نقل قول:
مودم رو به
سلام تنظیمات مودم رو چک کردین و یا اینکه فایل ستاپ بروزرسایی کردین ؟ به این سوالات جواب بدین تا بیشتر بدونم و کمکت کنم:46:
Printable View
نقل قول:
مودم رو به
سلام تنظیمات مودم رو چک کردین و یا اینکه فایل ستاپ بروزرسایی کردین ؟ به این سوالات جواب بدین تا بیشتر بدونم و کمکت کنم:46:
تنظیمات رو دست نزدم ... چی رو باید چک کنم؟نقل قول:
مگه این مودم فایل به روز رسانی داره ؟ تو سایت ایرانسل ندیدم فیرم ور این مودم رو .
دوستان به نظر شما برای پائیزه طرح بهتری ارائه میده؟؟؟؟ صبر کنم برای پائیز ببینم چه طرحی میده بگیرم.
نقل قول:
من خودم بگم بهت خوب متوجه نمیشی ولی این فایل راهنما رو دانلود کن ببین تنظیماتت درسته یا نه اگه درست بود بگو تا راهنماییت کنم ولی بهترین راه تماس با 707 ایرانسله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه درست کردنش من باید در محل باشم من که نمیدونم مشکل از کجاست باید در محل باشم و ببینم
حالا نمیشه یعنی یو اس بی رو هم داشته باشم؟:(نقل قول:
سلام واسه شیر کردن و اشتراکی کردن شما حتما باید مودم وای فای بگیری مودم یو اس بی فقط تک کاربره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از ایرانسل بعید نیست که طرح ارائه نده حالا یا بهتر یا بدتر از طرح تشویقی تابستان، اما چیزی که مطمئن هستم اینه که به مناسبت بازگشائی مدارس حتما طرح تشویقی با مودم نصف قیمت ارائه میدن.نقل قول:
چرا نمیشه , منتهی باید اون سیستم کارت شبکه بیسیم داشته باشه و بعدش ICS رو فعال میکنی بقیه هم استفاده میکنننقل قول:
میلاد جان 4 بار با شرکت تماس گرفتم ... آخرین بار 4شنبه بود.نقل قول:
نتونستن کمکم کنن.
این فایل رو دانلود کردم مودم رو از حالت bridge به route و بالعکس تغییر دادم نشد!
موندم مشکلش چیه ... من هیچ دستکاری نکردم مودم رو.
این جور که میگید ظاهرا اختلال امواج دارید حالا در مرحله اول یه سوراخ ریز پشت مودم هست که زیرش هم نوشته Reset , یه سوزن ته گرد بکنید اون تو و به مدت 7 ثانیه نگه دارید تا تنظیمات مودم به حالت اولیه برگرده (حتما 7 ثانیه باشه چون اگر فقط سوزن رو بکنید اون تو و دربیارید مودم فقط خاموش و روشن میشه) احتمالا باید درست بشه اگر نشد یه فویل آلمینیوم بپیچید دورش تا از اختلال امواج جلوگیری بشه و بعد نتیجه رو اعلام کنیدنقل قول:
سلام دوستان من دیروز مودم BM632w تحویل گرفتم.بعد از چند دقیقه استفاده از اینترنت (4چراغ روشن)مودم رو از برق کشیدم .الان دوباره مودم رو تو برق زدم چراغهاش به طور نامرتب روشن وخاموش میشه وهیچ سایتی رو باز نمیکنه حتی ایرانسل . تو دفترچه ش نوشته دلیلش آسیب دیدن نرم افزاره.میخواستم ببینم کسی همچین مشکلی داشته. اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.