42 تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟نقل قول:
واقعاً اینا خیلی با حالن!!!!!!
42 تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟نقل قول:
واقعاً اینا خیلی با حالن!!!!!!
خب حالا که صحبت به اینجا رسید باید یه جور دیگه صحبت کنیم...نقل قول:
ببین آزرا ماشینیه با 6 سیلندر ، 24 سوپاپ و نهایتا 3300 سی سی حجم موتور!
پس از همین اول بدونیم که با یه ماشین نسبتا قوی در مقایسه با ماشینای موجود بازار طرفیم!
یه ماشین با یه همچین قدرتی طبیعتا مصرفش بالاس!
اون آماری که من از این ماشین دارم به این صورته که :
====================
مصرف شهریش صدی 15.1 لیتره!
مصرف جاده ایش حدودا صدی 7.4 لیتره.
میانگینشم حدودا 10.0 لیتره!
====================
اینو بدونید که این آمار و ارقام توو دنیای واقعی میتونه بیشتر از این هم باشه!
تصور کنید با حجم باکی که معادل 75 لیتر گنجایش داره و مصرف ماشین هم که بالاس باید کلا یه هزینه ی جداگانه رو فقط برای بنزین زدن به ماشین کنار بزارید...
البته این صحبتا واسه وقتیه که بخوای با سخت گیری به خاطر مصرف ماشین خرید کنی وگرنه که ماشین خیلی خوبیه!
میدونستی که آزرا فقط 12 تا کیسه ی هوا داره:دی؟!
بله همینطوره!نقل قول:
افت قیمت این ماشین همینجوری زیاده چه برسه که بخوای نو بگیری و خدای نکرده بزنی به جایی...
رسیدیم به قسمت جالب سوالا:دی!نقل قول:
اگه مصرف برات مهم نیست و میخوای تا سقف 40 میلیون خرید کنی انتخابای زیادی داری...
قیمتایی که الان برات مینویسم همه ی قیمتاس تا قبل از حذف یارانه ی بنزین که از ماشینای 35 میلیونی شروع میشه تا ماشینای 50 میلیونی!
کمتر از 35 رو نمیگم چون فک کنم دیگه خودت بهتر بدونی!
====================
1 - نیسان ماکسیما دستی - 35 تومن.
2 - مزدا 3 تیپ 3 - 36.
3 - نیو سراتو - 39800.
4 - نیو مزدا 3 - 38 تا 43.
5 - تویوتا کرولا جی ال آی - 39 تا 47.
6 - نیسان ماکسیما اتوماتیک(که این یکی انتخاب خودمم هست:دی) - 39.
7 - ام جی 550 - 39500.
8 - تویوتا کرولا ایکس ال آی - 42.
9 - پژو 407 دستی - 43700.
10 - هیوندا سوناتا - 46100.
11 - کیا اپتیما - 45900.
12 - پژو 407 اتوماتیک - 47500.
13 - تویوتا کمری جی ال - 45900.
14 - تویوتا کمری جی ال ایکس - 51.
و 15 - کیا اپیروس - 49.
====================
سوال دیگه؟!
========================================
نقل قول:رجوع شود به پست 4849 صفحه ی 485.نقل قول:
توضیح در مورد MG550 یکبار و برای همیشه...
جسارتا راجع به پست 4849 منم چند تا نکته اضافه کنم .
فکر میکنم این ماشین طراحی انگلیس و ساخت چینه . اینطور نیست که کمپانی ام جی از بین رفته باشه ، بلکه به علت مشکلات اقتصادی مجبور شده به فروش بذاره. اگه اینجوریه باید بگیم جگوار هم هندی شده . مدل بعدی ام جی به نام MG 6 به عنوان مثال قراره توی انگلیس ساخته بشه .نقل قول:
نکته ی دیگه اینکه(البته اینو فقط به شما نمیگم ، منظورم به دوستان دیگه ای هم هست که فک میکنن این ماشین ساخت انگلستانه)شرکت MG انگلیس ورشکست شد و شرکت SAIC Roewe چین اونو خرید ، نتیجتا این ماشین به طور کامل توو چین طراحی و ساخته شده!
با توجه به نقدی که توی مجله ماشین ، دنیای خودرو و کاربرهای تی تی راجع به کیفیت مواد داخلی کردن ، از این نظر اصلا مشکلی نداره . حداقل توی مدل صفر کیلومتر نمیشه ایرادی پیدا کرد . حالا اگه بعد 4 سال مثلا مواد داخلش افت خودشون رو نشون بدن بحث دیگه است که از الان نمیشه راجع بهش اظهار نظر قطعی کرد.نقل قول:
به هرحال و با همه ی این تفاسیر وقتی در ماشین رو باز میکنی و سوار ماشین میشی نظرت تغییر میکنه!
چون مواد استفاده شده ی داخل تعریفی نداره!
باز هم طبق آزمایش مجله ماشین شماره ی مهرماه که بین مزدا 3 کیا سراتو و ام جی یه مقایسه انجام داده ، توی شتاب مزدا 3 اول ، بعد با اختلاف ام جی دوم و سراتو سومه . توی حرکت مارپیچ مزدا اول و ام جی دوم و توی تست ترمز گیری ام جی اول و مزدا 3 دوم بود.نقل قول:
وقتی ماشین رو به حالت درایو میزاری با اینکه MG توو این گروه اوله ولی به خاطر وزن زیادش شتابش از همه کمتره!
این هم بچه های TT تایید میکنند که درست نیست . مگه سمنده به سر و صدا بیافته؟نقل قول:
خلاصه اینکه احساس نمیکنی توو یه ماشین سفت و رفت و محکم نشستی و بعد یه مدت که توو چاله ها بیوفته کاملا سر و صداش درمیاد!
------
در آخر اینکه جالبه بدونین در خارج از کشور قیمت ام جی از مزدا 3 بیشتره ، در حالی که توی ایران کمتره .
به نظر من اون موقع که قیمت MG ارزون بود (36.5 ) صد در صد می ارزید . الان با گرون شدنش هم نمیشه گفت انتخاب غیر منطقیه ای هست ، البته که مزدا 3 از لحاظ فنی و مهندسی سرتره ، اما فاکتور سلیقه رو هم باید به کار گرفت . امکانات بیشتر ، بزرگتر بودن کابین ، خاص تر بودن اتومبیل فاکتور هایی است که به کمک ام جی میاد .
این ماشین طراحی و ساخت داخل چین هست.نقل قول:
ببینید توو اون پست هم گفتم ، کمپانی MG به طور کامل توسط چین خریداری شده...نقل قول:
من فقط گفتم که بدونید.
این مقایسه ی درستی نیست.با توجه به کیفیت محصولات چینی که همیشه پایین بودن باید مقایسه ی بهتری بکنید...نقل قول:
عرض به حضور شما در مورد چیزی که ازش اطلاعی ندارم حرفی نمیزنم ولی موضوع بحث الان MG550 هست...نقل قول:
ببینید همه ی اینایی که شما مثال زدید یه بررسی خوشبینانه و روو به امید از این ماشین دادن!نقل قول:
خب اینکه نشد دلیل ، شما پراید 0 کیلومتر هم بگیری اولش هیچ ایرادی نداره ولی به مرور یه ایراداتی پیدا میکنه.نقل قول:
پراید رو مثال زدم!میشه ماشینای دیگه ای رو هم مثال زد.
بعد من خودمم توو اون پست گفتم!گفتم که بعد از یه مدت کوتاه که بیوفته توو چاله ها!
لازمه اینجا نکته ای رو تکرار کنم ، یا بهتر بگم!نقل قول:
توو اون پست گفتم کیفیت مواد داخل تعریفی نداره.نگفتم افت میکنن اونم بعد 4 سال!!!
حقیقتش امتحان نکردم که شتاب کدوم بیشتره ولی پرواضحه با این ابعاد و اندازه ای که MG داره بعیده بتونه توو شتاب اولیه پا به پای مزدا 3 ، کرولا و سراتو بیاد.نقل قول:
خب من مطلبو نوشتم ، شما میتونی قبول کنی میتونی رد کنی...نقل قول:
امتحان اینکه به سروصدا میوفته یا نه هم پای شما:دی!
راستی این بچه های TT بچه های TT که توو بیشتر نقل قولا اسمشونو بردی منو یاد فیلم خوش نشینها میندازه که طرف هی میگف بچه های بالا بچه های بالا:دی:دی:دی!
==================================================
یه بار دیگه هم میگم اطلاعاتی که در مورد MG دادم از مجله ی کامل کالایاب جی اس ام بوده و هیچی رو از خودم اضافه نکردم و بی هیچ کم و کاست و داشتن تعصب روو ماشین انتقال دادم اینجا!
ممکنه موافق باشید ، ممکنه مخالف!
نظر هرکس محترمه...
شما خودت ماليات بر ارزش افزوده و هزينه پلاك و ...رو حساب كردي و به اين قيمتا اضافه كردي؟!:31:نقل قول:
7 - ام جی 550 - 39500.
8 - تویوتا کرولا ایکس ال آی - 42.
9 - پژو 407 دستی - 43700.
10 - هیوندا سوناتا - 46100.
11 - کیا اپتیما - 45900.
12 - پژو 407 اتوماتیک - 47500.
13 - تویوتا کمری جی ال - 45900.
14 - تویوتا کمری جی ال ایکس - 51.
و 15 - کیا اپیروس - 49.
اخه اپتيما 2010 چند وقت پيش كه من تو نمايشگاه ديدم 44700 و سراتو جديد هم 38700...سوناتا هم خودم ميدونم هم قيمت اپتيماس...!
حالا چرا همه منو به اين پست ارجا ميدن؟!:31:نقل قول:
رجوع شود به پست 4849 صفحه ی 485.
توضیح در مورد MG550 یکبار و برای همیشه...
مجله ماشين و بچه هاي تي تي:31: كامل تر در مورد MG توضيح دادن....اگه كسي ميخواد بخرتش اين دوتا رو بخونه فكر كنم اطلاعات خوبي به دست بياره!
نه ، خودم که حساب نکردم:دی ولی توو اون پست این جمله رو نوشته بودم که :نقل قول:
شما خودت میگی نمایشگاهی که اخیرا رفته بودی.نقل قول:
خب ممکنه کمتر یا بیشتر باشن.این قیمتها حدودی هستن و خیلی زود قابل تغییر...
---------- Post added at 11:29 AM ---------- Previous post was at 11:24 AM ----------
واقعیت اینه که MG550 اولین ماشین با برند MG هست که وارد ایران شده به خاطر همین همه خیلی خوشبینانه و امیدوار نقدش کردن!همین باعث میشه طرفدارای این ماشین انتقادای وارد به این ماشینو قبول نکنن یا سخت قبول کنن...نقل قول:
صحبتایی که من داشتم میتونه خیلی جالب باشه واسه خریدارای این ماشین!
لااقل کمی به فکر میندازتشون:دی.
به نظرتون ماشینی که سقفش رنگ خورده ارزش خریدن داره.
بستگی داره واسه چی رنگ خورده باشه
رنگ سقف رو آفتاب سوزونده یا زیر ماشین آفتاب دیده
====================================
و اما توصیه من به بعضی از دوستان
به صرف چینی بودن سازنده یا مدریت تولید کننده یک خودرو با تعصب و کور کورانه نطر ندن دیکه واقعا صبر کردم تا ببینم بحث رو به کجا میکشین
اشتباهی رو که آمریکایی ها در مورد ماشینهای آسیایی کردن رو داریم ما میکنیم .
عوض تو سری زدن ازشون یاد بگیریم بهتره
دیگه توصیه ی غیر مستقیم واسه چی؟!نقل قول:
معلومه که طرف صحبت منم...
چرا همچین حرفی دوست من؟!نقل قول:
هرکسی نظر میده ، ممکنه اونایی که میگی کورکورانه نظر میدن نظرشون درست باشه...
بالاخره یا یه ماشین خوب و باکیفیته ، یا نیس!
من نمیگم MG بد مطلق هست و اصلا بدرد نمیخوره ، میگم ضعفایی داره.
حالا چون من میگم ضعف داره و واسش دلیل میارم میشه اظهار نظر کورکورانه؟!
خوب شما هم با دلیل بگو خوبه و نظرتو بگو...
این همه گفتم که بگم شما در مورد یه ماشین نظر میدی نه در مورد نظرات دیگران!
توو اون مطالبی هم که نوشتم این جمله رو هم نوشتم که :
=====
اطلاعاتی که در مورد MG دادم از مجله ی کامل کالایاب جی اس ام بوده و هیچی رو از خودم اضافه نکردم و بی هیچ کم و کاست و داشتن تعصب روو ماشین انتقال دادم اینجا!
=====
این قسمتو متوجه نشدم...نقل قول:
اگه میشه بهتر توضیح بده.
کسانی که از یه ماشین واقعا تجربه رانندگی دارن و یه مدتی دستشون بوده میتونن قطعی نظر بدن !نقل قول:
چرا همچین حرفی دوست من؟!
هرکسی نظر میده ، ممکنه اونایی که میگی کورکورانه نظر میدن نظرشون درست باشه...
شانسی نمیشه گفت که چه ماشینی خوبه و چه ماشینی بد!
هر ماشین هم برای سلیقه های مختلف خوبه! ام جی در کل ماشین خوبیه اما خوب ایراداتی هم داره!
من خودم شخصا تو رنج با این پول (40 تومن) ماشین دیگه ای رو انتخاب میکنم!
کالایاب خودش مطالبشو از اینترنت بر میداره که نصفش ناقص و غلطه!نقل قول:
اطلاعاتی که در مورد MG دادم از مجله ی کامل کالایاب جی اس ام بوده و هیچی رو از خودم اضافه نکردم و بی هیچ کم و کاست و داشتن تعصب روو ماشین انتقال دادم اینجا!
=====