راهنمایی برای خرید لپ تاپ
سلام خدمت همه ی پی سی ورلدی های عزیز. دوستان ازتون راهنمایی می خوام واسه خرید یه لپ تاپ ، اگه لطف کنین کمکم کنین یه عالمه مرسی:11:
اول از همه بگم اصلاً برند لپ تاپ برام مهم نیست ! خیی ها بهم سونی وایورو پیشنهاد دادن ولی چون روش ویندوز هست گرون می شه و من نمی خوام پول به ویندوز بدم و جیب بیل گیتس رو پر پول کنم !:46:
قیمت حد اکثر 850 تومن باشه و پایین تر بهتر! :46:
اما بحث تخصصی :
CPU : CORE i3 CACHE 3 MB
من خودم دل 4010 رو پسند کردم که سی پی یوش M380 هست فکر کنم 2.53 گیگاهرتز. اف اس بی هم من تا اون جایی که دیدم معمولاً 1066MHz هستند و تک و توک 1333MHz پیدا می شه. پس حداقل 2 گیگاهرتز باشه و اف اس بی هم 1066 حالا بیش تر پس سریع تر پس بهتر! حتماً می خوام i3 باشه که درمجموع بشه 4 هسته نه کم تر و نه بیش تر. کش هم 3 برام کافیه.
RAM : 4 GB DDR III
رم 4 گیگ می خوام که اف اس بی زیاد برام مهم نیست چون باید با اف اس بی سی پی یوم هم خونی داشته باشه و چون می خوام کارت گرافیکم 1 گیگ باشه واسه همین 4 برابر کارت گرافیکم رم می خوام که سیستم تو کارهای سنگین مشکلی پیدا نکنه.
HDD : 320 OR 500 || 7200 RPM Better than 5400 RPM
زیاد ظرفیت هارد برام ملاک نیست و اکثراً هم که 320 هستن و 5400 ولی حجم هارد کم تر باشه ولی 7200 دور در دقیقه باشه برام خیلی بهتره.
SCREEN : 14" LED
برام خیلی مهمه که 14 اینچ باشه ولی اگه با این رنج قیمت و خصوصیات فنی نشد نهایتاً به 15.6 اینچ رضایت می دم. و این که حتماً LED باشه و نور صفحه اش در برابر آفتاب خوب باشه.
GRAPHIC CARD : ATI RADEON 550V 1 GB DEDICATED OR ATI RADEON 5470 1 GB DEDICATED
کارت گرافیک برام از اهمیت خاصی برخورداره هم به جهت فیلم دیدن ، بازی کردن و هم کارهای گرافیکی پس واسه دیرکس 10.1 ATI 550V رو انتخاب کردم و واسه دیرکس 11 ATI 5470 رو. بازشما بگید کدوم بهتره و البته رو کدوم لپ تاپ با مشخصات من جوره. حافظه ش هم حد اقل 1 گیگ اختصاصی باشه.
راستی اصلاً نی خوام ویندوز داشته باشه به داس هم راضی ام!:31:
وزنش حدود 2.6 کیلو باشه سبک تر بهتر! خروجی DVI حتماً داشته باشه و دی وی دی رایتر داشته باشه.
خودم DELL INSPIRON 4010 رو از سایت الهه زیگورات که گارانتی اصلی دل هست انتخاب کردم که همین مشخصات روداره و قیمتش رو تو سایت زده 810 تومن. باز شما اگه مورد بهتری و با این مشخصات می تونید بهم معرفی کنید از هر برندی که قیمتش مناسب باشه و کیفیتش خوب باشه و گارانتی قابل قبولی داشته باشه ممنون می شم. خلاصه کمکم کنین که با کمک شما بتونم یه کیس ایده آل بخرم که همیشه به یادتون باشم.:40: