کسی نمیدونه تو لاهیجان isp خوب چیه؟ سرویس حجمی استفاده میکنم. از دامون نت ( پیشگامان) دارم اصلا راضی نیستم همیشه مشکل داره
Printable View
کسی نمیدونه تو لاهیجان isp خوب چیه؟ سرویس حجمی استفاده میکنم. از دامون نت ( پیشگامان) دارم اصلا راضی نیستم همیشه مشکل داره
از صبح تا الان اینترنت اندیشه قطع بود ، بار اول و دوم که زنگ زدم گفتن خط شما نویز داره!!! بعدش که دیدن مشکل داره طولانی میشه گفتن اختلال سراسریه! من هم بهش گفتم خسته نمیشی این همه دروغ تحویل مردم میدی؟... این اندیشه جمع کنه ساندویچی بزنه خدایی سنگینتره:n02:
برو خدا رو شکر کن که 3 بار جواب دادن. من که از صبح هرچی زنگ زدم یا اشغال بود یا اینکه کلآ برنمی داشتند. تجربه نشون داده که خدمات پس از فروش, گارانتی, پشتیبانی و... تو ایران جک هستنقل قول:
برا من از ساعت 1 شب تا حدودا 20 دقیقه پیش قطع بود!
دوستان خط 3 کسی شاتل یا پارس آفلاین اگه داره یه توضیحی بدید که چطوره؟
یکی از دوستان میخواد تعویض کنه نمیدونم شاتل بهتره یا پارس؟
استفاده هم دانلود شبانه خیلی کم نیاز داره و بیشتر سرعت بالا در روز و پایداری براش مهمه؟
کدوم خوبه؟
یه مشکلی هم خودم از وقتی منزل عوض کردیم (خط4) برام پیش اومده که با اینکه خطمون4 هست ولی وقتی اندیشه آی پی رو عوض میکنه و چراغ اینترنت مودم خاموش میشه دیگه مودم اتوماتیک کانکت نمیشه تا وقتی که مودم روشن خاموش بشه و بعضی وقتا هم تا 5-6 دقیقه مودم خاموش نباشه اصلا کانکت نمیشه.امروزم اندیشه فاجعه هست فقط. مودم 2730u dlink
جدیدا یه سیستم راه انداختن (نمی دونم مخصوص روزهای تعطیله یا نه دیگه کلیه )نقل قول:
زنگ بزنی 7750000 میگه پشتیبانی عدد 2. بعد از اینکه عدد 2 رو میزنی میگه از تماس شما متشکریم. برای پشتیبانی زنگ بزن به 7730000. اونو میگیری سیستم میگه شما مثلا پنجمین کاربری و مثلا 7 دقیقه باید پشت خط بمونی تا به یکی از افراد پشتیبانی وصل بشی .
به این میگن روش جدید دزدی کاری مشترک از اندیشه سبزی فروش و مخابرات:n21:
اینترنت مخابرات احتمالا از امشب در سراسرکشور داغوون بشه.
گفتم که شکه نشین. طبیعیه :n02:
سلام بچهها من میخوام از این اندیشه دزد خطمو جم کنم ۷۲۷ بخوام بگیرم از کجا بگیرم خوبه؟ بعد چند روز طول میکشه خطو جم کنن؟من دانلود شبانه از 1 شب به بعد برام مهمه!
ممنون میشم کمکم کنین:n12:
ما سرویس 1 مگ داریم؛ سرعت دانلود روزانه بالای 200، و شبانه تقریبا رو 120 ثابته (استاندارد استاندارد!!! البته با توجه به تجربه بد اندیشه فعلا به همینشم راضی ایم و سرعت تشویقی نخواستیم).نقل قول:
چند شب پیشا به مدت دو سه شب، اوایل شروع ساعات رایگان، سرعت پایین بود و بعدا خوب می شد. اگه تو شبای عادی حجم دانلود شده رو تو پنل کاربری 2.5 یا 2.6 گیگ می نوشت، اون شبا تقریبا 1.8 بود.
البته من فکر می کنم این حجمی که می نویسه، مجموع دانلود و آپلوده؛ علی رغم اینکه قبلا تصور می کردم آپلود رایگانه و حجمش محاسبه نمی شه و حتی انگار تو سایت یکی از ISPها این مطلب رو خونده بودم (حالا اینطور نیست؟)
ساعات رایگانم هم 1 تا 7 صبح.
چرا؟نقل قول:
برا ما چند شب پیشا یه مقدار اذیت می کرد اما دیشب خوب بود تقریبا.
این مخابرات دیگه شورشو در آورده. سرعت دانلود 5 کیلو هست. به اندیشه میگی ، میگه اطلاع نداریم کی درست میشه. چطور میشه با خود این مخابرات تماس گرفت؟ پولو میگیرن و یه آب هم روش. از اینترنت خبری نیست. تنها چیری که نداریم همین اینترنته
:n21:
با مرکز استان 10 دقیقه فاصله دارم و اینقدر یوزرم داره که میگه پورت خالی نداریم اونوقت تنها شرکتی که اینجا خدمات میده اندیشه هست با اون پورت های داغون مخابرات . مثلا سال 2014 هستیم. :n21:
آقا کسی نیست جواب منو بده؟ عجب با مرام هایی هستن تو این فروم!:n28:نقل قول:
من لاهیجانم اندیشه دارم خط 2 از روز شنبه پینگ رفته بالای 200 در صورتی که زیر 100 بود:n23:
قبلا تو سایت speesdtest میخواستی سرور انتخاب کنی یا کرج بود یا تبریز الان سلیمانیه هست:n04:
داداش برو سرويس ٢ مگ مخابرات بگير حرف نداره.قيمتشم عاليه.نقل قول:
شما قبل از اینکه احتمال اختلال رو در شبکه مطمعن بشین ، خطوط تلفنتون رو چک کنید. همیشه اختلالات از خط شروع میشه. این خط میتونه فقط تو ساختمون شما یا شاید در محله شما باشه!نقل قول:
این مخابرات دیگه شورشو در آورده. سرعت دانلود 5 کیلو هست. به اندیشه میگی ، میگه اطلاع نداریم کی درست میشه. چطور میشه با خود این مخابرات تماس گرفت؟ پولو میگیرن و یه آب هم روش. از اینترنت خبری نیست. تنها چیری که نداریم همین اینترنته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با مرکز استان 10 دقیقه فاصله دارم و اینقدر یوزرم داره که میگه پورت خالی نداریم اونوقت تنها شرکتی که اینجا خدمات میده اندیشه هست با اون پورت های داغون مخابرات . مثلا سال 2014 هستیم
پوسیدگی کابلهای بی کیفیت میتونه دلیل این اختلالات شدید باشه! مخصوصن شهرهای ساحلی که هوای مرطوب تری داره!
به نظرم اول خطوطتون رو بوسیله یه متخصص یا تکنسین چک کنید . مثلا من مشکل سرعت داشتم رفتم دیدم تو جعبه تقسیم خطوط تلفن ساختمون اختلالات وجود داره که تمام خطوط ساختون رو جدا جدا تفکیک کردم . الان میشه گفت 90 درصد بهتر شده!
داداش برو سرويس ٢ مگ مخابرات بگير حرف نداره.قيمتشم عاليه.نقل قول:
یعنی از 2020 آشنای اول بگیرم؟ مطمئنی؟ از چاله نیفتم تو چاه؟:n28::n28: بعد با وی پی ان مشکلی نداره که؟ من از تورنت دانلود میکنم تو سایتای بت شرط میزنم از اینا نیفتم؟:n30:نقل قول:
بله.مال من ديروز وصل شده.از تورنت دانلود نكردم.وي پي انم ندارم.من همه شركت ها رفتم.ميگم اين از همه بهتره.تازه از صبانت جمع كردم.نقل قول:
دوستان. مخابرات وضعش از اندیشه بدتره ؟؟ الان اندیشه رو خیلی دارن تبلیغ میکنن. یعنی سرویس دهیش همه جا واسه همه بده؟ کسی نیست از اندیشه راضی باشه یعنی؟
یه ماهه تموم سرعتم دانلودم رفته بود رو 200 کلی داشتیم حال میکردیم امروز دوباره شد 15 :n03:
لاهیجان فست وی 128 نامحدود
کسی تو وبگردی مشکل نداره ؟؟
من شاتل دارم اوضاع خرابه !!!!!:n23:
کسی خط3 نیست؟نقل قول:
Sent from my Haier HW-W910 MiUI using Tapatalk
آشنای اول مرکز 5 سرویس 2 مگ محدود سرعت تو روز و ساعت رایگان یکی هستش
من اینترنت مخابرات دارم. امشب تو ساعات رایگان مدام در حال قطع و وصل شدنه؛ این عمدیه؟
تو این دو سه ماهی که از مخابرات اینترنت میگیریم، یادم نمیاد یک بار هم قطع شده باشه. اما الآن حتی در حین ارسال این پست هم چند بار قطع و وصل شد!
مثل اینکه مشکل از خطوط تلفن بوده، کل دیروز اینترنت قطع بود.
در جواب اون آقایی که گفتن با وی پی ان مشکل نداره، من فیلتر.شکن دارم؛ کار میکنه. البته قبلا فر.ی یو داشتم با اون نشد اما با فر.ی گی.ت کار میکنه. حالا نمیدونم ساز و کار وی پی ان و فیلتر.شکن یکیه یا نه!
من با کریو کار میکنم میخوام بدونم با کریو اگه مشکل نداره برم بگیرمش! چون من با سایتای بت کار میکنم این برام مهمه!نقل قول:
آقا یعنی کسی نیست با مخابرات نت گرفته باشه با کریو کنه؟ من دیگه حجم ندارم خواهشا کسی کار میکنه جواب منو بده اگه کار میکنه خوبه؟ منم برم از 2020 بگیرم مرکز 7؟:n27:نقل قول:
با ف ی ل شکن رایگان تست کردم کار میکنه احتمالا با کریو هم کار میکنه اگه اکانت داری بهم بده برات تست کنم ببیم کار میکنه یا نهنقل قول:
بی زحمت آیدی یاهوتو برام تو پیغام خصوصی بده:n12::n12:نقل قول:
آره داداش اوضاع خرابه .یه هفته ای هست اینطوری شده و پورتای ک ر یو هم دارن میبندننقل قول:
دوستان به این نکته توجه داشته باشن که هیچوقت گول مخابرات رو نخورن. خود مخابرات با اندیشه قرارداد بسته (اندیشه پورت مخابرات) و سرویس این نوع پورت ها مستقیما زیر نظر مخابراته (درسته اندیشه کم فروشی می کنه و ..... تشریف دارن) ولی در این سرویس کم کاری از طرف مخابراته.
الان این 2020 که داره می ترکونه همانند اون (بلانسبت جمع) گیاه ونوس حشره خوار هست که اولش برای جذب مشتری این سرعت ها رو ارائه میدن و وقتی خرشون از پل گذشت تمومه .
:n06:
مشکل مخابرات گیلان اینه که تنبل هستن همش کارها واگذار می کنن به پیمانکار
تهران ببینید کلا 2020 زیر نظر مخابرات هست و خوده مخابرات درگیر هم نامحدود ارائه می کنه هم حجمی با سرعت بالا
دوستم تازگیا رفته اندیشه ثبت نام کرده همون اول کار باهاش قرارداد 3 ماه بستن :n05:
قابل توجه دوستانی که نگران پورت مخابرات از اندیشه هستن تا کمتر از 1 ماه دیگه کله یوز رها منتقل ی شه به سرور های خود مخابرات (اشنای اول همون 2020 )
دوستان میشه درباره وایمکس ایرانسل یا موبین نت راهنماییم کنید...یکی از دوستان میخواد...
هزینه مودم...تعرفه ها... اینکه خوب هست یا نه...
کلا قرار باشه راهش بندازه چقدر باید هزینه کنه؟
وایمکس ایرانسل که تو گیلان کار نمیکنهنقل قول:
وایمکس مبین نت باید بگیری
دو جور مودم داره ، رومیزی و جیبی
جیبی شارژ میشه و قابل استفاده در هر جایی هست اما در نظر داشته باشید که مودم جیبی نیاز به فاصله نزدیکتری تا آنتن مبین نت داره و در خیلی نقاط کار نمیکنه یعنی آنتن دهی ضعیفتری به نسبت رومیزی ها داره
مدل رومیزی نیاز به یه برق برای شارژ شدن داره
البته الان مبدل اتصال به فندک ماشین هم داره که خیلی جاها میتونه به درد بخوره
تعرفه هاش رو هم تو سایت mobinnet.ir میتونی ببینی
ولی در کل برای شروع نیاز به حدود 300 هزار تومان داره ..
آقا جریان این IP ها چیه که عصرها مجبوریم هی مودم رو خاموش روشن کنیم تا IP بگیریم
بقیه هم همینطورین یا فقط اندیشه مشکل داره؟
وایمکس مبین نت یکی از دوستام داشت هر وقت بارون میومد سرعتش افتضاح میشد. رشت هم که همیشه بارونیهنقل قول:
راستی به دوستانی که خط 8 هستند توصیه میکنم به هیچ وجه سمت اندیشه نرن، چون افتضاح تر از آشغاله! امروز از دو نفر از هم محلی هام که اونا هم اندیشه داشتن پرسیدم شما مشکل قطعی و ثابت نبودن سرعت دانلود رو دارید که هردوتاشون تایید کردن، پشتیبانی هم به جز نویز بهانه ی دیگه نداره. وقتی زنگ میزنی هنوز دهنت رو باز نکردی سریع میگه خطتتون نویز داره! بر پدر دروغگو لعنت
منم مرکز 883 هستم...کلاً زیاد قطی و افت سرعت ندارم...
ولی امروز یکم اوضاع خرابه...همش قطع میشه و باید مودم رو خاموش روشن کنم...
سلام دوستان چند تا سوال این اینترنت 2020 چطوره کلا مخصوصا 2 مگابایتش سرعت روز و ساعت رایگان یکیه؟ چقدر طول میکشه رانژه شدن خط برای گرفتن سرویس به غیر مبلغ تعرفه باید 10 هزار هم برای رانژه بدیم بهشون یا نه در صورتی که نصاب هم نخواهیم ? یعنی پول مفت ممنون میشم جواب بدید