طبق تجربه، غیر از مورد آخر که تست نکردم بقیه با فیلم یکسان کیفیتشون فرقی نداشت.نقل قول:
Printable View
طبق تجربه، غیر از مورد آخر که تست نکردم بقیه با فیلم یکسان کیفیتشون فرقی نداشت.نقل قول:
قربونت اين اونور كه ميگي چقدر اونورتره؟ چند در مياد بگو يه چند تا بيشتر بفرستن ما هم ميخوايمنقل قول:
درود
دوستان فیلم Sherlock.holmes.a.game.of.shadows.2011.1080p.blura y.5.1AUDIO.x264 با حجم 1.63g رو ریختم روی فلش ولی موقع اجرا گیرمی کنه چرا ؟ به خاطر 1080p بودنش هست ؟
نقل قول:
یه حال و پذیرایی سرهم به مساحت 120 متر
1800 وات مهتابی، 1200 ولت لامپ زرد رنگ شمعی.
چیدمانش یه این شکل:
45 تا مهتابی 40 وات دور تا دور حال و پذیرایی بصورت نور مخفی کار شده،
و 2 تا لوستر متوسط و یک لوستر بزرگ با با 35 لامپ شمعی.
توی روز نور خوبه،
توی شبم خوبه اما وقتی مهمون داریم معمولن بیشتر چراغها رو روشن میکنیم.
با این وضعیت اصلا چیزی از تصویر وقتی مهمون بیاد میشه دید؟
الآن CRT Tooshiba داریم 29 اینچ، سری pz، وقتی چراغا روشن میشه کم میاره اما تصویرش دیده میشه حداقل.
اگه LED بگیرم که سامسونگ و سونی نمیگیرم.نقل قول:
سونی جدیدا خیلی خراب شده، از سامسونگم خاطره بد دارم.
یا WT50 پانا یا ازین passive های LG میخرم.
دبی, بحرین، امریکا، ایتالیا، آلمان، کانادا، کره جنوبی، مالزی و... هرجا بخوای:20:نقل قول:
شایدم وایسم از همین ایران بگیرم چون اول باید بیاد اینجا وقتی تصویرشو از نزدیک دیدم تصمیم میگیرم، نه روی کاغذ.
قیمت دقیق نگرفتم، درگیر مدلم فعلا، قیمت تقریبیش که تو آمازون هست دیگه، همونه.
راستی اینطور که فهمیدم پنل ST50 و GT50 فرقی نداره، تفاوت قیمت بخاطر 2 هسته ای بودن و THX داشتن GT50 هستش که هیچکدوم بکارم نمیاد.
VT50 زیادی گرونه، حیف آدم میاد. بعدم 60 اینچ میخوام که VT50 نداره.
سلام
در تلویزیون VT30 نسبت به TV های دیگه مثل ال جی ، در تصویر سه بعدی عمق تصویر به سمت داخل صفحه تلویزیون است و خیلی کم بیرون می زنه ، آیا تنظیماتی دارد که تصویر رو به صورت بیرون زده از صفحه تلویزیون و جلوی بینی آدم نشان بده؟
با تشکر
دوست عزیز عمق و بیرون زدگی تصاویر سه بعدی ارتباط مستقیم با فیلم یا هر تصویر سه بعدی داره که شما داری استفاده میکنینقل قول:
مثلا من ال جی 98000 دارم و فیلم legend of guardians رو که نگاه میکنم از اول تا آخر فقط عمق هست ولی در عوض فیلم Rio برعکس هست و انگار پرنده ها دارن تو اتاق میچرخن
فکر نکنم تلوزیون ها در این مورد فرقی داشته باشن و تفاوتشون ممکنه بیشتر تو تکنولوژی تصویر و کنتراست و نور و .... باشه
sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
نقل قول:با سلامدوست عزیز من هم یک CRT 32 اینچ مدل GRUNDIG دارم و به نظر من پلاسمای VT خیلی بهتر عمل میکنه یعنی اگر CRT شما تصویر رو بتونه نشون بده مطمئنا پلاسما تصویری به مراتب با کیفیت تر نشون میده در واقع حال و پذیرائی ما در حدود 90 متر و با داشتن حدودا هزار وات لامپ روشن در پور نور ترین حالت مشگلی در کیفیت تصویر ندارم ، البته یه مقدار تاثیر گذار هست ولی خیلی کم و باز کیفیت تصویر کاملا قابل قبول هستش تازه اون هم رو مد نورمال واگه بخوام از مد داینامیک استفاده کنم که کیفیت تصویر به مراتب بهتر هم میشه ، نکته اصلی در مورد محیط منزل شما این است که اون 1800 واتی که فرمودید به صورت نور مخفی هستش و نه نور مستقیم و فقط باید به لوسترها که نور مستقیم دارند توجه کنی که اون هم اگه تلویزیون شما فاصله کافی رو داشته باشه ، فکر نکنم اصلا مشگلی پیش بیاد .
خیلی ممنون.نقل قول:
اشتباه شد، 2800 وات نور مخفی هست، دور لوستر ها هم نور مخفی هست.
پس اگه نور مخفی تاثیر مخرب نداشته باشه که خیلی خوبه، دیگه از لوستر ها استفاده نمیکنیم تو مهمونیها.
اما من منظورم سری S و یا G بود. قصد خرید VT50 ندارم چون اونقد بودجه ندارم.
آخه فیلترهای S و G با سری high end e V فرق میکنه و V خیلی بهتره.
پس اینطور که می فرمایید و VT30 تصویرش تو نور مناسبه، حالا اگه فیلتر ST50 هم مثل VT30 باشه خوب میشه دیگه.
VT50 آخه 60 اینچ نداره، اگه بخوام 55 بگیرم ترجیح میدم یه برند ارزون بردارم، مثل مدلای ارزون ال جی یا ایکس ویژن،
ولی 60 به بالا میخوام با بودجه 5-4 تومن، 3بعدی هم لازم ندارم مگه اینکه پسیو باشه.
فقط "ST50 60 میمونه تو این بودجه من.