1-یه قلم اضافه تو جعبه هستنقل قول:
2-تو علائالدین هم طبقه همکف و هم زیر زمین میفروشه. تکی هم میفروشن.
3-قیمت رو نمیدونم. ولی نباید زیاد باشه
Printable View
1-یه قلم اضافه تو جعبه هستنقل قول:
2-تو علائالدین هم طبقه همکف و هم زیر زمین میفروشه. تکی هم میفروشن.
3-قیمت رو نمیدونم. ولی نباید زیاد باشه
سلام
بچه ها به نظرتون الان خریدن p990 بهتره یا p910 ؟
یه p910 کار کرده خوب الان چنده؟
با p990 زیاد کار کردم ولی با p910 نه.آیا مثل p990 خوب هست؟به این خاطر دوستش دارم که صفحه ی بزرگی داره و تحت uiq هست ولی حیف که دوربینش vga هست؟
حاجی راستش رو بخوای الان فک نکنم پیدا بشه لا اقلش من که علائدین بودم از پی 910 چیزی نبود
نه نظر شخصی من اینه که اصلا خوب نیست UIQ.2 هست مدلش البته فک کنم برنامه براش پیدا بشه ولی به پای پ990 نمیرسه
حالت خوبه؟!!نقل قول:
از چیه 910 خوشت میاد؟ برنامه هاش که دیگه تولید نمیشه. دوربین که بدرد نخوره. مموری 1 گیگ هم ساپورت نمیکنه! اگه فلیپشو ورداری کیبورد نداری.و...
الان که 990 رو راحت میتونی حتی دست دومش رو 200 تا 240 گیر بیاری میخای بری 910 بگیری؟!!!!!!!!!!!!
من چند وقت پیش یه دونه دیدم تو علائالدین زده بود 250 تومن!!!
سلامنقل قول:
1.مسئله اینه که داداشم اونو هم دو در کرده !!!
2. هیچی
3. یه دونش ، سه تومن می ارزه ؟؟؟ یکی خریدم سه تومن / آخه یه مدت پیش یادم توی همین انجمن یکی گفت سه تاشو خریدم 1500 ؟!؟!؟
منم رفتم یکی خریدمنقل قول:
چینی هاش آشغاله.سه سوت برای من خراب شد.
فابریک:7000 تومن
چینی : 2000 تومن
همکف علاءالدین
موفق باشی.
این چیزی که به جای فلیپ وصل میشه که اسمشو نمیدونم.(روش زده پی 990) یعنی سپر! رو چند میفروشن؟
قیمت ندارین؟
آخه دیگه یه ذره پلاستیک . آلمینیوم چیه که ایران نمی زنه ؟؟ آخه چیه که فابریکش 7 تومن . آخه چیه که چینیش 2تومنه ولی فایده نداره ؟؟؟ خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااا به داد ما برسهنقل قول:
حتما هست ولی من قیمت ندارم.علاءالدین همون مغازه اول سمت چپ سر نبش از در خیابون جمهوری(در اصلی) که بری لوازم فابریک گوشی های مختلف رو میفروشه.اگه اونم نداشت همون دست چپ چند تا مغازه که بری جلوتر یه مغازه کوچولو زیر پله ای هست که داره.نقل قول:
یکی فعلا بیاد به داد من برسه.....نقل قول:
اون فابریک هاش مثل قلم اصل حدیده و قلاویز شده و مثل پیچ میپیچه و میره تو هم اما این چینی هاش چسبیه و متاسفانه برای من چسبش از کار افتاده و قسمت آلومینیومی و سر پلاستیکیش اون تو گیر کرده.
میخوام گوشی رو با اون روشی که چند صفحه قبل یه بنده خدایی گذاشته بود باز کنم. اما آچار خورشیدی میخواد.کسی میدونه از کجا میشه آچار خورشیدی خرید؟
ممنون.
الان p990 نو چنده تو علاءدين ؟