بسته های نا محدود رو فقط میشه از برنامه ایرانسل من گرفت کد نداره!نقل قول:
Printable View
بسته های نا محدود رو فقط میشه از برنامه ایرانسل من گرفت کد نداره!نقل قول:
در مشهد ، تقریبا همه شهر وضعیت خوبی دارد.نقل قول:
فک کنم اصلا سرعت شبانه بهتر باشه البته نا محدودش
Sent from my LT26w using Tapatalk
مودم من همیشه رو اتومات هستش و به 4G وصل میشه. یه هفته ای هست که سرعت باز شدن صفحات به نحو محسوسی پایین اومده و پینگ بالا رفته. الان که دیدم نوشتین سرعت 3G بهتره، دستی سوییچ کردم و دیدم حق با شماست. سرعت باز شدن صفحات یه مقدار بهتر از حالت 4G هستش. نمی دونم باز چه خبره اما هر چی که هست مشکل طبق معمول ریشه در شرکت ارتباطات زیرساخت داره. فعلا با این وضعیت سر می کنم چون حوصله کلنجار رفتن با پشتیبانی ایرانسل رو ندارم. آنتن دهی نسل چهار هم پایین اومده که ظاهرا برخی دوستان در این تاپیک دلیل اون را آنلاک کردن مودم ها معرفی کردن. اگر این فرضیه درست باشه باید تو حالت نسل سه هم همین مسأله باشه اما این جور نیست.نقل قول:
به انلاک کردن ارتباط نداره
برای من هم یه هفتس افت کیفیت محسوسه
عزیز شما اهله کجایید چون فک کنم شهر با شهر سرعتا فرق بکنهنقل قول:
نزدیک به انتن بودید که سرعت اینقد بالا بوده
اسمه گوشیتون مدلش بالا
Sent from my LT26w using Tapatalk
من گوشی 4G دارم . وقتی کسی بهم زنگ میزنه اینرتنت میره روی E . چکار کنم که همیشه LTE یا 4G ثابت بمونه یا حداقل بعد از تماس خودش اتومات بره روی 4G؟
تو سرویس منو اکثر گوشی ها ( کد سرویس منو رو تو گوگل برای گوشیتون سرچ کن پیدا میکنی ) اونجا بذار روی only lte یا lte perfrendنقل قول:
تو منو فقط داره GSM. WCDM. 4G یعنی ثابت 4G نداره... گوشیم جی 1 سامسونگه چی باید سرچ کنم؟نقل قول:
دوستان سامسونگی به خصوص GALAXY S6 از کدهای زیر استفاده کنند
کد:*#0011#
or
*#27663368378#
or
*#197328640#
or
*#2263#
*#*#4636#*#* این کد رو کپی نکنید دستی بنویسید شماره گیری کنید بعد وارد گزینهنقل قول:
phone information / اطلاعات تلفن
شوید اونجا گزینه lte only دارد
ممکنه کد برای بعضی گوشیا فرغ داشته باشه ولی پیش فرض همینه
Sent from my LT25i
به چه صورت بزنم؟ اول ستاره اخرش مربع داره؟ چون اینجوری میزنم ارور میده یا تماس میگیرهنقل قول:
کد بنویسید کپی نکند وقتی کد کامل بنویسید خودش وارد میشهنقل قول:
Sent from my LT25i
اجرای یو اس اس دی با موبایل پارتنر ( برای تعدادی از مودمهای هواوی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت الان و چندین هفته گذشته در اصفهان
توی خیلی از موقعیت ها و محل ها بررسی کردم به این صورت بوده.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
این چ وضشه داخل برنامه ایرانسل من میخوای نت بگیری میزنه در حال حاظر سرویس در دسترس نیس
کسی دلیلشو میدونه ؟
اره دوست عزیز چند شب همین ساعتا این مشکل پیش میاد و زنگم ک زدم گفتن در حال بروزرسانی:n17:نقل قول:
نقل قول:دیشب هم همینجوری شده بود فکر کنم بازی جدید ایرانسله برای اینکه کمتر بسته های شبانه نامحدود بگیره کسی :n02:نقل قول:
دوستان چرا در مودم وقتی همراه اول میزارم زیر انتن زد + DC_ HSPA مثل تصویر زیر :
ولی وقتی خط ایرانسل میزارم فقط HSPA + نمایش داده میشه :
دوستان کسی میتونه توضیح بده این یعنی چی ؟ یعنی همراه اول داره از حالت همون اخرین استفاده باند تریجی در حالت Dual Carierr استفاده میکنه درست میگم ؟:n13:
بله درست میگید.نقل قول:
حتما ایرانسل توی اونجا دوال کریر نیست
بهترین اس ان ار برای فورجی چقدره حدودا ؟
هیچ راهی برای انتقال حجم باقیمانده وجود نداره!؟
کسی تونسته این چند روز اخیر بسته های نامحدود ساعتی رو فعال کنه؟
من که قبل از ساعت ۱۲ یا ۱ شب که برنامه ایرانسل من هنوز کار میکنه هرچی درخواست فعالسازی دادم عمل نکرد بعد از اونم که برنامه از دسترس خارج میشه!
فک کنم ایرانسل این بسته ها رو هم حذف کرده و فعلا فقط برای حفظ ظاهر اونجا هستن:n02:
شب ها که برنامه میگه از سرویس خارجه. من امروز صبح هم خواستم نیم ساعتی فعال کنم اما فعال نشد.نقل قول:
امکانش هست که جمع شده باشه. بهرحال به اندازه کافی مودم فروختن حالا وقته گیگی 10 تومنه:n09:
کلا توی زمستون ایرانسل کارای از این دست زیاد انجام داده... پارسال دی ماه قیمت بسته هارو دو برابر کرد اگر اشتباه نکنم.:n28:
ممنون دوست عزیز یعنی برای شما ایرانسل از Dual Carierr داره استفاده میکنه ؟نقل قول:
بله چون شبکه اینجا رو اینطور تنظیم کردن. بستگی به خود شرکت داره که کجا این تنظیمات رو اعمال کرده باشه.نقل قول:
یادم پارسال تهران، یه دفعه سرعت 9 مگ تری جیم شد 19 مگ کلی تعجب کردم. بعد فهمیدم که شبکه دوال کریر شده. همراه اول هم خیلی جاها دوال کریره اما رایتل مثل این دو تا نیست خیلی جاها همچنان اچ اس پی پلاسه هنوز
مگه H+ با DC فرق داره؟
از کجا بفهمیم کجا DC هست؟؟؟
میشه طرز استفاده کد اولی رو بگید که چجوری تنظیم کنیم روی LTE only?نقل قول:
3 تای بعدی کار نمیکنه، ایرانــسل انگار مسدودشون کرده، صفحه خرید شارژ و بسته ها میاد وقتی اونا رو میزنم.
بله فرق می کنه اچ پلاس حداکثر 21 مگ دانلود میده و مثلا اگر سیگنال شما -75 باشه بیشتر از 10 مگ نمی تونی بگیری اما اگر همون آنتن دوال کریر باشه dc می تونی تا 20 مگ بگیری. معمولا دانگل هایی که فقط تری جی هستن این استاندارد رو ساپرت نمی کنن و موبایلهایی که هم سرعتشون 21 مگ خورده اونا هم دی سی ساپرت نمی کنننقل قول:
تو مودمها که معمولا نوع شبکه رو نشون میده توی موبایل هم شاید با برنامه network info و امثال اون بشه دید.
این مودمای 4g ایرانسل سیمکارت های دیگه مث رایتل و همراه اول رو ساپورت میکنن و اینکه کدوم مدلش بصرفتر ؟
سلامنقل قول:
موردی که خدمتتون عرض میکنم
تست شد
*#2263#
میتونید روی LTE ONLY لاک کنید
چیزی که متوجه شدم امروز در سطح منطقه ی مانقل قول:
:رایتل : HSUPA
ایرانسل: HSPA می باشد ( ایرانسل LTE هم مجهز هست )
نظرتون چی هست در این باره؟
بسته بعد از 3 ساعت فعال شد ولی به محض شروع به دانلود قطع میشه.نقل قول:
ممنونم ایرانسل:n12:
دیروز بسته نیم ساعته فعال کردم از بسته ماهانه پنج گیگ حجم کم کرده حواستون باشه.
نقل قول:
واسه من الان تو قسمت Mobile Network Type میزنه HSPA+
با این نرم افزار می زنه DC که نوشته تا 42 مگ جواب میده
راستش من یه Widgets از این نرم افزار رو دارم
با اپراتورهای مختلف تست کردم
ندیدم تا حالا اپراتوری DC نداشته باشه
سلامنقل قول:
احتمالا از بس سرعتش بالا بوده بستتون هنگامی که تموم شده
روی بسته ی دوم رفته
دقیقا از زمانی که بسته فعال شد تو برنامه مای ایرانسل چک میکردم.یک گیگ اولو از بسته نیم ساعته گرفت بقیشو از بسته اصلی.تماس گرفتم پشتیبانی هنوز نیمساعت تموم نشده بود که فهمیدم زنگ زدم گفت اینجا براتون بسته یکساعته ثبت شده.زمان فعال موندن بسته هم نزدیک یکساعت نشون میداد داخل مای ایرانسل.باگ داره صد در صد.نقل قول:
چند ص قبل هم گفتم از این بلاها سر منم زیاد اورده .
مطمئنم این اسمش "باگ" نیست . عمدیه .
سرعت شماها هم امشب دیال اپ شده یا فقط برای منطقه ماست ؟
سرعت با 4g شده 20 30 کیلوبایت... مسخره کرده ایرانسل خودشو
بله با 4G سرعت 50 بالاتر نمیرهنقل قول:
سلام
ایرانسلی های عزیز
این بسته فقط و فقط برای مشترکین جدید هست ؟
- - - Updated - - -نقل قول:
شما مشترکان اعتباری میتوانید کد #4444* را شمارهگیری کنید تا طرح پیشنهادی منحصر به خودتان را ببینید. در این جشنواره، بستههای ویژهای در انتظار مشترکان جدید خواهد بود. پس از خرید و فعالسازی سیمکارت خود، کد #4*1*4444* را شمارهگیری کنید تا با پرداخت 10.000 تومان بسته ترکیبی شامل 1000 دقیقه مکالمه ایرانسلی، 1000 پیامک ایرانسلی و 1000 مگابایت اینترنت همراه را خریداری کنید و از ارتباطات ایرانسلی خود لذت ببرید!
سلام
ایرانسلی های عزیز
این بسته فقط و فقط برای مشترکین جدید هست ؟
نقل قول:
شما مشترکان اعتباری میتوانید کد #4444* را شمارهگیری کنید تا طرح پیشنهادی منحصر به خودتان را ببینید. در این جشنواره، بستههای ویژهای در انتظار مشترکان جدید خواهد بود. پس از خرید و فعالسازی سیمکارت خود، کد #4*1*4444* را شمارهگیری کنید تا با پرداخت 10.000 تومان بسته ترکیبی شامل 1000 دقیقه مکالمه ایرانسلی، 1000 پیامک ایرانسلی و 1000 مگابایت اینترنت همراه را خریداری کنید و از ارتباطات ایرانسلی خود لذت ببرید!