یعنی چی ترافیکشون بالا نرهنقل قول:
خوب 5 و 10 هم روی همین رنج ایپی خودمون هستن و ترافیکشون مثل سرویسای خودمونه
Printable View
یعنی چی ترافیکشون بالا نرهنقل قول:
خوب 5 و 10 هم روی همین رنج ایپی خودمون هستن و ترافیکشون مثل سرویسای خودمونه
بالاخره چون 5و10تجارين وجهه ي خوبي نداشت كه اين همه كاربر خانگي 5و10مگ بگيرن بخاطر همين 1و2مگ رو برا كاربرايي گذاشتن كه ميخوان دانلود كنننقل قول:
من 5 مگ داشتم، وقتی 2 مگ گرفتم، 2 روز بعدش استریم رو برگردوندن رو 2 مگنقل قول:
يا پشتيباني اكسين خيلي بي انصافه يا كاربراش كم هستن مثلا نمايند گي هاي شلوغ مثل ضحي يا اوآسيس چنين كاري رو انجام نميدن مگر اينكه اتفاقي به تور يه اپراتور بخوري كه احتمالش كمه با وجود اينهمه كاربرنقل قول:
من از اينجا مي گيرم پاساژ وليعصره ، سايتشون :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه سري ديگه هم قبلا گفتن پهناي باند مخابرات تموم شد اون موقع پاي آيپي هاي 5 باز شد و پاي اين شركت گام اومد وسط. الانم لابد اينقدر دوستان با دو مگ دانلود كردن كه مخابرات رفته به شركت گام گفته يه چند كيلو بده آخر ماه پستون ميديم!نقل قول:
براي منم روي 2 مگ بستن آپلود و دانلود رو فقط نميكشه خط نهايت تا 1500 مياد بالا. snr مي ره زير 6 ديگه نميكشه!
از شما نفرين هم برسه حرفي نيست هم استاني هستين بالاخره:n11:نقل قول:
تا قفل شدن چي باشه! من تا 30 بار هم قطع و وصل ميكنم تا آيپي 37 رد بشه!
تجربه بهم ثابت كردم توي زمانهاي پرترافيك مثل شبها اگه گير 37 بيفتي ديگه گيرش افتادي! ولي صبح ها ميشه 2.185 گير آورد! از بس قطع و وصل ميكنم ارور 908 و 691 و 678 و هرچي ارور هست مياد!
الان بد نيست با اين پكت لاستي و پينگ افتضاحي كه داره بازم خوبه.
تست خارجي نمي داد !
دوستان يه نكته خيلي مهم اينه كه وقتي شما با پشتيباني تماس ميگيريد تمامي اطلاعات شما از جمله سرويس و مشخصات كاربر و تنظيمات مانند دان استريم و آپ استريم اتوماتيك واسشون به نمايش درمياد پس وقتي حواستونو خوب جمع كنيد ممكنه همون لحظه دان وستريمو كم نكنه ولي شمارتونو يادداشت و در اولين فرصت كم ميكنه
من الان کیش اوآسیس هستم...نقل قول:
اپراتور 95 یه خانمی بود که وقتی بهش گفتم آپ استریم منو 2 مگ بستید، اصلا نفهمید دارم چی میگم ورورای خودشو میگفت، آخرشم به پشتیبان بغلیش گفت که یه مرد بود و صداش توی تلفن اومد... نهایتا خانمه گفت: "چشم اینم برات درست میکنیم آقا!!" میخواستم برم همونجا دندوناشو بریزم رو میزش تا بفهمه کارش چیه... هنوزم درست نکردن و آپ استریمم رو 2 هست.
اصلا هم پهنای باند رو عوض نمیکنن، یه روز نیم ساعت حرف زدم با طرف که شما 2 مگ میدید، ولی این پهنای باند افت داره و به من 1.7 مگ میرسه.:n24:
یه شعری گفت: "ما رو سیستم تنظیم میکنیم که شما باید 2 مگ داشته باشید، خودش اتوماتیک پهنای باندتون رو با توجه به سیگنال تنظیم میکنه" بعدش منم یه خنده عاقل اندر سفیه بش زدم گوشی رو قطع کردم...:n27:
نمیدونم پشتیبانی مخابرات بقیه استانها هم مثل اینا اینقدر تنبل و بیشعورن یا نه... :n35::n34:
تست سرور خارج آماده شد:n19:
گیت وی 2.185.28نقل قول:
2.185.30 :n20:نقل قول:
دوستان من شبا SNR UPSTREAM خطم کم میشه و شروع میکنه به CRC دادن.جالب اینه فقط شبا اینطور میشه
به نظر شما مشکل خط من از کجاست؟
کسی تا حالا چنین مشکلی داشته؟
داداش شما از کدوم اپراتور داری؟نقل قول:
ضحی کیش؟
30 - 41 رو قبلا من میگرفتم...
سروش منظورش با ip 37.221 بود كه مال گسترش ارتباطاته لامصب اين ipاصلا سرعتش از اسمي بالاتر نميره شبا هم مثل كنه ميچسبه به آدم كافيه بعد از 2 يه بار آي پي عوض كني
Ipهاي همه نمايندگي ها هم يكيه چون اكانتينگ همه آي بي اسه
بیشتر به گیت وی ربط داره...نقل قول:
با این حساب، همه باید گیت ویشون این باشه:
78.39.143.250
اکسین من دو مگ دارم الانم با نهایت سرعت دارم دانلود میکنمنقل قول:
اين كه مال آسياتكه خوشبختانه واسه من نمياد چند ماه پيش چند باري اومد واسم خيلي افتضاح بودنقل قول:
منظورم اين بود كه ضحي و اوآسيس و اكسين و پرديس ipهاشون فرقي ندارن مثلا اينجور نيست كه يه نمايندگي يه رنج ipداشته باشه و نمايندگي ديگه اون رنج ipرو نداشته باشه اصل كار اداره ديتاست اينا وظيفشون اينه كه اينترنتاداره ديتا رو بفروشن به مردم
اره نصابی که اومده بود خونمون گفت که همه چی اینترنت مخابرات اداره دیتاست ما ها فقط میفروشیم بعدش گفت که این چهار شرکت هر کدامشون یه وظیفه دارندنقل قول:
شانس ما رو ببينيد فاميلمون ipش قفل شده رو 2.185.7xو 2.185.8x اونوقت با چند بار ipعوض كردن راحت واسش 2.185.88 و2.185.89مياد:n09:
سرعت شبانه رو نیگاه کنید :n10:
خوب؟ :n01:نقل قول:
فردا میشه 1 بیت :n02:
فرشاد این ایپی های 2.185.2x اصلا کیفیتشون خوب نیست
2.189 خیلی بهتر بود , حیف که دیگه نمیاد
فرشاد حرف شایان رو تایید می کنم :n25:نقل قول:
پینگش بین 170 تا 800 مرتب در حال نوسانه , همین باعث میشه که کلا کیفیتش داغون بشه :n21:نقل قول:
فردا میرم روی 37 ببینم اون چطوره
شایان فرشاد میگه که سرعتش اسمیه بالاتر نمیره منم که الان روی ای پی 37 هستم پینگ میگیرم 90 تا هستنقل قول:
اینم از پینگ الان
Reply from 31.24.238.139: bytes=32 time=51ms TTL=115
Reply from 31.24.238.139: bytes=32 time=57ms TTL=115
Reply from 31.24.238.139: bytes=32 time=54ms TTL=115
Reply from 31.24.238.139: bytes=32 time=53ms TTL=115
سرعت واقعی حدود 5.11 مگ هست
حدود 670 کیلو
نه سرعتش اسمی نیستنقل قول:
فرشاد یه اشتباهی کرده که سرعتش اسمی شده
خودش میدونه:n02:
:n02:نقل قول:
برای من اسمی بستن همیشه روی 300 میچرخه قبلا پارس انلاین داشتم شبا به زور 90 تا میرسید یعنی پارس 4 مگ بسته بود بعد از اینکه شبانشو جمع کرد اومدم مخابرات یکساله دو مگ گرفتم که تا الان راضیم فقط این پشتیبانیشو کجای دلم بزارم نمیدونم
باید اول دان استریمتو زیاد میکردی بعد یکساله میخریدینقل قول:
پارس انلاین هم همیشه برا یه عده خیلی خوبه برا یه عده خیلی بد
چه میدونستم ، با این حال تو مخابرات سرعت شبانم بهترهنقل قول:
2.185.23 دارم الان كيفيتش خوبه.نقل قول:
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=146ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=147ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=148ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=146ms TTL=52
تنها مساله اي كه هست اينه كه عايا براي اينترنت با كيفيت بايد صبح كله سحر بيدار شد يا خير:n33:
بعد از چندبار ریستارت کردن مودم یه ای پی 79.127 داد که پینگش عالیه و سرعتشم دقیق درسته
فقط حیف که شبانه نداره!!
سلام دوستان
برای برادرم اینترنتشو تمدید کردم هنوز شبانه داره
سرویسش 2 مگه کیش اوسیس
حذف شبانه 2 مگ شایعسسسسنقل قول:
من 10 مگ گرفتم زنگ زدم پشتیبانی برا افزایش دان استریم،اپراتور 21 که بداخلاق هم هستن گفت که نمایندگی کار اشتباهی کرده بهتون 10 مگ داده بدون مجوز کسب باید جواب گو باشن،دو تای بعدی هم گفتن شمارتونو پیدا نمکنیم(چون منتقل شدیم به مبین خاور)،یکیش گفت شماره همراهتونو بدین براتون پیگیری میکنم:n37:
مگه 2020 هنوز کد اپراتورا رو میگه ؟ اخه دو سه ماه پیش که من تماس میگرفتم کد نمیگفت حتی خودشونم معرفی نمیکردن .مخابرات از عمد اینکارو کرده بود که هر چی دلشون میخاد به مردم بگن کسی هم نتونه ازشون شکایت کنه این جز ترفندای مخابرات بود .الان متعجب شدم گفتی کد اپراتور رو اعلام میکنه:n03:نقل قول:
فرشاد من روی سرویس فعلیم 3 گیگ ترافیک اضافه خردیده بودم که مونده اگه سرویس رو بسوزونم و یه سرویس جدید بردارم این سه گیگی بهش اضافه میشه یا میپره ؟
دوستان من تخلیه و رانزه مجدد کردم حالا هر دفعه که میخام وصل شم چراغ مودم قرمزه و باید مودم رو از نو کانفیگ کنم تا وصل شه ؟! مشکلش چیه؟؟
شاید یوزر پسورد عوض شدهنقل قول:
اره کد اپراتور رو میگهنقل قول: