مشکل سرویس من حل شد از دیشب محدودیتش برداشته شد
Printable View
مشکل سرویس من حل شد از دیشب محدودیتش برداشته شد
منم هر روز دارم زنگ میزنم٬ همش میگن داره بررسی میشه. بالاخره امروز شکایت نوشتم توی ۱۹۵. مشکل اینه که کسی که خط به اسمشه ایران نیست بخوام برم کنسلش کنم اینو. البته اینا هم دقیقا همینو میخوان٬ میدونن کسایی مثه ما که مصرفشون بالاس خیلی اذیت میشن اینطوری٬ بالاخره وا میدن و میان کنسل میکنن و هرچقدر هم باشن بالاخره برا اونا سوده. اون ندادن قبض هم ایده خوبیه ولی شماره خیلی رنده٬ بهونه میشه دستشون که بفروشنش.
یعنی بدترین اینترنت رو به گرونترین وضع داشتیم٬ همونم گرفتن بعد ما رو از داعش میترسونن.
سلام به دوستان. همین ده دقیقه پیش دوباره با 2020 تماس گرفتم. این بار اپراتور 162 جواب داد که بسیار بی شعور و بی شخصیت و طلبکار بود. آب پاکی رو رو دستامون ریخت و گفت تا آخر ماه درست نمیشه. باید مصرف تونو کنترل میکردید. از این به بعد داستان همینه. گفتم من از خود سایت مخابرات نگاه کردم و مصرف خردادماهم تا این لحظه به 25 گیگ حتی نزدیک هم نشده. گفت شما تو ده روز اول خرداد 11 گیگ مصرف داشتید و این خیلی زیاده. گفتم به 25 گیگ که نرسیده بود. هر وقت به 25 گیگ رسید بگید به خاطر مصرف بالا بوده. بعدشم برای تمام نامحدودا این مشکل پیش اومده. یعنی همه شون مصرف غیرمنصفانه دارن؟؟؟؟؟؟ باز حرفای خودشو تکرار کرد
من از دیشب دارم دنبال آی اس پی جایگزین میگردم که حتما عوض کنم. زور مخابرات تو این کشور از ما خیلی بیشتره. اینم حق خوری این شرکت. ما که از همه طرف حقمون خورده میشه اینم روش.
متاسفانه حاصل رای دادن توی این مملکت همیشه برعکسه و همه چیز هم بعد از انتخابات شروع میکنه به بدتر شدن
بیشتر از این چیزی نمیشه گفت که سایت یا یوزر ما فیل نشه بره هوا
میشه بیشتر توضیح بدید؟نقل قول:
کار خاصی کردید؟ پیگیری؟ شکایت؟
مشکل کلا حل شده یا فقط چون رفتید تو دوره و قبض جدید محدودیت ندارید فعلا؟
وضعیت شکایت من که رو همین در حال بررسی مونده ، چیزیم بشه اینا میخوان بگن مشکل شبکه بود .
برا منم سواله.
اگه قضیه دوره جدید باشه که مشکل همه باید یه جا حل بشه٬ «اگه» سیستم منطقی باشه و رفتار کنه که چنین انتظاری ازش منطقی نیست.
حقیقتش کار خاصی نکردم بجز همون شکایت در 195 و چندبار تماس گرفتن با 2020 . حالا چرا درست شده نمی دونم . در مورد اتمام دوره و قبض هم حقیقتش اطلاعی ندارم ولی اگر خبری شد اینجا اطلاع می دمنقل قول:
سرعت مخابرات داره بهتر میشه
من امروز برای بار دوم تماس گرفتم گفتن شما 60 گیگ مصرف کردین از 25 گیگ رد شدین به همین خاطر سرعت محدود شده، درحالی که کارشناس چند روز پیش میگفت مشکل فنیه و هممون سرکار بودیم و خودمون هم میدونستیم مشکل فنی باشه نمیتونه فقط برای نامحدودها باشه از اونجایی که نزدیک یک هفتست عملا اینترنت نداریم دیگه واقعا کلافه شدم احتمالا طی چند روز آینده درخواست تخلیه بدم، اینجا کسی هست زیر 25 گیگ مصرف کرده باشه سرعتش محدود شده باشه؟ سری قبل که سرعتا محدود شد بودن کسایی بودن که 5 گیگ مصرف کرده بودن و بعد از چند روز سرعتها درست شد ولی دیگه حوصله این بازی های مخابراتو ندارم گم شن با این اینترنتشون با اون پینگ مزخرف که آبرو برام نزاشته تو آنلاین
دوست عزیز اینکه محدود شدیم یعنی برای همیشه محدود شدیم یا قراره درست بشه.!!نقل قول:
منم به فکر جایگزینم اما فعلا به نتیجه ای نرسیدم
کلا کارشناس های مخابرات جواب های متفاوتی میدن و اصلا نمیشه بهشون اعتماد کرد کوچکترین اعتمادی نباید داشت بهشون الان این خانوم به من گفت مصرف منصفانه خوب سوالی که پیش میاد چطور گذاشتید من به 60 گیگ برسم تا محدودم کنید؟ مگه 25 گیگ سقفش نیست،چطوره که تو یک دوره همه نامحدودها با هم مشکل پیدا کردن مگه مصرف ها یکسانه حتی اگر بگیم 60 گیگ رو در نظر گرفته باشن، چطور قبل از عید هم این اتفاق برای خیلی از نامحدودها افتاد اون زمان هم بهشون گفته بودند مصرف منصفانه در حالی که برای بعضی ها مثل من محدود نشده بود سرعت و بعد از چند روز درست شد؟ تناقض موج میزنهنقل قول:
من طرح های شرکتهایی که بیسیم میدن رو دیدم واقعا طرحی که برای مصرف ما باشه وجود نداره مثلا نسل جدید اینترنت مبین نت 10 گیگ اینترنت شبانه داره! همین مخابرات طرح همسفر گذاشته 5 گیگ روزنه و چند گیگ شبانه داره یا طرح غیر حجمیش 17 گیگ روزانه بدون شبانست پیشنهاد ویژه برای مشترکین نامحدود داره با 7 گیگ اینترنت روزانه شبانه هم طبیعتا سرعت میاد پایین ولی 7 گیگ با سرعت دانلود 256 تو 8 ساعت تموم میشه ! انگار تو یه کشور قحطی زده هستیم اینترنت با حجم مناسب خیلی گرون درمیاد آخه مگه چقدر درامد داریم که ماهی 100 تومن پول شارژ اینترنت بدیم؟
چیزی که مشخصه اینه که دارن نامحدودهارو اذیت میکنن تا تخلیه کنن و مشکل فنی ای وجود نداره
دوستان تیکت خرابی دادم چند دقیقه بعد یک کارشناس که گویا مطلع تر هم بود با من تماس گرفتند و پرسیدند که آیا کارشناس های 2020 بهتون کامل توضیح دادند گفتم بعضی هاشون گفتند مشکل شبکست گفت اونها اطلاع درست نداشتند از این ماه طرح مصرف منصفانه اجرا میشه بعد یکم با تردید صحبت کرد بعد گفت نه دیگه از این به بعد تقریبا قطعیه که اگر 20 25 گیگ رو هر ماه رد کنین سرعت محدود میشه و مشکل شبکه وجود نداره طرح مصرف منصفانه اجرا میشه اما هنوز چون تازه شروع شده این بی نظمی ها تو اجرا هست ازش پرسیدم برای مشترکین پر مصرف طرح جایگزینی وجود داره گفتن نه طرحی وجود نداره و طرح های حجمی با گیگ بالا هم خیلی پرهزینه تر درمیاد خلاصه اینم از این، از این به بعد دانلودها باید با یه اپراتور دیگه باشه و کلی هم هزینه اون کنیم قراره شب تا صبح هم بخاطر قیمت پایین تر تو تعرفه های شبانه بیدار باشیم و کلی پدرمون دربیاد انگار نه انگار که کارو زندگی داریم این مشکلمون رو هم مسئولین محترم حل کردن و زندگی رو برامون راحت تر کردن تو این خراب شده باید از دهن شیر پول بیرون بکشیم مثل اب خوردن تو جیب آقایون بریزیم کی بشه این اینترنت رایگان برای همه رو غربی های فاسد! راه اندازی کنن تا ما بتونیم از حد اقل حقوق شهروندیمون که متصل شدن به شبکه جهانی هست درست و حسابی برخوردار بشیم
عجب شیر تو شیریه به قرآن الان دوباره از 2020 تماس گرفتن گفتن کارشناس ما چی گفت بهتون گفتم اینجوری گفت و من هم بهش گفتم چطور میتونم تخلیه کنم چون دیگه برام صرف نداره گفت نه ایشون اشتباه کردن مشکلی پیش اومده که درست میشه ولی تاریخ دقیق نداره گفتم ایشون هم دقیقا همین حرفو نسبت به کارشناس های 2020 زدن که اطلاع نداشتن و اشتباه گفتن مشکل شبکست گفت نه همچین چیزی وجود نداره وعده دادکه درست میشه نکته جالبش اینجا بود که وقتی به کارشناس قبلی گفتم میخواد تخلیه کنم کارشناس 2020 فوری تماس گرفت و خیلی با احترام صحبت و پیگیری کرد و گفت مشکلتون حل میشه ، حال الان من
:V15:
:V7:
:V26:
دوست من تیکت اعلام خرابی را چطور ثبت کردید!!نقل قول:
روی سایت خود مخابرات باید اینکار را بکنیم!!
من دو بار زنگ زدم با قسمت اپراتور خرابی ADSL
گفتم 5 روزه سرعت اینترنت از 64 کیلوبایت رسیده به 18 کیلوبایت بر ثانیه
میگه:
_دلیلش خرابی بعضی خطوط هاست و اشکال از مخابراته
_ منطقه ما مشکل داره !؟
_ نه مشکلی کلیه بعضی خطوط به مشکل خورده
_ این ارتباطی با این شایعات در مورد مصرف منصفانه و این چیزها داره !؟
_نه اصلا" همچین چیزی نیست .اشکال از مخابرات و بعضی خطوط هاست.
هیچ زمانی هم برای حل آن تعیین نکرد. (نا معلوم)
شما با کدام قسمت و اپراتور تماس گرفتید و نتیجه گرفتید!؟
از سیستم پشتیبانی مشتری این آدرسنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارشناس اولی که تماس گرفت دقیق گفت از چهارشنبه این ساعت اینطور شده و به دلیل مصرف منصفانه هست گفتم پس تخلیه میکنم چند دقیقه بعد کارشناس 2020 تماس گرفت گفت کارشناس قبلی دقیقا بهتون چی گفت گفتم اینطوری گفت نه مشکلی وجود داره درست میشه تاریخش مشخص نیست ما پیگیر مشکل شما هستیم 24 ساعته، من فکر نمیکنم مشکل فنی ای وجود داشته باشه اینها دارن بازخوردهای مصرف منصفانرو میسنجن مگه میشه این همه تناقض تو کارشناس هاشون همه میگن اون یکی کارشناس اطلاع نداشته نکنته جالبش تماس فوری کارشناس بعدی بعد از اینکه گفتم میخوام تخلیه کنم بود خیلی هم محترمانه صحبت کرد فکر میکنم هنوز مشترکین نامحدود زیادی داره مخابرات که اینطور نگرانه و میخواد حساب شده کار کنه
کلا تکلیف سرویس های نامحدود مشخص شد رفتنقل قول:
من هم دوباره با 2020 تماس گرفتم گفت از امروز ابلاغ کردن بگیم منصرف منصفانه لحاظ میکنیم در ماه 25 گیگ تا سر برج بعد دوباره خط رانژه میشه رو 512 تا وقتی که 25 گیگ مصرف کنی بعد لیمیت میشیم
تیکت هم گذاشتم باهام تماس گرفتن از بخش فنی اون هم همینو گفت. منظور از اینکه میگن درست میشه هم همینه که سر برج درست میشه و تا سر برج همین 128 هست که داریم.
کلا خداحافظ مخابرات. صبح میرم جمع می کنم.شکایت و .... همش کشکه به هیچ جا نمیرسه مطمئن باشید
سرویس یک مگ روی چند گیگ محدود میکنن 40 گیگ؟
من جای شما بودم صبر میکردم این مشکل سابقه داره و قبلا به وجود اومده و درست شده بعد از یه مدت، به حرف کارشناسهای مخابرات به هیچ وجه اعتماد نکنید مصرف منصفانه که یهو نمیتونه برای همه اعمال شه مگه مصرف ها یکسانهنقل قول:
منم به خاطر سرعت پایین خیلی دوست داشتم از جای دیگه نت بگیرم اما تعرفه ها و حجم هارو که دیدم واقعا سرویسی با این قیمت برام وجود نداره
دوستان منم با شما موافقم که اصولا اینترنت باید نامحدود باشه ولی خب چی کنیم که اینجا ایرانه و همینم که داریم با منت داریم که مثلا سرعت بالای ۱۲۸ دارن میدن
ولی به نظرم برید سراغ این طرح همسفر مخابرات
سرعتش که حداکثر میزانی هست که خطتون میکشه و به صرفه ترین بستش ، بسته ۳۰۰ گیگ _ ۳۰۰/۰۰۰ تومنه که انصافا بد هم نیست
من الان همین طرحو دارم و بسیار راضیم
درسته اینترنت نامحدود خوبه ولی نامحدودی که سرعتش ۶۴ کیلوبایت باشه دیگه واقعا رو اعصابه و شما حتی یه شبانه روز پشت سر هم دانلود کنی فقط ۵ گیگ میگیره که پول برق و اصطحلاک کامپیوترتون جبرانش میکنه
به نظرم واقعا دوران سرعت ۵۱۲ تموم شده
ضمن اینکه الان شما میتونید با بسته های نامحدود ایرانسل یا همراه اول ، دانلودهای پرحجم و سنگینتون رو انجام بدید .
البته بازم حق رو به شما میدم ولی خب چاره ای نیست [emoji17]
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
من امروز دوباره زنگ زدم 2020 گفت اختلاله و درست میشه
ازش پرسیدم و تاکید کردم مصرف منصفانه نیست؟ گفت نه
کلا این هفت هشت باری که از خرابی فرورردین و این دوره زنگ زدم هیچوقت به من نگفتن مصرف منصفانست و فقط گفتن اختلاله
دوست من تمایلی ندارن که این موضوع رو بگن. حتی درست مثل اون دوستمون که گفته بودن بعد اینکه برای پیگیری تیکت از مخابرات تماس گرفتن و در مورد منصرف منصفانه گفتن منم گفتم جمع آوری کنید. بعد اینکه قطع کردم از ۲۰۲۰ تماس گرفتن گفتن جمع نکن و بیا طرح حجمی .... بگیر بهتره. خلاصه مصر بودن که نرم جمع آوری کنم. کلا این داستان ادامه داره و از سر برج که باز سرعت ها بهتر بشه تا وقتی ۲۵ گیگ دان نکردی خوبه بعدش همین داستانه.....نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
من 2 مگ نامحدود داشتم ماهی 500 گیگ دانلود می کردم 75 هزار تومن
گفتم چه قدر گرونه 75 تومن برم 2 مگ حجمی بگیرم ماهی 17 تومن رفتم 2 مگ حجمی گرفتم
الان ماهی زیر 50 گیگ مصرفم هزینشم همون 75 هزار تومان میاد
یعنی کسخولتر از من وجود نداره 2 مگ نامحدود رو مفت دادم رفت :n21:
دوستان می دونید چرا فقط مخابرات می تونه روی فیبرنوری سرویس بده؟ تا کی این قابلیت در انحصار مخابرات می مونه؟ ما چه گناهی کردیم که اومدن سرخود این منطقه رو فیبر کردن و ما بین این همه شرکت فقط مجبوریم از مخابرات آشغال سرویس بگیریم؟ آخه کجای دنیا اینجوریه؟؟؟ :n34:
متاسفانه با بد دولتی طرفیم////شارلاتانیزم در لباس آزادی و حقوق شهروندی!!!تازه این فقط یه اپسیلون از این دزدی هاست...قبض های برق و اب و ... دارن بیداد میکنن از بی حساب کتابی .... هیچ کسم عین خیالش نیست...:n21::n34:نقل قول:
دوستان شما برای ۵۱۲ نامحدود هر ماه روی قیض چقدر پرداخت میکنین؟
2 ماه 47 تومن
قبض ما هم 2 ماهه است، من اشتباه کردم.نقل قول:
شکایت کنید و هر روز زنگ بزنید، الان 2020 به من گفت برای شما خورده sharing ! یعنی از 4 تا 64 کیلو بایت! بعد بهش میگ این که همش رو 14 کیلوبایت بسته شده! میگه برید رو طرح های دیگه! میگم شکایت کردم 195 ، طرح های دیگه بدرد نمیخوره ،برم تخیله کنم ! میگه ما نمیدونیم!
بعد گفت حالا تا آخر ماه صبر کنید شاید درست بشه، بهش گفتم منصفانست گفت نه sharing کردن خط شمارو.
دولت ا ن سهام مخابرات رو فروخت به س پ ا ه، دست دولت نیست!
از طرف مخابرات برای من اس ام اس اومده شارژ اینترنت شما با موفقیت انجام شد
من
:18:
مخابرات
:16:
نامحدود
:24:
اگر امکانش رو دارید از مخابرات تخلیه کنید و برید یک شرکت دیگه. این بهترین راهه تا حداقل ادب بشن با این کیفیت ضعیفشون ،منم که طرح همسفر دارم از بس نوسان داره و کیفیت پشتیبانی پاییه ناراضی ام و با اتمام ترافیکم میرم یک شرکت دیگه .
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
195 شکایت ثبت کنید منم زنگ زدم همه اش میگن اختلال وسیع تو شکایت 195 از جبران نکردن خسارت هم بگین
512 کردن 64
چقدر باید صبر کنیم تا فرآیند شکایت بره جلو و یه اتفاقی بیفته ؟ الان 4 روز گذشته خبری نشده..
معاون تجاری مخابرات منطقه تهران گفت: مخابرات برای جایگزین کردن سرویس اینترنت نامحدود با حجمی تلاش میکند اما مشترکان در برابر تغییر سرویسهای نامحدود مقاومت میکنند و به دریافت این سرویس اصرار دارند.
کامران کاظمی در گفتوگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، با اشاره به برنامه مخابرات منطقه تهران برای حرکت از سرویس های نامحدود اینترنت به سرویس های حجمی اینترنت، اظهار داشت: مشکلی که در سرویسهای اینترنت نامحدود وجود دارد مربوط به سرعت اغلب پایین این سرویسهاست، چون سرعت این سرویسها ثابت است در زمان خالی بودن شبکه نیز کاربران این سرویسها نمیتوانند از سرعت بیشتر استفاده کنند.
وی گفت: در نتیجه اگر ترافیک در شبکه افزایش یابد افت سرعت کاملاً برای مشترکان محسوس است.
کاظمی گفت: مخابرات برای جایگزین کردن سرویس اینترنت نامحدود با حجمی تلاش میکند اما مشترکان در برابر تغییر سرویسهای نامحدود مقاومت میکنند و به دریافت این سرویس اصرار دارند.
خدا چرا مارو تو این جهنم آوردی اخه اینهمه کشور که به حقوق شهرونداش احترام میزارن روز به روز کیفیت زندگیشون رو بالا میبرن اینجا فقط ظلمو و اجباره خسته شدم به هر دری تو هر زمینه ای میزنی بن بسته
:V4:
یکی نیست به آقای کاظمی بگه آقا شما مشکلت ترافیکه باشه سرعتو ببر بالا کسی اعتراضی نداره اینجوری ما هم الاف نمیشیم برای یه فایل 2گیگی یه روز وقت بزاریم ولی چرا حجمو اینقدر پایین گرفتین آخه؟ دیگه تا این حد حجم پایین باشه، سرعت بالا میخوایم چیکار وقتی نمیتونیم استفاده کنیم میخوایم از سرعتمون اسکرین شات بگیریم بزنیم رو پیشونیمون؟ بابا خنده داره تو این زمونه حرف از 7 8 گیگ حرف زدن مثل 7 8 مگ سابقه
اصلا به اعصاب خوردیش نمی ارزه.نقل قول:
صب کلکشو میکنم و تموم. یه بسته اینترنت صد گیگ ایرانسل ۶ ماهه میگیرم ۲۰۰ تومان. هر ماه ۱۰ تومان بالاتر در میاد اما عوضش راحت میشم. واسه دانلود هم که شبانه اوپراتورا بهترین گزینه هست. تا الانشم با همین شبانه اوپراتورا دانلود های بزرگم رو انجام میدادم. اینام برن با پورتشون حال کنن. یکی از یکی دزدتر
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
این اطلاعاتی که الان میخوام بدم شاید غلط باشه و از صحتش مطمئن نیستم ، بببنیدی دوستان مخابرات ترافیکش از دیتا سنتر زیرساخت میاد ، و ترافیک در دیتاسنتر زیرساخت کاملا نامحدود هستش ، حالا موضوع دیگه اینکه اگر واقعا 10000 هزار نفر بگیم اینترنت نامحدود در تهران داشته باشن هنوز که من فکر نکنم انقدر باشن
شما حساب کنی سرعت هر 512 میشه 64 کیلو ، این مقدار رو ضربدر 10000 نفر بکنید میشه چقدر ؟ من حساب کردم احتیاج به 6 پورت 1 گیگی وجود دارد ، یعنی زمانی که این 10000 نفر به صورت 24 ساعته از پورت سرور استفاده بکنن ، باید 6 گیگا بایت ما پهنای باند داشته باشیم ، حالا واقعا یعنی زیرساخت 6 گیگابایت نداره ؟ یعنی الان 24 هزار تومان ماهیانه از 10000 نفر تامین نمیکنه ؟ 24 هزار تومان ضربدر 10000 نفر میشه : 240 میلیون تومان ! یعنی واقعا کمه ؟ یعنی دخل خرج سرورها از این مقدار بیشتر میشه ؟ پس برای چی محدودیت دارن ایجاد میکنن ؟ من میدونم ! اینا به فکر سوده بیشتر هستند ! نه اینکه ضرر دارن میکنن به فکر سوده بیشترن ، بعد والا به ادم میان میگن بیاید رای بدید النن دارن تو یه جامعه اسلامی به مردم ظلم میکنن چی بگه ادم ؟