گفتی استریم، اصلا داغون شدم:n02:نقل قول:
من باید یه شبکه فقط اینترنتی رو دو بار در هفته ببینم، فکر کنید این شبکه با سرعت 70-80 راحت پخش میشه اونوقت من با سرعت مثلا 8 مگ شدیدا مشکل دارم.اصلا نمیشه:n27:
Printable View
گفتی استریم، اصلا داغون شدم:n02:نقل قول:
من باید یه شبکه فقط اینترنتی رو دو بار در هفته ببینم، فکر کنید این شبکه با سرعت 70-80 راحت پخش میشه اونوقت من با سرعت مثلا 8 مگ شدیدا مشکل دارم.اصلا نمیشه:n27:
سلام من یه مشکلی تو باز کردن سایتها دارم آیا این مشکل مربوط به های وب هست یا از کامپیوتر من است؟
مشکل اینه که وقتی گریو زایفون یا اولترا استفاده میکنم سایتهایی که قیلتر شدن را باز نمیکنه و صفحه پیوند ها میاد ولی سایت های غیر قیلتر به راحتی باز میشن.
اینم بگم که تنظیمات بروکسی و عوض کردن پورت و ... انجام دادم ولی هیچ تغییری پیدا نکرد.:n03:
منم از پ روکسی استفاده میکنم همین مشکل هست. بهتره که از OpenVPN استفاده کنید. خوب جواب میده.نقل قول:
:n16:
open vpn هم امتحان کردم فایر وال ویندوز و آنتی ویروس هم خاموش کردم سرورهای 3 تا شرکت هم امتحان کردم ویدوز 8.1 اکتیو شده(اسکایپ)
نشد که نشد:n03:
این های وب چرا امروز اینطوری شده یک دقیقه خوبه یک دفیفه بعدش هم فروم هم به زور باز میکنه :n30:
سرعت 256 نامحدود چنده؟ دقیقا روی همون 32 اینا؟ با این حساب باید مال پارس انلاین بهتر باشه که تا 20 گیگ سرعت سه مگ میده ولی دیدم بعضی دوستان از های وب نامحدود گرفتن، دلیلش چی هست؟؟
نامحدود های وب به صرفه نیست.نقل قول:
دوستان شاید علاقه نداشتند برن به پارس آنلاین یا اطلاع نداشتن پارس آنلاین بهتره :دی
:n16:
های وب به سطحی ار توانایی رسیده که الان سایت خودشم باز نمیشه :دی
خدایی عاشق پشتیبانی های وبم بهشون تک میزنم خودشون بهم زنگ میزنن
امروز که زنگ زدم گفت پهنای باند کم اوردیم تا عصر اضافه میشه
امروز برا یه ماه دیگه تمدید کردم512 3g:n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پهنای باند که خیلی وقته کم اوورده اینترنت ایران. بعد اونوقت پهنای باند مگه هارده که تا عصر اضافه می شه!؟! یعنی می رن از سر کوچه می خرن بعد اضافه می کنن به این سرعت؟! چرت گفتهنقل قول: