جدی جدی خاک عالم بر سر مایکروسافت با این طراحی کنسولش.نقل قول:
مادربورد کامپیوتر های 100 سال پیش هم یه باطری روشون بوده که با هر نوسانی تقویمشون نپره!
من فکر میکردم کنسولم ایراد داره که اینجوریه!
جدی جدی خاک عالم بر سر مایکروسافت با این طراحی کنسولش.نقل قول:
مادربورد کامپیوتر های 100 سال پیش هم یه باطری روشون بوده که با هر نوسانی تقویمشون نپره!
من فکر میکردم کنسولم ایراد داره که اینجوریه!
نه گند مایکروسافته برای کم کردن هزینه ها . با این کار روی هر کنسول حدود 10 دلار صرفه جویی کرده که اگر این مقدار رو در 40 میلیون کنسولی که فروخته ضرب کنیم میشه خداد دلار :31:نقل قول:
سلام عزیزمنقل قول:
به این DVD ها که برای چاپ کردن عکسی خاص یا قسمتی از اطلاعات داخل دیسک استفاده میشن Printable میگن که مارکهای مختلف هم همگی تقریبا به یک شکل هستن
و تنها تفاوت آنها در رنگ سطح رایت شونده و Label حک شده دوره حلقه ی نقره ای رنگ است.
حالا اگه کامل توضیح ندیم نمیشه :31:نقل قول:
برای دسته که شما اگه واقعا به فکر صرفه جویی هستی اصلا نباید طرف باطری های Once Charger (یکبار شارژ) برید.
شما میتونید بین باطری های ( Duracell-Energizer-Sony-Camelion) یک Brand رو همراه با شارژر مخصوص اش انتخاب کنید.
یادتون هم باشه حتما برای خرید باطری باید میزان mAh اون بالای 2500 باشه تا میزان Period هر با شارژ طولانی تر باشه و اینکه حتما نوع
باطری Ni-MH و یا Alkaline باشه تا مشکل باطری های Ni-Cd رو که به Memory Effect معروف بود رو نداشته باشن .
یه پکیج اومده حاوی یک کابل اتصال USB هست + باتری قابل شارژ این باتری هم سایز اون جا باتری هست. جا باطری رو در میاری اون باطری قابل شارژ رو میذاری جاش حالا هر وقت کابل سبز شد چراغش در میاری وقتی دیدی خود به خود داره دیسکانکت میشه متوجه میشی باتری کم شده شارژش می کنی تمام بهترین کار اونه البته جنس خوب بخر من یکی خریدم کابلش واقعا مضخرف بود کم مونده بود دسته رو به فنا بده رفته بود توش قفل کرده بود در نمی اومد:2:نقل قول:
جیگرتو برم من ا... :31:نقل قول:
من تو پست بالا گفتم که برای بازده خوب فقط باید از rechargeable battery استفاده کرد.
این Play& Charge Kit ها معمولا یه جورایی آدم رو مسخره ی خودش میکنه !!
البته خب اگه بازدشون خوب بود خیلی بهتر از AA بود ولی نیست دیگه :31:
آقا این باتری شارژی ها همه ولتاژشون 1.2 هستش؟
1.5 ولتم پیدا میشه ؟
بله هستش ولی شما باید نسبت به مقدار انرژی مورد نیاز مدارت براش منبع تغذیه بگیری !!نقل قول:
تو بروشور های اکثر محصولات ذکر شده چه نوع باطری میخوره.
اینطوری یه قطعه از Kit آسیب میبینه.
در ضمن !! فرق بین باطری های 1.5 و 1.2 ولت فقط در میزان ولتاژ عبوری در مدار هست یعنی همان انرژی داخل یه مدار , و هیچ فرقی در میزان نگه داشتن شارژ یا عمر با هم ندارن.
میزان طول عمر یک باطری به میزان صفحات به کار رفته در باطری مربوط میشود که mAh آن هم به آن بستگی دارد.
این سوال را هم پاسخ بدید
شوک دسته رو چطوری خاموش کنم تا نلرزه و باتری هدر نره؟؟؟
هر بازی خودش تو آپشنش معمولا داره.نقل قول:
اول Guide Button یا همون X را بر روی فشار بدین :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد به صورت زیر عمل کنید :
Settings > Preferences >Vibration > Disable or Enable
با این کار به طور کل ویبره دسته در بازی ها قطع میشه!
حرفت درسته ولی خوب وقتی یه باتری شارژش تموم میشه = کاهش ولتاژنقل قول:
جانم !!؟؟ :31:نقل قول:
شما تو فیزیک فرق ولتاژ با آمپر رو خوندید ؟؟
اصلا ولتاژ کاری هیچ ربطی به میزان شارژ موجود در باطری نداره !! شما وقتی میگی آمپر یا میلی آمپر منظور اینه که داری میزان منبع شارژی رو میگی که این باطری یا هر نوع وسیله ای چقدر میتونه عملیات شارژ رو انجام بده .
که اینم باز گفتم بسته به صفحات و تعداد اونها و همچنین بسته به نوع باطری و میزان مواد شیمیایی که در واکنش شرکت میکنند.
ولتاژ یعنی میزان بسامد کاری تو یک زمان ثابت , مثلا میگن یک دوچرخه سوار یک دور میدان رو در عرض 1 دقیقه طی میکند.
یعنی V=A.T :31:
درود خدمت دوستان آقا من این آپدیت جدیده 360 رو نصب کردم میخواستم ببینم مشکلی که نداره ؟؟
ولی انصافا خیلی خوشکل شده , از یکنواختی در اومده.
سلام.
من الان یه بازی 360 دارم که می خوام ازش image بگیرم و بعدا بزنمش روی dvd.
می خواستم ببینم با چه برنامه ای بهتره ایمیج گرفت و از همه مهم تر با چه پسوندی.
ممنون.
شما از این برنامه استفاده کن عزیز ImgBurnنقل قول:
نه مشکلی نداره ولی یه موقع باهاش نرید تو LIVE !!:31:نقل قول:
به نظره من ImgBurn بهترین برنامه هم برای ایمیج و هم برای رایت بازیهاست.نقل قول:
در تاپیک زیر که به همت میلاد بنا نهاده شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونین آموزش ایمیج گرفتن و رایت رو به صورت کامل مشاهده کنید.
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=386462
مگر برای رایت بازی های 360 فرقی میکنه از کدوم نرم افزار ه رایتر استفاده کرد ؟؟؟ Nero مشکلش چیه ؟نقل قول:
فکر کنم نرو ۹ یا ۱۰ میشهنقل قول:
مگر برای رایت بازی های 360 فرقی میکنه از کدوم نرم افزار ه رایتر استفاده کرد ؟؟؟ Nero مشکلش چیه ؟
یه سوال دیگه هم دارم :
شنیده بودم که میشه بازی رو بریزی روی فلش و بازی کنی.
زمانی که من dvd بازی رو میزارم توی دستگاه (pc) حدود 100 مگ بیشتر فایل توش نیست می خواستم ببینم چه چیزایی رو باید کپی کنی روی فلش.
ممنون.
والا من چون کارم اینه و سایت دارم , از این برنامه استفاده میکنم کاملا هم ازش راضیم , نرو 10 هم جواب میده ولی درکل ImgBurn خیلی را دست تره.
---------- Post added at 06:53 PM ---------- Previous post was at 06:50 PM ----------
shab عزیز
با تشکر از شما ولی مگه مشکل داره لایو با این آپدیت میشه کامل توضیح بدی
با تشکر سعید .
سلام.نقل قول:
یه سوال دیگه هم دارم :
شنیده بودم که میشه بازی رو بریزی روی فلش و بازی کنی.
زمانی که من dvd بازی رو میزارم توی دستگاه (pc) حدود 100 مگ بیشتر فایل توش نیست می خواستم ببینم چه چیزایی رو باید کپی کنی روی فلش.
ممنون.
چرا بریزید تو فلش ؟ اگه بخواهین بازی رو بریزید تو فلش که بازی قابل اجرا باشه باید با خود xbox360 بریزید تو هارد
من همین الان با clone ایمیج گرفتم که اینجوری شد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خواستم ببینم درست این ایمیج یا نه ؟
ممنون.
---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:57 PM ----------
منظورتون اینه که من dvd بازی رو بزارم تو 360 بعدش یه فلش مثلا 16 گیگ بزنم به دستگاه بعد از طریق خود دستگاه بازی رو کپی کنم روی فلش ؟نقل قول:
راستی روی یه هارد اکسترنال چی میشه بریزی ؟
نقل قول:فکر کنم ایشون هم مثل من آرکید داشته باشند و هارد هم نداشته باشن با فلش می خوان بازی رو اجرا کنن.نقل قول:
شما اول اگه اطلاعاتی تو فلش دارید بک آپ بگیرید بد نیست.
بعد فلش رو به کنسول وصل کنید.
برای نصب بازی باید وقتی دیسک رو تو درایو گذاشتید دکمه Y رو بزنید از اونجا نصب کردن رو انتخاب کنید بعد از چند دقیقه نصب میشه و میتونید از روی فلش بازی کنید البته دیسک باید درون درایو باشه. (کلا مثل هارد عمل میکنه.)
نه.نقل قول:
بنده الایت دارم.
فقط یه بازیه مفت گیرم اومده بود که باید فردا میرفتم dvd رو میدادم به صاحبش.
پس چاره ای ندارم جز رایت بازی.
سلام
یه سوال:اگه دکمه A دسته خراب بشه میشه تعویضش کرد؟
چی کار باید کرد؟
2.پلی اند شارژکیت چیز خوبیه؟به دسته آسیب نمی رسونه؟از باطری بهتره؟
3.Red Dead Redemption: Undead Nightmare جریانش چیه؟میشه یه توضیح کلی درباره اش بدین.
سلام
امروز اومدم فلش زدم به دستگاه خواستم بازی بریزم توش ولی هرچی نصب زدم گفت که وسیله ی ذخیره سازی موجود نیست. ( همون no mass storage device ) . البته من خودم فکر میکنم شاید چون حجم فلش کم بوده این مشکل پیش اومده . ( 4 گیگ ) . حجم هر بازی برای نصب چه مقداره؟ یه سوال دیگه اینکه اگه من هارد نصب کنم ( هارد 40 گیگ کامپیوتر) همچین مشکلی برام پیش نمیاد. ؟ من معمولا یه بازی رو ادامه میدم تا ته میرم و بعد تموم که شد دیگه میره تو انبار. یعنی اگه رو هارد بریزم بعد از بازی پاک میکنم. حالا هارد بزنم؟
پس باید رایت کتید تا دیسک نباشه بازی اجرا نمیشه.نقل قول:
من فلش 8 گیگ دارم روش یه بازی جا میشه از 4 گیگ که بیشتره هر بازی حدود 6 و خورده ای جا میگیره معمولا.نقل قول:
سلام.نقل قول:
سلام
یه سوال:اگه دکمه A دسته خراب بشه میشه تعویضش کرد؟
چی کار باید کرد؟
2.پلی اند شارژکیت چیز خوبیه؟به دسته آسیب نمی رسونه؟از باطری بهتره؟
3.Red Dead Redemption: Undead Nightmare جریانش چیه؟میشه یه توضیح کلی درباره اش بدین.
۱.بله میشه تعویض کرد.
۲. بد نیست. نه به دسته ضرر نمیرسونه. بستگی به استفادتون داره.
۳.زامبی بازیه فکر میکنم.
خواهش میکنمنقل قول:
چون این آپدیت هنوز به صورت رسمی از سوی مایکروسافت منتشر نشده اگه برین LIVE بن میشید!
سلامنقل قول:
2-چیز به درد نخوریه:13:. زود خراب میشه باتریش؛مال من به یه هفته هم نکشید که خراب شد. از باتری استفاده کنید بهتره
بازم ممنون دوست عزیز موفق باشی و سر بلند در پناه خدانقل قول:
یک مشکلی دارم..
دسته من هی reconnect میزنه چرا ؟؟؟
باطری من شارژرش پره ولی هی دستگاه reconnect میزنه و اینکه تست کردم اگر بیشتر از نیم متر دور شم دوباره میگه کانکت شو..
در حالی که قبلا اینطوری نبود ..کلا اگر پام رو هم جلوی دسته بزارم بازم اینطوری میشه.
چیکارش کنم؟؟فوری.
منم همین مشکل رو دارم ظاهرا وقتی از باتری های شارژی استفاده کنی و اونا هم در حال خراب شدن باشن همچین مشکلی پیش می یادنقل قول:
یک مشکلی دارم..
دسته من هی reconnect میزنه چرا ؟؟؟
باطری من شارژرش پره ولی هی دستگاه reconnect میزنه و اینکه تست کردم اگر بیشتر از نیم متر دور شم دوباره میگه کانکت شو..
در حالی که قبلا اینطوری نبود ..کلا اگر پام رو هم جلوی دسته بزارم بازم اینطوری میشه.
چیکارش کنم؟؟فوری.
حالا سوالم اینه که اگه یه هارد 60 کامپیوتر بهش وصل کنم ، دستگاه هارد رو میشناسه :31: ؟؟؟ از چند گیگش میشه استفاده کرد؟؟؟؟
راستی یک فلش 16 هم دارم ، از فلش هم میشه استفاده کرد و بازیهارو روی فلش نصب کرد :46:؟؟
همیشه موفق و پیروز باشید.:40:
از 16 گیگ بیشتر نمیشناسه هارد رو..نقل قول:
بله میشه بازی رو توی هارد ریخت ولی باید حتما دی وی دی رو درون دستگاه قرار بدی تا بازی کنی.:31:
....................
یکی به من کمک کنه... پست 19473رو میگم.:31:
سلامنقل قول:
منظورم فقط دکمه ی A هست.
میشه تعویضش کرد
کلا دکمه ها جدا ازهم هستند و لاستیک آنها قابل تعویض و یا شستشو هستندنقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز.. توصیه میکنم به هیچ وجه وسایل برقی دست دوم نخرید!!!! (از ما گفتن بود):31:
دوستان قیمت New Xbox360 کپی خور شده رو کسی داره؟؟؟ ما Arcade رو فروختیم.. میخام یکی از این جدیدا بگیرم...
یا حق
380تومن
new xbox360