پارس عیدی نمیده ؟
Printable View
پارس عیدی نمیده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 06:33 AM ---------- Previous post was at 06:32 AM ----------
نقل قول:
داده دیگه
13 روز عید رو رایگان دانلود کن شبانه روز
ندیده بودم.فکر کنم سرعتو بیارن پایین.اینجوری به شخصه ترجیح میدم رایگان نباشهنقل قول:
سلام...
ديشب داشتم دانلود مي كردم تا ساعت 6:15 و از ساعت 12.30 و از من 500مگ كم شده...!:13::45::45::37:
بعد تو سايت پارس آنلاين نوشته 1 تا 6 صبح...
خوب اگه اطلاع ندارين نزنين 12 تا 6:45 تجربي دانلود كردين.......
قانونيش رو هم زديد 12 تا 6 صبح...
لطفا در پستهاي قبلي اصلاح كنيد بقيه هم مثل من سرويس نشن!:19:
12 که زمان شروع دانلود رایگان نیستنقل قول:
معمولا از ساعت 1:02 برای دانلود قرار میدیم تا 6:57 دقیقه صبح
اینطوری یک مگابایت هم ار ترافیک اصلی کم نمیشه و همش جزء ترافیک رایگان محسوب میشه
---------- Post added at 07:04 AM ---------- Previous post was at 07:03 AM ----------
نقل قول:
بعید میدونم سرعت رو بیارن پایین چون اکثر مردم در این ایام مسافرت هستند و شبکه توانایی پاسخ دهی به بقیه مشترکینی که حضور دارند رو داره
يه خبر فوري:
قيمت انواع ديسك هاي نوري و ديسك هاي سخت و هارد هاي اكسترنال در بازار كشور به طرز سرسام آوري در حال افزايش است. به خريداران توصيه شده تا طي روزهاي آينده از خريد ذخيره كننده ها خودداري كنند تا قيمت كاذب اين اقلام فروكش كنند.
كارشناسان اعلام برخي افراد سودجو را مبني بر اينكه در اين ايام حدود 130 گيگابايت دانلود خواهند داشت به دنبال اعلام شركت پارس آنلاين از خدمات دهنده هاي adsl ايران مبني بر رايگان بودن ترافيك در 13 روز تعطيلات نوروز 90 مي دانند.
:31:
من ميگم نوشته تا 6 صبح شما دوباره ميگي تا 7؟:18::18::18::18::18:نقل قول:
صبحش 230 مگ كم كرده...:41::41::41:
اينم متنش:مشترک گرامی
به پاس قدردانی از انتخاب و همراهی شما کاربران محترم، شرکت پارس آنلاین در نظر دارد به منظور افزایش سطح خدمت رسانی و جلب رضایت بیش از پیش شما، از ابتدای دی ماه سال 1388، سرویسهای ADSL2+ را بین ساعات 1 نیمه شب لغایت 6 بامداد، بدون محدودیت ترافیک حجمی و به صورت رایگان ارائه نماید.
از اونجايي كه با بنده بوديد لازم دونستم بگم پست قبليم رو پيدا نكردم ولي فكر نكنم گفته بودم 12 !نقل قول:
حالا اگه ديدي پستش رو بگو به ناظر انجمن بگم منفجرش كنه:31:
اينم تست ديشب:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديگه 65 ثانيه بعد وارد 7 ميشد:31:
نه ديگه اينقدر خشمگين!:31:نقل قول:
ز اونجايي كه با بنده بوديد لازم دونستم بگم پست قبليم رو پيدا نكردم ولي فكر نكنم گفته بودم 12 !
حالا اگه ديدي پستش رو بگو به ناظر انجمن بگم منفجرش كنه
مگه شما گفته بودي؟:18:
خشمگين نه نگران از اينكه نكنه ضررهاي روحي شديد در اثر از دست رفتن گيگ ها به بچه ها وارد بشه:31:نقل قول:
بيا 2 فنر جواب داده بودند!
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5910974&postcount=4529
محمدرضا خودتي؟کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5910836&postcount=4524