ساب با باکس روهم 150000 تومان
ساب با باکس روهم 150000 تومان
سلامنقل قول:
همون طور که خودتون گفتین اولین قدم تهیه یک اداپتور (ترانس و رکتیفایر ) که 220 ولت برق شهر رو به 12 ولت DC تبدیل کنه که تو بازار هم هست. مسئله بعدی توان این ترانسه. باید توان این ترانس به گونه ای باشه که بتونه کل سیستمی که می خواد تغذیه کنه رو با چند در صد ضریب اطمینان بیشتر ( مثلا 15 درصد) ساپورت کنه. ببینید سیستم شما جند وات موثر (RMS) مصرف داره به این ترتیب امپر مورد نیاز سیستم بدست میاد. اگر چه تو اولیه و ثانویه ترانسها معمولاً فیوز میذارن ولی محض اطمینان بیشتر خودتون هم یک فیوز مناسب تو ثانویه قبل از بار بذارید. نکته بعدی اینه که معمولا ترانس هایی که بیرون می فروشند به طور واقعی توان ( یا امپری) که روش نوشته شده رو تحویل نمیدن. حتما به این نکته توجه کنین.
من اینو واسه شوخی گفتمنقل قول:
وگرنه من کدنس مدنس نمیخرم :31: اون اونیکی برادرمون بود سوال کرد ، نه من :دی
شنیدم کدنس چینیه نظرم عوض شد حالا اگر بخوام jbl p963 بگیرم چه امپی بدردش میخوره در ضمن این باند تقلبی هم داره یا نه وساخت کجاست
پخش پایونیر 5850
منصور جان ممنون از راهنماییت..نقل قول:
آقا ترانس و رکتیفایر که تو پرانتزند, 2تا شون 1وسیله هست؟ یا 2 وسیله مجزا از هم هستند؟!
خوب اجزای سیستم من تشکیل میشه از:
پخش 7250 pioneer
آمپلی Soundstream DTR4.500
باند infinity kappa 693.7i 110W RMS
ساب infinity Reference 1250 300W RMS
خوب با این اجزا آدابتور یا ترانس با چه توانی لازمه؟
در کل به نظر من زیاد عملی نیست
چون همونطور که گفتن ترانسهای تو بازار مطمئن نیستن
نمیتونن توان لازم رو به سیستمت بدن هیچ، ممکنه یهو ولت اضافیم بدن و سیستمت نابود شه،
سلام اساتید نظرتون در مورد ابن باند چیهالبته هنوز توی بازار نیومده فکر میکنید اگر بیاد قیمتش چقدره و ایا می ارزه وایسم تا این باند بیاد یا قبل از عید سیستم بندازم اصلا معلومه کی تو بازار میادکد:http://ae.kenwood.com/Car_Entertainment/Speakers/KFC-HQR7100
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نظر همه ی دوستان قابل احترامه:10:.نقل قول:
به دور از تعصب باید بگم که اون چیزی که در مورد کدنس گفتم تجربه ی شخصی خودمه (داستانش مفصله) نه حرف فروشنده هایی که اکثرا بر اساس پولی که تو جیبشون میره صحبت میکنند.
و دیگه اینکه اگه دوباره بخوام یه سیستم کوچولو بگیرم احتمال اینکه دوباره کدنسو انتخاب کنم زیاده.
بقیش بماند.
هر روزتان نوروز . . . سیستمتان به روز
:40:سال ۹۰ مبارک:40:
دوست عزیز کنوود بتهره یا پایونیر؟؟؟ در ضمن حالا بلوتوس داشته باشه مهم نیست میخوام پخش خوبی باشه و امکاناتش خوب باشه بعدا خواستم چیزی اضافه کنم و اینکه قیمتش هم مناسب باشه. آخه بلوتوس دارشو یه بار قیمت کردم گفتن کمتر از 220 هزار تومان نیستش پایونیر.نقل قول:
بین پایونیر DEH-6250BT و کنوود 8016 کدوم بهتر هستن؟؟؟ قیمتش هاش رو از کجا بفهمم؟؟؟ سایتی چیزی نداره ایرانی؟؟؟؟
شدنش که شدنیه .. قبلانا چنتا پست در این مورد دیده بودم که انجام داده بودند..نقل قول:
البته اگه طرف ناوارد باشه مثل ما ! امکان خطراتی هم که گفتین هست !!