من فردا شارژ نتم تموم ميشه .. الان 1 مگ - 5 گيگ دارم !
ميخوام 512 نامحدود CRA بگيرم ؟؟ به نظرتون ميرزه ؟؟ زود ج بديد پليز
Printable View
من فردا شارژ نتم تموم ميشه .. الان 1 مگ - 5 گيگ دارم !
ميخوام 512 نامحدود CRA بگيرم ؟؟ به نظرتون ميرزه ؟؟ زود ج بديد پليز
باسلامنقل قول:
اولندش ضريب اشتراك نامحدود ٥١٢ يك به ده هست و سرعتي معادل ٥١.٦ كيلوبايت بهت ميدن
دومن اين سرويس هاي نامحدود تضمين نشده هستن و امكان داره سرعتي پايينتر از اينهم بهت بدن....
سومن نظر من اينه بري يه ١ مگ يا ٢مگ بگيري كه نهايت افت سرعتتون به ٥١٢ محدودتون برسه...
سوالي بود در خدمتم...:46:
50 كيلوبايت در ثانيه ميده ؟نقل قول:
1 مگ نامحدودش چنده؟ اينجا زده 26900 !اينجا هم زده 426538 !کد:http://www.asiatech.ir/fa/pages/sp9cd225/%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87%20%D8%B3%D8%B1%D9%88%D9%8A%D8%B3%20%D9%87%D8%A7%D9%8A%20%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%AD%D8%AF%D9%88%D8%AF.html
درضن ، اين CRA همون اينترانته ؟ تو پنل هم ب قول دوستمون اضافه نشده براي تمديد (همين CRA) !کد:http://crm.asiatech.ir/
2 مگ آسیاتک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سرویسهای جدید هم هنوز توی پنل اضافه نشده
تا نگیریم هم نمیشه گفت کیفیتش چجوریه
دقیقا همین کار رو بکنید من الان خودم نامحدود 128 دارم البته هنوز این شرکت کلاهبردار تعرفه جدید رو نزده و از من ماهی 26500 گرفته اگر این ماه تعرفه جدید رو ارائه نده میرم اسیاتک یا پارس به هر حال یه روز این محدودیت حجمی باید برداشته بشه و الان بهترین زمان هستنقل قول:
فقط سرویس نامحدود بگیرید تا دست این کلاهبردارها رو کوتاه کنیم اینکه میگن باید بیای اینجا صحبت کنیم و این چیزا و اینکه کیفیت این سرویسها پایین هست همش کذب محض هست اونها موظف هستند طق قانون 1/10 به شما اشتراک بدن
اگر بخوان کیفیت رو پایین بیارن مطئن باشید با شکایت اکثر کاربرها روبرو میشن در نتیجه هیچ غلطی نمیتونن بکنن شلوغی شیکه رو هم نمیتونن بهونه کنن چون بیشتر از 1/10 حق شیر کردن ندارند
جسارت به همه نباشه و لی اکثر کسانی که میان اینجا شور اکانت حجمی رو میزنن ادم خود isp هستند و منافع اونها در کار هست گول این صحبتها رو نخورید تا کی ترافیک حجمی بخرید
فقط سرویس نامحدود بگیرید
من ازاهوازم اینترنت 2مگابایت آسیاتک دارم.سرعت بسیار پایینه بخصوص درشب سرعتو میارن پایین که نتونی رایگان دانلود کنی.سرعت من خیلی پایینه شاید به خاطراین که من مودم وای فای خودمو روشن می کنم وبا لپ تاپم به اینترنت وصل میشم عکسشم گذاشتم از اسپید تست.
:31:اینجا باید یکی تو یه عملیات شهادت طلبانه بره بگیر این نامحدود های جدید رو بعد روز به روز گزارش کنه ببینیم چجوریه:31:
من حاضرم همچين فداكاري اي كنم ( :31: ) ولي نميدونم چرا تو پنل تمديد سرويس، اين سرويس CRA نيست !نقل قول:
من نمی دونم چزا اینقدر اطلاعات سند می کنه
مثلا اگه بخوام 100 مگ دانلود کنم، هم عدد ریسیو میاد روی 100 و هم عدد سند!
اینجوری ترافیکمم زود تموم می شه
برا شمام اینجوریه؟
نقل قول:
دقیقا واسه منم به همین شکله.
شاتل از این لحاظ سگ شرف داشت به اسیاتک/.
اسیاتک لاکردار خیلی کم میکنه واسه هر چیزی :27: