یه سوال دیگه اینکه بین وایرلس و وایمکس مجموعا کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
Printable View
یه سوال دیگه اینکه بین وایرلس و وایمکس مجموعا کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
دروودنقل قول:
بابا داخلی رو می خ.وام چی کار کنم آخه:31: خارجی رو میگم!این کندی هم به این شدت من پیشتر نداشته و ندیده بودم اما این روز ها شاید 1 هفته ای هست که بسیار شدید شده...!!!حسابی رو اعصابه
کلن ترافیک وب هم کند شده به شدت!هر سایتی رو می خوایم باز کنیم 2 روز زمان می بره!
افزون بر این سرعت دریافت تفاوتی نسبت به پیش نکرده پس نمی توان ایراد زیادی را متوجه سرویس دهنده دانست!!:41:
توی ایتنا هم همین خبر رو زده بود...
تایید میشه. یه خبری هست.نقل قول:
دویتان من فردا صبح میخوام برم فسق قرارداد با پارس آنلاین و حمله به ماتریکس ....
باید چی بگم ؟؟ چی کار کنم ؟؟؟ آدرس ماتریکس کجاست ؟؟
برای یک مگ ماتریکس مدرک میخواد ؟؟ من که ندارم ...
الان از این شرکت دربیام و برم تو اون شرکت در بدترین حالت چن روز اینترنت ندارم ؟؟
ممنون.
در بدترین حالت 1 ماه!!
بیشتر بستگی به آن دارد که ماتریکس خط شما را کی تخلیه کند!پس از آن 1ماه در بدترین حالت،1هفته در خوشبینانه ترین حالت
خب شما میری پارس آنلاین.میگی میخوام فسخ قرار داد کنم.رانژمو جمع آوری کنید.ازت میپرسه چرا؟؟؟ زیاد تند برخورد نکن.ّ یه فرم بهت میده که اونو باید کامل کنی.شاید ازت هزینه ای هم بگیره.بعد میری ماتریکس به این آدرس:نقل قول:
خیابان ملاصدرا، کوچه 5 ، ساختمان ویونا، طبقه سوم، واحد 7
دقیقا نمیدونم مدرک میخواد یا نه.قبلش یه زنگ بزن به این شماره 2360680
در بدترین حالت یه ماه.بهترین حالت 2 هفته.
اگه گفت چرا؟
چی بگم؟
دوستان ارم نتی
قسمت ترافیک مصرفی از توی پنل حذف شده.دی:
شماره: 21
تاریخ: ۱۳۹۰/۹/۱۸
عنوان: غیر فعال بودن قسمت های خرید سرویس و مشاهده لاگ
بسمه تعالی
کاربران گرامی، به دلیل بررسی فنی وب سایت، بخش خرید سرویس و مشاهده لاگ تا 20 آذر ماه غیر فعال خواهد بود. بدیهی است که در صورت اتمام بررسی، زود تر از موعد مقرر این بخش ها فعال خواهند شد.
با تشکر، تیم فنی
راستی دوستان ارم نتی اگه سرعت شبانه بیشتری میخواید شکایت کنید بگید سرعت 2مگ را کم میبندن شبها بلکه دوباره جواب داد شکایت و دوباره افزایش دادند.دی:
---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 07:00 PM ----------
من که وقتی خواستم از شاتل قطع رانژه کنم دلیلش را نوشتم رضایت از شاتل:39::39:نقل قول:
حذف کدهای بین شهری تلفن ثابت
مدیرعامل شرکت مخابرات استان فارس از حذف کد های بین شهری تلفن ثابت در این استان از ابتدای دیماه سال جاری خبرداد.
به گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات استان فارس ، عبدالعظیم قنبریان با حضور در جمع خبرنگاران رسانه ها، با بیان اینکه در پی حذف کدهای بین شهری ، کد استان فارس به 071 تغییر خواهد یافت، افزود : در پی این تغییر تمام شماره های تلفن ثابت استان 8 رقمی خواهد شد.
وی تصریح کرد: کمترین تغییرات شماره ها در شهر شیراز با افزودن یک شماره به پیش شماره ها خواهد بود و در شهرستانهای استان 3 رقم ابتدای شماره های تغییر خواهد یافت.
قنبریان خاطرنشان کرد: حداکثر تغییرات کلی در شماره های استان 10 درصد خواهد بود که در همین راستا اطلاع رسانی های لازم به هم استانی های گرامی صورت خواهد گرفت.
وی با اشاره به اینکه با حذف کدهای بین شهری، تعرفه هزینه مکالمات بین شهری (داخل استان) یکسان خواهد شد، افزود: براساس تصویب هیات دولت این اقدام شرکت مخابرات نباید افزایش یا کاهش درآمدی برای شرکت مخابرات داشته باشد لذا تعدیل بها به گونه ای خواهد بود که هزینه های مکالمات بین شهری داخل استان کاهش و هزینه مکالمات شهری افزایس خواهد یافت.
مدیرعامل شرکت مخابرات استان فارس خاطر نشان کرد: در حال حاضر هزینه مکالمات به ازای هر پالس 44.7 ریال می باشد که پیش بینی می شود با خذف کد های بین شهری دراستان این تعرفه به حداقل 51.9 ریال و حداکثر 59 ریال برسد.
قنبریان تاکید کرد: با تصویب تعرفه مکالمات و در پی حذف کدهای بین شهری در هیات دولت، براساس مصوبه شورای رقابت13درصد نیز به هزینه هر پالس اضافه خواهد شد .
1390/9/12 شماره خبر: 1
سرعت ، فراتر از حد انتظارنقل قول:
مگه میخوای از دین خارج بشی که سوالو جواب کنن.نقل قول:
بگو دلم میخواد ببینم فضولش کیه :10:.