تو همون تنظیمات کانکشن یه چیزی دیدم واسه مک آدرس، از اونجا تغییر نمیکنه؟
Printable View
تو همون تنظیمات کانکشن یه چیزی دیدم واسه مک آدرس، از اونجا تغییر نمیکنه؟
Unix users can also change their local MAC address using the ifconfig command (after all, Mac OS X is based on Unix).
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درباره تغییر مک آدرس توضیح میده.
سلام دوستان
من میخوام یه فایلی رو اجرا کنم منتها یه فایلی نیاز داره که پیدا نمیکنه !
ممکنه بگید چطور میتونم این مشکل رو حل کنم یا اسم پکیجش رو بگید که دانلود کنم
/usr/lib/libstdc++.so.6: version `GLIBCXX_3.4.11' not found
سلام
package manager را امتحان کردی؟ همین GLIB را تایپ کن. بعد میفهمی که نصب داری یا آخرین ورژنش را داری یانه.
نقل قول:درست نشد برو ای لینککد:cd xilinx_path/ISE_DS/common/lib/lin64
sudo mv libstdc++.so.6 libstdc++.so.6.orig
sudo ln -s /usr/lib/libstdc++.so.6.0.14 libstdc++.so.6
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان میتونید کمکم کنید؟هر چی میزنم در حالت پروسه میمونه و پرینت نمیشه اصلا دستورات به پرینتر ارسال نمیشه!
من برای لینوکسم به مشکل برخوردم به این معنا که نمیتونم بوت همزمان اون و ویندوز رو تنظیم کنم...شما راه حلی برای این مسئله دارید؟
و یک مشکل دیگه هم مبنی بر ازیاد بردن رمز یوزر و نحوه دسترسی به روت رو دارم
مشکل اول رو بهتر توضیح بدین. ویندوز تو منو نیست یا لینوکس? ولی در کل دنبال تعمیر گراب باشین.
واسه دسترسی به روت تو ترمینال بزنین sudo su بعد پسورد بدین و حالا روت هستین.
واسه پسورد هم از منوی بوت برین تو ریکاوری و سیستم رو با روت بالا بیارین. حالا دستور passwd user رو بزنین که جای user اسم یوزر خودتونو نوشتید.
سلام من الان ویندوز 8 دارم و می خوام ابونتو رو روی virtual box بریزم چجوری می تونم اون رو توی یه درایو بریزم.
ممنون
SOME THING ELSE انتخاب میکنم.
داخل ..... وطن دانلود هستش نمی دونم چرا ایجوری میشه .هر کاری کردم عکس رو نشون نمی داد لینک دادم بالاخره.کلا نمیشه اینجا انگلیسی نوشت وطن دانلود نه؟
لازم نیست درایوی رو اختصاص بدید کافیه یه ماشین مجازی جدید ایجاد کنید و تو قسمت cd dvd آدرس iso یا درایوی رو که ابونتو روش رایت شده رو بدید. یه لینک از ویکی ابونتو فارسی