میگم تو که میگی "انگار تشخيص نميتونه بده من به اينترنت وصل هستم" این میاد ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
میگم تو که میگی "انگار تشخيص نميتونه بده من به اينترنت وصل هستم" این میاد ؟نقل قول:
سلام
من یه سوال دارم ، میشه کاری کرد که هیچ پیام Offline برامون نیاد ؟ ، یعنی وقتی تو یاهو نیستم و کسی بهم PM داد بعدا که در یاهو ON شدم اون پیام برام بصورت Offline Message نیاد
كي بلده چطور ميشه يه آيدي رو حذف كرد؟
هر كي بلده لطفا راه حل اون رو به آدرس ايميل من بفرسته
ممنون از همگي
همين مياد ولي عددي جلوش نمينويسه.مشكلم از پسورد نيست با pc ميتونم ساين بشمنقل قول:
سلامنقل قول:
این مشکل هم بعضی وقتها گریبان گیر من هم می شه . ولی بعد از چند دقیقه مشکل برطرف می شه .
این مشکل به خاطر پسورد و یوزر نیست . به نظرم بیشتر به خاطر سرعت پایین اینترنت باشه .
اگه شما از دایال اپ استفاده می کنید با تعویض isp خودتون به نظر مشکل حل بشه . از یه isp دگیه استفاده کنید .
موفق باشید .
گفتم كه من LAN دارم.همون adsl هستش ولي مودم نداريم .يه شبكه محلي تو كل ساختمون راه انداختن.سرعتم 128 هستشو موقع ساين شدن هم سرعتم بالاستنقل قول:
سلامنقل قول:
اين ترفند مربوط ميشه به پاك كردن اكانت سرويس ايميل ياهو. ممكنه كه تا حالا براتون پيش اومده باشه كه بخواهيد به واسطه ساختن يك اكانت ايميل جديد ، بخواهيد ايميل قبلي خود را پاک كنيد. اين امكان تقريبا ميشه گفت يكي از امكانات پنهانی ياهو است كه به طور آشكارا در اختيار كاربرانش قرار نداده.برای اين كار ابتدا شما بايد به اين لينك مراجعه كنين :وقتی كه بر روی اين لينک كليک می كنيد وارد يكی از صفحه هاي سايت ياهو ميشويد،سپس در اين صفحه نام USER و PASSWORD ايميل خود را كه می خواهيد پاک شود را وارد كنيد سپس وارد صفحه ديگه ایی ميشيد،در اين صفحه هم در قسمت پايينش دوباره يوزر و پسوردتون رو وارد كنيد،اكنون بروي كليد YES و يا همون Terminate this Account كليک كنيد.کد:https://edit.yahoo.com/config/delete_user
توجه: بدين ترتيب ايميل شما به طور كامل از روي سرور ياهو پاك ميشه و هيچ راه برگشتي هم نداره.
و این ایمیلی که پاک کردین رو میتونید بعد از ۶ ماه دوباره بسازین.
یکی لطف کنه جواب سوال من رو در پست شماره 4864 بده
فکر نکنم راهی باشه.نقل قول:
تو ادد لیست منم گاهی ها برام آف میزارن منم میخوام همین کار رو بکنم ولی فکر نکنم چنین چیزی باشه.
یا به دوستت بگو برات آف نزاره. :27: منم همین کار رو میکنم.
از این برنامه Yahoo Autoreply 3.0 استفاده کن. شاید بشه.
ببخشيد اين myyahoo module چيه كه توي about yahoo messenger نوشته؟