اگه معدلتون کمتر از 12 باشه تا 12 واحد میتونین بردارین واسه ترم بعد.نقل قول:
Printable View
اگه معدلتون کمتر از 12 باشه تا 12 واحد میتونین بردارین واسه ترم بعد.نقل قول:
دوستان تربيت بدني 1 رو هم زدن و من 12.13 از 14 شدم. تو تست هايي كه استاد گرفته بود 20 گرفتم از چهار ماده ركورد 3 تاش تو دست خودم بود و يكيش هم دوم بودم :دي و الان ميبينم كه ميان تر خالي گذاشته. قضيه چيه؟ اون 20 من چي شد؟ حالا 12.13 ضربدر 10 هفتم ميشه؟
نمیشه نامه ای چیزی زد درخواستی داد تا محدودیت 12 واحد مشروطی برداشته بشه ؟ من میخوام بیشتر از 12 واحد بردارم ولی مشروط شدم .
سلام دوستان
من دیپلم کار و دانش دارم(یعنی مدرک پیشدانشگاهی ندارم)
حالا سوالم اینه که آیا میتونم توی دانشگاه پیام نور به تحصیل بپردازم؟
راستی رشتمم کامپیوتره
ممنون
فکر نکنم بشه :31:نقل قول:
بله. دارندگان مدرک کاردانی رسمی مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت و یا سایر مدارک تحصیلی متوسطه اعم از هنرستان و یا دانشسراهایی که مدت آموزش متوسطه آن 4 ساله بوده میتونن با شرکت در آزمون ورودی و گذراندن دروس مربط و احراز حد نصاب های لازم علمی در مقطع کارشناسی تحصیل کنند.نقل قول:
نه نمیتونی باید حتما پیش دانشگاهی داشته باشی شما میتونی همون دانشگاه فنی خودت کار و دانش کنکور بدینقل قول:
برای ملی پیام نور ازاد نمیتونی ولی علمی کاربردی میتونی بدون پیش دانشگاهی ثبت نام کنی
خداروشكر....بالاخره تموم شدن...
بچه ها كسي اين ترم خودش يا دوستانش درس زبان تخصصي رو برداشته؟ البته رشته ي كامپيوتر
اگه كسي برداشته يادشه شماره ي اون سوال كه دوتا گزينه ي تكراري داشت چند بود؟ميخوام براش درخواست اشكال بفرستم ولي شماره ي سوال يادم نمياد فقط يادمه اخرا بودش....خيلي احتياج دارم بهش اگه ميتونيد كمكم كنيد بسي ممنون ميشم.
منم تموم شدم خیلی ترم سختی بود کلا سوالات سخت طرح شده بود البته اندیشه سیاسی امام که امروز دادم رو آسون طرح کرده بودن .
بچه ها یه سوال : تربیت بدنی هم امتحان عملی داره و هم کتبی ؟
بریم یه 10 روزی با خیال راحت استراحت کنیم :31:
ممنون :11:
بله هم عملي داره هم كتبينقل قول:
بچه ها یه سوال : تربیت بدنی هم امتحان عملی داره و هم کتبی ؟
انتخاب واحد یه ماه دیگه س؟