شاید چون فایل اصلی بازی رو جایگزین کرکتون نکردین. معمولا وقتی بازی کرک باشه آپدیت نمیشه.نقل قول:
شهر های دیگه هم داره ولی باید پکیج های دیگشو نصب کنید.نقل قول:
Printable View
شاید چون فایل اصلی بازی رو جایگزین کرکتون نکردین. معمولا وقتی بازی کرک باشه آپدیت نمیشه.نقل قول:
شهر های دیگه هم داره ولی باید پکیج های دیگشو نصب کنید.نقل قول:
منظورتون اینه که قابل دانلود نیست؟نقل قول:
اگر کل پچ هاشو نصب کنم در کل چند تا شهر خواهم داشت؟
سلام دوستان
من یه چند تا خونه از اینترنت دانلود کردم اما نمی دونم باید کدوم قسمت بریزمشون
میشه بگید چیکار کنم
ممنون
نه نیست.نقل قول:
البته یک سری سایت ها برای دانلود شهرهایی گذاشتن ولی برای ماها که از بازی کرک شده استفاده میکنیم جواب نمیده.
اگه کل پک ها رو نصب کنید سه تا شهر دارید.
باید توی داکیومنت توی فولدر سیمز قسمت دانلودها ریخته بشه. بعدش که لانچر بازی رو باز کردید توی قسمت دانلود باید همه ی خونه ها رو وارد بازی کنید. بعدش میتونید ازشون استفاده کنید.نقل قول:
رسما هنگ كردم !!!
سيمز سه رو با كل پچ ها موجود گرفتم نصب هم كردم بعد لانچر مياد بالا وقتي رو پلي كليك ميكنم يه لحظه صفحه سياه ميشه
بعد هم هيچي به هيچي !!! بر ميگرده به دكستاپ !!!
سيمز دو رو هم نصب كردم + پچ ها به غير از پتس ، كليك ميكنم بره تو بازي صفحه سايه ميشه صداي يه ارور مياد بعد هم هيچي به هيچي !!! برميگرده به دكستاپ !!!
هر چي مورد نادره گير من ميفته ! چند وقته ميخوام سيمز بازي كنم حالا ببين اگه شد !
================================================== ===================
مشخصات سيستمم : رمم 6 گينگ استون هست ،گرافيكم Gt 240 - سي پي يو هم 5500
بگيد چه كنم كه پكيدم رسما !!!
این بازی برای ایکس باکس هم اومده؟اگه آره این اضافات بازی را در کنسول چطور باید رو بازی نصب کنیم؟
سلام همین کار رو کردم 5 تا خانه دانلود کردم فقط یکیش نصب شد ، میگه برای نصب بقیشون باید اپدیت کنینقل قول:
حالا چطور اپدیت کنم ؟ اگر اپدیت کنم کرکم می پره ؟
:41::41::41:نقل قول:
================================================== ==================
عاشقتونم م م م م
سه روزه بازي رو خريدم هنوز صفحه بازي رو هم نديدم
شما آخرین پکتون کدومه؟نقل قول:
سلام همین کار رو کردم 5 تا خانه دانلود کردم فقط یکیش نصب شد ، میگه برای نصب بقیشون باید اپدیت کنی
حالا چطور اپدیت کنم ؟ اگر اپدیت کنم کرکم می پره ؟
بله با آپدیت کردن کرک میپره.
ویندوزتون چیه؟ تازه نصب کردید یا قدیمیه؟نقل قول:
عاشقتونم م م م م
سه روزه بازي رو خريدم هنوز صفحه بازي رو هم نديدم
نه ، نسخه ای که من داشتم اصلا کرک نداشت و بدون کرک وارد بازی میشدنقل قول:
به هر حال آخرش 37 گیگ دانلود کردم و الان تمام EP ها و SP ها و آپدیت ها و Complete store رو دارم :31:
این قابلیت اختراع و منفجر کردن اشیاء با کدوم EP به بازی اضافه شده ؟ سیمزم رو تبدیل به تروریست کردم هر چی ماشین پارک شده بود منفجر کردم :27:
یه مشکل دیگه هم که دارم اینه که در قسمت edit town نمی تونم community lot به شهر اضافه کنم ! راحت می تونم خونه ها رو اضافه کنم ولی وقتی می خوام lot اضافه کنم هرچی آیکن زمین خالی تو نقشه هست غیب میشه و نمی شه ساختمون lot ها رو جایی بذارم ! کسی میدونه مشکلش چیه ؟