اره شما درست ميگي!:31:نقل قول:
Printable View
اره شما درست ميگي!:31:نقل قول:
:2:شهریه زیاد کنن؟:2:نقل قول:
آقا اگه اینجور شه که من یه سال عقب میافتم!!!:18:
جمع کنیم بریم مالزی:27:
اصلا امسال دوباره کنکور میدم از شر این غیر دولتیا راحت شم:2:
---------- Post added at 10:49 AM ---------- Previous post was at 10:47 AM ----------
راستی، مگه غیر انتفاعی ها چه امکاناتی در اختیار ما قرار میدن که میخوان شهریشونو مث دانشگاه آزاد کنن؟؟؟:41:
من اگه پول داشتم میومدم آزاد:19:
بعضی ها یه توصیه هایی میکنن آدم خندش میگیره.:5:
دوست عزيز اولا ما قراره تو ايران زندكي كنيم؛بعدش مكه سطح دانشكاه هاي ما با اونا يكي هست كه بخواهيم 10 شغل برتر رو هم با ايران مقايسه كنيم؟كمي واقع بين باشيد؛اصلا تو ايران رشته هاي برتر كه خارج هست مثل اقتصاد تو ايران تقريبا بدترين هست؛ ؛همه كه قرار نيست خارج كشور برن؛ ؛در كل تو ايران تا ليسانس خيلي فرقي بين نرم و سخت نيست؛تو انتخاب شغل هم تقريبا همين طوره؛جون سخت افزار هم اكثر درس هاي نرم رو ميخونند؛ ؛ما كه سخت هستيم؛ ؛در كل فكر كنم جون كمتر هست دانشجو اين رشته و هم اينكه درس هاي كاربردي تر داره بهتره؛ ؛اينم بكم سخت افزار تا ليسانس خيلي تجصصي تر كار ميشه نسبت به نرم؛نظري هست خوشحال ميشم بشنومنقل قول:
دوستان من یه سوال داشتم
من الان مخوام برم متالوژی بعد 8 واحد بیشتر نمی خوام بردام بیشترش هم عمومی و پایه است
بعد می خوام ترم 2 رو مرخصی بگیرم واسه کنکور 90 بعد می تونم واحدایی که ترم اول پاس کردم برای IT سال 90 بردارم!؟؟
8 واحد که نمیشه!!حداقل واحد در یک ترم برای دوره تمام وقت 12 هستش.نقل قول:
با توجه به اینکه میگی ترم 2 رو میخوای مرخصی بگیری و رشته ی متالوژی اصلا ربطی به آی تی نداره و شما خوشت نمیاد به نظر من ثبت نام نمی کردی بهتر بود چون تو این 2 ترم باید کلی هزینه کنید(برای مرخصی شهریه ی ثابت رو باید پرداخت کنید) تازه
انصراف از دانشگاه + گرفتن مجوز از نظام وظیفه برای ثبت نام در دانشگاه جدید و معادلسازی دروس تقریبا دوندگی زیادی داره
اگر دقیقا همون درس در رشته ی آی تی وجود داشته باشه و نمره ی شما هم بالای 12 باشه معادلسازی میشه
من خودم از رشته ی سخت افزار انصراف دادم و با آزمون مجدد رشته ی آی تی ثبت نام کردم
آخه من معافیمو می خوام بگیرم تا 1 ماه دیگه کارتش صادر میشه بعد من می خواستم برم که ترم IT دیگه عقب نمونم چون واحد عمومیش شبیه IT هستش!نقل قول:
احسان جان ميشه دليل رفتنتون از سخت افزار به اي تي رو بدونيم؟
اوکی.تو این یک ترم دروسی که پیشنیاز خوردین+یک درس از گروه معارف+ریاضی 1+فیزیک 1 رو بردارین خوبه فقط حواستون باشه مبانی برنامه نویسی در رشته ی متالوژی 3 واحده و در رشته ی کامپیوتر 4 واحده اگه از متالوژی برین کامپیوتر قابل معادلسازی نیست.نقل قول:
.امیدوارم موفق باشید:11:
علاقه به رشته ی آی تی + نزدیک تر شدن دانشگاه به محل سکونتنقل قول: