باید با قوانین جدید خدمت رو شروع کنن (اگه بشه 24 ماه باید 24 ماه نازنین خدمت کنن)نقل قول:
شما هر وقت دفترچه میگیرید با همون قوانین وارد خدمت میشین چون این عزیزان باید دوباره دفترچه بگیرن یعنی باید با قوانین جدید وارد سربازی بشن.
Printable View
باید با قوانین جدید خدمت رو شروع کنن (اگه بشه 24 ماه باید 24 ماه نازنین خدمت کنن)نقل قول:
شما هر وقت دفترچه میگیرید با همون قوانین وارد خدمت میشین چون این عزیزان باید دوباره دفترچه بگیرن یعنی باید با قوانین جدید وارد سربازی بشن.
بلی، درست است:12:، اعزام مجددی ها با قانون جدید و به روز خدمت سربازی ادامه ی خدمت خود را می گذرانند:n04:نقل قول:
فکر کنم همین طور باشه که شما می گین چون یادمه اون موقع که 18 ماه بود چون یه عده رفتن ادامه تحصیل هم برخی کسری هاشون رو از دست دادن هم 21 ماه شدن پس حالا هم اگه 21 بشه 24 باید 24 برن. جالب نتیجه گیری که می شه کرد: به جرم ادامه تحصیل در مقطع ارشد ، انگار 3 ماه اضاف خوردن!نقل قول:
بعد از اینکه برگه رو گرفتم و بدلیل اینکه کارای کمسیون پنج یا شش ماه طول کشید و من تجدید دوره شدمنقل قول:
خودم هم برا مدتی (یکسال) پیگیر نشدم و بعد از این مدت دوباره رفتم برا ادامه که حالا اینجوری شده تو اموزشی با معاف از رزمم مشکلی نداشتن تو پادگان هم قسمت نیروی انسانی مشکلی نداشت فقط فرمانده بخاطر اینکه گفتم معاف از نگهبانی هستم گیر به تاریخش داده
و گفته باید بپرسم اگر هنوز اعتبار داشت نیاز نیست پست بدی حالا میخواهم شما دوستان منو راهنمایی کنید تا خیالم راحت بشه
اولویت سال اعزامه!نقل قول:
شما هر سالی که اعزام بشید طبق قوانین همون سال مدت خدمت براتون محاسبه میشه!حالا اگه سه بار هم از خدمت ترخیص بشید برای ادامه تحصیل طبق قوانین آخرین باری که در اون سال دفترچه پست کردید براتون محاسبه میشه!
آقا نحوه گرفتن کسری بسیج چطوریه؟
سلام عرض می کنم خدمت بزرگواران
چند تا سوال هست که اگر کسی با حوصله جواب بده برادری کرده
اول اینکه اگر بخوام اول اردیبهشت برم برا اموزشی دفترچه رو کی پست کنم؟
من توضیحاترو این چند روز خوندم ولی بعضی هاشو متوجه نشدم!
اگر یک نفر از قدم اول که باید برم پلیس +10 تا اخر کار که چه اتفاقاتی می افته و چه برگه هایی میاد باید چیکارش کرد رو بگه ممنون می شم
(ضمنا یک کارت بسیج فعال هم دارم کجایه این پروسه باید ببرمش و چی کارش کنم؟)
ببخشید خیلی زیاد شد پیشاپیش از پاسخ ها متشکرم:n16:
اگه شما میخواید اول اردیبهشت آموزشی برید اوایل اسفند یعنی بین یکم تا دهم اسفند پست کنیدنقل قول:
اولین قدم دانشگاس!آخرین مدرک تحصیلی شما رو آموزش دانشگاه بهتون میده.میرید پلیس +10 یه دفترچه میگیرد.میرید قسمت پزشک عمومی معاینات رو انجام میدین پیش دکتری که خودشون بهتون معرفی میکنند و توی آزمایشگاه خودشون هم که اغلبا توی درمونگاه نیرو انتظامی است گروه خونیت رو مشخص میکنه!بعد فرم دفترچه رو پر میکنی که مشخصاتت رو باید بنویسی
میری مرکز بهداشت واکسن میزنی.میری بانک شماره حساب توی بانک سپه باز میکنی بعد میری پلیس +10 با تمامی مدارکی که گفتم.دفترچه،آخرین مدرک تحصیلی،شماره حساب و ...
پلیس +10 یه برگه بهت میده که نشون میده جناب عالی ثبت نام کردی
10 روز بعدش میری پلیس +10 یه برگه میگیری که توش تاریخ اعزامت رو زدن(هنوز مکانش مشخص نیست)
بعد از دو هفته دیگه میری پلیس +10 که یه برگه بهت میده هم تاریخ اعزام هم محل آموزشیت توش نوشته و اون ساعت و محلی که توش نوشته اونجا حضور پیدا میکنی
همین
اون کارت فعالی رو هم من در جریان نیستم دوستان زحمتش رو میکشن برات
نقل قول:برای گرفتن کسری بسیج در حین خدمت باید اقدام کرد و یگان خدمتی باید نامه بگیرینقل قول:
باید بسیج فعال باشی و حلقه صالحین شرکت کنی (حداقل سه ماه قبل اعزام اسم شما به حوزه فرستاده شده باشه )
اگر دورره تکمیلی نرفته باشی دیگه پنج ماه کسری اخرش هست.بهتره یه سر به مسئول پایگاه بزنی ببینی پرونده ناقص نباشه
زوری که اینجا به سرباز بیچاره میاد میدونی کجاس ؟! اینجاس که سردار مملکت میاد تو مصاحبه میگه که مدت خدمت سربازی افزایش پیدا نکرده و کماکان کاهش پیدا کرده است ! منظورش اون 3 ماه کسری هست که از 24 ماه میکنه 21 ماه نمیگه که همینا که دارن 21 ماه خدمت میکنن 2 سال قبل اگه می رفتن خدمت 18 ماه بودن !
فقط امیدوارم یه مزایایی در نظر بگیرن برای سربازها و صرفا محدود نشه به خدمت به وطن
ایران دارای خدمت وظیفه عمومی برای مردان است. لایحه خدمت اجباری نظام وظیفه در سال ۱۳۰۳ توسط رضا پهلوی به مجلس شورای ملی چهارم تقدیم شد و در آن جا به رغم مخالفت ملاکان بزرگ و روحانیون به تصویب آن مجلس رسید.
ماده چهارم قانون خدمت وظیفه عمومی مصوب سال ۱۳۶۳ بیان میکند که خدمت وظیفه عمومی در ایران ۳۰ سال است که به چهار دوره تقسیم میشود. خدمت دوره ضرورت (۲ سال)، دوره احتیاط (۸ سال)، دوره ذخیره اول (۱۰ سال) و دوره ذخیره دوم (۱۰ سال). همچنین این قانون به شورای عالی دفاع اجازه میدهد در شرایطی که تعداد مشمولان مازاد بر نیاز باشد، طول دوره ضرورت به ۱۸ ماه کاهش یابد.
:n27:
اگه بیوفتی ارتش و نیرو انتظامی ، قید بسیج و دوره تکمیلی و فعال و این حرفارو بزننقل قول:
فقط باید بیوفتی سپاه، که اگه بیوفتی سپاه خودشون بهت میگن چه کنی
نه فقط سپاه نیست..نقل قول:
پسر داییم نیروی انتظامی هست وقتی رفت یگان یه نامه گرفت یع درخواست کسری بسیج رو داد اونا هم نامه دادن این پسر داییم نامه رو داد به حوزه بسیج اونا هم به طور اتوماتیک براش کسری زدن البته تا صادر بشه و استعلام و این حرفا یه چند ماهی طول کشید.
ولی کارت سبز برای اونایی که سپاه هستن آموزشی لازم نیست کسری فعال یا حکم رو همه ارگان ها فعال هست ممکنه نحوه کارشون فرق داشته باشه.باید به یگان بگه این دوستمون
بچه ها کسی اطلاع داره کد پرسنلی ارتش را چند روز بعد از شروع آموزشی میدن؟ واسه پذیرش احتیاج دارم.
یکی از دوستام سر این قضیه افتاد بوشهر! کد پرسنلی به هیچ کس ندادن که یه وقت نرن پذیرش بگیرن ، آشناشم تو نیروی زمینی ارتش برو داشت نتونست کد پرسنلیش رو تو نیرو هوایی در بیاره. یه جوری خلاصه میون بر بزن.نقل قول:
به ما خودشون اومدن دادن. فکر کنم دو هفته آخر آموزشی بود.. دقیق یادم نمیاد. دلیل این هم که میان خودشون میدن اینه که شما یه دور چک کنی ببینی مشخصاتت رو اشتباه ثبت نکرده باشند. بعدشم شماره پرسنلیت رو میتونی یادداشت کنی.نقل قول:
چیز عجیب و غریبی هم نیست. تو آجودانی پادگان چند تا سرباز نشستند پشت یه کامپیوتر. لیست مشخصات سربازها هم دستشونه. دونه دونه مشخصات سربازها رو (اسم فامیل شهر و...) تو نرم افزار وارد میکنند در آخر که ثبت رو میزنن یه کد 11 رقمی میده. این میشه شماره پرسنلی یا همون شماره کارگزینی اون سرباز.
اگه زودتر بخوام کدمو بدست بیارم باید چیکار کنم؟ من آموزشی 01 هستم.نقل قول:
تنها راهش اینه که بری آجودانی پادگانتون از افسر وظیفه های اونجا که این کار رو میکنند بپرسی کی مشخصات رو میزنن. من خودم 06 بودم. چون منشی بودم به بهونه های الکی 1 ماه که از آموزشی گذشت پا میشدم میرفتم آجودانی که خیلی هم از گردانمون دور بود با افسر وظیفه های اونجا دوست شده بودم. اونا تازه داشتند بعد از یک ماه مشخصات یه گردان دیگه رو تو سیستم وارد میکردند. هفته بعدش هم برای ما رو زدند (یعنی سه هفته مونده به پایان آموزشی) من همونجا کد پرسنلیم رو دیدم. ولی خیلی هم فرقی نکرد چون چند روز بعدش اومدند به همه نشون دادند.نقل قول:
اینا رو گفتم که بدونی باید بری از آجودانی بپرسی که کی میخوان کارشون رو شروع کنند اینجا "کسی چیزی نمیداند!!!":n02:
سلام به دوستان
کسی از معافیت سربازی برای نخبه گان خبر داره، میخوام اگه بشه بعد از دوره آموزشی به جای 2 سال خدمت یک پروژه تحقیقاتی قبول کنم.
هرکی هرچی میدونه لطفا بگه، پنج شنبه همین هفته اعزام میشم رفت :n30:
نخبها اعزامشون 4 و 10 هست.
شرایط :معدل بالا 17 و داشتن isi .الان دوره ما با نخبها هست چیزی میخوایی بگو بپرسم ازشون
سلام دوستان
جلسه کمیسیون پزشکی چجوری هست؟
من 3 هفته پیش رفتم بیمارستان امام سجاد چشمم رو معاینه کرد شمارش 15 بود دکترای اونجا که گفتن صددرصد معافی حالا باید یکشنبه برم کمیسیون پزشکی نظر بدن
تو کمیسیون پزشکی چیکار می کنن؟ چند نفر نشستن هر کدوم نظر میدن؟ معاینه هم می کنن یا فقط از رو پرونده نظر میدن؟ سوالی هم می پرسن؟
پول هم می گیرن قبلش؟
تو نامه نوشتن 7 اونجا باش همون صبحه دیگه؟
اگر معاف شده باشم میگن برو منتظر کارت معافیت باش یا بعدش باید برم پول بریزم برای کارت؟ چون ظاهرا 100 تومن می گیرن برای صدور کارت
مثل بیمارستان چند ساعت الافی داره یا طود تموم میشه؟ همراه هم میذارن ببریم تو نظام وظیفه؟
کلا چه توصیه هایی دارید برای جلسه کمیسیون پزشکی؟
با تشکر، من الان نخبه نیستم ولی دارم ضرب العجلی یک اختراع ثبت میکنم. isi? نه بابا من دیپلم دارم، میخواستم بدونم با اختراع میشه عضو بنیاد شد یا نه، اگه میشه اختراعت باید چه ویژگی هایی داشته باشه؟،
چون شنیدم فقط کافیه تو بنیاد عضو شی، بعد تمومه
راستی اصلا دیپلمه ها هم میتونن عضو بنیاد شن یا نه؟ یا اگه شدن میتونن به جای خدمت پروژه بگیرن؟ با وجود این که دانشگاه نرفتن؟
خیلی گلین، اگه جواب این سوالارو بدونم یه دنیا ممنونتون میشم :n19:
آره میشهنقل قول:
مگه نخبه بودن شاخ و دم داره؟
سلام به دوستان
یه سوال الان ما که با قانون 21 ماه وارد خدمت شدیم و کسری های بسیج و رزمندگی هنوز پا برجاست
ایا اگه خدمت بشه 24 ماه و کسری ها هم که میگن به جدیدا نمیدن
سوالم اینه کسری های بسیج و رزمندگی رو ایا بعد از 24 ماه شدن بازم به ما که با قانون 21 ماه رفتیم میدن یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب بقیه سوالا رو اگه کسی بدونه بهم بگه خیلی لطف کرده،
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه عزیز من قانون جدید ربطی به شما ندارهنقل قول:
tapatalk
پیشاپیش معاف شدنت رو بهت تبریک میگم. در حین خدمت اقدام کردی؟نقل قول:
و اما جواب سوالات (البته برای کمیسیون ارتپدی رو من خودم دیدم ولی کلا روال اینی هست که میگم)
وقتی نوشته 7 صبح دقیقا 7 صبح بلکه زودتر اونجا باش تا بهونه ای دستشون ندی ولی بدون که هیچ کدوم از دکتراشون زودتر از 9 نمیان پس کلی الافی داری. جلسه کمیسیون پزشکی چندتا دکتر پشت یک میز نشستن حداقل 3 تایی میشند. هیچی از تو نمیپرسند برگه ای که دکتر های قبلی درمورد تو توش نوشته بودند رو نگاه میکنند بعد مجددا معاینت میکنند. بعدش میگند برو بیرون. همه رو که معاینه کردند. کلا میفرستنتون از اتاق بیرون و میشینند با هم مشورت میکنند و بعد از چندین و چند دقیقه میان بیرون و میرند پی کارشون. منشی اونجا ورقاتون رو (برگه سرنوشتتون رو) میبره رئیس اونجا امضا میکنه و میاد بهتون میده. یکی از خوشحالی میپره هوا چون تو برگه ش نوشته معاف شدی یکی هم میبینه فقط نوشته معاف از رزم و ...
حالا وقتی که معاف شدی باید بیای میدان سپاه (نظام وظیفه) اونجا بقیه ی کارای اداری رو بکنی من جمله همون 100 هزار تومنی که گفتی. توی میدان سپاه همراه نمیتونه بیاد تو.
در مورد جمله آخرت هم که گفتی چه توصیه ای دارید برای جلسه کمیسیون پزشکی : از اونجایی که قرار نیست برید خاستگاری پس هیچ توصیه ای نمیشه کرد چون دکترها قرار نیست در مورد قیافه یا شخصیتتون نظر بدند. نمره چشم هم چیزی نیست که سلیقه ای باشه پس فقط کافیه خودت باشی:n06:
دوستان من بعلت بيماري سنكوپ قلبي معاف از رزم شدم اما واقعا الان ادامه اموزشي برام خيلي سخت شده، بهداري پادگان ارتش گفت ميتونم معرفيت كنم كميسيون كه دو ماه ديگه تشكيل ميشه و طي اين دو ماه هم برات مرخصي استعلاجي رد ميكنم، ولي اگر معاف نشي تجديد دوره ميشي، الانم دو هفته گذشته از اموزشي. به نظرتون الان اقدان كنم يا به ريسكش نميارزه؟
ممنوننقل قول:
نه در حین خدمت اقدام نکردم قبلش هست.
مگه کمیسیون پزشکی تو همون میدون سپاه تو ساختمان نظام وظیفه نیست؟
کلا تو کمیسیون پزشکی هم همراه نمیذارن ببریم؟
بله تو نظام وظیفه ست. من اول فکر کردم شما در حین خدمت اقدام کردی. چون اگه حین خدمت بود همون بیمارستان امام سجاد که معاینه اولیت رو انجام داده بود برات کمیسیون تشکیل میدادنقل قول:
خیلی روند با اون چیزی که گفتم فرقی نمیکنه با این تفاوت که کمیسیون پزشکی تو نظام وظیفه شلوغ تره
شما به احتمال خیلی زیاد معافی ولی همیشه 1 درصد احتمال برای هر اتفاقی رو بده که اگه خدای نکرده معاف نشدی خیلی حالت گرفته نشه.
دکترای امام سجاد که گفتن صددرصد معافی فقط مونده نظر کمیسیوننقل قول:
برای معافی دیپلم شماره چشم باید 8 باشه ولی واسه من 15 بود تازه با قطره
فقط امیدوارم دوباره نفرستن بیمارستان
چون بعضیا رو بعد از کمیسیون دوباره میفرستن بیمارستان برای معاینه دوباره
سلام به همه ی دوستان
من متولد 4 آذر 73 هستم فارغ التحصیل پیش دانشگاهی رشته ریاضی در خرداد 92 هستم .
الان دارم برای کنکور 93 آماده میشم ...
نمیدونم برای این که غیبت نخورم و سال دیگه انشالله بتونم برم دانشگاه و مشکلی پیش نیاد چکار باید بکنم ؟!
یسری از دوستان گفتن تا خرداد 93 باید دفترچه رو بفرستم و زمان اعزام رو تویق بندازم تا بتونم کنکور رو بدم ونتایج بیاد برم دانشگاه بعدش ترخیص بشم ! (اما مث اینکه از امسال قانونش تغییر کرده ) دوستان این راه رو پیشنهاد ندن لطفا"(میترسم دفترچه رو بفرستم و ترخیصم نکن )
توی دفترچه راهنمایی ثبت نام کنکور 93 نوشته :
"دانش آموزانی که در سقف مجاز سنوات تحصیلی ، در ماه های خرداد یا شهریور هر سال فارغ التحصیل می شوند،چناچه تا پایان شهریور سال آینده در دانشگاه پذیرفته شوند ، فاقد غیبت بوده و از معافیت تحصیلی استفاده خواهند کرد."
دوتا مثال هم زده ، دانش آموزان متولد 1375 و ما قبل آن و 1374 و ما قبل آن .
الان نگرانیم اینکه من متولد 1373 هستم به من هم تعلق میگیره ، یانه؟ و اینکه میگه فاقد غیبت بوده ، چی هست؟ چجوری نباید غیبت بخوردم ؟
این خبر رو هم خوندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته بشرط معرفی ! نمیدونم باید چیکار کنم ؟ این خبر هم واسه کنکوریایی 92 هست ، یه وقت نظرشون عوض نشه ؟!
خیلی استرس دارم از یه طرف فشار درس از یه طرف هم ترس از سربازی ، اینکه الان دارم کلی زحمت میکشم تا کنکور سال دیگه رو خوب بدم ، بعدش اگه نتونم برم دانشگاه بخاطر وضیعت نظام وظیفه داره دیوونه ام میکنه
پلیس +10 میرم یه زنه هست ، هر وقت میرم میگه مشمولی :| چیزی نمیدونه فقط کاغذ بازی های سربازی رو انجام میده ، هروقت هم به شماره نظام وظیفه زنگ میزنم اشغاله . اگه آدرس نظام وظیفه ی کرج رو بگید ممنون میشم خودم برم بپرسم /
خواهشا" منو بردار کوچیتون بدونید و راهنماییم کنید :n16:
دستتون درد نکنه، :) اما نوشته که فقط باید مدرک کارشناسی به بالا باشی تا بتونی از این تسهیلات استفاده کنی :n28::n28::n28:
با سلام . می خواستم بدونم در حال حاضر به سربازها چند روز مرخصی تعلق میگیره؟ ایا همون 30 روز استعلاجی و 30 روز هم مرخصی عادی هست؟
آقا من اون 1 درصد که گفتم شاید معاف نشی میدونی برای چی بود؟ برای اینکه چون نگفته بودی درحال حاضر چه مدرکی داری احتمال دادم شاید فوق لیسانس باشی که نمره 12 میخواد. الان میگم شک نکن که معافی. انشاالله وقتی که معاف شدی 2 سال از هم سن های خودت جلوتری و وقت داری زندگیت رو هرجور که میخوای ادامه بدی... ادامه تحصیل، کار و ... الان باید به فکر خریدن شیرینی باشینقل قول:
درسته مملکت گل و بلبله (!!) ولی دیگه نه در این حد که نمره چشم 8 معاف بشه 15 نشه:n04:
سلام
من دیپلم ردی هستم و 19بهمن تاریخ اعزامم هست ...متولد فروردین 71 هستم و بخاطر بیماری که دارم معاف از رزم شدم ...
1.چند ماه اضافه خدمت میخورم?
2.من چند تا مطلب خوندم راجع به معاف از رزم اینطور که توضیح داده بودن ظاهرا بدتر به ضررم شده که معاف ار رزم شدم !!درسته ؟!میشه یکم در این رابطه توضیح بدید ؟!
3. تو سربازی فرقی بین کسی که دیپلم داره با کسی که زیر دیپلم هست وجود داره ؟به ما سخت تر میگیرن ؟
4. من به آفتاب تحرک زیاد و خیلی چیزهای دیگه حساسیت دارم و فکر میکردم معاف بشم ولی نشدم ...اگر تو سربازی شرایط جسمیمو ببینن امکان داره بهم آسونتر بگیرن یا واسشون فرقی نداره ؟
5.چرا دوستانی که سربازی رفتن اکثرا انقدر انرژی منفی میدن !!!من امروز صبح تاریخ اعزامم مشخص شد و اومدم یکم تو اینترنت مطلب بخونم در رابطه سربازی به کل پشیمون شدم از این کاری که کردم و الان دارم حتی به نرفتن و فراری شدن فکر میکنم !!!!!!!!!!!!!!!!
6.من بیشتر از اینکه نگران سختگیری هایی که میکنن باشم نگران اینم که با چجور افرادی خدمت میکنم ...دوستانی که خدمت رفتن میشه یکم در رابطه با جو سربازی و اینکه سربازا معمولا رفتارشون با هم چطور هست توضیح بدن ؟امروز یکی رو دیدم از روستا اومده بود نظام وظیفه و تاریخ اعزامش با من یکی بود ...کسایی که سرباز هستن هم به بقیه سربازها سخت میگیرن یا نه ؟
7.یجا خوندم که اگر لباس سربازی اندازم نبود(که 100% نیست چون سایزم خیلی کوچیکه...) باید برم بدم بدوزن یا بخرم ...من اصلا نمیدونم موقع سربازی میشه وصیله برد یا نه ؟احتیاجی هست پول همراهمون ببریم یا نه ...خیلی چیزهای ابتدایی رو نمیدونم و متاسفانه منبع خوبی هم پیدا نمیکنم در این رابطه ...
8.اگر تو سپاه آشنا داشته باشیم میتونه کاری کنه بعد از آموزشی تو سپاه بیوفتم ؟میگن سپاه خیلی خوبه ...
9.معمولا کسایی مثل من با شرایطی که توضیح دادم بعد از آموزشی کجا خدمت میکنن ؟
10. من پدرم 24ماه جبهه رفته ولی چون 4ساله بیمارم سال های پیش نرفتم سربازی و هیچجوری هم نمیتون ثابت کنم که واقعا مریض بودم ...آیا این کارت ایثارگری پدرم به دردم میخوره ؟شنیدم امکان داره که بابت هر ماه 7 روز از خدمتم کم کنن ولی بعضی ها هم میگن این قانون رو کلا برداشتن
11. تک پسر هستم و سن پدرم 54سال هست آیا تک پسر بودن باعث میشه که تو شهر خودم خدمت کنم ؟
12. بعد از آموزشی خدمت به چه صورت هست ؟از صبح تا ظهر هست ؟از صبح تا بعد از ظهر هست؟از صبح تا شب هست ؟آیا روزانه 4 5 ساعت وقت میرسه بهم که بتونم کار کنم ؟(در حال حاضر از اینترنت پول خیلی خوبی در میارم و واقعا نیاز دارم روزی 3 4 ساعت دسترسی به اینترنت داشته باشم)
دمه همه کسایی که بقیه رو راهنمایی میکنن گرم...منتظر راهنماییتون هستم
:n03:
ادیت :
1.نکته ای که یادم رفت بپرسم راجع به ظاهر هست ...به ریش سبیل گیر میدن ؟من نظام وظیفه رفته بودم یارو به من میگفت اگه سبیلاتو کوتاه نکنی دفه بعدی کارتو راه نمیندازیم !!!آخه سبیلم دیگه گیر دادن داره!!!!!
2.خطاب به اون دوست عزیزی که این 15 20خطی که تایپ کردم رو خوند و فقط قسمت پول رو دید و راجع به پول تو پیغام شخصی پرسید باید بگم که من 5 تا پست دارم و نمیتونم جوابم پیغام شخصیتو بدم :)
دوستانی که معاف از رزم شدن،میتونن توضیح بدن این پروسه کلا از زمان ثبت درخواست تو +10 تا گرفت معافی چقدر زمان برد؟
من معاف نشدم ولی دنباش رفتم، 1 ماه و نیم تقریبا وقتمو گرفتنقل قول:
دیگه گذشت مرخصی استحاقی 45 روزهنقل قول:
ماهی 1 روز که میشه 21 روز کلا! من خودم هیچی مرخصی نرفتم 45 روز داشتم شد 21 روز :n03: البته 3 ماهش همون 2/5 روز حساب میشه
تصحیح میکنم:نقل قول:
مرخصی ماهی یک روز و نیمه
ماهی=1.5 روز
نقل قول: