میگفتن که سنواتی که تو رشته فعلیت استفاده کردی ، مثلا همین چهار ترم که میشه دو سال ، تو سنوات جدیدت لحاظ میشه.نقل قول:
یعنی مثلا دو سال از سقف سنواتت کم میشه.
الآن هم اینجوریه یا نه دیگه؟ کاری به سنوات قبلی ندارن؟
میگفتن که سنواتی که تو رشته فعلیت استفاده کردی ، مثلا همین چهار ترم که میشه دو سال ، تو سنوات جدیدت لحاظ میشه.نقل قول:
یعنی مثلا دو سال از سقف سنواتت کم میشه.
الآن هم اینجوریه یا نه دیگه؟ کاری به سنوات قبلی ندارن؟
نه دیگه کاری به سنوات ندارن شما هر وقت که انصراف بدی تا 1سال میتونی کنکور شرکت کنی و اگه قبول شدی میتونی بری وبرات معافیت تحصیلی جدید صادر میشه که باید ببری نظام وظیفه تایید کنهنقل قول:
من تو این تاپیک خیلی تکرار کردم و باز هم میگم :
اصلا و ابدا به حرف و مشاوره پلیس +10 توجه نکنید.شخصا برید و از نظام وظیفه بپرسید.
طبق مشاوره خودم طرف گفت تو مشمولی و الان غیبت خوردی.
ولی کاملا اشتباه میگفت.
از ما گفتن بود.
داداش به دفترچه نظام وظیفه ام نمیشه اعتماد کرد؟؟؟؟؟دیگه تو خوده دفترچه تو قسمت معافیت تحصیلی یا تو خوده سایت police.ir نوشته دیگهنقل قول:
سلام.
1-من مدرکم کارشناسیه اگر دفترچه رو ۶-۵ خرداد پست کنم تاریخ اعزام کی میخوره؟
2-برای امریه باید صبر کنم تا برگه سبز باید بعد اقدام کنه؟
3-حداکثر 40 روز قبل اعزام باید تکلیف امریه مشخص شده باشد؟
سلام من پنجشنبه تو بیمارستان رازی تبریز وقت کمیسیون دارم برای معاینه چشم اگه کسی تجربه داره تو این بیمارستان بگه استفاده کنیم
ميري ميشيني صدات ميزنن و فيش رو ازت ميگيرن بعدش 6 نفر 6 نفر ميرين سه نوع قطره ميندازن چشمتون بعدشم كه همون طور فوج فوج!ميرين معاينه ميكنن و بعدشم خوش اومدين!فكر كنم تنها يك نوبت ميري اينطور نيست؟چون من والده رو بردم يك جلسه اي حل شد بعد دو هفته زنگ ميزنن ميگن بيا و جواب رو ميدن البته علني نه ولي همون جا نظام وظيفه متوجه ميشي بعد ميگن چند روز بعد بيا جواب رو بگير سوالي بود سوروش اصلا اوتانما سرابلي گردش!:11:نقل قول:
حالا شما می فرمایی پلیس +10 ، من بنا به تجربه دریافتم حتی به خود نظام وظیفه هم نباید اعتماد کرد.نقل قول:
سلامنقل قول:
1- اصلا مشخص نیست، شاید 1 ماه بعده ارسال شاید 4 ماه
2- بله
3- مهم نیست چند روز ، مهم اینه که تکلیفش مشخص شده باشه ثبت شده باشه
موفق باشید
یاشا قارداش
رفتم معاینه شدم و ګفتن برو جوابو میفرستیم نظام وظیفه شهرتون بعد 25 روز برو اونجا
چیزی که فکر منو مشغول کرده اینه که به بعضی ها نامه میدادن سربسته و مهر شده ولی به من ندادن ګفتن خودمون میفرستم
درباره ی این چیزی میدونید؟
دوستم ګه چندماه قبلتر معافیت ګرفته بود ګفت که به اون نامه دادن