-
پرسپوليسىها و استقلالىها؛ ضعيفترين بازيکنان تيمملي!
در بازى ديروز تيمملى وحيد هاشميان، مهدوىکيا، ميرزاپور و... از خوبهاى تيمملى بودند اما نفراتى چون فکري، معدنچى و نيکبخت نتوانستند انتظارات را برآورده کنند و عملکرد آنها زير متوسط بود.
فکرى به سنى رسيده که کم کم بايد به فکر خداحافظى باشد. او شايد براى بازيهاى ليگ گزينة مناسبى باشد ولى مسلماً براى حضورش در تيمملى کمى دير شده است. در بازى ديروز معدنچى و نيکبخت هم اشتباهات بسيارى داشتند و در ارسالها و... ناموفق بودند به طورى که قلعهنوعى تا قبل از دقيقة 65 هر دو نفر را تعويض کرد.
حالا بايد ديد در بازى چهارشنبه سرمربى تيمملى از آبىها و قرمزها استفاده مىکند.
-
اکبرپور: پا قدم مرا ديديد!
سياوش اکبرپور در دقيقه 90 بازى ايران و کره به جاى آندرانيک تيموريان گام به ميدان گذاشت و خودش هم نمىدانست هدف از تعويضش چيست اما لحظاتى از اين تعويض نمىگذشت که وحيد هاشميان از سوتى دروازهبان و مدافع کره به نحو احسن استفاده کرد و گل تساوى تيمملى را به ثمر رساند. آخر بازى که همه به هم تبريک مىگفتند سياوش با خنده مىگفت: پا قدم من را ديديد! و به نوعى ادعا مىکرد قدمش خوشيُمن بوده و بايد قدر قدوم مبارکش را دانست!
-
بختيارىزاده؛ کاپيتان اين فصل صباباترى
على دايى رفت، گلمحمدى هم وضعيت مشخصى در صباباترى ندارد از طرفى سهراب بختيارىزاده قيد رفتن به پرسپوليس را زد و در صباباترى باقى ماند. سهراب در اين مدت هم از نظر فنى و اخلاقى مورد تأييد فرهاد کاظمى و مديران صباباترى است. به همين دليل ديروز در جلسهاى فرهاد کاظمي، سهراب را به عنوان کاپيتان اين فصل صباباترى به بازيکنان تيمش معرفى کرد. حتى اگر گل محمدى هم به صباباترى برگردد، بايد پشتسر بختيارىزاده وارد زمين شود.
-
صعود مىکنيم...
تيم جوانان امروز در سومين بازى خود براى صعود به جمع هشت تيم برتر، حتى مىتواند با 33 امتياز مغلوب هند شود.
با توجه به پيروزى 20 امتيازى سنگاپور بر هند و شکست 47 امتيازى اين تيم به ما، اگر سنگاپورىها نيز به تايوان ببازند جوانان کشورمان با شکست 33 امتيازى برابر هند به جمع هشت برتر صعود مىکنند.
در چنين حالتى تفاضل گل ايران 14+، هند 13+ و سنگاپور -47 مىشود.
اما اگر سنگاپور، تايوان را شکست دهد و هند ما را با يک اختلاف نيز ببرد، ما بايد حذف شده نام بگيريم و گل شمارى بين تيمهاى ديگر صورت مىگيرد.
پيروزى ايران مقابل هند در هر شرايطى و با هر نتيجهاى صعود ما به دور دوم و جمع هشت تيم برتر جوانان آسيا را تأمين مىکند.
-
آفرين هاشميان اولين شب آرامش
کرهجنوبى يک - ايران يک
گلها: سئوجى هيونگ (45) براى کرهجنوبى و وحيد هاشميان (91) براى ايران
داور: ماتيو کريستوفر بريز
کمکها: جيم اولياريس و ماتيوکرام
بازيکنان کره: کيم يونگ کوانگ، کيم ايل هو، سئول جيونگ، چوجائه، ليونگ پيو، چون کک، سئوجى هيونگ، کيم چانگ ايل، لى هو، پارک جى سونگ و ليونگ جيو
سرمربي: پيم فوربيک
بازيکنان ايران: ابراهيم ميرزاپور(3) محمود فکرى (5/2) محمد نصرتى (2) رحمان رضايى (3) مهدى مهدوىکيا (3) مهرزاد معدنچى (5/1) -55 فرهاد مجيدى (5/2)، عليرضا نيکبختواحدى (2) -65 حسين کعبى (5/2)، آندرانيک تيموريان (3) -90 سياوش اکبرپور، جواد نکونام (3) على کريمى (5/2) و وحيد هاشميان (4)
سرمربي: امير قلعهنوعى
نماى کلى
تيم ما وقتى تيم شد که با 2 مهاجم بازى کرد و هافبکها در سر جاى خودشان قرار گرفتند. در نيمه اول مشخص بود که از بين نيکبخت و معدنچى يک نفر زياد است اما قلعهنوعى در نيمه دوم هر دو را تعويض کرد و على کريمى را در سمت چپ قرار داد. ضمن اينکه تعويض مجيدى هم تا حدى باعث تحرک خط حمله شد و باعث گرديد دفاع کره در زمين خودش محبوس شود.
تيم ما البته تا حد بسيارى اين تساوى شيرين و اين آرامش را مديون وحيد هاشميان است. او روى صحنه گل کارى کرد کارستان و تيم ما را با دست پر راهى تهران نمود.
ديدنىهاى بازى
دقيقه 27: على کريمى به راحتى مدافع مستقيم خود را پشت سر گذاشت اما ضربه نهايى را با پاى چپ خوب نزد.
دقيقه 45: ارسال از جناح راست کره با ضربه سر سئوجى هيونگ روى غفلت مدافعان ميانى ايران، تبديل به گل برترى ميزبان شد.
دقيقه 65: کيم چانگ ايل با شوتى خوب ميرزاپور را وادار به واکنش کرد.
دقيقه 70: برگردان ديدنى کيم ايل هو به شکل خطرناکى از کنار دروازه ايران به اوت رفت.
دقيقه 79: با اشتباه فکرى نزديک بود گل دوم را هم بخوريم اما واکنش ميرزاپور مانع اين مهم شد.
دقيقه 83: پاس عالى هاشميان به کريمى رسيد اما توپ روى پاى او جفت و جور نشد.
دقيقه 91: با پاس مهدوىکيا و سماجت هاشميان و البته ضربه دقيق وى تيم ما به گل مساوى رسيد.
اتفاقات ويژه
* گلهاى بازى در آخرين دقايق هر دو نيمه به ثمر رسيد.
* وحيد هاشميان بعد از حدود 17 ماه در يک ديدار رسمى براى تيمملى گل زد.
* ضعيفترين نفرات تيمملى بازيکنان پرسپوليس و استقلال بودند!
-
توتى در کنفرانس مطبوعاتي: محکوميت يوونتوس عادلانه بود
«براى رسيدن به اسکودتو يک تيم بايد همه شرايط لازم را داشته باشد اما رم براى فصل آينده خصوصيات کسب اسکودتو را ندارد.»
فرانچسکو توتى کاپيتان جالوروسىها در کنفرانس مطبوعاتى در تريگوريا با اين جملات سخنانش را آغاز کرد. در چشمان تيلهاى توتى آينده رم همانند فصل قبل تاريک تاريک است چراکه اين تيم ابزار لازم را براى قهرمان شدن در اختيار ندارد و مهمترين آن خريد بازيکنان بزرگ بود که سران باشگاه در تحقق آنها ناکام بودند.
سمبل رم نمىخواهد به هواداران دروغ بگويد. او 13 سال را در سرىa با پيراهن جالوروسى گذرانده و خوب مىداند تيمى که مىخواهد قهرمان شود، بايد چه ابزارهايى در اختيار داشته باشد و اين مسأله در رم وجود ندارد.
توتى در اين کنفرانس مطبوعاتى خيلىها را ناراحت کرد، خيلىها را خوشحال و بسيارى را هم از خود دور کرد و اين به خاطر حرفهايى بود که او از رم، تيمملى ايتاليا و يوونتوس به زبان آورد.
اينتر و ميلان از رم قوىترند
* آغاز صحبتهاى توتى با اسکودتو و احتمال قهرمانى تيمهاى اينتر و ميلان بود و کاپيتان محبوب رم شانسى براى جالوروسىها قائل نشد.
او مىگويد: اينتر و ميلان شرايطى بهتر از ما دارند و با توجه به بازيکنانى که دارند، از رم قوىترند. از بازيکنانى که در اين تابستان به رم آمدهاند، فقط مىتوانم ابراز خوشحالى کنم اما از نظر موفقيت در اين زمينه، از اينتر و ميلان خيلى ضعيفتر هستيم. با اين حال باشگاه تمام توان خود را به کار گرفت و از نظر من خوب بود. دو بازيکن خيلى خوب به خدمت گرفتيم و در کنار آنها تونهکو، کاسهتى و فاتى هم عالى هستند. من از بابت رفتن لئاندرو کوفره خيلى ناراحت و متأسفم. او يک بازيکن بزرگ براى رم محسوب مىشد و براى اين پيراهن ارزش زيادى قائل بود.
سقوط يوونتوس عادلانه بود
* فرانچسکو توتى از رأى دادگاه رسيدگى به پرونده تقلب و تبانى فوتبال ايتاليا در مورد يوونتوس حمايت مىکند.
وى در ادامه سخنانش گفت: اين محکوميت عادلانه بود ولى شايد زمانى کارآيى دادگاه بهتر به چشم مىآمد که ساير تيمهاى خاطى هم به سرنوشت يوونتوس دچار مىشدند. من بارها در مورد امتيازهايى که به يووه داده مىشد، اعتراض کرده بودم و حتى به اين خاطر جريمههاى نقدى زيادى پرداخت نموده بودم چون داور را متهم به حمايت از تيم بينکونرى مىکردم.
توتى در رابطه با سپردن اسکودتو به اينتر افزود: اين نشان وقتى ارزشمند است که در طى مسابقات و داخل ميدان آن را کسب کنى ولى به هر حال تصميم دادگاه را نمىتوان نقض کرد چون اينتر سزاوار رسيدن به اين عنوان بود. به هر حال من نمىخواهم بگويم از سقوط يووه به سرىb خوشحالم. فقط مىدانم که اين تصميم درست بوده است. در مورد لوچانو موجى حرف خاصى ندارم. او مدير تيم بوده و کاملاً عادى است که بخواهد براى کسب رضايت هواداران از يوونتوس دست به هرکارى بزند. با اين حال معتقدم او مشکلات بزرگى را براى بينکونرى پديد آورد.
مىخواهم در بهترين شرايط باشم
* حضور در ليگ قهرمانان اروپا آرزويى بود که به واسطه سقوط فيورنتينا و يوونتوس ميسر شد و حالا توتى مىخواهد در بهترين فرم بدنى به اين مسابقات برود.
او گفت: دوست دارم هميشه در بهترين شرايط باشم چون که بايد در ليگ قهرمانان اروپا بازى کنم. براى ما خيلى اهميت دارد که يک تيم سزاوار و شايسته در اين مسابقات باشيم. مىدانم پيروزى در ليگ قهرمانان آسان نيست ولى ما با تمام توان به ميدان مىرويم و دوست دارم در اين بازيها موفق شويم.
با کاسانو مشکلى ندارم
* فرانچسکو هر گونه اختلاف با آنتونيو کاسانو را تکذيب مىکند و اذعان داشت هيچ مشکلى با اين بازيکن جوان رئالمادريد ندارد.
وى مىگويد: من هيچ مخالفتى با حضور او در تيمملى ندارم چون مشکلى با کاسانو نداشتهام.
او يک بازيکن بزرگ در تيمملى ايتالياست و از نظر من مىتواند به آتزورىها کمک شايانى کند. براى من اختلافات در زمان گذشته به پايان رسيده و حالا دوست دارم تمام حواسم به بازگشت باشد و ترديد نداشته باشيد با کاسانو هيچ اختلافى ندارم و در کنار هم به دونادونى در کسب موفقيت با تيمملى ايتاليا کمک خواهيم کرد.
سال آينده بازمىگردم
* توتى در پايان اين کنفرانس مطبوعاتى هوادارانش را از تصميم بازگشت به تيمملى باخبر کرد و اذعان نمود در سال 2007 بازمىگردد.
او گفت: در حال حاضر همه چيز خوب است. من با دونادونى حرف زدم و آمادگىام را براى بازگشت به تيمملى در سال آينده اعلام کردهام. من سالهاى زيادى پيراهن تيمملى را بر تن کردهام و دوست دارم دوباره با آن يک بازيکن تأثيرگذار براى آتزورىها باشم.
براى من بازى در تيمملى اولين هدف است و سپس موفقيت با رم در سرىa و ليگ قهرمانان اروپا، ترديد ندارم روبرتو دونادونى مربى خوبى براى آتزورىهاست و ما با او در يورو 2008 نتايج بزرگ و پيروزى ارزشمند در جامجهانى را تکرار مىکنيم.
-
شايعه در اردوى سايپا دايى به جاى لورانت
از ابتداى حضور دايى در سايپا اين شايعه قوت گرفت که او مربى تيم سايپا خواهد شد و حتى به لورانت نيز مشاوره مىدهد اما بين بازيکنان سايپا اين شايعه هر روز قوت مىگيرد که در صورت نتيجه نگرفتن لورانت با سايپا، دايى مربى تيم سايپا خواهد شد. دايى فصل آخر فوتبالش را مىگذراند و بعد از بازيگرى قصد دارد تا در عرصه مربيگرى کار خود را ادامه دهد، او حتى مدرک مربيگرى نيز در زمان حضورش در بايرن دارد و در صورت نتيجه نگرفتن سايپا او جاى لورانت را خواهد گرفت.
البته اين احتمال وجود دارد که هم دايى و هم لورانت و يا باشگاه سايپا اين خبر را تکذيب کنند اما بازيکنان سايپا مربى آينده سايپا را فقط علىدايى مىدانند.
-
پيشدرآمد جدال حساس ايتاليا- فرانسه آتزورىها هنوز تشنه موفقيتند
منبع :يوفا
اگرچه کارشناسان، جانشينى مارچلو ليپى سرمربى تيم قهرمان جهان را دشوارترين کار ممکن مىدانند اما روبرتو دونادونى معتقد است آتزورىها از قهرمانى جهان سيراب نشده و هنوز تشنه کسب موفقيتى ديگر در يورو 2008 هستند.
اتحاد
دونادونى هنوز از راه نرسيده ثابت کرده داراى انديشههاى خاص خود است و اين انديشهها را با ايجاد تغييراتى در تيم به جا مانده از دوره ليپى نشان داده است اما ساختار اصلى کار دست نخورده باقى مانده، هارمونى و انگيزه بالا در رختکن. سرمربى 42 ساله ايتاليا مىگويد: «من پيش از اين با ليپى مشورت کردهام و مطمئن باشيد که من به نصايح او گوش فرا خواهم داد. اتحاد اين جمع بايد نقطه قوت اصلى تيم باقى بماند.»
بازى به بازى
تجربيات گذشته ارزشمندند. در جامجهانى 1982 ايتاليا قهرمان جهان شد اما در رقابتهاى جام ملتهاى اروپا بعد از آن حتى از صعود بازماند. بنابراين دونادونى اينگونه فکر مىکند: «ما بايدبازىبه بازىپيش برويم، به خصوص اينکه اکنون تمام حريفان به ما به ديد قهرمان جهان مىنگرند».
بازگشت کاسانو
مهمترين تصميم دونادونى تاکنون بازگرداندن آنتونيو کاسانو پس از يک سال غيبت به جمع ملىپوشان بوده است. بازيکن اسبق آ.ث.ميلان در اين خصوص مىگويد: «من اطمينان دارم که اين فرصت بسيار بزرگى براى کاسانو محسوب مىشود، او از اين فرصت نهايت بهره را خواهد برد. براى من مهم است که با بازيکنانى همچون او رو راست باشم زيرا آنتونيو مىداند که در گذشته اشتباهاتى مرتکب شده و اکنون بايد آنها را جبران نمايد.»
حمايت کاپيتان
مشکلات کاسانو پس از پيوستن به مادريد آنقدر زياد بود که تبديل به سوژه کمدى مطبوعات و ساير رسانههاى اسپانيا شد اما با ورود کاپلو، او راه خود را بازيافته است. فابيو کاناوارو، کاپيتان آتزورىها که او نيز اين فصل به رئالمادريد پيوسته حمايت خود را از هم تيمى جوانش اينگونه ابراز مىکند: «آنتونيو نيازى به نصايح من ندارد. او در آمادگى کامل به سر مىبرد و بازگشته تا همان کاسانوى واقعى باشد همان مهاجم با استعدادى که هميشه مىتواند سرنوشت بازى را تغيير دهد.»
هدف جديد
کاناوارو بر اين باور است که ايتاليا نبايد به افتخارات گذشته بسنده کند و بايد از دو قهرمانى پياپى فرانسه به همراه روژه لومه در جامجهانى 1998 و يورو 2000 الگو بگيرد: «طبيعى است که پس از جامجهانى تيم قهرمان کمى بىانگيزه شود اما اکنون هدف جديد خود را تعيين کردهايم، سالها است که ايتاليا در اروپا قهرمان شده و ما قصد داريم اين افتخار را نيز به خانه ببريم.»
مربى تأييد مىکند
دفعه قبلى که ايتاليا فاتح جام ملتهاى اروپا شد در سال 1968 بود و دونادونى مىگويد: «اين بچهها فقط به قهرمانى در جامجهانى بسنده نخواهند کرد. آنها هنوز تشنه موفقيت هستند و مىخواهند به قهرمانى اروپا نيز برسند و در اين راه از هيچ تلاشى نيز دريغ نمىکنند.»
انتقام؟
جنارو گاتوزو از هماکنون به فکر فينال اين رقابتها در وين اتريش است و در خصوص مصاف چهارشنبه مقابل فرانسه مىگويد: «من فکر نمىکنم فرانسه به فکر انتقام باشد و اين تيم فقط به سه امتياز خواهد انديشيد. انتقام مىتواند در فينال معنى پيدا کند!»
-
سرانجام باشگاه یوونتوس حکم دادگاه را پذیرفت و دادخواست تجدید خود را پس گرفت
-
برزيل 3-ارژانتين صفر
تيم فوتبال برزيل در ديداري دوستانه تيم ملي ارژانتين را با نتيجه 3 بر صفر در هم كوبيد