همون جامعشو بگیر از نظر قیمت هم به صرفه تره!نقل قول:
همون جامعشو بگیر از نظر قیمت هم به صرفه تره!نقل قول:
شما تفاوت قیمتشو نمی دونین؟نقل قول:
آگه اشتباه نکنم حدود 6 یا 7 هزار تومنی تفاوت قیمت دارن!نقل قول:
در کل تو باید بیشتر تمرکزتو روی خیلی سبز بذاری و اون 4 تا کتابه حالا بری 4 تا کتاب دیگه هم بگیری مطمئن باش نمیتونی بخونی!
تو خیلی سبز رو فول کن و جامع گربه رو هم بگیر خط به خطشو بخون قول میدم بالای 90 باشی!
من یه بار کامل نوشتم تو همین تاپیک . اگه پیداش کردم ، لینکشو می دم.نقل قول:
دوستان کسی کتاب زیستای مهروماهو ندیده؟ میشه بگین در مقایسه با گربه چه طوره؟
منم کتاب زیست خیلی سبز رو دیدم. جالبه، ولی چون تجربی نیستم، نمی تونم نظر بدم. :20: فقط بعضی عکساش -> :2:
در ادامه پست قبلی به نظرم این لینک می تونه برای آشنایی با کتاب های خیلی سبز مخصوصا زیست ( که مولفش نویسنده وبلاگ هم هست ).اون لینکی که در مورد زیست مهر و ماه بود هم پیدا کردم :کد:http://kheiliii.persianblog.ir/
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5100733&postcount=4504
الان پيش خودتون ميگيد باز اين اومد
پس از خوندن صفحه قبل و بازم گشت و گذار تو تاپيك قرار بر اين شد كه اينا رو بخرم : ( همانا در دنيا و اخرت بهترين را برگزيدم )
زيست : خيلي سبز
شيمي : مبتكران
رياضي : خيلي سبز
ديني : جامع همگامان
ادبيات : قرابت و املاو لغت دريافت - ارايه كلك - زبان فارسي همگامان
زبان : درك مطلب شهاب اناري
عربي : مبتكران
فيزيك : ؟؟؟ ( همانا شما از گروه فيزيك دوستان نيستيد)
راستي فيزك 2 و 3 فار وجود داره ؟ اصلا كتاب فار رو از كجا گير بيارم همون پيشو؟ فيزيك 3 سبز چطوره ؟
دمتون گرم يه كتاب پر پر و پيمون براي فيزيك معرفي كنيد شايد كه رستگار شويد
چند تا سوال مشاوره اي هم دارم
اين برنامه من براي پارسال بود ولي يه دفعه هم اجراش نكردم :
البته چون صبح پيش دانشگاهي ميرفتم ساعتهاي مطالعه اينطوريه لطفا اشكالاتشو بگين
راستي براي اين روش مطالعه چي ميگين :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا شنبه و دوشنبه و سه شنبه عربي دارم تو برنامم عربيو شنبه درس اولو بخونم بعد دوشنبه درس دوم و تست درس اول بعد سه شنبه درس سوم و تست درس دوم و ... اگه درست نيست روش درستو بگين.
يه سوال ديگه ما كه حذفيات كنكور 90 رو نداريم چطوري بخونيم؟
راستي اين تست قرمز چيه ؟ انتشارات رمزينه نيست ؟
ببخشيد فضولي مي كنم ولي فكر مي كنم شما بيشتر از اوني كه دنبال درس خوندن باشيد دنبالي اينيد كه بهترين برنامه ريزي و بهترين كتابا رو داشته باشيد . . . حذفيات كنكور نود 99% شبيه كنكور 89 خواهد بود اينكه معلومه ضمن اينكه خوندن حذفياتي مثل براي مطالعه و . . . نه تنها اتلاف وقت نيست كه به فهم بهتر درس كمك مي كنه ضمنا شما كه تجربه اجراي ناموفق اين برنامه رو داشتين نبايد ديگه اونو تكرار كنيد . . . به طور كلي همچين برنامه اي كه تمام ساعات مطالعه اون پر شده اجراي تقريبا غيرممكني داره بهتره هميشه 10 تا 20 درصد برنامه به صورت شناور باشه تا بتوان عقب افتادگي ها ررو جبران كرد . . . . براي فيزيك هم فكر كنم بهتره هر كتابي مي گيره هر چهار سالشو بگيري نه اينكه فيزيك پيش از يه انتشارات باشه فيزيك 3 از يه انتشاراتي ديگهنقل قول:
بازم ببخشيد اگه ناراحت شدي . . .
سلامنقل قول:
فیزیک 1و2 اندیشه سازان قدیم فیزیک 3 خیلی سبز فیزیک پیش فار
---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------
یکی جواب منو بده :19:نقل قول:
کاملا مخالفم!نقل قول:
یعنی چی از سال اول تا پیش رو یه انتشارات بگیره؟!
مثلا خیلی سبز سال دوم و سوم رو نداره ولی فیزیک 3 اش حرف نداره با این اوصاف باید بیخیالش شد؟!
حرفایی میزنی ها؟!
فیزیک 3 مبنکران(اندیشه سازان) فرین کمانگر هم عالیه
من کتاب خیلی سبز رو خوب ندیدم
ولی به نظرم مبتکران عالیه
راستی کسانی که هندسه تحلیلی گاج و مبتکران رو دیدم یه مقایسه ای بکنن بین این دو تا(لطفا فقط کسانی که هر دو تا رو دیدن)