احتمالا تجهیزات اینترانت واسه زیرساخت ، زیادی خرج برداشته که اینطوری میخواد جبران مافات کنه :n09:نقل قول:
Printable View
احتمالا تجهیزات اینترانت واسه زیرساخت ، زیادی خرج برداشته که اینطوری میخواد جبران مافات کنه :n09:نقل قول:
البته فکر کنم اینترانت رو یکجور شبیه dedicated میدن که دیگه ضریب اشتراک و سقف ترافیک نداره . فرض کنید یه شبکه لن درست کردید به دوستاتون هم بازای مبلغی
یه کابل میدید .. البته با همه این حرفها هم بازم بقول دوستمون یه صفر ( و بلکه هم بیشتر!) اضافیه . و اون قضیه فیبر نوری و اپراتور چهارم هم اساسش سرویس حداقل
20 مگ به منازل هست با رقم پایین در حد توان خانواده ها که بتونن از iptv و غیره هم بهره مند ؟ بشن .
سلام دوستان متاسفانه فن اوا هم دیگه بدرد نمی خورده از این ماه سرویس 2 مگ برنزی رو 23500تومان اضافه کردن انشالله 6 روز دیگه درخواست جمع اوری میدم - تازه یک به 10 هست / بالاتر از 190 نمیره زنگ زدن تهران میگم چرا روی یک به 8 نبستین خودتون در سایت گفتین حداکثر 1 به 8 می گن کی گفته 1 به 8 نیست؟؟؟؟ من خودم اینجا نمایندگی چون میشناختمش بهم راستشو گفت / که روی 1 به 10 همه ی جدیدا رو میبندن / اینم دزدی تو روز روشن / میدونم با شکایت از طریق زیر ساخت درست نمیشن ولی حداقل الافشون که می کنم
مگه همون آشناها راستشو بگن وگرنه به همه میگن ۱ ب۸ حالا چجوری ثابت کنی معلوم نیستنقل قول:
تهران بهتره همون مخابرات اینجا هم میگن میخواد همون مدیری که قبلا نامحدود آورده بود برگرده
من که ببینم قیمت تهران و کیفیتشون مثل قبل باشه میگیرم
اتفاقا استقبال میکنن از شکایت چون مثل خودرو سازها شدن و زیر ساخت حق بهشون میده
مگه همین تجربه ها معلوم بشه سرعتش چطوره
ممکنه یکی بگه توی تهران 1 مگ محدود سرعتش چقدر هست (نمایش توسط دانلود منیجر)؟
و اینکه شبانه سرعتش چقدر میشه ؟
و نهایتا شبانه رو محدود می کنه یا نه ؟
اگر دوستان سریعتر خبر بدهند خیلی ممنون می شوم .
با تشکر از پاسخ شما من که از فن آوا تا این چند روز راضی بودم چون شبکه وقتی که دانلود میشه سرعت ثابتی داره مثل بقیه شرکت ها دندان ارهای نیست (گراف استفاده از شبکه) اما همین جا از نمایندگی درخواست دارم تا ان شاا.. برای مرکز رسالت تجهیز ADSL2pluse هم بیارن که نویز خط بالاتر میشه و میشه پورت آپلود و دانلود رو بالاتر بست من این رو به عینه تجربه کردمنقل قول:
ان شاا.. یک ماه دیگه ببینیم چی میشه
سلام. ممکنه شرایط اشتراکتون رو بگید ؟ شبانه هم دارید یا خیر ؟نقل قول:
رایگان 3 گیگ هست و شبانه نداریم ولی یکی از دوست تو انجمن میگه 512 ؛ 2 تا 2.5 و 1 مگ 3 تا 3.5 گیگ شبانه روش حساب باز کننقل قول:
قبلا هم عرض کردم مصرف منصفانه صرفا یک سیاست داخلی شرکت هاست و اگر مشکل نظارتی داشت، طبعا تا الان باید اعمال میشد.نقل قول:
سایت متاسفانه مشکل داره و طبق پیگیری هایی که انجام شده به زودی به روز رسانی میشه.
بله، ساعت 8 تا 17 همیشه هستیم، بعد از اون و در ایام تعطیل، زمان دقیقی نمیشه اعلام کرد.
در کل ایران به این صورت ارائه میشه.نقل قول: