یه Pros هست به اسم Lola Del Rio. اگر تو سایت LCPD تو بازی برید و اسمشو سرچ کنید تو Profile نوشته که اطراف StarJunction و Ducks می تونید پیداش کنید.نقل قول:
Printable View
یه Pros هست به اسم Lola Del Rio. اگر تو سایت LCPD تو بازی برید و اسمشو سرچ کنید تو Profile نوشته که اطراف StarJunction و Ducks می تونید پیداش کنید.نقل قول:
آره منم به خاطر همین دنبال سیوش میگردم دیگه .نقل قول:
دستت درد نکنه . :11:
agha mannemitoonam varede bazi sham yani hami nke mirma too bazi bad az inke axha ro neshoon mide mipare biroon
erore RESC10 MIDE
مگه چه اتفای میفته راستی میشه رفت داخل تیر انذازی کرد. یا میشه بری اوی کلانتری کسی کارت نداشته باشه بعد یکمرتبه همه را به تیر ببندی .:21:نقل قول:
سلام به همه
من تو 40% هستم یه مرحله ای هست یه نفره به اسم talbotو اون دوست اولی 3 نفریم سوار ماشین میشیم میگه تلفن رو در بیار هرکاری میکنم سر در نمیارم.
راستی من یه رادون hd3650 گرفتم زیاد راضی نیستم ازش تا 200 تومن چه کارت گرافیک خوبی هست تا 1-2 سالی مارو جواب بده.
راستی یکی از کشفیاتم هم بگم سوار ماشین شدین wو s رو با هم بگیرین تیک آف میکشه اگه زیاد نگاه دارین لاستیک میترکه ببینین چی ساختن چه ظرافتی حال کردم. 97 تا کبوتر کشتم رکورد بیشتر از منم هست.
منتظر کشفیات شما هم هستیم.......
راستی شما هم مثل من همه جا با تاکسی میرین من که حوصله رانندگی ندارم.
قبل از اینکه دست به کار بشی آبکشت میکنن! :5:نقل قول:
من حدود35 درصد این بازی رو رفتم
یه مرحله ی ray هست که یک اس ام اس میاد بعد میری
طبقه ی یکی مونده به اخرساختمون بع میگه بگرد تا یه نفر
رو پیدا کنی : از اینجا به بعد چی جوریه؟
میشه توضیح بدید چجوری از این استفاده کنم فایلوریختم محل سیو ولی تو بازی میگه سیو نداریدنقل قول:
باید دکمه v رو فشار بدی تا تصویر فقط یه هدف داشته باشه بعد به راهتی میتونی دنبالش کنی و باید با هلیکپتر به اوون شلیک کنی بعد از مدتی یه دمو نشون میده که دیمیتری تو یه جزیره فرود میاد بعد باید بری دنبالش تا بکشیشنقل قول:
اینم نقشه کبوترهای GTA IV
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]