به سلامتی ! الان حتما از اون عینک طبی ها که شبیه عینک آفتابی گندست باید بزنی ؟!نقل قول:
سلام.بعد از 10 روز برگشتم.بالاخره این عمل لعنتی رو انجام دادم و عینک رو انداختیم دور.
البته تا چند وقتی نمی تونم مثل سابق بازی کنم.
کلا چه خبر؟
Blade پریود شد ! گفت یه مدت بازی نمی کنم و به مسائل خانوادگی می پردازم ! حدود 1 ماه ! و لیدری رو داد Bosco و Bosco هم چند تا Officer دیگه انتخاب کرد !نقل قول:
کسی یه خلاصه از این 10 روز که نبودم بهم میگه؟
تو این 10 روز 10 ساعت pvp تو گایا انجام نشده !! کسی دیگه هیچ گونه GP نمی گیره و گیلد روی تخم اداره می شود !
و بعضی از بچه فقیر ها مثل من و ارشام بعد اینکه می بینیم بعضی ها سریع full 65-69 شدن عصابمون خورد میشه ! 1 دلیلش اینه که وقتی ele boss ها رو می کشیم نمیگن چی دراپ میشه و چیزی هم به GWH اضافه نیمیشه !
Bosco می خواد GS بشه ! یه سری event هم میزاره ! مثلا silver bar 10 تایی دراپ می کنه تو Gliter هر کی زودتر برداشت مال اون lol
میره جا می خوره هر کی پیداش کرد یه Goddess بهش میده !! در حالی که من با لول 70 دارم با legend بازی می کنم !!!
جدیدا هی به من گیر میده چرا با Legend بازی می کنی برو Dreamy بخر یا Quest Gear و منم خودم کنترل می کنم و فحشش نمیدم !
گیلد هم کلا خلوت شده و مثلا دیروز بین 15 تا 20 نفر ماکس on بودن.
بعد از کشمکش های زیاد کار ما رو رسیدگی کردن و الان تو روز مشکلی ندارم ولی از ساعت 1 شب به بعد دیگه تعطیل میشه و پینگ میره +5Kنقل قول:
محمد جان فکر کنم از کابل ها و مرکز مخابراتیتون باشه.موضوع رو با تهران با شماره ی 23089 در میون بذار.
شاید بتونن کمک کنن.