ارتباط صحبتاتون با شاتل رو میشه بفرمایید؟نقل قول:
Printable View
ارتباط صحبتاتون با شاتل رو میشه بفرمایید؟نقل قول:
نقل قول:
اولین هدیه در سال صرفه جویی رو امروز به چشم دیدم. نشسته بودم پای کامپیوتر یهو برق یه نوسان خفنی کرد و چراغها خاموش و روشن شد و دوباره همه چی خاموش شد و برق رفت. چند دقیقه بعد برق اومد.من خودم فهمیدم که خار و مادر هر چی لوازم برقی تو خونه بود مورد عنایت قرار گرفت... کامپیوتر رو روشن کردم و وقتی بوق سلامت زد خیالم راحت شد.اومدم مودم رو روشن کردم و دیدم دو تا چراغ اولش روشن نمیشد.بعد خاموش روشن کردم دیدم ایندفعه مودم آی پی نمیگیره.چند بار خاموش و روشن کردم آی پی نگرفت.اعصابم اینقدر خورد شد که هر چی فحش بود کشیدم به ..... یه خورده با مودم و کارت شبکه و اینا ور رفتم تا بالاخره الان درست شد. حالا این که یه مودمه و قیمتی نداره ولی با این نوسانات یا خاموشی های احتمالی که امسال کم هم نخواد بود میدونید چند تا لوازم برقی میسوزه؟از یخچال و تلویزیون و کامپیوتر و....کلی لوازم برقی دیگه.کی میخواد جوابگوی این خسارات که به مردم وارد میشه باشه؟آخه چقدر مسئولین میتونن بی فکر باشن؟اگه لوازم برقی ما در اثر این نوسانات بسوزه به کی باید شکایت کنیم.خسارتش رو از کدوم مسئول باید بگیریم؟ ببخشید زیاد حرف زدم.اعصابم واقعا از این حرکت خورد شد...
امسال سال اصلاح مصرفه هادی جان فک کنم نرخ همین آرت هوم 64 شاتل هم از 21 اینا به 31 برسه با این وضعیت اصلاح مصرف البته شاید قیمتش بالا نره از اون ور سرعتش از همین 9 یا 10 بیاد پایینتر
ارتباطش اینه که من از شاتل سرویس دارم:31:نقل قول:
اون قسمت مودمش هم ربط داره!!!:10:
eco 512نقل قول:
میشه بگی سرویس شما چیه
ازچه نرم افزار دانلود منیجر استفاده میکنی
من eco 128 دارم سرعت روزانه به 15 هم نمیرسه
شبانه رو حرفشو نزن
IDM
بايد براي وسايل برقي از محافظ الكتريكي به جاي سه راهي استفاده كنيم. مثلا يدونه براي كامپيوتر و لوازم و تشكيلاتش و يدونه براي تلويزيون و ...نقل قول:
با این نوسانات یا خاموشی های احتمالی که امسال کم هم نخواد بود میدونید چند تا لوازم برقی میسوزه؟از یخچال و تلویزیون و کامپیوتر و....کلی لوازم برقی دیگه.کی میخواد جوابگوی این خسارات که به مردم وارد میشه باشه؟آخه چقدر مسئولین میتونن بی فکر باشن؟اگه لوازم برقی ما در اثر این نوسانات بسوزه به کی باید شکایت کنیم.خسارتش رو از کدوم مسئول باید بگیریم؟
نقل قول:
میشه بگی سرویس شما چیه
ازچه نرم افزار دانلود منیجر استفاده میکنی
من eco 128 دارم سرعت روزانه به 15 هم نمیرسه
شبانه رو حرفشو نزن
نقل قول:
ارتباطش اینه که من از شاتل سرویس دارم اون قسمت مودمش هم ربط داره!!!
این خودش خیلی مهمه چون نوسانات پدر اون مودمو زده بود درآورده بود و اون مودم هم با شاتل ارتباط داره در نتیجه رفتن برق غیر مستقیم به شاتل ارتباط داره
البته یه چیزی دوستان
پارسال عید که شاتل تو حالت معمولی 13 کیلوبایت بودش توی 14 پونزده روز عید برا من شده بود 26 کیلوبایت واقعا چیز توپی شده بود امسال که روی 9 ، 10 رفته برای شما ها 20 یا طرفای 20 که دو برابر هست نشده ؟؟
=========================نقل قول:
رفیق ازچه سرویسی استفاده میکنی
دانلود امروزم فقط 4.5گیگ شد...
البته متاسفانه حدود نیم ساعتی برقمون رفت
بر اثر بارندگی تو محلمون سیمهای برق مشکل پیدا کرد و یه انفجاری رخ داد
نیم ساعتی طول کشید تا ماموران اداره برق اومودن و مشکل رو برطرف کردن(خدایی دمشون گرم خیلی سریع رسیدن فکرشو نمیکردم تو این بارندگی اینقدر سریع خودشون را برسونند)
خلاصه گفتم که بگم یه رکورد زدم و 4.5 گیگ دانلود داشتم که اگه این برق رفتگی رخ نمیداد قطعا بیشتر از اینا دانلود داشتم