سلام
چجوری میشه وقتی که با یاهو مسنجر آن میشیم پنجره ای که مربوط به call historyهستش رو تنظیم کرد که نشون نده
با تشکـــــــــــــــــــر
Printable View
سلام
چجوری میشه وقتی که با یاهو مسنجر آن میشیم پنجره ای که مربوط به call historyهستش رو تنظیم کرد که نشون نده
با تشکـــــــــــــــــــر
نخیر وجود ندارهنقل قول:
سلام دوستان
ورژن مسنجر من 11 هست میخواستم بدونم راهی هست یه غیر از ویدئو کنفرانس به یه نفر چت تصویری انجام داد همون حالت معلمولی
کلا برای ارتباط ویدئویی 2 راه وجود داره :نقل قول:
از طریق video call
از طریق conference
میشه دقیق تر توضیح بدین یا یه عکس بزارید ؟نقل قول:
با سلام
من تو ورژن 11 همه کنتاکتام براشون اسم انتخاب کرده بودم ( مثلا نام و نام خانوادگی ) رو اضافه کرده بودم
اما الان متاسفانه اومدم ورژن 11.5 و همه اون زحمتهام پرید و همه اطلاعاتشون پاک شده
من تازه موبایل و .... چیزهای دیگه هم اضافه کردم که هیچ کدومشون نیست !
میشه راهنمایی کنید که چگونه دوباره اونها رو برگردونم
ممنون دوست عزیز اون مشکل رو یه جوری حلش کردم الان مشکل اینجاست که وقتی واسه دوستم وب رو میفرستم از طریق اکشن-اینویت تصویر وب کم سیاه ولی تو ویدئو کنفرانس مشکل ندارهنقل قول:
سلامنقل قول:
کسی نیست!
جواب بدید!
سلام دوستان
من هرکاری میکنم که آهنگی تو WInamp داره پخش میشه بیاد تو Status یاهو نمیشه
دوستانی که اینکارو بلدن لطفا منو راهنمایی کنن :41:
سلام دوستان ببخشید من یه سوالی داشتم الان 3روزه که ایدی یاهوی من یکی از استتیوسهامو shared کرده.و هرکاری میکنم نمیتونم پاکش کنم! یاهو پلاسم میرم وقتی میره تو پروفایل دات یاهو و next رو میزنم.پیغام میده خطایی رخ داده و ما معذرت میخواهیم! اینم همون پیغامش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه ممکنه منو راهنمایی کنید یه کم رو اعصابمه