استقلال 3 - 1 ذوب آهن
با توکل به خدا ان شاا... این نتیجه رقم خواهد خورد.
استقلال 3 - 1 ذوب آهن
با توکل به خدا ان شاا... این نتیجه رقم خواهد خورد.
جان واریو به بازی با ذوب آهن میرسه ....نقل قول:
بیک زاده رو نمیدونم ........
استقلال 2 - 1 ذوب آهن
سلام به همه آبی های عزیز
آقایون شما رو به خدا بیاید ورزشگاه. ما داریم میریما!!! یعنی هیشکی نمی خواد بیاد؟؟؟ ذوب با این که تماشاچی نداره ولی این لنگیا و زرد قناریا برای لج ما هم که شده پا میشن میان. شما رو به خدا بیاین. هر کی اصفهانه پ.خ بده تا هماهنگ کنیم از شهرای دیگه هم اگه میاید بگید قدمتون رو چشمامون.
به امید خدا اس اس 2-0 ذوب آهن
دوستان یه خواهشم دارم این که بیخیال بحث داوری بشیم. تا بوده تو این فوتبال مریض ما مشکل داوری بوده تا هم میایم حرف بزنیم میگن به قشر مظلوم جامعه توهین کردیم. ولی خب چه فایده؟ کاری میشه کرد؟ امتیازای ما بر میگرده؟ به خدا فایده نداره.
همگی با امید به خدا دعا می کنیم استقلال به حقش که قهرمانیه برسه. ان شاء الله.
یادتون نره ها. منتظریم بیاین اصفهان برای تیم محبوبمون
موفق باشید
استقلال 2 ذوب اهن 1
به نظر من حرکت خوبیه ...نقل قول:
بچه های گل اصفهانی اگه کاری ندارین از رفتن به استادیوم دریغ نکنین ...
با انتقاد از سیستم 2-5-3 قلعه نویی
روشن: صد رحمت به سیستم علی اصغری !
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: پیشکسوت سابق تیم فوتبال استقلال تهران با انتقاد از 2-5-3 قلعه نویی گفت: باید به سیستم علی اصغری در مقایسه با این سیستم منسوخ شده استقلالی ها صد رحمت گفت.
حسن روشن روز یکشنبه در گفتگو با خبرگزاری ایسکانیوز، با اشاره به ناکامی های استقلال در هفته های اخیر اظهار داشت: شاید زمانی که شاگردان قلعه نویی در اوج بودند و با صدر جدول اختلاف امتیاز قابل توجهی داشتند همه به انتقادات من نسبت به شیوه بازی کردن آنها واکنش نشان می دادند ولیکن حالا که استقلال در شرایط سختی قرار گرفته مشخص می شود که انتقادات من از سر دلسوزی بوده است.
وی تصریح کرد: اطمینان دارم که اگر استقلال با همین سیستم در بازی های آسیایی به مصاف حریفان برود با نتایج عجیب و غریبی شکست خواهد خورد و آن وقت است که باید به سیستم علی اصغری صد رحمت گفت.
روشن ادامه داد: البته نه تنها استقلال بلکه 3 نماینده دیگر کشورمان هم باید با یک شیوه خوب بازی کنند زیرا اگر روی کاغذ 2-2-4 و یا سیستم های دیگر باشند ولی در عمل هیچ هماهنگی ای نداشته باشند باز هم به توفیقی نمی رسند.
وی در خصوص علل ناموفقیت های اخیر استقلال به ایسکانیوز گفت : اول از همه امیدوارم استقلال زودتر از این وضعیت خارج شود. اما در مورد عدم موفقیت های اخیرشان باید بگویم چون استقلال حاشیه امنیت خوبی ایجاد کرده بود فکر می کرد کسی به گردپایش هم نخواهد رسید.
پیشکسوت سابق استقلال بیان کرد: متاسفانه همین آسودگی ای که استقلال برای خود در صدر جدول ایجاد کرده بود سبب شد تا اینکه خود را در یک امتیازی ذوب آهن ببینند.
وی ادامه داد: باید به جرات گفت که غرور استقلال را زمین زد ولی در این مقطع بهتر است تا اینکه تمامی عوامل باشگاه از مدیر گرفته تا اعضای کادرفنی و بازیکنان همگی هیچ نظری در مورد رفتن یا اخراج نکنند تا بیش از این ضربه نخورند.
روشن خاطرنشان ساخت: چند هفته ای است که دیگر بازی های لیگ را نمی بینم . ازیک طرف از دیدن این همه بازی کسل کننده خسته شده ام و از سوی دیگر باید به عنوان یک پیشکستوت استقلالی در مورد نتایج این تیم جوابگو باشم.
وی در خصوص بازی حساس استقلال برابر ذوب آهن در هفته سی ام گفت: همانطور که همه می دانند نتیجه این دیدار می تواند تا حد بالایی سرنوشت تیم قهرمان را روشن کند.
وی یاد آور شد: البته ذوب آهن هم در این فصل بسیار خوب و منسجم کار کرده و بازی این تیم با استقلال می تواند حساسیت های زیادی ایجاد کند . البته امیدوارم استقلال بتواند با پیروزی در این بازی از وضعیت کنونی خارج شود
سلامنقل قول:
حالم از این روشن بهم میخوره
آخه تو که تو هیچ باشگاه بزرگی حتی مربی هم نبودی چرا هی وق وق میکنی
از نیمکت نشینی های بی مورد عاصی شده ام
اکبری: تا به حال واعظ را از نزدیک ندیده ام!
تهران-خبرگزاری ایسکانیوز: هافبک تیم فوتبال استقلال تهران گفت: از شنیدن این که با واعظ جلسه ای داشتم تعجب می کنم چراکه تا به حال او را از نزدیک ندیده ام.
یدالله اکبری روز یکشنبه در گفتگو با خبرگزاری ایسکانیوز خاطر نشان ساخت: در دیدار برابر پیکان علی رغم شایستگی کسب پیروزی به تساوی دست یافتیم و این نتیجه کارمان را برای ادامه رقابت ها سخت تر می کند.
وی همچنین اظهار داشت: ممکن است در آینده با واعظ ملاقاتی داشته باشم و در خصوص برخی از مسائل پیش آمده حرف هایی بین ما رد و بدل شود اما از این که می شنوم برای حضور در ترکیب تیم با او جلسه ای داشته ام و رایزنی هایی کرده ام متعجبم.
وی افزود: در تمام دوران ورزشی ام و در تمامی تیم هایی که بازی کرده ام چه در اوج و چه در فرود تابع تصمیمات مربیان بوده ام و سعی کرده ام از مسائل حاشیه ای دوری کنم. در حال حاضر استقلال شرایط بسیار خوب و در عین حال حساسی را دارد. به اعتقاد من بازی برابر ذوب آهن تعیین کننده قهرمان این فصل خواهد بود و تیم استقلال می بایست با تمام توان در این دیدار به مصاف ذوب آهن برود تا با پیروزی در برابر این تیم در نهایت مقام قهرمانی را از آن خود کند.
وی در خصوص وضعیتش به ایسکانیوز گفت: خوشبختانه در شرایط بسیار خوبی به سر می برم و در اوج آمادگی هستم. تمریناتم را به طور منظم انجام می دهم اما به ناچار می بایست از بیرون شاهد بازی های تیم خود باشم.
طبیعتاً در این فصل از نیمکت نشینی های بی مورد که دلیل آنها را نمی دانم عاصی شده ام اما بدون شک مثل سایر بازیکنان حرفه ای باید تابع قوانین باشگاه و سرمربی تیم باشم.
به عقیده من سر مربی تیم است که باید در خصوص بازی کردن و نکردن من جواب گو باشد.هیچگاه تا این حد آماده نبودم و این موضوع که در اوج آمادگی نمی توانم بازی کنم سخت مرا آزار می دهد
در پاسخ به اظهارات سرمربی استقلال
صاحب پناه: قلعه نوعی حق ندارد ارزش کار پیکان را کم کند!
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: مدیر عامل باشگاه پیکان در خصوص اظهارات قلعه نویی گفت: ما برتر از استقلال بودیم و قلعه نویی حق ندارد ارزش کار تیم ما را کم کند.
کامران صاحب پناه روز یکشنبه در گفتگو با خبرگزاری ایسکانیوز، خاطر نشان کرد: بازی کاملا در اختیار بازکنان ما بود و سید صالحی چهار موقعیت گلزنی را به راحتی از دست داد با این حال از نحوه بازی تیمم رضایت دارم.
وی اظهار داشت: کسب یک امتیاز در این بازی حق پیکان نبود زیرا به مراتب بهتر از استقلال بازی کردیم و می توانستیم 3 امتیاز را بگیریم.
وی در واکنش به صحبت های قلعه نویی که معتقد به برتری تیم استقلال در این دیدار بود اظهار داشت: او حق ندارد با این حرف ها ارزش کار بازیکنان ما را پایین بیاورد چرا که کارشناسان فوتبال نیز به این امر اذعان داشتند که پیکان برتر از استقلال بازی کرد.
صاحب پناه در خصوص داوری این بازی گفت: متاسفانه داور در این دیدار تحت تاثیر جو بازی قرار گرفته بود به طوری که نه تنها پنالتی ما را ندید بلکه از پنالتی استقلال نیز رد شد.
وی تصریح کرد: با توجه به ارئه بازی زیبا از سوی بازیکنانمان پس از این دیدار به آنها پاداش دادیم تا از این طریق از آنها قدردانی شود.
مدیر عامل تیم پیکان ادامه داد: تلاش خواهیم کرد با پیروزی در بازی های آینده جایگاه تیم پیکان را در جدول ارتقا داده و به حق واقعی خود در لیگ برسیم.
در گفتگو با ایسکانیوز
محمدی: خود استقلالی ها هم می دانند بهتر از آنها بودیم
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: دروازبان تیم پیکان قزوین با اشاره به بازی با استقلال گفت: خود استقلالی ها هم می دانند در این بازی بهتر از آنها بودیم.
محمد محمدی روز یکشنبه در گفتگو با خبرگزاری ایسکانیوز،خاطر نشان ساخت: بازی بسیار خوبی را مقابل این تیم انجام دادیم و مستحق کسب پیروزی در این دیدار بودیم از طرفی همه فهمیدند که ما برتر از استقلال بودیم.
وی ادامه داد: در این دیدار بارها می توانستیم دروازه استقلال را باز کنیم اما در زدن ضربات آخر وقت لازم را نداشتیم و اگر توپ های ما گل می شد اکنون تیم ما پیروز این میدان بود.
محمدی درخصوص عملکرد مدیر روستا در این فصل به ایسکانیوز گفت: به اعتقاد من مدیر روستا برای رساندن پیکان به موفقیت به زمان بیشتری نیاز دارد چرا که وی یک برنامه مدون شده دو ساله دارد و امسال اولین تجربه سرمربیگری در لیگ برتر را دارد.
دروازه بان تیم پیکان در پایان اظهار داشت: بازی با استقلال به پایان رسید و ما باید به فکر پنج بازی پایانی لیگ باشیم و با تمام قدرت برای رسیدن به مقام های بالای جدول تلاش کنیم.
دروازه بان تیم پیکان با اشاره به قرارداد یک ساله خود با پیکان و نزدیک شدن به پایان فصل گفت: برای فصل آینده هنوز تصمیمی نگرفته ام.
وی خاطرنشان کرد: قرارداد من در پایان لیگ با پیکان به اتمام می رسد و هنوز هیچ تصمیمی برای انتخاب تیم آینده خود ندارم
سعيد مراغه چيان:
استقلال در اصفهان قهرمان مي شود
پيشکسوت تيم فوتبال استقلال تهران اعلام کرد مطمئنا قهرمان اين فصل ليگ برتر در بازي ذوب آهن و استقلال در اصفهان مشخص مي شود و شانس استقلال بيشتر از حريف است.
سعيد مراغه چيان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: بدون شک استقلال در بازي مقابل پيکان مي توانست پيروز ميدان شود. چون موقعيت هاي استقلال نسبت به پيکان بيشتر بود و اگر مهاجمان استقلال دقت بيشتري مي کردند در نهايت آبي پوشان مي توانستند سه امتياز بازي را از آن خود کنند.
وي ادامه داد: ذوب آهن و استقلال شانس هاي اصلي براي رسيدن به قهرماني در ليگ برتر هستند، اما با شناختي که از استقلال اين فصل دارم معتقدم که در بازي حساس اين دو تيم چهارشنبه استقلال مي تواند پيروز ميدان باشد و تا حد زيادي به قهرماني در ليگ برتر نزديک شود.
مراغه چيان تصريح کرد: با توجه به حساسيت اين بازي، استرس در بين بازيکنان ذوب آهن به مراتب بيشتر از آبي پوشان است. زیرا آنها از امتياز ميزباني برخوردارند و اين مهم مي تواند فشار رواني روي بازيکنان ذوب آهن را زياد کند.
وي تصريح کرد: تيم ملي به بازيکناني مانند کريمي و مهدوي کيا نياز دارد چرا که تجربه زياد آنها به سود تيم ملي است و حتي حريفان را با ترس مواجه مي کند. با پتانسيلي که تيم ملي در حال حاضر دارد و با اضافه شدن نفراتي چون کريمي مي توانيم در تهران و در ورزشگاه آزادي عرسبتان را شکست دهيم
رضا حسن زاده:
بازيكنان استقلال مضطرب هستند
كارشناس فوتبال كشورمان و بازيكن اسبق استقلال تهران درباره وضعيت اين تيم در روزهاي اخير گفت: بازيكنان استقلال در ديدار مقابل پيكان واقعا مضطرب بودند، در حالي كه اين توانايي را داشتند كه به هر سه امتياز مسابقه دست پيدا كنند، اما اضطراب آنها مانع نتيجه گيري اين تيم در محوطه جريمه پيكان شده بود.
«رضا حسن زاده» كارشناس فوتبال كشورمان، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: استقلال در شرايط خوبي در روزهاي اخير قرار ندارد و اين تيم در چهار مسابقه اخير خود، تنها توانسته است صاحب پنج امتياز شود كه براي تيمي كه داعيه قهرماني دارد، اين وضعيت اصلا مناسب نيست و مسئولان استقلال بايد هر چه سريعتر راهكاري را براي خروج از بحران در اين تيم بيانديشند.
وي ادامه داد: مشكل استقلال پس از ديدار مقابل پرسپوليس بوجود آمده است و مسئولان اين تيم بايد در اين زمينه ريشه يابي كنند و ريشه بحران را در استقلال بخشكانند.
وي افزود: بازيكنان استقلال در ديدارهاي گذشته اين تيم موقعيتهاي به مراتب سخت تر را در مقابل دروازه حريفان تبديل به گل مي كردند ولي در ديدار مقابل پيكان، مهاجمان و هافبكهاي استقلال كاملا سر در گم بودند و نمي توانستند بازي عادي خودشان را به نمايش بگذارند كه همين مسئله باعث مي شود تا كارشناسان و هواداران استقلال نسبت به وضعيت اين تيم در پنج بازي آينده نگران باشند، به خصوص ديدار حساس استقلال مقابل ذوب آهن كه فينال ليگ هشتم محسوب مي شود و در صورتيكه استقلال در اين ديدار صاحب هر سه امتياز بازي بشود، براي رسيدن به قهرماني، گام بلندي را برداشته است.
«حسن زاده» درباره حضور «علي عليزاده» در اين مسابقه گفت: «عليزاده» با انگيزه بسيار بالايي در اين ديدار بازي كرد و من واقعا از اين بابت خوشحال هستم و اطمينان دارم، در صورتيكه در بازيهاي آينده كادر فني استقلال باز هم به وي اعتماد داشته باشد، «عليزاده» برگ بنرده اين تيم در مسابقات آتي خواهد بود، وي در ديدار مقابل پيكان از لحاظ روحي در شرايط خوبي قرار داشت و پاس گلي هم به «جباري» داد باعث مي شود كه انگيزه وي براي بازيهاي بعدي افزايش قابل توجهي پيدا كند.
«حسن زاده» درباره پيش بيني اش راجع به قهرمان اين فصل تصریح کرد: من دوست دارم كه استقلال قهرمان ليگ هشتم بشود، اما به عقيده من هر دو تيم استقلال و ذوب آهن شانس بسيار بالايي در اختيار دارند و بازي اين دو تيم در هفته سي ام، سرنوشت ساز است ولي آمار گلزني بالاي استقلال شايد در روز آخر، برگ برنده اين تيم باشد.
خلعتبري:
تفاضل گل استقلال ديگر سودي ندارد
مهاجم تيم فوتبال ذوب آهن گفت: با فاصله يك امتيازي كه بين تيم ما و استقلال بوجود آمده ديگر تفاضل گل اين تيم سودي ندارد.
محمدرضا خلعتبري، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: فاصله يك امتيازي ما با استقلال را در بازي روبرو با شكست اين تيم از بين مي بريم و ديگر تفاضل گل بالاي اين تيم سودي براي آنها نخواهد داشت.
وي ادامه داد: استقلال تيم بزرگ و قابل احترامي است اما تيم ما براي رسيدن به اين جايگاه تلاش فراواني كرده و فقط با قهرماني در ليگ برتر به حقش ميرسد.
وي تصريح كرد: با تساوي استقلال مقابل پيكان انگيزه ما دو برابر شد و براي بازي با اين تيم در اصفهان لحظه شماري مي كنيم.
هافبك مهاجم ذوب آهن اضافه كرد: استقلال دچار افت شده و اين بهترين فرصت براي تيم ماست تا خود را به صدر جدول برساند.
وي در ادامه گفت: بايد مراقب استقلال باشيم و به دليل ميزباني و شرايط فعلي اين تيم دچار غرور نشويم و فقط به كسب 13 امتياز فكر كنيم.
خلعتبري ادامه داد:گلزني به تيم هاي بزرگ و لذت بخش است و براي تمامي بازيكنان ايجاد انگيزه مي كند اما در شرايط كنوني موفقيت تيم مهمتر از موفقيت فرد است.
وي تصريح كرد: سعي مي كنم بهترين بازي ام را مقابل استقلال انجام دهم و با در نظر گرفتن شرايط بازي به فكر گلزني هم باشم.
وي خاطر نشان كرد: با پيروزي مقابل استقلال قهرمان ليگ نمي شويم و بايد در 4 بازي باقي مانده با تمام قوا به فكر كسب امتيازات كامل بازيها باشيم
كياني:
قلعه نوعي در قزوين با كسي درگير نشد
سرپرست تيم فوتبال پيكان اعلام کرد ميزباني تيم ما به حدي خوب بود كه قلعه نوعي، سرمربي استقلال از آن تعريف و تمجيد كرد.
كياني در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: ميزباني قزوين در بين ساير استانها نمونه است و مقابل پيروزي و استقلال آن را ثابت كرديم. در بازي با استقلال هيچ مشكلي به وجود نيامد و شايعه درگيري سرمربي استقلال با ليدرهاي تيم ما كذب است.
وي ادامه داد: بازي با استقلال براي تيم ما خيلي مهم بود. بنابراين فقط به شكست اين تيم فكر مي كرديم، اما با بدشانسي امتيازات تقسيم شد. تيم ما بسيار خوب بود و موقعيت هاي بسيار خطرناكي داشت كه به راحتي از دست داديم.
كياني خاطر نشان کرد: از دست رفتن موقعيت هاي تيم ما به دليل ضعف مهاجمان نبود و آنها تمام سعي خود را براي پيروزي تيم انجام دادند. ما در نيمه اول برتر از حريف بوديم و به گل رسيديم و در نيمه دوم فقط تا زماني كه استقلال به گل رسيد، ضعيف ظاهر شديم، اما بعد از گل آنها تيم برتر ميدان بوديم.
وی یادآور شد: تيم ما تاكنون بازي هاي بسيار زيبايي به نمايش گذاشته است و جايگاه واقعي ما در جدول حضور در سكوي هشتمي نيست. ما با هدف كسب سهميه جام باشگاه هاي آسيا در سال آينده ليگ را ادامه مي دهيم و مطمئنا آن را به دست مي آوريم
هافبك استقلال تهران پس از تساوي يك بر يك اين تيم مقابل پيكان قزوين در هفته بيست و نهم ليگ برتر گفت: اميدوارم اگر نمايش خوبي در اين مسابقه داشته ام اين نمايش مورد توجه كادر فني تيم ملي هم قرار بگيرد تا بتوانم در راه صعود به جام جهاني به تيم ملي كمك كنم.خسرو حيدري: اميدوارم كادر فني تيم ملي هم بازي هاي مرا تماشا كند
خسرو حيدري هافبك استقلال تهران به باشگاه خبرنگاران گفت: استقلال در مقابل پيكان واقعا بدشانس بود زيرا در نيمه اول واقعا فرصت هاي گلزني بسيار بهتري نسبت به حريف در اختيار داشتيم كه اغلب آنها به ثمر ننشست .
وي در ادامه گفت:در بازي كه مي توانستيم سه يا چهار گل به حريف بزنيم به راحتي سه امتياز حساس اين ديدار را از دست داديم و اكنون بايد روز چهارشنبه نبردسختي را مقابل ذوب آهن در اصفهان داشته باشيم كه حتما به سه امتياز آن نياز بسيار بالايي داريم.
وي افزود: همه بچه هاي استقلال با هم هم قسم شده اند تا بتوانند اين فصل جام قهرماين را براي هواداران استقلال به ارمغان بياورند و ما در 5 بازي باقيمانده شرايط بسيار حساس و مهمي را داريم و اگر تمركز ما به هم بخورد قطعا قهرماني را از دست خواهيم داد ولي من الان شرايط تيم استقلال را كاملا رويايي مي بينم و اطمينان دارم در بازي هاي باقيمانده تا پايان فصل هوادارن ما را تنها نخواهند گذاشت و با حمايت آنها مي توانيم به راحتي حريفان را از پيشروي برداريم و به هدفمان كه كسب عنوان قهرماني ليگ هشتم هست دست پيدا كنيم.
حيدري همچنين درباره رقابت هاي جام باشگاه هاي آسيا هم گفت: بازيكنان استقلال اصلا ديدارهاي جام باشگاه هاي آسيا را دست كم نخوهند گرفت ما مي توانيم در اين رقابت ها تا مراحل نهايي صعود كنيم و ورزشگاه يك صد هزار نفري آزادي براي رويارويي با حريفان در آسيا امتياز ويژه اي براي ما است كه مي توانيم به خوبي از آن استفاده كنيم ولي نبايد هيچ جامي را فداي مسابقه ديگري بكنيم و حتي به جرات مي توانم بگويم كه در جام حذفي هم كه مدافع عنوان قهرماني هستيم مدعي شماره يك رسيدن به اين عنوان هستيم.
حيدري درباره امكان دعوت دوباره اش به تيم ملي فوتبال هم گفت: پيراهن تيم ملي براي من بسيار مقدس است و من اميدوارم كه بتوانم در ديدار حساس مقابل عربستان جز يازده بازيكن اصلي تيم ملي باشم تا هر كمي كه مي تونم براي صعود به جام جهاني به تيم ملي انجام بدهم و اميدوارم كادر فني تيم ملي بازي هاي مرا در استقلال زر نظر قرار داده باشند
هافبك تيم فوتبال استقلال كه در بين دو نيمه تعويض شد و بازي را ترك كرد، معتقد است تعويض وی تاكتيكي و به دليل ضعف فني نبوده است.هافبك تيم فوتبال استقلال:
تعويضم تاكتيكي بود
مهرداد پولادي، هافبك تيم فوتبال استقلال به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: به دليل اينكه يك گل از پيكان عقب بوديم، كادر فني در بين دو تيم، يك مهاجم اضافه كردند و مرا از بازي بيرون كشيد كه كاملا تعويضي تاكتيكي بود.
وي ادامه داد: كادر فني از بازي من در نيمه اول راضي بود و تعويض من به دليل ضعف در كارهاي فني نبود و براي موفقيت تيم بوده است.
پولادی تصريح كرد: اين تعويض به طور قطع واجب بود و در حالي كه پيكان براي حفظ نتيجه يك بر صفر رو به دفاع مطلق آورده بود، تيم ما به گل رسيد.
وی خاطرنشان كرد: تيم ما همچنان شانس اول قهرماني است و از نظر امتياز و تفاضل هم از ذوب آهن شرايط بهتري داريم.
هافبك چپ پا استقلال گفت: بازي با ذوب آهن براي ما فينال ليگ برتر نيست و بعد از آن هم چهار بازي داريم اما براي حريف ما كه از نظر امتيازي عقب هستند، آخرين فرصت است و با شكست مقابل ما همه چيز را از دست مي دهند.
وي ادامه داد: بازي سختي مقابل آنها خواهيم داشت و بايد مراقب باشيم، آنها از تمام توان خود براي شكست ما استفاده مي كنند.
پولادي خاطرنشان كرد: بعد از مصدوميتي كه داشتم، با شرايط و موفقيت هاي تيم بازگشت به تركيب اصلي خيلي سخت بود و من به راحتي آن را بدست نياوردم و تا پايان ليگ برتر و جام باشگاه هاي آسيا براي حفظ آن تلاش مي كنم.
برهاني:
با وجود مصدوميت بازي كردم
مهاجم تيم فوتبال استقلال كه در ابتداي نيمه دوم تعويض شد،معتقد است تعويض اعتراض ندارد و حق با سرمربي تيم است.
آرش برهاني در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، افزود: مصدوميتي در ناحيه كتف داشتم و با وجود آن براي موفقيت تيم وارد زمين شدم اما اين مصدوميت اجازه نداد به تيم كمك كنم بنابراين سرمربي تصميم به تعويض من گرفت كه هيچ اعتراضي به آن ندارم.
وي ادامه داد: تنها نارضايتي من بابت از دست و دادن 2 امتياز در اين بازي بود و از تعويض و عدم گلزني خود ناراحت نيستم.
وي تصريح كرد: تيم ما شانسهاي خوب براي گلزني داشت كه با بدشانسي ما از دست رفت و خودم هم از اينكه يك موقعيت نسبتا خوب را از دست دادم ناراحت هستم.
آقاي گل ليگ برتر اضافه كرد: مهاجمان استقلال دچار افت نشده اند و از بازيهاي آينده دوباره روند گلزنيهاي خود را آغاز مي كنند.
وي ادامه داد: در تيم ما گلزني برعهده تمامي بازيكنان است و در بازيهاي گذشته ما به خوبي آن را نشان داديم.
برهاني در ادامه گفت: دفاع منطقه پيكان بعد از گلي كه برخلاف جريان بازي به ثمر رسيد باعث شد تيم ما ف قط به يگ گل برسد.
برهاني خاطر نشان كرد: هم اكنون فقط به قهرماني استقلال فكر مي كنم و به آقاي گلي خودم توجهي ندارم و در بازيهاي آينده سعي مي كنم توان بيشتري براي موفقيت و گلزني ساير بازيكنان به خرج دهم
نميدونم ديگه پيش بيني ها ثبت ميشه يا نه ولي دادا عليرضا اگه پست ها رو ميبيني :
اس اس 2 - ذوب اهن 2
براهيم زاده:
شكست استقلال قهرماني ما را قطعي مي كند
سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان كه امسال با شرايط مناسبي كه در جدول رده بندي ليگ برتر دارد غلبه بر استقلال را قهرماني تيم خود مي داند.
منصور ابراهيم زاده در گفتگويي با باشگاه خبرنگاران گفت: ذوب آهن امسال بيش از انتظار ظاهر شده است كه اين موفقيت را مديون مجموعه مديريتي و تلاش بازيكنان زحمتكش اين تيم مي دانم كه در طول فصل توانستند خواسته هاي را به خوبي برآورده كنند.
وي مي افزايد: در ليگ امسال اكثر تيم ها مقتدر ظاهر شدند كه به طبع آن شرايط سخت تر و حساس تر را در هفته هاي پاياني ليگ شاهد هستيم كه اين باعث بالا رفتن سطح كيفي مسابقات شده است.
اين مربي معتقد است در اين تيم مقابل استقلال تهران حساس ترين بازي ما در طول فصل است كه مي تواند منجر به قهرماني ذوب آهن شود با توجه به شرايطي كه در جدول رده بندي دارند و اختلاف بسيار كم از لحاظ امتياز مي توانند با شكست استقلال به آنچه كه استحقاقش را دارند برسند.
وي در پايان افزود: به تمام بچه هاي خود تفهيم كرده ام كه بايد استقلال را ببريم و پيروزي مقابل اين تيم تمام زحمات آنان در طول يك سال را به بار خواهد نشاد ما با تمام توان مقابل استقلال قرار مي گيريم و اطمينان دارم كه با پيروزي از ميدان خارج مي شويم
یه عکس از فولاد شهر
بچه های اصفهانی تو همین عکس قرار ملاقات بزارن :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهرام عاطف:
استقلال و ذوب آهن بايد تا آخرين روز براي قهرماني بجنگند
كارشناس فوتبال كشورمان در باره وضعيت قهرماني ليگ هشتم گفت: هر دو تيم استقلال و ذوب آهن براي رسيدن به عنوان قهرمانی ليگ هشتم بايد تا آخرين روز با يكديگر بجنگند و هر دو تيم تا آخرين روز براي رسيدن به اين عنوان شانس دارند.
بهرام عاطف كارشناس فوتبال كشورمان به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: ذوب آهن در ديدارهاي اخير نتايج بسيار خوبي كسب كرده است و به راحتي توانسته در ديدار مقابل رقبايش سه امتياز را كسب كند و با توجه به لغزشي كه استقلال در ديدارهاي اخير داشته ذوب آهن بهترين بهره را برده و توانست تفاضل امتيازاتش را با استقلال كه 7 امتياز بود به تنها يك امتياز برساند كه اين مسئله پيروزي بزرگي براي اين تيم در هفتههاي پاياني محسوب ميشود و به عقيده من چون ديدار حساس استقلال و ذوب آهن اين هفته در اصفهان برگزار ميشود ذوب آهن شانس بيشتري نسبت به استقلال دارد.
وي ادامه داد: استقلال پس از دربي تهران با مشكلات زيادي مواجه شده و مصدوميت "فابيوجانواريو" تا 50 درصد توان تيم استقلال را كاهش داده است ضمن اينكه من در بازيهاي اخير برخي از بازيكنان استقلال اين استنباط را دارم كه در اين تيم استرس بسياري حاكم است و كادر فني استقلال مشكلات بسياري با برخي از بازيكنان دارد كه هنوز نتوانسته است اين مسائل را برطرف كند و به همين دليل استقلال روزهاي سختي را پيش روي خواهد داشت.
وي افزود: در نقطه مقابل ذوب آهن هر چند در يكي دو مورد نتوانسته است در ديدارهايش نتايج خوبي را كسب كند اما بازيكنان از كادر فني اين تيم هيچگاه مأيوس نشدهاند و همواره با تمام توانشان در خدمت اين تيم بودهاند و كاملاً سعي كردهاند كه بر اوضاع مسلط باشند و هيچگاه اجازه ندادهاند كه مشكلاتشان حالت رسانهاي به خود بگيرد و به همين دليل اين تيم وضعيت بهتري در حال حاضر دارد و آرامش اين تيم باعث خواهد شد كه ذوب آهن برتري خاصي نسبت به استقلال در هفتههاي پاياني ليگ برتر داشتهباشد هرچند كه هنوز قضاوت درباره قهرمان ليگ هشتم زود است.
وي درباره احتمال بازگشت علي كريمي به تيم ملي گفت: علي كريمي يك بازيكن خاص و ويژه است كه شرايط منحصر به فرد خود را دارد كريمي قطعاً اگر در شرايط آرماني قرار داشته باشد بهتر ميتواند بهترين كمك براي تيم ملي باشد و ميتواند در دور برگشت رقابتهاي جام جهاني 2010 عامل اصلي صعود ما لقب بگيرد ولي فراهم كردن اين شرايط براي كريمي وضعيت خاص و ويژه اي را طلب ميكند و بنابر اين بايد در اين زمينه دور انديشي صورت بگيرد
هافبک تيم فوتبال استقلال:
براي کنار گذاشتنم بايد دليل داشته باشند
هافبک تيم فوتبال استقلال گفت: در چند بازي اخير حتي در ليست 18 نفر هم نيستم، اين موضوع از لحاظ روحي به من ضربه زده است.
يداله اکبري، هافبک تيم فوتبال استقلال در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: انتخاب نفرات اصلي حق طبيعي سرمربي هر تيمي است، من نيز بازيکن حرفه اي هستم و بايد به نظر قلعه نوعي احترام بگذارم.
وي گفت: از لحاظ فني در شرايط مطلوب و بسيار خوبي قرار دارم اما متأسفانه قرار نگرفتن من در ترکيب و حتي ليست 18 نفره برايم تعجب انگيز است.
اکبري در ادامه تصریح کرد: اگر آماده نبودم پس چگونه از ابتداي فصل کادر فني مرا انتخاب کرد، وقتي بازيکن در سه بازي در ليست 18 نفره قرار نمي گيرد يعني مورد تأييد کادر فني نيست.
وي خاطرنشان کرد: دوست ندارم به هيچ وجه استقلال را در شرايط فعلي و بسيار حساس دچار مشکل کنم و اگر لازم باشد به احترام استقلال و هواداران اين تيم تا پايان فصل صبر مي کنم.
اکبري گفت: دوست دارم به استقلال کمک کنم به همين دليل علاقه دارم در ترکيب قرار گيرم البته به هيچ وجه نمي خواهم خود را به کادر فني تحميل کنم.
وي افزود: اگر قلعه نوعي بگويد تا آخر فصل بايد نيمکت نشين باشم حداقل تکليف خود را مي دانم اما شرايط فعلي من اصلاً خوب نيست چرا که بلاتکليفي به بازيکن ضربه مي زند به خصوص من که روزي براي استقلال مهره سرنوشت سازي بودم، درک اين شرايط خاص برايم بسيار سخت و دشوار است و اميدوارم هرچه زودتر مشکلم حل شود تا بتوانم به استقلال کمک کنم
كبرپور: حدود 20 ميليون تومان از استقلال طلب دارم
عليرضا اكبرپور، مهاجم سابق تيم فوتبال استقلال تهران كه به دلايلي امسال بدون تيم است، گفت: هنوز 20 ميليون تومان از باشگاه استقلال طلب دارم.
عليرضا اكبرپور در گفتگوي با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: اميدوارم امسال استقلال قهرمان شود، من هنوز يك استقلالي هستم و به موفقيت تيم محبوبم علاقمندم.
وي افزود: زماني كه با اين تيم قهرمان ليگ شديم قرار بود 10 ميليون تومان پاداش بگيرم كه هنوز نگرفته ام من طي نامه اي به مديريت جديد اين ارقام را اعلام كرده ام.
وي تصريح كرد: نتايج را دنبال مي كنم خوشبختانه قلعه نويي استاد دور كردن حاشيه هاست، حاشيه ها دشمن اول تيم هاي استقلال و پرسپوليس اند.
وي در پايان گفت: هر چند با بازي هاي كه انجام شد از هفته بيست و نهم تا حدودي قهرماني پرسپوليس و سپاهان كم رنگ شد اما اين نبايد در روحيه استقلال تأثير گذارد آنها در شرايط خيلي خوب هستند و همه معتقد هستند كه آن ها قهرمان مي شوند.
وي گفت: دوست دارم بدون هيچ دردسري باشگاه پولم را تسويه كند البته به فكر شكايت نيستم
تكرار تاريخ با اندكي تغيير
باز هم گذر قلعهنويي به اصفهان افتاد
روز 27 فروردين 85 و در هفته بيست و نهم ليگ پنجم، استقلال در شرايطي گام به ورزشگاه فولاد شهر اصفهان گذاشت كه براي اميدوار ماندن در راه قهرماني اين ليگ نياز داشت كه الزاما در نصف جهان دست خالي نماند. پيروزي در اين ميدان حكم قهرماني را داشت ولي در غياب عليرضا واحدي نيكبخت واميرحسين صادقي كه آن روزها جزو بازيكنان كليدي استقلال بودند و به علت سه اخطاره بودن نميتوانستند در اصفهان بازي كنند، فكر كردن به پيروزي اندكي روياپردازانه بود، با اين حال قلعهنويي به نيت پيروزي وارد ميدان شد تا حداقل نبازد و بعد كار را در بازي آخر مقابل برق در آزادي تمام كند. اين استراتژي ژنرال آن موقع جواب داد و تا دقيقه 86 با گل دقيقه 20 غلامرضا عنايتي از ذوبآهن پيش بود كه جوئلسون داسيلوا در اين دقيقه كار را به تساوي كشاند ولي استقلال به هدف خود كه نباختن در اصفهان بود رسيد و هفته بعد هم در همايش 100 هزار نفري علاقمندانش در آزادي، چهار بر يك برق شيراز را برد و قهرمان شد.ترس استقلال از ذوبآهن به اين خاطر بود كه ذوبيها سه هفته پيشتر با پيروزي سه بر صفر مقابل پاس عامل اصلي صدرنشيني استقلال شده بود و ممكن بود بخواهد با تكرار اين داستان، اين دفعه استقلال را از صدرنشيني خلع كند.
حالا بار ديگر گذر امير قلعهنويي به ديار نصف جهان افتاده است. باز هم اولويت استقلال براي حفظ صدر جدول مقابل ذوبآهن نباختن است ولي شرايط تفاوتهاي عديدهاي با فروردين 85 دارد چون اگر آن موقع ذوبآهن حساسيت جدولي نداشت و فقط براي دل خود و هوادارانش و براي حفظ حيثيت تيمي خود بازي ميكرد و حالا درشرايطي از استقلال پذيرايي ميكند كه خودش در كورس قهرماني است و پيروزي در اين مصاف خانگي ميتواند اين تيم را به صدر جدول برساند.
ميگويند امير قلعهنويي مرد روزهاي حساس است و خوب بلد است در بازيهاي حساس و پرفشار كار را از آب و گل درآورد و برگ برنده خود را رو كند. حالا امير براي خراب نشدن اين وجهه بايد در اين مسابقه هم فوت كوزهگري خود را رو كند. البته ژنرال ميداند كه دو همكار سابقش يعني منصور ابراهيمزاده و مجيد صالح روي نيمكت ذوبآهن هستند و تا حدودي با ترفندهاي او آشنا هستند ولي اينها دليل نميشود كه قلعهنويي با ترس راهي اصفهان شود چون ترس برادر مرگ است. او بايد بداند كه در اين فرصت اندك ديگر فرصتي براي تغيير سيستم ندارد و فقط بايد تا چهارشنبه با همان «آناليزهايي»! كه سنگ آنها را به سينه ميزند روي از كار انداختن ماشين تهاجمي ذوبآهن كار كند. نه اينكه شاگردان ابراهيمزاده غول فوتبال باشند و وحشتانگيز جلوه كنند ولي استقلال اين روزها تيم قابل اعتمادي نيست. تيمي كه طي سه هفته برتري شش امتيازي خود نسبت به ذوبآهن را به يك امتياز تقليل داده، اگر در اصفهان با حواس جمع حاضر نشود، همين برتري يك امتيازي را با عقبماندگي دو امتيازي تعويض خواهد كرد.
استقلال و حريفي به نام آقاي داور، يار دوازدهم تيمها
وقتي فيروزكريمي سرمربي سابق استقلال و مربي فعلي صباباتري در كنايه اي طنز در برنامه 90 مي گفت كه با باب كردن اين كلمه كه اشتباهات داوري جزيي از فوتبال است دارند پدر تيمها را در مي آورند؛ شايد تنها كساني كه به عينه مصداق اين موضوع را درك ميكردند طرفداران تيم استقلال بودند كه هربار طعم ناداوري داوراني را مي چشند كه به زعم گفته هاي كريمي در پشت شعار اشتباهات( داوري جزيي از داوري است) ناتواني خود را پنهان كرده اند.
بازي استقلال تهران و پيكان قزوين نيز مصداق بارزي از ناداوري بارزي بود كه آقاي عنايت پلو(ماركوپولوي فدراسيون) حتما با توجيه آن ، نهايتا ...
اين آقاي ناداور را در نهايت به دو جلسه محروميت از داوري محكوم مي سازد.
اما داستان اينجاست ، اين برخورد چه سودي به حال استقلال و امتيازات سوخته آن دارد،!!! و چرا اصلا داوراني كه در حد ليگ نيستند ؛ بايد قضاوت بازي هاي حساسي را در اين مرحله از بازي هاي ليگ بر عهده گيرند.
نه آقايان نه تنبيه داور بازي مشكلي را حل مي كند و نه اعتراف به اشتباه آقايان ؛هرچند متاسفانه آقايان پرروتر از اين حرفها تشريف دارند و در لابي كميته انظباطي حتما مربي و بازيكنان استقلال را به خاطر حرف حق گفتن عليه داور تنبيه مالي مي كنند تا انشا ا... هيچ داوري ديگر اشتباه نكند.
گوشه هايي از ناداوري امروز
اما گوشه هايي از ناداوري امروز مي توان به آفسايدهاي نابجاي داور و حتي گلي كه به احتمال قريب به يقين درست بوده اشاره كرد.
متاسفانه كمك داور با عجله بيجاي خود گل درست عليزاده را كه در هنگام رسيدن توپ به وي در حالي كه درآفسايد نبوده را آفسايد اعلام مي كند و بر عدم آشنايي خود به اصول اوليه آفسايد گيري صحه مي گذارد. چند صحنه ديگر آفسايد نيز بسيار مشكوك و عمدي به نظر مي رسيد.
در صحنه ديگر پنالتي مسلم لطفي بر اكبرپور را داور بهعمد به هيچ مي انگارد (گويي ايشان منتظر بودند كه آقاي اكبرپور به رحمت خدا واصل شوند) كه اين موضوع مسلم نيز نشان ميدهد كه اين داور توسط مافياي بيرون از زمين مامور شده بود كه بازي را به تساوي بكشاند.
در مورد سوتهاي بيجاي داور مسابقه هم كه همه به شكل واضح آنچه را كه بود به عينه ديدند.
اما سخني با آقاي شريفي مسوول كميته انضباطي فدراسيون فوتبال ، واقعا كه با برنامه اي جالبتان چگونه توانستيد فحاشي را از ورزشگاه ها از بيخ وبن بركنيد.
مرد مومن به جاي اين همه نشان دادن اينكه مرد با حجب و حيا و اخلاق مداري هستيد حداقل بازي ها را بدون تماشاگر برگزار كنيد تا اينقدر به بازيكنان تيم هاي مهمان اهانت نشود .
امروز تماشاگران حاضر در ورزشگاه آنچه حرف ركيك در چنته داشتند و لايق خودشان بود نثار بازيكنان استقلال كردند، آيا به جاي برخورد با خود تماشاگران ، باشگاهها را جريمه مي كنيد باشگاههايي كه از اين حربه براي متوقف ساختن ميهمامانشان استفاده ميكنند. و ابايي از پرداختن جريمه ندارند وحتي منكر تخلف از سوي تماشاگرانشان مي شوند.
آري ؛ بي شك بايد به حال اين فوتبال و برنامه ريزان آن گريست كه در روز روشن سر مدعي قهرماني را مي برند و بعد هم ميگويند اشتباه داوري جزيي از فوتبال است. واقعا براي اين فوتبال متاسفيم؛ متاسف.
نکته :
آري ؛ بي شك بايد به حال اين فوتبال و برنامه ريزان آن گريست كه در روز روشن سر مدعي قهرماني را مي برند و بعد هم ميگويند اشتباه داوري جزيي از فوتبال است. واقعا براي اين فوتبال متاسفيم؛ متاسف.
براي سفر به قطر و امارات / فدراسيون فوتبال فهرست استقلال را عودت داد / شلم شوربا در فهرست کادر فنی : 11 نفر اعضای کادر فنی رکوردی فراتر از کتاب گینس
فدراسيون فوتبال فهرست 50 نفره استقلال را به اين باشگاه عودت داد.
در نامه مهدي محمد نبي دبير فدراسيون فوتبال به باشگاه استقلال عنوان شده اين دو فهرست براي حضور اين تيم در قطر و امارات به دليل حضور بيش از 40 نفر در فهرست بازگردانده مي شود تا شمار نفرات كم شود.
باشگاه استقلال همانند فهرست 50 نفره اي كه براي بازي مقابل الاتحاد به فدراسيون تحويل داده دو فهرست ديگر براي حضور در قطر و امارات جهت بازي با نمايندگان اين كشورها در ليگ قهرمانان آسيا، براي تاييد به فدراسيون فوتبال تحويل داد اما نبي به دليل اينكه شمار نفرات اين باشگاه بيش از 40 نفر است اين فهرست را به اين باشگاه بازگرداند.
اين در حالي است كه استقلال 26 بازيكن، 11 عضو كادر فني و 4 مقام رسمي باشگاه را در فهرست خود دارد و چند همراه نيز در فهرست اين تيم به چشم مي خورد.
فدراسيون نه تنها به باشگاه استقلال بلكه به 3 تيم ديگر ايراني هم اين نامه را ارسال كرده كه براي سفرهاي بعدي فقط بايد نام 40 نفر را در فهرست خود داشته باشند.
باشگاه استقلال براي سفر به عربستان 50 نفر را در فهرست خود دارد و حتي با مسئولان باشگاه الاتحاد براي حمايت اين 50 نفر به توافق رسيده است.
قلعه نوعی و قصه استقلال این فصل : نه...پشت سرت را نگاه نکن...!!
شهاب احمدی / خبرگزاری پارس فوتبال
1-شاهکار جام ملت ها برایش خیلی گران تمام شد . عملکرد ضعیف او در جام ملت ها و حذف زود هنگام تیم ملی ایران زندگی ورزشی امیر قلعه نویی را وارد فاز جدیدی کرده بود. گرچه او مدتی پس از شاهکارش همچنان با اعتماد به نفسی فوق العاده(که تنها مختص خودش است) از کرده هایش دفاع می کرد اما پس از مدتی تغییر رویه داد و ارام ارام به گوشه ای رفت و خودش را از هیاهوی تند انتقادات دور نگه داشت. او به گوشه ای رفت و ارام گرفت تا کم کم خاطره ی تلخ تیم ملی و شاهکار امیر قلعه نویی از اذهان پاک شد...
2-شاهکار های ناصر حجازی و سپس فیروز کریمی در استقلال ؛ بد ترین فصل چند سال اخیر ابی ها را با رتبه ی تاریخی سیزدهم در پی داشت. به همین دلیل استقلال در جام حذفی به دنبال حیثیت از دست رفته ی خود می گشت و در این راه دست به دامان امیر قلعه نویی شد . مرد گوشه نشین و منزوی ان روزهای فوتبال ما بار دیگر به میادین بازگشت.گرچه خاطره ی تلخ شاهکار او و همکارانش در رابطه با حذف استقلال از لیگ قهرمانان هنوز هم ذهن تیفوسی ها را خط خطی می کرد اما به هر حال در ان شرایط بحرانی ؛ امیر بهترین فرد برای پایان بحران استقلال بود. امیر برای پاک کردن این خاطره ی تلخ از ذهن هواداران استقلال نیاز به قهرمانی داشت و اصلا هم مهم نبود که این قهرمانی چگونه به دست می امد. دست های طالب لو و علیزاده کافی بود تا امیر قلعه نویی جام دیگری را برای استقلال به ارمغان اورد. گرچه سهم امیر قلعه نویی در این قهرمانی اندک بود اما به هر حال او سرمربی تیم قهرمان بود و در ارشیو این جمله ثبت شد: استقلال قهرمان جام حذفی ؛ سرمربی: امیر قلعه نویی...
3-گرچه ریخت و پاش های ابی ها در فصل نقل و انتقالات به اندازه ی قرمز ها نبود اما باز هم در نوع خود جالب توجه بود. قلعه نویی بهترین استقلال چند سال اخیر را دور هم جمع کرد تا با توپی پر روانه ی لیگ و اسیا شود بلکه بتواند با قهرمانی های پیاپی بار دیگر خودش را به منتقدانش ثابت کند. گرچه تیم او در اوایل می لنگید اما به مرور خودش را پیدا کرد و توانست ارام ارام خودش را به صدر نزدیک کند. استقلال از بحران های پرسپولیس و سپاهان بهترین استفاده ی ممکن را برد و توانست صدر نشین لیگ برتر شود. امیر زود تر از ان چیزی که به نظر می رسید به صدر رسیده بود...
4- اصلا مهم نیست که استقلال چه طور برنده می شود ؛ اصلا و ابدا... برای امیر فقط برد مهم بود. او برای ساکت کردن منتقدانش فقط به برد نیاز داشت...اصلا مهم نیست که استقلال تمام گل هایش در برابر مقاومت سپاسی را در ورزشگاه ازادی از روی سانتر به ثمر می رساند. اصلا مهم نیست که پایه و اساس این تیم روی حرکات از جناحین و به خصوص حرکات خسرو حیدری است. استقلال در هر بازی 5-6 گل می زند ؛ استثنا هم ندارد و به هیچ تیمی هم رحم نمی کند. حالا در این میان اصلا مهم نیست که 80 درصد گل ها و حملاتش روی حرکات از جناحین و سانتر روی دروازه می باشد. اصلا چرا نباید باشد؟؟ وقتی هیچ تیمی نمی تواند درک کند و بفهمد که تمام استقلال روی جناحینش خلاصه می شود ؛ امیر چرا نباید همین رویه را ادامه دهد؟؟ با همین رویه 5-6 گل در هر بازی می زند ؛ استثنا هم ندارد...حالا در این میان نهایتا یکی دو مربی هم پیدا می شوند که دست استقلال را می خوانند و جناحین را می بندند اما این مورد هم اصلا مهم نیست چرا که تعداد این جور تیم ها و مربیان همان طور که گفته شد در خوشبینانه ترین حالت به 2 یا 3 تیم می رسد. وقتی سطح دانش فنی اکثر مربیان ما این قدر پایین است امیر چرا باید رویه اش را عوض کند؟؟ تیم او می تواند با همین رویه قهرمان شود(همان طور که قبلا هم با امیر قهرمان شده بود) حالا اصلا و ابدا مهم نیست که نام این رویه <علی اصغری مدرن> است...
5- گرچه امیر از لحاظ فنی تغییر زیادی نکرده بود اما از لحاظ اخلاقی دچار تغییرات غیر قابل باوری شده بود. تیم او در هر بازی 5-6 گل می زد اما او در عین ناباوری پس از پایان بازی از تیم حریف تمجید می کرد و مربیش را می ستود!! دیگر آنچنان خبری از ان حرکات کودکانه و اعتراض های بی مورد در کنار زمین نبود ؛ بیشتر انرژی اش را صرف هدایت تیمش می کرد تا اعتراض به داور مسابقه. دیگر در باخت هایش خبری از دست های پشت پرده و فعالیت های مرموز انان نبود ؛ باخت را می پذیرفت بهانه های عجیب و غریب نمی اورد و دیگر نمی گفت که اگر فلان توپ گل می شد اوضاع 360 درجه تغییر می کرد(نه این که نمی گفت ؛ کمتر می گفت.) گویا فاجعه ی جام ملت ها امیر را با تجربه تر و پخته تر از گذشته کرده بود...
6- امیر روی صندلی نشسته و به فکر فرو رفته است. هنوز هم کابوس جام ملت ها رهایش نمی کند. به این فکر می کند که اگر فلان کار را می کرد و یا اگر فلان سیستم را انتخاب می کرد شاید الان او جزئی از تاریخ فوتبال این مملکت شده بود و هزاران هزار اگر و امای دیگر پیرامون تیم ملی و فاجعه ی جام ملت ها... اما نه ؛ او فعلا کار مهم تری از فکر کردن به گذشته پیش رو دارد... تساوی استقلال در قزوین شرایط را برای او و تیمش حساس تر و البته سخت تر از گذشته کرده است و همه چیز در نبرد حساس فولاد شهر خلاصه می شود . گر چه تیم امیر علی رغم اینکه در هر بازی 5-6 گل می زند ؛ همچنان قابل نقد است اما به هر حال تیم او دارد قهرمان می شود و همین قهرمانی برای ساکت کردن منتقدانش کافی به نظر می رسد. او تیمش را <قهرمان> می کند و در فوتبال امروز همین 6 حرف است که تعیین کننده می باشد حالا با سانتر یا بدون سانتر.... افکارش از تیم ملی فاصله می گیرد ؛ به دور تر می رود...فصل هایی را که با استقلال تا استانه ی قهرمانی پیش رفته بود. او خیلی از هفته های پایانی و بازی های سرنوشت ساز روزهای اخر خاطره ی خوشی ندارد...از روی صندلی بلند می شود ؛ او باید به افکارش سر و شکلی ببخشد. گذشته ؛ راهی برای بازگشت به ان وجود ندارد و امیر امروز باید به اینده فکر کند ؛ به جایی که امروز قرار دارد و فردا قرار خواهد داشت... او می تواند خودش را در تاریخ استقلال با قهرمانی در لیگ برتر جاودانه کند اما لازمه ی این کار این است که در این چند بازی پایانی تمام و کمال روی تیمش متمرکز شود و به هیچ چیزی جز قهرمانی فکر نکند... منتقدانش ؛ جام ملت ها ؛ تیم ملی ؛ کنایه های روزنامه ها و ورزشی نویسان همه و همه در این چند هفته باید به بایگانی سپرده شود... آری...امیر قلعه نویی پیش برو و اگر می خواهی موفق شوی پشت سرت را هم نگاه نکن...
قلعه نویی: شاید قهرمانی ما برای فدراسیون بد باشد
همه چیز علیه من است چرا در این شرایط باید باور کنم اوضاع عادی است؟
«وقتی قبل از بازی با سپاهان گفتم من به این شرایط مشکوکم خیلی ها گفتند تند رفتی و اوضاع این طورها هم که می گویی نیست؛ ولی همه در آن بازی دیدند که چطور سر استقلال بریده شد. مثل بازی رفت با همین تیم». امیر قلعه نویی با گفتن این جمله، انتقاد از فضای موجود بر فوتبال ایران را آغاز کرد. انتقادی که به کمیته داوران و حتی مدیران رده بالای فدراسیون فوتبال کشیده شد. او می گوید: «بعد از بازی با پیکان، داور آمد پیش من و گفت من آن صحنه را آوانتاژ دادم تا بازی ادامه پیدا کند. سوال من این است زمانی که پنالتی اتفاق می افتد، بهترین تصمیم برای هر داور چیست؟ این توجیه برای من یک نفر قابل پذیرش نیست که داور بی غرض این تصمیم را گرفته باشد. من حتی گل علیزاده را هم درست می دانم و فکر می کنم کمک، بی دلیل پرچم زد. اینها همه مشکوک است».
سر مربی آبی ها بعد از آنکه اتفاقات بازی را مرور می کند، درباره فدراسیون هم حرف می زند: «من اگر با برخی افراد سازش می کردم خیلی راحت در تیم ملی می ماندم؛ اما نخواستم این کار را بکنم. حالا همین کار من باعث شده آقایان برای فنای من نقشه بکشند. مشخص است که نمی خواهند قلعه نویی قهرمان شود. این قهرمانی خیلی حرفها می تواند داشته باشد و طبیعی است که نگذارند من قهرمان شوم. شما ببینید در بازی های حساس چه بلایی بر سر تیم ما آوردند. در دو بازی رفت و برگشت با سپاهان و خیلی بازی های دیگر. اینها همه اش معنا دارد. من یکی که نمی توانم باور کنم همه چیز اتفاقی است».
سر مربی آبی ها برای آنکه تیر آخر را زده باشد چند جمله دیگر هم می گوید: «من خواهش می کنم از همه رسانه ها که مواظب بازی ما با ذوب آهن باشند. ببینید در این بازی چه می شود و چه تصمیم هایی گرفته می شود. مطمئن باشید اگر عدالت پیاده شود ما حقمان را از این بازی می گیریم».
بعضیها ادبیات چالهمیدانی دارند
واعظیآشتیانی: «نبی» نمیتواند برای ما تعیینتکلیف کند
انتقاد تند و تیزی از وضعیت داوری در هفتههای پایانی لیگ داشتید.
من که محترمانه حرف زدم و چیزی نگفتم. خوشبختانه مثل بعضیها ادبیات «چالهمیدانی» ندارم و محترمانه اعتراضم را گفتم.
گفته بودید رئیس کمیته داوران هم فقط توجیه میکند؟
مگر حرف اشتباهی زدهام؟ کی و کجا داوران خاطی را مجازات کردهاند تا اشتباهات آنها کاهش یابد؟
در مورد مصاحبه جهانبازی علیه بازیکنان و مربیان استقلال چه صحبتی دارید؟
اعتراض ما از طریق یک اطلاعیه عنوان میشود و همه حرفمان را در آن اطلاعیه زدهایم.
چنین اتفاقاتی و درگیریهایی روی کار تیم شما تأثیر منفی نمیگذارد؟
نه، به این دلیل که ما کار خودمان را انجام میدهیم. هیچ حاشیه و حساسیت در مجموعه استقلال وجود ندارد و تمام تمرکزمان به ادامه بازیهاست.
قبول دارید استقلال بعد از دربی افت کرده؟
نه، ما افت نکردیم! اما هرچه به پایان فصل نزدیک میشویم، چنین حالتهایی برای تیمهای بالای جدول پیش میآید.
اما فاصله امتیاز شما با ذوبآهن از 6 به یک رسیده و این یعنی زنگ خطر.
یک زمان هم ذوبآهن صدرنشین بود و ما دوم. مطمئن باشید دوباره فاصله امتیاز استقلال و ذوبآهن زیاد میشود.
شانس قهرمانی استقلال کم نشده؟
نه، ضمن احترام به همه تیمها میگویم استقلال صددرصد قهرمان میشود.
مسایل و مشکلات مالی به کجا رسید؟
مشکل خاصی نیست و تا قبل از بازی با نماینده عربستان، پول میرسد.
دبیر فدراسیون لیست 50 نفره استقلال برای مسابقات آسیایی را پس داده و خواستار کاهش 10 نفری آن شده. درست است؟
آقای نبی که نمیتواند برای ما تعیینتکلیف کند. متأسفانه هر روز بحثهای جدیدی میشنویم و من نمیدانم تعداد همراهان باشگاه استقلال، چه ارتباطی به فدراسیون فوتبال دارد. مگر فدراسیون میخواهد هزینه آنها را پرداخت کند؟ اگر یک نفر با هزینه خودش بخواهد به مسافرت برود که فدراسیون نمیتواند جلوی او را بگیرد.
این صحبتها یعنی کسی از لیست 50 نفره استقلال کم نمیشود؟
ما کار خودمان را انجام میدهیم و توجهی به این مسایل نداریم.
شنیده میشود برخی بازیکنان از رفتارهای اعضای کادرفنی زیاد راضی نیستند.
من چنین چیزی نشنیدهام. طبیعی است که در یک خانواده همه اعضا از همه مسایل راضی نباشند. من نکتهسنج هستم و به تمامی اتفاقات اطرافم توجه دارم و چنین چیزی نشنیدهام.
درباره کتککاری لیدر باشگاه با فیلمبردار و گزارشگر شبکه خبر که در قزوین اتفاق افتاد، موضع شما چیست؟
اگر این اتفاق افتاده، خود لیدر باید پاسخگو باشد. مگر هر دعوایی به ما ارتباط دارد؟! ما چنین رفتارهایی را تأیید نمیکنیم و از آن متأسفیم اما ربطی به باشگاه ندارد.
از پرونده ورزشگاه مرغوبکار چه خبر؟
متخلفان احتمالی باید درباره اتفاقات آن پاسخگو باشند و به زودی کار از طریق مجاری قانونی پیگیری میشود.
امیر قلعه نویی در تمرین استقلال:
به دلیل ناکامی تیم ملی نمیخواهند من موفق شوم
قلعه نویی در تمرین استقلال که ساعتی پیش به پایان رسید از مخالفتهای پنهانی با خودش پرده برداشت و دستهای پشت پرده را عامل اتفاقات بازی با پیکان دانست.
به گزارش شبکه ایران، امیر قلعهنویی پس از بازی استقلال و پیکان در اولین جلسه تمرینی تیمش حرف های مهمی زد.
قلعه نویی در واکنشی معنیدار با قاطعیت اعلام کرد عده ای به خاطر او نمی خواهند استقلال موفق شود.
حرف های قلعه نویی بیتردید بازتاب گستردهای خواهد داشت. او می گوید:خیلیها دوست ندارند امیر قلعهنویی موفق باشد تا مردم نگویند چرا او از تیم ملی که این روزها نتایج ضعیفی میگیرد، کنار گذاشته شد. موفقیت من به ضرر بعضیها تمام میشود. من تنها به خاطر این مربی تیم ملی نماندم که به یک نفر پاسخ منفی دادم! همه این اتفاقها به خاطر شخص قلعهنویی است اگر بله قربانگو بودم مربی تیم ملی میماندم.
همه چيز ماند براي فينال چهارشنبه
پنالتی استقلال گم شد
با این نتیجه، بازی چهارشنبه حکم فینال لیگ برتر را پیدا کرد. فینالی باز هم تهرانی - اصفهانی...
«نمیتوان گفت این نتیجه عادلانه بود. هم ما در این بازی چند موقعیت داشتیم و هم پیکان. ولی فکر میکنم مساوی در مورد ما عادلانه نبود چون داور نمیخواست ما برنده این بازی باشیم».
صمد مرفاوی که مدت زیادی است حرفی از او نمیشنویم در پایان بازی امروز پیکان و استقلال با این جمله نشان داد که او هم مثل ژنرال، دل پری از قضاوت یدالله جهانبازی دارد.
بازی پیکان و استقلال به این دلیل که ذوب آهن بازی هفته 29 را در اهواز با برد پشت سر گذاشته بود، حساسیت فوقالعاده بالایی برای صدرنشین جدول ردهبندی لیگ برتر داشت. استقلال که چهارشنبه همین هفته باید در مسابقه فینال گونه لیگ برتر در اصفهان به دیدار ذوب آهن برود، تمام تمرکز و انرژیاش را متوجه فولادشهر کرده بود و به همین دلیل نمیخواست بازی با پیکان، مصدوم روی دستش بگذارد؛ با این حال امتیازهای این بازی هم ارزش فراوانی برای قلعهنویی و تیمش داشت.
قلعهنویی که پیش از بازی گفته بود شاید جباری را برای بازی با ذوب بیرون بگذارد، در آخرین ثانیهها تغییر عقیده داد و او را به زمین فرستاد تا استقلال در روزی که جان واریو را هم در اختیار نداشت، از بازیکن طراح بینصیب نماند. البته قلعهنویی بعد از آنکه مطمئن شد از این بازی یک امتیاز میگیرد، او را از زمین بیرون کشید تا روی مسابقه چهارشنبه برنامهریزی کند.
اگرچه پیکان در این روزها حال و هوای اول فصل را ندارد و با تیمی که برای صدر جدول نقشه میکشید فاصله فراوانی گرفته؛ اما به هر حال به همان اندازه به 3 امتیاز بازی نیاز داشت که استقلال. این فرمول نه چندان پیچیده باعث شد میزبان، پیش از آبیها به گل برسد. مرتضی عزیز محمدی که در همان یک سوم ابتدایی بازی اخطار گرفته بود و کمی عصبی نشان میداد در دقیقه 35 بازی اولین و تنها گل تیمش را به ثمر رساند تا باز هم سایه شکست روی سر آبیها بیفتد. آنها که دو هفته پیش تلخترین شکست فصل را تجربه کرده بودند نمیخواستند خاطره آن بازی تکرار شود. اگرچه نیمه اول با همین نتیجه تمام شد اما شاگردان ژنرال در دقیقه 65 توسط جباری به گل رسیدند تا حداقل صاحب یک امتیاز این بازی باشند. این گل روی ضربه سر علیزاده و دفع ناقص توپ توسط محمدی دروازهبان پیکان به دست آمد. علیزاده با تاثیری که روی این گل داشت و بخصوص با گلی که زد ولی داور آن را مردود دانست، دوباره به شرایط عادی برگشت تا فضای تمرینات استقلال هم تا بازی با ذوب آهن، معمولی شود.
استقلال در این روز به طور آشکاری به نحوه قضاوت یدالله جهانبازی اعتراض داشتند بخصوص صحنهای که همه آبیها معتقد بودند داور پنالتی آنها را ندیده است اعتراض آنها در این صحنه آنقدر بالا گرفت که جهانبازی به قلعهنویی تذکر جدی داد اما این اصغر مدیر روستا بود که به دلیل اعتراضهای دنبالهدار به تیم داوری از سوی جهانبازی اخراج شد.
حالا استقلال، 57 امتیازی است و تنها یک امتیاز از جدیترین و مهمترین تعقیبکنندهاش پیش است. یک امتیاز که میتواند در پایان بازی چهارشنبه بدون تغییر بماند، به 4 امتیاز افزایش پیدا کند یا به 2 امتیاز برتری ذوب تبدیل شود. انگار قسمت لیگ برتر در این فصل هم فینال تهرانی اصفهانی است. مثل پارسال که نیمه دوم تهران و اصفهان را در فینال خود دید.
جو حاکم علیه تیمهای تهرانی است
واعظی آشتیانی: از امروز نمیگذارم هیچ داوری حق استقلال را پایمال کند
مدیر عامل باشگاه استقلال به انتقاد شدید از عملکرد داوران می پردازد و از فضای موجود بر علیه باشگاههای تهرانی به شدت ناراحت است.
به گزارش شبکه ایران، امیررضا واعظ آشتیانی تا به امروز یکی از حامیان فدراسیون فوتبال به شمار میرفت اما تکرار اشتباهات پیاپی داوران و اتفاقات ناخوشایند در برخی کمیتههای فدراسیون علیه استقلال باعث شد مدیرعامل آبیپوشان پایتخت نیز به صف منتقدان فدراسیون اضافه شود و درباره اتفاقات اخیر علیه این باشگاه به شدت موضعگیری کند.
مدیر عامل باشگاه استقلال درباره داوری میگوید:" هر فرد دیگری هم به جای من در این مسؤولیت بود خیلی زودتر اعتراض میکرد اما من با تعامل با مسائل برخورد کردم ولی انگار قرار نیست این تعامل دوطرفه باشد. امروز استقلال به اعتراف اکثر کارشناسان با انگیزه و انرژی خاصی بازی میکند اما اشتباهات داوری مانع از پیشر فت استقلال شده است. این مسأله قابل هضم نیست که استقلال خوب کار کند اما داوران با تصمیمات غلط خود همه چیز را از بین ببرند. تا کی ما باید چوب اشتباهات داوری را بخوریم؟ اگر امروز به سایت باشگاه نگاه کنید 7 اشتباه تأثیرگذار داوران در بازیهای اخیر استقلال را ملاحظه میکنید که اگر عدالت رعایت میشد امروز استقلال فاصله زیادی با سایر مدعیان داشت.
وی ادامه داد: متأسفانه در ورزش ایران به ویژه رشته فوتبال و مقوله داوری اصل اعتراف به اشتباه داوری جایی ندارد. اگر امروز کسی جرات اعتراف به اشتباه را داشته باشد نیمی از این حاشیهها در فوتبال وجود نداشت. ما در حالی که شهامت اعتراف به اشتباه را نداریم در کمال ناباوری فرافکنی میکنیم و گناه خود را به گردن دیگران میاندازیم. اگر آقایان مدعیاند ما علم نداریم چرا خودشان در فقر علم به سر میبرند.
مدیر عامل استقلال تصریح کرد: با قاطعیت اعلام میکنم تا امروز دائما از فدراسیون فوتبال حمایت کردم حتی استفاده داور ایرانی در دربی را خودم پیشنهاد دادم اما از امروز به بعد به عنوان مدیرعامل استقلال اجازه نمیدهم حق استقلال پایمال شود، تا لحظه آخر پیگیری میکنم چون اگر اینگونه پیش برود فردا اتفاقات تلختری به وقوع میپیوندد.
واعظ آشتیانی از میزبانی قزوین و هتک حرمت از سوی تماشاگران میزبان هم به شدت ناراحت است:"قسم می خورم در هیچ کدام از شهرستانهای ایران شاهد چنین هتک حرمتی از سوی تماشاچیان میزبان نبودم، این وضعیت به هیچ وجه پذیرفتنی نیست باور کنید این جمله را از صمیم قلب میگویم برای این فوتبال متأسفم که به دلیل به دست آوردن پیروزی، برخی تماشاگرنماها با ناموس و حیثیت افراد بازی مینکنند. این فراد ناسالم با قرار گرفتن در بین مردم فهیم قزوین آبروی این مردمان را میبرند. متأسفانه امروز همه تماشاچیان استقلال و پرسپولیس را میبینند و جریمه و توبیخ برای تهرانیهاست اما واقعیت امر چیز دیگری است."