،"از خواص طبیعی آدمی است که عاقلانه و منطقی فکر می کند اما پوچ و بی معنی رفتار می کند."
آناتول فرانس
Printable View
،"از خواص طبیعی آدمی است که عاقلانه و منطقی فکر می کند اما پوچ و بی معنی رفتار می کند."
آناتول فرانس
تجربه شانه ایست که زمانی طبیعت آنرا به دست تو میدهد که . . .
. . . کچل شده ای . . .
همه کسانی که با تو میخندند دوستان تو نیستند. مثل آلمانی
اگر سخن چون نقره است، خاموشی چون زر پربهاست" . لقمان:40:
هيچ يك از تمايلات نفس انساني خطرناكتر از تمايل به تنبلي نيست !!
اسمایلز!!
تکرار مادر مهارتهاست!!
دیل کارنگی!!
من او را خوشبخت خواهم کرد. احتمالا برای شما هم این جمله آشنا است، مخصوصا در فیلمهای رمانتیک ایرانی، وقتی پدر عروس دست دخترش را در دست آقای داماد میگذارد و آنها را راهی خانه بخت میکند و میگوید: دخترم را خوشبخت کن! و بعد آقای داماد سر به زیر افکنده میگوید: من قول میدهم او را خوشبخت کنم. خندهدار است! چه؟ اینکه سالها فکر کنی کسی را میتوانی خوشبخت کنی یا کسی از در وارد میشود که میتواند تو را خوشبخت کند. خندهدار است وقتی به خودمان میآییم و میبینیم خوشبختی شدنی نیست، بودنی است! تو باید بخواهی که خوشبخت باشی وگرنه هیچکس نمیتواند جز خودت تو را خوشبخت کند...
برای اثبات اینکه خوشبختی باید در درون خود ما به وجود بیاید نه اینکه از دیگران به ما تزریق شود حتما این جملهها را بخوانید:
▪ خوشبختی در جای تاریک و بیصدا و گودی پنهان است که بسیار نزدیک به ماست ولی ما کمتر از آنجا میگذریم و آن دل خود ماست.
موریس مترلینگ
کسی که به کسی حسد ورزد در حقیقت به برتری او اعتراف کرده است!!
والز!!
آسایش، پاداشی است كه پس از هركار و تلاش، چشم براه بشر است!!
دانته!!
عشق تنها کار بی چرای عالم است ، چه ، آفرینش بدان پایان می گیرد.
علي شريعتي
درد بزرگی است که عاشق باشی,اما معشوقی نداشته باشی و ..رنج عظیمی است که معشوق باشی,اما لیاقت عشق را در خود نیابی.
علي شريعتي
هنگامی دستم را دراز کردم که دستی نبود
هنگامی لب به زمزمه گشودم که مخاطبی نداشتم
و هنگامی تشنه آتش شدم،
که در برابرم دریا بود و دربا و دریا ...!
علي شريعتي