یه سوال دوستان. من میخام vps سوئیس رو بگیرم. اگه با این vps وبگردی کنم دیگه چیلترینگ ایران مزاحمم نمیشه؟؟؟؟ البته میدونم باسه وبگردی خوب نیست ولی همین که بتونم باش چند تا سایت چیلتر شده رو ببینیم کافیه
Printable View
یه سوال دوستان. من میخام vps سوئیس رو بگیرم. اگه با این vps وبگردی کنم دیگه چیلترینگ ایران مزاحمم نمیشه؟؟؟؟ البته میدونم باسه وبگردی خوب نیست ولی همین که بتونم باش چند تا سایت چیلتر شده رو ببینیم کافیه
تمام وپن ها از کار افتاده . دو تا از وپن های خودم کاملا خصوصی بود و برای دوستان بود و فروشی نبود . اونها هم از کار افتادند . بهتره لینک زیرو بخونی :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توش بوضوح گفته از آخر بهمن شروع میکنن به بستن وپن ها ..
دوست عزیز وی پی اس اصلا برای وب گردی بدرد نمیخوره چون هرچقدر هم که سرعت وی پی اس بالا باشه سرعت نت شما پایینه و نکته بعدی هم تاخیری هست که همیشه بین وی پی اس و کاربر وجود داره شما میتونی با سرعت 20-30 مگ ب ثانیه دانلود داشته باشی اما اصلا نمیتونی حتی فیلمی رو هم ببینی چون نت شما 2 مگ بیشتر نیست یجورایی میشه مثل یوتیوب باید منتظر باشی تا با نت حجمی مخابرات دانلود کنه.نقل قول:
عزیزم ب نظرت این خبر خوبی بود ؟؟:eek:نقل قول:
بعله تمامی مروتکل های pptp توسط مخابرات بسته شدن حتی پروتکل l2tp هم کار نمیده....اما سوکس پا برجاس مثل دماوند:D
میدونم. در کل منظور من این بود که ایا کسی مثل من که تو ایرانه و وی پی اس میگیره. وی پی اس رو تحت فیلترینگ ایران بهش تحویل میدن یا اینترنتش جداست و میتونه سایت های چیز شده رو باز کنه؟؟؟؟؟نقل قول:
ربطی نداره بازه اما توصیه شده وی پی هم واسه مواقع اضطراری بزارید کنار.نقل قول:
خبر خوبه دیگه! نشون میده تموم مشکلات حل شده و فقط مسدود شدن وپن ها باقی مونده بوده که به حول و قوهء الهی این مشکل هم حل شد .نقل قول:
یارو گفته تموم فیل کشها رو مسدود میکنن پس اگه خدا بخواد ساکس هم بزودی از کار میفته .. بعدشم لابد میرسیم به قطع کلی ارتباط اینترنتی با جهان خارج و برپایی اینترنت ملی (اینترانت..) .
همین صبحیه یک اکانت وپن یک ماهه خریدم . عجب بدقدم بود!
این نت ملی که قرار بود شهریدر بیاد انگاری....اما واقعا که دارن وی پی ان ثبت نام میکنن و میگن که قابل ردیابیه و واسه همین تموم وی می ان ها رو دارن قطع میکنن....آقا یه سوالی ما نخوایم بریم بهشت باید کی رو ببینیم ؟؟نقل قول:
من با اینترنت بدون چیز شکن یه روزم دووم نمیارم:n30:
خدایا خودت به داد برس :42:
پینگ شما چطوریه؟
من یه مدت اصفهان نبودم الان پینگم از یاهو روی 700 شده