سلام ...
من یه لایسنس کی از کسپر دارم که از یکی گرفتم ( اونم خریده بودش ) توی اوون cd که به من داده بود کسپر ورژن 6 بود حالا میخواستم بدونم اگه ورژن بالاتری از برنا مه رو بریزم اوون کلید روش کار میکنه ؟؟؟؟؟
ممنون
Printable View
سلام ...
من یه لایسنس کی از کسپر دارم که از یکی گرفتم ( اونم خریده بودش ) توی اوون cd که به من داده بود کسپر ورژن 6 بود حالا میخواستم بدونم اگه ورژن بالاتری از برنا مه رو بریزم اوون کلید روش کار میکنه ؟؟؟؟؟
ممنون
معمولا کلید های کسپرسکی چنین قابلییتی دارندنقل قول:
در ضمن در صورت خرید کلید از نمایندگی چنانچه مشکلی هم پیش بیاید سریعا کلید شما را عوض خواهند کرد
نقل قول:
ممنون ..
یه سوال دیگه هم داشتم در کل ورژن 6 با آخرین ورژن چه فرقی داره ؟! ( منظورم اینکه که اصلا لزومی داره که آخرین ورژن رو بریزم ؟! )
:11:
از زمین تا آسمون فرق هست. انجین ورژن 2009 از نو طراحی شده به همراه بسیاری اضافات بزرگ و بهبودات اساسی که مهم ترینشون رو در پست اول میتونید در قسمت ویژگی های نسخه 8 بخونید .در کل برا یک محصول امنیتی مثل کاسپر که روز به روز در حال پیشرفت هست با وجود اومدن ورژن های 7 و 8 و به زودی هم که قراره 9 بیاد دیگه اصلا نباید به 6 فکر کرد.نقل قول:
سلام
آنتی ویروسی که کرک شده ، کد میخواد که تو پوشه کرک هستش مث نرم افزارای دیگه درسته؟ ولی من کلمه کلید رو تازه شنیدم، نمی دونم منظور همون کد کرک هستش؟
آخه تو قسمت توضیحات آنتی ویروس کسپرسکی هم در مورد کد و هم کلید جدا نوشته شده!!
یه مشکلی هم داشتم و اون اینکه من نرم افزار پاک کردن کامل مکافی رو دانلود و اجرا کردم ولی وقتی میخوام کسپرسکی رو نصب کنم با پیغام mcafee virusscan professional bonus pack مواجه میشم که انگار میگه اونو از قسمت add/remove پاک کنم در صورتی که من خیلی وقت پیش مکافی نصب کرده بودم و بعد از اون چندتا آنتی ویروس رو هم امتحان کرده بودم.
فقط با کسپرسکی به این مشکل بر می خورم، چرا؟؟
کرک های کاسپراسکای فقط کرک زمانی هستند، یعنی بعد از اینکه مدت یک ماهه استفاده آزمایشی و بدون نیاز به فعالسازی محصول تموم شد دوباره 30 روز رو به اول برمیگردونند. بعد از پایان یک ماه در صورت کرک نکردن باید از سریال های فعال کننده استفاده کرد تا اصطلاحا کاسپر Activate بشه که یا به صورت کد هست یا به صورت کلید یا همون key که هر دوی اینها یکی هستند و برای فعال سازینقل قول:
استفاده میشوند. تنها فرقشون این هست که هر کدوم رو در دو قسمت مجزا باید وارد کاسپر کرد که توضیحات کامل در صفحه اول تاپیک کرک و سریال کاسپر هست و سوالات و مشکلات درباره کرک و
سریال کاسپر رو هم از این به بعد فقط همونجا مطرح کنید.
من همیشه kis رو اپ تو دیت نگه میدارم اما یکی دو هفته هستش که هر وقت اپدیتش کردم بالای 20 مگ فایل دانلود کرده !! قبلا فقط زمانی که می خواست ورژن kis تغییر کنه این قدر فایل فایل دانلود میکرد ( حالا ربط تغییر ورژن به اپدیت kis چیه منم نمی دونم )
برای شما هم همچین چیزی پیش اومده ؟!
اینجا تاپیک کاسپراسکای هست، در تاپیک ناد بپرسید :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=22315
برای 8 نه .کدوم ورژن رو دارید ؟ فقط آپدیت اولیه حجم های اینچنینی داره و همینطور اولین آپدیت بعد از ایجاد فایل پشتیبان . همینطور اگر مکان فایل پشتیبان رو روی هارد تغییر بدیم ولی در تنظیمات کاسپر همون محل قبلی مونده باشه دوباره شروع به ایجاد فایل پشتیبان میکنه با حجم بالا. دلایل دیگه ای به ذهنم نمیرسه.نقل قول:
سلام...دوستان فرق بین قسمت network attack blocker و فایروال در کسپر اینترنت سکوریتی چیه؟..مرسی
من هم که در ویستا نصب کردم و با Backup قبلی هم آپدیت کردم باز چیزی در حدود 33MB آپدیت کرد که فکر میکنم مشکلی نباشه.نقل قول:
network attack blocker هم جزئی از فایروال میباشه.یکی از کارهایی که فایروال انجام میده دفاع در برابر حملات صورت گرفته میباشه.نقل قول: