خواهش میکنم همیشه یادت باشه راه های رسیدن به خدا زیاده از یه راه نشد از راه دیگه وارد شو :31:
این همه منشی تو شرکت ریخته یکی جواب نداد میریم سراغ یکی دیگه :46:
Printable View
خواهش میکنم همیشه یادت باشه راه های رسیدن به خدا زیاده از یه راه نشد از راه دیگه وارد شو :31:
این همه منشی تو شرکت ریخته یکی جواب نداد میریم سراغ یکی دیگه :46:
نقل قول:
رپیدشر را خدا ازاد کرد....
رفع ف.ی.ل.ت.ر شد
خب خدا رو شکر این بار هم به خیر گذشت
سرعت دیشب چطور بود؟
این کار های مزخرف کار همیشگیشونه 2 روز فی لت.ر میکنن بعد درست میشه . خیالتون راحت باشه سایت هایی مثل rapidshare.4Shared. Mediafireنقل قول:
طولانی مدت فیلتر نمیشه . قدرتشو ندارن :21::27:
دیشب سرعت من بی نظیر بود 160 اما برقمون سات 1.20 رفت
آخر شانسم:41:
:27::34:بابا خوش شانس :16:نقل قول:
ناراحت نباشنقل قول:
سرعت منم بالا بود ولی خیلی زود سرعتم پایین اومد:41:
مثل روز های قبل شد :46:
اول از همه اون قبض جریمه یه شوخی هست البته اصل قضیه شوخی نیستا ولی این که با الهام از قبض راهنمایی رانندگی این قبض را درست کردن و رشت را هم زدن با حال بود نیازی هم به پاک کردن کد ملی نبود چون ۱۰ تا عدد را همینجوری میشه چید دیگه . از همه باحالتر ۴ انگشت و نصفی هست یعنی یه دست ۴ انگشت و نیمی لاک داشته و اون یکی هم بدون لاک :31:/ درباره این که یکی مرگ میخواست عزیز برادر . آخه ۲ ماه شارژ اندیشه که ارزش این حرفا را نداره
سوما درباره قیلطرینگ عرض کنم که هر چی سایت هاستینگ بود بستند که البته همیشه یه https را امتحان کنین که خیلیهاشون وا میشه . البته نا گفته نمونه یه بازی آنلاین به نام Erepublik را هم بستند .
جالبه ها هاتفایل و دپوزیت فایلس و مگا آپلود و آپلودینگ و کلی سایت دیگه بسته بمونن ولی رپیدشیر باز میشه . عجیب نیست ؟ فرق اینا در چیه ؟ / نکنه رپیدشبر یه قراردادایی داره
مشاهده هرگونه اسپم در این پست مسئولیتش متوجه بایوس است که این بحث را راه انداخت :10:
قضیه فیل ترینگ دیگه از مسئولیتهای ISP ها نیست . سایت رپید هم از یکی دوستان تو شهر دیگه سوال کردم اون موقع اونجا هم بسته شده بود ... مخابرات انواع و اقسام ترفندهای مختلف رو امتحان میکنه تا مثل موش آزمایشگاهی هر کدوم بهتر جواب داد بعدا طبق همون روش پیش بره .. مثل همین روش که جیمیل قابل دسترسی نبود یه ترفند جدید بود و به جای اینکه مستقیم فیلش کنن و کاربرا شاکی بشن به قول bios مخابرات کاری کرده بود که با جستجوی صفحه یا به ناکجا آباد ختم بشه یا تو یه چرخه باطل بیوفته و آخرش ارور بده بدون باز شدن ... تو کشور ما همه کارا بر اساس آزمون و خطا انجام میشه ... در ضمن مثلا با بستن موقتی سرویسای پر طرفدار ( مثلا جیمیل ) می تونن یه سر و گوشی هم آب بدن ببینن واکنش کاربرا در چه حده و اگه ببینن تو یه مورد زیاد کسی شاکی نشد مطمئن باشین برا همیشه سایت مورد نظر مسدود میشه . تمایل هم به این سمت هست که اینجور سایتها و سرویسها رو فیل تر کنن و دارن کم کم زمینه سازی می کنن .. شما به یه صفحه فیل شده مراجعه کنین تازگیها یه لینک جدید زیر صفحه فیل ترینگ گذشته شده که حتما توصیه می کنم بخونینش :
[HTML]http://mofidlinks.ir/0-5.htm[/HTML]
تو این صفحه فیل-ترینگ تو کشورهای دیگه رو توضیح داده تا مثلا کاربر ایرانی شاکی نشه نگه چرا فقط اینجا فیل-تره !!! نکته جالب اینه که تو این صفحه تا میتونستن از جیمیل و گوگل بد گفتن و کشور چین و استرالیا و کانادا رو به عنوان کشورهای فیل کننده مثال زدند !!! زیر صفحه هم به قسمت "سایر کشورها" توجه کنید جالبه !
این صفحه خیلی خوب نشون میده که فیل شدن چند ساعته گوگل یا جیمیل و الان هم سایر سایتها اتفاقی نبوده .... دارن زمینه فیل شدن اینها رو تست میکنن و می خوان بدونن واکنش کاربرا هم چطوریه ... در مورد چیز پی ان هم همینطوره ... هیچوقت نمیتونن کلش رو ببندند و فقط میتونن آی پی خاص سرور رو مسدود کنند که اون هم با تغییر آ ی پی سرور مشکلش رفع میشه . چون اگه بخوان همه پورتهای مورد استفاده از این تکنولوژیها رو ببندند اونوقت بعضی از سرویسهای مجاز هم مسدود خواهند شد . پس تواناییش رو دارند اما فعلا یه چیزهایی دست و بالشون رو میبنده . مثل بستن پورتهای SSL که درسته خیلی برنامه های آنتی فیل رو از کار میندازه اما چاقوی 2 لبست و خیلی سرویسهای مفید هم باهاش از کار میوفته پس نمیتونن دائم ببندنش.
سایت هات فایل رو هم الان تست کردم بازه ... اتفاقا همین 2 روز پیش داشتم یه فایل بزرگ برنامه از هات فایل می گرفتم که 8 تا پارت داشت ... 6 تاش راحت با سرعت بالا دانلود شد اما سر پارت 7 که رسید یه دفعه دیدم وسط کار سایت فیل شده ! ناچار از روشهای دیگه استفاده کردم که واسه همون 2 قسمت باقیمونده 6 ساعت معطل شدم با یک چهارم سرعت دانلود کردم :19:
سرعت هم 2 شبه خوبه و بین 85 تا 110 نوسان میکنه . ( خط 3 - 128 )
دوستمون هم در مورد ژنراتور ها و پو پی اس های مخابرات در مواقع قطع برق توضیحات خوبی دادن که ازشون ممنونم . اما به هر حال اینجا ایرانه و مثلا یو پی اسی که باید 2 ساعت کار کنه ممکنه به علل مختلف فقط نیم ساعت کار کنه !!! :46:برق هم که این روزا کمتر از 3-4 ساعت میره اما باز هم میبینیم بعضی اوقات تا چند ساعت نمیشه کانکت شد ! نتیجه اینکه یا یو پی اس اصلا به کار نیوفتاده یا اون طور که باید کار نمیکنه ! تجهیزات سرور هم به امان خدا میمونن تا بلاخره بعد چندین ساعت راه بیوفتن ! :2:
راستی چند روز پیش یکی از دوستان سایت آپلود سنتر عکس می خواست که من هم سایت www1.upic.ir رو معرفی کرده بودم و با توجه به پاچه خواری سایت در مورد رعایت قوانین گفته بودم بعیده این یکی رو ببندن ! اما همین الان دیدم این رو هم فیل کردن !!! :20:
دوستان این خبرو بخونین : وزير ارتباطات گفت: اين وزارتخانه پيشنهاد داده سرعت دسترسي به اينترنت براي كاربران خانگي 512 کيلوبايت بر ثانيه تعيين شود كه اين امر نيازمند مواف
کد:http://tabnak.ir/fa/pages/?cid=105189