول نصاب رو بدی و مدارک رو باید بیاد تحویل بگیره ولی حضوری نمیخواد
[QUOTE=saeid 22;8186223]سلام
2-سه روز
3-تلفنی ثبت نام کنی باید پول نصاب رو بدی و مدارک رو باید بیاد تحویل بگیره ولی حضوری نمیخواد[/QUOTE
] داداش ممنون از توضیحات کاملت لطف کردی فقط یک سوال دیگه این طرح دانشجویی که سرویس 2 مگ با 10 گیگ محدودیت قیمتش 25 هزار بود هنوز هستش ؟ تشکر از شما
اینترنت منم 2 روزه خیلی قطع میشه!!نقل قول:
256 نامحدود اندیشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همیشه مینوشت عصر انتقال داده ها اما الان مینویسه آسیاتک! کسی میدونه چرا هر وقت یه جا رو نشون میده؟
سرعت دانلود هم دو روزه از حالت ثابت که رو 49 بود خارج شده و شدیدا نوسان داره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/]
الآن طرح نوروزی داره: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تفاوتهایی با طرح دانشجویی داره. طرح دانشجویی فقط سرعت یک مگ با حجم پنج گیگ میداد (ماهی 18500؛ با احتساب مالیات و ارزش افزوده میشد ماهی 19600) و سرعت 2 مگ با حجم دانلود 10 گیگ (با مالیات و ارزش افزوده ماهی 26500).
راستی، اینترنت ما چندوقته تقریبا یه روز در میون مشکلات ناجور پیدا میکنه. یا تمام روز قطع و وصل میشه، که میگفتن مشکل نویزه چون کلا چراغ adsl خاموش میشد یا اولای ساعت رایگان کلا وصل نمیشه یا ... . خدا به خیر کنه
دوستان این مشکل Ip برای شما هم وجود داره؟
من عيد رفتم سرويس گرفتم تو فرمشم زدم دانشجوم ولي اين قيمتارو بهم نداد.٢ مگ ٨ گيگ رو حدودا ٣٣٠٠٠ تومان دادم.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام . اگه اندیشه هستی هنوزم هست. من بعضی وقت ها سایت های خارجی هیچکدوم برام باز نمیشه. زنگیدم پشتیبانی گفت هروقت اینجوری شد باید 10 دقیقه مودم رو خاموش کنی تا IP عوض شه!!! شاهکاریه این اندیشه واسه خودش...نقل قول:
آقا من میخوام اینترنت 2020 بگیرم. آشنای اول با 2020 یکیه؟ تو لاهیجان باید کجا برم واسه ثبت نام؟ دفتری چیزی داره؟
باید بری مخابرات خیابان 22 آباننقل قول:
میگن ip نداریمنقل قول:
فقط اندیشه این مشکل رو داره یعنی؟
طرح دانشجویی مال بهمن و اسفند بود. به شما همون طرح نوروزی رو دادن؛ که فقط یک مگ 5 گیگش یه مقدار ارزونتره؛ اما بقیهش گرونتره.نقل قول:
نه دامون نت هم این مشکل رو داره. با سایت های خارجی ، هاست خارجی کلا هرچیزی که مربوط به خارج میشهنقل قول:
256 نامحدود اندیشه لاهیجان مرکز 2
سلام بچه ها بعد مدتی غیبت اوضاع احوال چطوره :n16:
این مشکل کلا سراسریه و هیچ وقت هم دیگه حل نمیشه چون از این شرکت ها خواسته شده که ip های خارجی محدود کنن ولی ip داخل سرعت چند برابر بیشترهنقل قول:
دوستان مرکز 5 کسی از اینترنتش راضیه؟ سرعت دانلود نخواستیم فقط یه isp که پینگ ثابت بده واسه بازی آنلاین! :n27:
كسي اينجا نت مخابرات ضحي كيش داره؟
دوستان مركز 5 كه ضحي كيش دارن اعلام وضعيت كنم
عاقا الان دور روزه نت قطع و وصل ميشه.منظورم اينه كه چراغ اينترنت مودم adsl هر چند دقيقه يكبار قرمز ميشه و دوباره سبز ميشه
كسي هس اين مشكلو داشته باشه؟
مرکز 5 اندیشه به شدت رو اعصابه..
سایت ها درست باز نمیشن، دانلود نوسان شدید داره، پینگ هم پر از تایم اوت...
کسی تو مرکز 5 رشت هست از اینترنتش راضی باشه؟؟
اگه دردسر تعویض ISP نبود کی اندیشه رو جمع کرده بودم..
امروز سرعت بهتره تفريبا
كسي مركز 5 ضحي كيش نداره
شماره گوياي ضحي كيش چنده؟
شاتل چند روزه داغونه...داغون...داغون
مرور صفحات وب به سختی
دانلود از سرورهای خارجی رو هم که بستن
فقط دانلود از سرورهای داخلیه که مث قبل سرجاشه:n03:
کدوم مرکزی و چه سرویسی؟ مشکلی ندارم:n13:نقل قول:
خوب دوستان ضحی کیشی اطلاعاتتون اومد رو پنل مخابرات منبعد با شماره 2020 تماس بگیرید
و اینکه منتظر بهتر شدن اوضاع باشید
چی؟ میشه یه بار دیگه بگید چی گفتید؟!نقل قول:
مرکز 5 کسی آشنای اول داره؟ پینگش خوبه؟
خدا بخیر کنه،از چاله افتادیم تو چاه :-(نقل قول:
سلام
من بعد دو سال و درست شدن خط تلفن دارم از مبین نت میام ADSL به نظرتون واسه پیش شماره 772 طرف بلوار سمیه کدوم شرکت خوبه ؟
دوستام تو بلوار گیلان پارس وی دارن خیلی راضین ولی یکی از دوستام گفت واسه منطقه ما خوب نیس . شاتل رو پیشنهاد داده
واسه دانلود شبانه بیشتر میخوام
راستی یه مودم TP Link TDw810 دارم بنظرتون تا 100 مودم بهتر با برد بیشتر هست یا همین خوبه ؟
ممنون
اینترنت 2020 هم امروز گند زده سرعت دانلود سرویس 2 مگ با idm امده رو 60 تا 70 kb هم از سرور داخلی هم خارجی سرعت یکیه دیشب تو ساعت رایگان بین 200 تا 220 بود دانلود رایگان هم از ساعت 1 تا 7 هست من 7 سیستمم خاموش شده ولی یک گیگ از حجمم کم شده لعنت بهشون بازم میخواهن دزدی رو شروع کنن دوستانی که از 2020 سرویس دارن اعلام وضغیت کنن ممنون
من الان تست کردم پنل مخابرات یا همون ضحی کیش واسم باز نمیشه به ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
رفتم تو سایت آشنای اول قسمت گیلان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با نام کاربری قبلی خودم از ضحی کیش ورود کردم
سرعت 230 هم شده دروبر 70 :n05: :n24:
واقعا استان گیلان مخابراتش دیگه گندشو در اورده دزدای عوضی والا من قبل عید چند ماه تهران بودم نت 1 مگ نامحدود از مخابرات گرفتم ماهی 41 هزار همیشه سرعت دان رو 120kb بود پینگشم دروبر 200 بود تو چهار ماه حدود 600 تا 700 گیگ دان زدم اصلا خبری از افت سرعت نبود وقتی اومدم گیلان بازم اعصابم بهم ریخت پشتیبانی هم که چند تا گاگول هستن میگم این چه وضعیه چرا سرعت انقدر کم شده میگه سراسریه درست میشه اون از اون ضحی کیش دزد اینم از اینا دزدای جدید خاک بر سر مخابرات:n23:
عرض شد دوستانی که از ضحی کیش سروریس داشتن اصلاعاتشون اومد تو سرور مخابرات یعنی منبعد از این یوزر مخابرات هستن برای پشتیبانی با 2020 می تونن تماس بگیرننقل قول:
دوست عزیز یه تست سرعت لطف می کنی ؟ دوستان طریقه این کار رو تو فروم توضیح دادن ؟ خیلی ساده استنقل قول:
من الان خودم 2 مگ دارم سرعت دانلودم همونی بود که هست چه تورنت چه غیر اون
یه مثل خیلی ساده هست عزیز همه هم رعایت می کنن از گرون فروش نخر حالا شما هم از مخابرات سرویس نگیر اگه فکر می کنی دزد هستننقل قول:
شرکت که زیاده خوب از اونا بگیر که اعصابت هم بهم نریز ه
زحمت می کشید یه تست سرعت بزاریدنقل قول:
گراف نت ورگس چیز خوبی رو نشون می ده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان مدیر ممکنه کاری کنید که دیگه پستهای من احتیاج به تایید شما نداشته باشه
مثلا الان من می خوام گراف سرعت رو بزارم که با 2 مگ دارم بالای 400 کیلو بایت دانلود می کنم ولی باید به تایید شما برسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:این دوتا عکس تست های منهنقل قول:
سرویس 512 - 4 گیگ
عکس اول زمانی که ضحی کیش بودم
اینم تست همین الان من
512-4 گیگ آشنای اول
فرقی هم نمی کنه سرور داخل باشه یا خارج کشور
من با 2020 تماس گرفتم گفتن این نقل انتقالات تا زمانی که تکمیل بشه یه خورده زمان میبره که گفتم یعنی هفته بعد درسته میشه گفتن که امیدوارن
ولی کنترل پنل آشنای اول خیلی ضعیفه خیلی :n24:
کنترل پنل آشنای اول اون مواردی که باید بریا یوزر داشته باشه که یوزر رو سر در گم نکنه داره شما تو ضحی کیش تا جایی که می دونم نمی تونستید چند بار شارژ موقت رو انجام بدید ولی اینجا بستگی به اپراتورش داره اگه بخواد می توند 10 بار بهتون 50 مگ 50 مگ شارژ موقت بده (البته اگه بخواد !!!) ولی خوب معمولا دوستان این کار رو نمی کنن !!!
حالا اگه شما یه گراف بزارید بد نیستا !!!
اینم برای همین الان من
البته اینم بگم که برای خودم هم یه مقدار عجیبه که چرا اینقدر سرعت رو کشیدن بالا تا امشب که برم و بپرسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیاد واسه من مهم نبود دیگه 50 مگ بده یا شارژ موقت داشته باشه چون زمانی که حجم تموم میشد خود پنل باز میشد و پرداخت انجام میدادمنقل قول:
اینم دوتا عکس یکی عکس پنل یکی هم عکس گراف و با IDM هست
قیمت ها که کلا تو پنل زده خیلی فضایی هست :n08:
الان با نام كاربري ضحي كيشم رفتم تو اشناي اول چرا حجم باقيمونده رو به mb نشون ميده/من اونجوري عادت كرده بودم كه ضحي كيش به ريال نشون ميداد
ميشه تنظيمات اشناي اول رو جوري كرد كه به ريال نشون بده حجمو
اين طرحاش چي ميگه
مثلا اولين طرحش اينه
1 ماهه(پيش پرداحت)10MB-10GB
چزا سرعتارو ننوشته؟
دومين طرح اشناي اول چي ميگه؟
مبلغ قابل پرداخت :n04:0