دوستانی که ازاینترنت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده میکنند اینترنت نامحدودخیلی خیلی سرعت کمی داره :n05:سرعت نداره:n02:
Printable View
دوستانی که ازاینترنت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده میکنند اینترنت نامحدودخیلی خیلی سرعت کمی داره :n05:سرعت نداره:n02:
راستش من که مدتهاست توی غرب تهران به زور به IP با آدرس 5.223 وصل میشم که در مقایسه با باقی تعریفی نداره. حوصله قطع و وصل و پیدا کردن یه آدرس بهتر هم ندارم. در کل هم ساعتهای اولیه مجانی سرعتم بین ۲۵۶ و نهایت ۵۱۲ هست که نصف سرعت اسمی اکانت هست. هر چی هست به نظر منطقهای که من توش هستم ترافیک خیلی زیاد شده.نقل قول:
طرح 512 با 3 گیگ یک ماه 18 تومات تبدیل شد به 4 گیگ 25 تومان .برا من که مصرفم پایینه نمیصرفه .من فقط روی گوشی استفاده دارم به نظرتون رایتل بگیرم بهتر نیست ؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
اگه پوشش خوبی توی منظقه ی مورد نظرتون داره و طرح مناسبی هم گیر اوردید چرا که نه...نقل قول:
----------------------
این لاگ دانلود دیشب (تمام سرور ها خارجی):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرحت 2 مگه؟نقل قول:
امروز برای بار اول یه IP جدید دیدم که اولش 130.255 هست. اینجوری این شد چهارمین IP که برام انتخاب میشه. خودش رو هم The Only National Wimax Service Provider In Iran معرفی کرده. خدا میدونه این یکی چه وضعیتی داره. کسی قبلاً ازش استفاده کرده و ازش با خبر هست؟
یک مگ نوروزی که تا 27 ام جا دارهنقل قول:
فوق العاده این آی پی آشغالهنقل قول:
شدیدا محدود شده به حالتی که سرعتش برای من 20 30 کیلوبایت بود
خیلی خوبه سرعتت.فک کنم رو 2مگ بستن نوروزی رو درسته؟نقل قول:
دوستان آی پی192.168.1.16 چطوره؟سرعتش رو تست کردم در وضعیت سیگنال ضعیف بین 50 تا 100 بود.
همچین آدرسی داریم؟ به نظر که شبیه آدرس کنترلپنل خود مودم هست. توی گوگل هم که گشتم دیدم همه سایتهای ردیابی میگن که همچین IP هیچ جا ثبت نشده و مال هیچ شرکتی نیست. شاید آدرسی هست که خود مودم به دستگاهای متصل بهش میده و Local هست.نقل قول:
اصلاً متوجه منظور این دوستمون نشدم. این آدرس لوکال هست. شاید ایشون شوخی کرده باشن:n13:
داداش این که IP لوکالهنقل قول:
وارد پنلت شو و از قسمت check آی پی خودتو ببین
نقل قول:
شاید
چرا که نه :n02:
نوشته آدرس ip اصلا اثری از local نیست ...عجیبه!!!نقل قول:
نقل قول:
منظور اینه که یه IP مال سیستم هست که به مودم میده و یه سری IP هم هست که مودم میده به تمام دستگهایی که بهش وصل هستن. چه با سیم و چه با وای.فای. شما IP خاصی رو دیدین که مودم فعال کرده و نه شبکه مبیننت. دقیقتر بایستی IP رو توی بخش WAN ببینید و نه توی بخش LAN که آدرسها Local هستن.
ممنون گرفتم چیو میگی دوست عزیز.
وای بچه ها من بلاخره ای دی اس گرفتم:n20:
سرعتش فوق العاده ست تا 750 میره:n10:
یه کلیپ 100 مگی رو توی دو دقیقه میگیره:n20:وای اگه میدونستم که اینقدر سرعت ای دی اس ال بالاست اصلا نمیرفتم سراغ مبین نت:n15:
ولی بازم خدا رو شکر که الان از شرش خلاص شدم:n20:
شوخی کردم بابا من ای دی اس الم کجا بود هههههه:n02:
ا بعد اینکه مبارکم باشه ایشالا, امشب 500 مگ به زور و زحمت دانلود کردم:n02:
بله. مال منم امروز یا فردا تموم میشه، فکر نکنم کس دیگه ای اینجا نوروزی داشته باشه... معلومه حتی روی بیشتر از 2 مگ بستنش...نقل قول:
نقل قول:
اینجوری بیشتر مایه ناراحتی و غصه صاحبان اینجور طرحها نمیشه؟ یکی از یه سرعت خوب و عالی بعد از یه زمان خاص بیاد روی یه سرعت بد و ناجور؟
مال منم آخراشه . فیکس 2 مگه . موندم از این به بعد چیکار کنم :n13:نقل قول:
عزیزان اشتباه نکنید -بدترن نوع مودم که میشه گرفت همین وایمکس مبین نت هست- که نه انتن دهی درست و حسابی دارن نه خدمات پس از فروش-تازه بعضی از کارمندایی هم که جهت پاسخگویی گذاشتن اطلاعات ندارن و خیلی هم بی ادب هستن من که یه مودم گرفتم از هرچی وایمکس بود بی زار شدم- از خیر اون مودم گذشتم و adsl 'گرفتم گول حرفای قشنگ شونو نخورید همین که مودمه فروختن دیگه هیچ مسئولیتی رو به گردن نمی گیرن.:n23::n23::n28:
دروغ چرا، خیلیها مثل من دیگه کار از کار گذشته هستن و کاربر مبیننت هستن. بدتر هم اینجاست که شرایط منطقهشون مثل نبودن خط مناسب و موارد مشابه مجبورشون کرده برن طرف وایمکس و نه از روی میل و دل خودشون.نقل قول:
فکر کنم من هم جزء آخرین بازمانده های طرح نوروزی هستم 26 روز دیگه دارم ولی دائم دارم 1 گیگ 1 گیگ شارژ میکنم از همین الان موندم بعدش چیکار کنم این مخابرات هم از بس خط PCM داده باید فکر adsl رو از ذهنم بیرون کنم.نقل قول:
واسه منم نوروزی 23 روز مونده ولی دیگه شارژ نکردم فعلا adsl 1m دارم خوب شده داره جواب میده اگه به مشکل بر نخوره که دیگه سمت مبین نت نمیرم
سرعت در حد دایل آپ
1مگ 8 گبگ هم دارم ولی میانگین سرعتم 20kbs هست
متاسفانه در اهواز پروژه های کوچک هم یک قرن طول میکشه
الان 3 ماهه که فیبر انداحتن ولی هنوز خط را از pcm به فیبر نوری تغییر ندادند و در اولین روزی که مشکلش حل بشه از این شرکت مزخرف متواری می شم
این قضیه تغییر ip چیه چطور باید از تنظیمات مودم تغییر داد؟
نقل قول:
منظورتون کدوم IP هست چون چند مدل داریم؟
نقل قول:
همین ip ها که 2 صفحه پیش در موردش صحبت می کنند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این IP رو سیستم به مودم میده و تقریباً شانسی هست و بستگی به منطقه و ترافیک محلتون داره. اگه از یکی خوشتون نیومد بایستی مودم و روشن و خاموش کنید (یا از کنترلپنل مودم ریستارت کنید) تا بعد از وصل شدن یه آدرس جدید بهتون داده بشه. البته همیشه نمیشه امیدوار بود که IP جدید کامل عوض بشه و شاید فقط بخش آخر اون عوض شده باشه. در این صورت مجبورین مجدد روشن و خاموش کنید یا از همون استفاده کنید.نقل قول:
دوستان بگید چه کار کنم ؟ یا چه کار کنیم؟
تازه 2 ماه هست مبین نت گرفتم.این هم به این خاطر که 7 سال با دیال آپ نت میومدم و 2 سال با gprs.
تا امروز واقعا راضی بودم.حداقل میتونستم وبگردی راحتی داشته باشم و به همین راضی بودم.
امروز دیدم اومده طرح های 3 گیگ رو کرده 4 گیگ و چقدر روی قیمت ها کشیده ! به زور حجم میفروشه.
من به زور 2 گیگ مصرف میکردم.512 از 18 تومن شده 24 تومن که با مالیاتش 26 میشه.2 مگ هم از 30 شده 40 که با مالیات 42 یا 43 میشه.
الان من هیچ چاره ای ندارم جز اینکه یا 6 ماهه 512 بگیرم یا 6 ماهه 2 مگ تا بلکه ارزونتر تموم بشه و به صرفه تر !
نمیدونم به کی باید فحش داد ! به مخابرات ! به منطقه ! به شانسم ! به چی؟!
واقعا 26 تومن برای 512 یکماهه زیاد نیست؟
چند تا راه دارم :
1- مودم رو بفروشم برم با gprs کار کنم !
2- مودم رو نگه دارم طرح 6 ماهه بگیرم .
3- نمیدونم ....
اگه میدونستم اینطوری قراره گرون کنن ماه قبل 6 ماهه میگرفتم.
اگه تاپیک رو مطالعه کرده بودید از 2 ماه قبل نماینده مبین نت گفته بود که طرح ها قراره گرون بشننقل قول:
شما اگه اینقدر مصرفتون کمه بهتره طرح 6 ماه دومگ رو بردارید مطمئن باشید کارتون به خرید گیگ اضافه می کشه:n09:
با این مصرف پایینی که دارید استفاده از رایتل هم برای شما پیشنهاد میشه. قابلیبت اینترنت تو حرکت رو هم دارید
راه چهارم:نقل قول:
مودم رو بفروشید و رایتل بگیرید (البته به شرط پوشش در منطقه)
اتفاقا دیدم اینجا گفته شد که قرار هست گرون بشه ولی اصلا فکر نمیکردم اینطوری گرون بشه !نقل قول:
6 ماهه دو گیگ از نظر حجم کم نمیارم ولی هزینش واسم سنگینه
من اصفهانم ...اینجا رایتل پوشش داره ؟ اصلا در اصفهان دکل زدن واسش؟نقل قول:
قیمت تعرفه هاش چه طوری هست؟ رایگان شبانه داره؟
الان سایت رایتل رو دیدم... اصلا خوب نیست. قیمت هاش که با مبین نت فرق چندانی نداره.شبانه رایگان هم نداره فقط 4 گیگ شبانه میده در طول یکماه !
درسته که من مصرف کمی دارم ( مثلا موقع وبگردی عکس رو میبندم ) ولی شبانه دانلود میکنم.
به نظر مبین نت دوست بدی هست که باید تحملش کنم.
------------------------------------------------------------------------
اگه کسی مودم مبین نت با طرح یکساله که حداقل 9 ماهش مونده باشه با طرح 2 مگ یا 1 مگ داره میخرم.
سلام، یه سوال داشتم. می خوام دانلود رایگان شبانه انجام بدم که از ساعت 2 به بعد رایگانه درسته؟
اگه قبل از ساعت 2 مثلا 12 یا 1 بزارم دانلود و برم به ساعت 2 که برسه خودش رایگان میشه یا از حجمم کم میکنه؟
شرکت مبین یکی از سهامدارای عمدهی مخابراته...رئیسشم الان رئیس مخابرات شده به اپراتور چهارم (فیبرنوری) هم وصلند. قبلا هم ایرانسل بوده، مطمئنم نیستم ولی اصلا بعید نیست که رایتل هم جزء شرکتهای اقماری این دسته باشه....خلاصه همه به هم وصلند و مشغول چاپیدن ملت دیگه رقابتی...رقابت صوری هست بازار برعکس چیزی که شاید در نگاه اول به نظر بیاد کاملا انحصاری هست، چوب وضعیت خراب خودمون رو میخوریم:4:
فکر نمیکنم کسی بتونه به این سوال جواب قطعی بده... ولی شما چرا میخواید ریسک کنید؟؟ بزارید بعد از ساعت 2 (حدود 10 دقیقه بعدش) دانلود کنید.نقل قول:
باشه خیلی ممنون ;)نقل قول:
دوستان کسی می تونه سرعت دانلود با تک کانکشن از سرورهای خارجی رو تست کنه ؟