آقا من چی کار کنم؟ من اصلا ریاضی رو نمی فهمم. یادمم نمیمونه.
به خصوص اصلا زبان نوشتاری ریاضی رو سر در نمیارم در حالیکه وقتی ریاضی رو به زبان انگلیسی میخونم خیلی بیشتر میفهمم.
Printable View
به خصوص اصلا زبان نوشتاری ریاضی رو سر در نمیارم در حالیکه وقتی ریاضی رو به زبان انگلیسی میخونم خیلی بیشتر میفهمم.
شما ایران نبودی؟نقل قول:
.................................................. ...........
دوست عزیز، بهتر بود به جای سوال کردن راه حلی مناسب برای حل مشکل این دوستمون ارائه میکردید ... و خیلی بهتر میشد اگر به جای هر دوی این موارد پستی نمیدادید !نقل قول:
کدوم قسمت ریاضی نوشتاریه؟!؟!یعنی شما ذهنی حل میکنی وچیزی نمینویسی!؟؟!
کلا ریاضی با تمرین زیاد در ذهن ماندگار میشه ...نقل قول:
از پایه شروع کنید و با تمرین متداوم سعی کنید در ذهنتون پایدارش کنید ...
سعی کنید کتاب رو بخونید... چون کتاب کلی تر گفته و برای شما که با فهم زبان ریاضی مشکل دارید این روش آسان تر از خواندن جزو هایی خواهد بود که پر از نکات و فرمول هایی هستند که به زبان ریاضی نوشته شده اند ...
نقل قول:
دوست عزیز، بهتر بود به جای سوال کردن راه حلی مناسب برای حل مشکل این دوستمون ارائه میکردید ... و خیلی بهتر میشد اگر به جای هر دوی این موارد پستی نمیدادید !
نقل قول:
کدوم قسمت ریاضی نوشتاریه؟!؟!یعنی شما ذهنی حل میکنی وچیزی نمینویسی!؟؟!
خوب اگه اینطوری باشه که باید خوشحال باشی!!
من واقعاً هیچ مشکلی تو این پست نمیبینم!!!!:41:
.................................................. .......................
خیلی ممنون از تذکرت!!!!!:13:
در مورد اولی خودش میدونه چرا اینجوری جوابشو دادم!!!! اگه با طرز نوشتن من مشکل داشته باشه خودش میگه!!!!
دومی هم فک نمیکنم سوال کردن عیبی داشته باشه ، من چه طوری میتونستم راه حل پیشنهاد بدم با اینکه نمیدونم مشکلش چیه؟!؟!!؟؟!خوب شما که میتونین راه حل پیشنهاد بدین لطف کنین به منم توضیح بدین ریاضی کدوم قسمتش نوشتاریه ؟!؟!
متاسفم واقعاً...
بابا بیخیال, :دی
مثلا همین حروف و اصطلاحاتی که در ریاضی به کار میره مثلا میگم "تابع" یا "مشتق" یا "دیفرانسیل", یا "حد یک تابع وقتی x به یک عدد نزدیک میشود" بقیه رو یادم نمیاد. حالا نه اینکه نفهمم میفهمم ولی نمیتونم درک کنم که چه اتفاقی میفته. حالا از وقتی فهمیدم که مشتق همون Derivative هست و دیفرانسیل همون Differential و اصطلاحات انگلیسی اونها رو پیدا کردم الان خوب میفهمم منظور چیه.
اینجا رو یه چند روزی هست پیدا کردم. مال دانشگاه Kennesaw هست:
همین دروس ریاضی پیش هست و حسابان به انگلیسی. فقط بدیش اینه که مثال کم گفته :دیکد:http://science.kennesaw.edu/~plaval/review.html
امروز با خودم حساب کردم دیدم تقریبا از 3 تا کتاب ریاضی (ریاضی 2 - حسابان - دیفرانسیل) 20 تا سئوال تو کنکور میاد. آدم این ها رو نخونه که راحت تره مستقیم بره فقط جبر و احتمال و گسسته و هندسه رو یاد بگیره :دی البته برای خیلی ها گسسته و جبر از ریاضی سخت تر هست.
اخ گفتی!:46:نقل قول:
تازه مرجع تقلیدمون هم که رفت....:19::41::41:
من نمیدونم چیکار کنم..استرس بدی گرفتم!!
برای فردا نه دیف خوندم نه فیزیک پیش....+ الکیات!!
انصافا حجمشون هم طوفانی زیاد بود...!
خدا خودش بخیر بگذرونه!!:27:
اتفاقا منم این دو درسو هیچی نخوندم + گسسته + ادبیات پیش + عربی طبق معمولنقل قول:
من پارسال علوی میرفتم بعضی ازموناش خیلی سطحش بالا بود رو اعصاب بود همش:41:نقل قول:
میگما من اگه تا عید بتونم درس ها رو تموم کنم به نظرتون بعد از عید اون 3 ماه چیکار باید کرد!!!! اگه منم که درس ها رو میزارم کنار:27: همون باید یه طور برنامه بریزم که 1 هفته مونده به کنکور درس ها تموم شه :31: