به نظر شما تا تیر سال آینده کسری جانبازی و ایثارگری رو حذف میکنن؟ متولد 1366 هستم.پدرم 5% جانباز و 21 ماه جبهه داره
Printable View
به نظر شما تا تیر سال آینده کسری جانبازی و ایثارگری رو حذف میکنن؟ متولد 1366 هستم.پدرم 5% جانباز و 21 ماه جبهه داره
بله ستاد فرماندهی که شیفت اداری باشی این فرصت برات پیش میاد و میتونی ازش استفاده کنی روزهای تعطیل خونه اینقل قول:
گردان یکم .فرمانده گروهان اوحدینقل قول:
حین خدمت میشه برای گواهی نامه اقدام کرد؟
دوستان
آیا برگ معاف از رزم تاریخ انقضا داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی من که سال گذشته برگه رو گرفتم دیگه اعتبار نداره ؟؟؟
اره ، میری نیروی انسانی پادگانت و میگی نامه میخواهم برا گواهی نامه اونا هم به راحتی بهت میدننقل قول:
سلاام من بعد از چند روز از ٠١ اومدم :دي برخوردشون واقعا خوبه، افسر اموزشها خوبن، مودبن، غذاهاش افتضاحه به معناي واقعي كلمه و هرروز ميان ميگن ارتش بودجه نداره و هركي با خودش خوراكي اورده نياد براي صبحانه يا ناهار كه غذا به همه برسه!!! از امروز تا شنبه مرخصي دادن و به جز هفته اول بچه هاي تهران هرروز ساعت ٤ ميرن خونه، در ضمن دوستاني كه معاف از رزم هستن كلا هيچ حسابي روش نكنن، كوچكترين فرقي با بقيه نميزارن، من خودم براي مشكل قلبي معاف از رزم و نگهباني هستم ولي همين هفته به من نگهباني داد و گفت معاف از رزم براي زمان جنگه!!! كلا براي تهرانيها خوبه
سلام به همه نمیدونم چرا برا برج 12 سپاه نیرو نمیگیره پذیرش؟؟؟؟کسی پذیرش قطعی گرفته
کلا فکر کنم همین 3روز همین هفته رو فقط رفتین !!! جالبه میگن سرباز کم داریم نیرو میخوایم ولی واسه اینکه پول و غذا ندارن میگن ملت برین خونتوننقل قول:
سپا برای دیپلم و فوق دیپلم همیشه خوب نیرو میگیره ولی برای مقاطع عالی تر بد!آخر سال که اوضاع پذیرش سپاه خیلی خرابهنقل قول:
اکسل محاسبه مدت مرخصی کارکنان وظیفه طبق قانون سال 91 و 92 برای متاهلین و مجرد ها :
روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط مدت خدمت خودتون و مرخصی استفاده شده رو بنویسید
امروز رفتم سپاه استانمون گفتن برای اول اسفند اصلا فوق لیسانس پذیرش نداریم:n04:
کسی میدونه پذیرش وزارت دفاع چطوره؟
فقط از طریق ارتش باید اقدام کرد؟
بله دوست عزیز شما بدترین موقع برای پذیرش سپاه اقدام کردین اونم با این مدرک شما که اوضاع اصلا به نفعتون نیستنقل قول:
وزارت دفاع از طریق سپاه هم جذب میکنه
سلام به دوستان
من با مدرک لیسانس یک ماه قبل برا پذیرش سپاه از طریق بند پ اقدام کردم ! اعزامم هم اسفنده. امروز یه پرس و جو کردم گفت شاید اصلا اسفند سپاه پذیرش نکنه !! درسته این حرف ؟
بله این حرف کاملا درسته!ممکنه بند پ شما بنده خدا هیچ کاری از دستش بر نیاد!این ماه برای پذیرش سپاه ماه خیلی بدیه!پذیرش ندارهنقل قول:
یعنی کلا سپاه برا اسفند ماه پذیرش نمیگیره ؟! یا میگیره اما کم یا شرایط خاص ؟! یعنی من اصلا امید نداشته باشم که برم سپاه ؟!نقل قول:
بله این حرف کاملا درسته!ممکنه بند پ شما بنده خدا هیچ کاری از دستش بر نیاد!این ماه برای پذیرش سپاه ماه خیلی بدیه!پذیرش نداره
مرسی :n16:
شما پیگیر کارهاتون باشید،تو این زمینه اصلا نمیشه کامل با خیال راحت نشست یا کلا بیخیال موضوع بشی !باید پیگیر باشی محکم و امیدوار باشینقل قول:
انشالا که کار شما درست میشه
این رو همیشه تو ذهنتون داشته باشید امور مربوط به سربازی رو نمیشه حدس زد چی میشه،خودتون رو همیشه آماده کنید
3 پاه این دوره خوب گرفته باز من رفتم پادگان میپرسم ببینم برای دوره بعد میگیره یا نه .
معاف از رزمها .تا اینجا که کلا کلاس بوده ولی اونایی که مثلا به استاد گفتن پام درد میکنه .کاری باهاشون نداشتن
مگه میشه سپاه اسفند پذیرش نداشته باشه همیشه داره منتهی ممکنه کم و زیاد بشه .نقل قول:
دقيقا، ٢ روز و نيم رفتيم كلا، يعني تا ١٤ دي ما دو روز و نيم رفتيم! ٥ روز هم ميان دوره ميدن، كلا وقت تلف ميكنن كه اين دوره بگذره، وقتي وارد ارتش بشي به بدبخت بودنش پي ميبري كه حتي پول ندارن كه براي صبحانه به سربازها نون بدن، ناهار و شام پيشكشنقل قول:
حالا بذار مدت خدمت زیاد شه پدر همشون در میاد.این اضافه کردن 3 ماه به ضرر همه تموم میشه،خیلی واسشون خرج دارهنقل قول:
کشور خارجی یارو 200 متر اراضی نظامی رو با یه دوربین مداربسته چک میکنه و رو صندلیش نشسته و حقوق میگیره
ما هم 200 متر از اراضی نظامیمون رو 3 تا برجک گذاشتیم که توش سه تا سرباز دارن پست میدن،البته یه دوربین مدار بسته هم داریم که داره سربازا رو نگا میکنه خلاف نکنن!!!
سلام دوستان ميخوام يه نامه به رهبري بزنم در مورد مشکلات سربازها نظرتون چيه بنده خدا خبر نداره چه بلايي سر سربازها ميارن
سلام.
چن سال پیش برای اعلام وضعیت هم حساب باز کردم هم واکسن زدم و هم معاینه رفتم حالا که میخوام برم باز نیازه همشون رو دوباره انجام بدم.
یه مورد هم اینکه اون زمان رفتیم از مدرسه یه گواهی گرفتیم فرستادیم به نظام وظیفه که الانم دارمش حالا باز باید اینو بفرستم؟
دوستان لطفا راهنمایی کنندنقل قول:
به من گفته شده برگ معاف از رزمت دیگه اعتبار نداره ایا درسته ؟
خب بعد از اینکه معاف از رزم شدید چیکار کردید؟رفتید خدمت ؟نرفتید؟اگر دانشگاه قبول شدید و خدمت نرفتید متاسفانه باطل شده و باید دوباره اقدام کنید
من قبل از اینکه برم خدمت با خودم میگفتم آخه خدمت چه فایده ای واسه اینا داره جز اینکه خرج رو دستشون میذاره این نظر رو تا انتهای آموزشی هم داشتم ولی وقتی رفتم یگان دقیقا فهمیدم چه فایده ای داره. کادری هایی که حقوق میگیرن و وظیفه ای که کار اونا رو میکنه. این بزرگترین فایده ست برای نظام. ساعت 2 هم تعطیل میشدیم بدون هیچ آب و غذا و حتی خسته نباشید.نقل قول:
بله اگر دوره ی آموزشی 3 ماه اضافه میشد به قول شما پدرشون درمیومد (ارتشی که نون نداره بده دست سربازش) ولی مدت یگان به ازای هر روز زیاد شدنش اندرونش فایده هاست !!!
آره حتما ایشون نمیدونن. حتما هااا شک نکن. و از اونجایی که ایشون حتما حتما حتما به نامه ی شما ترتیب اثر میدهند تا قبل از اومدن جوابتون هرگز برای سربازی اقدام نکنید. چون به محض اینکه ایشون رو از اوضاع مطلع کردید بلافاصله خدمت دگرگون میشه. پس نامه رو بفرستید و بشینید تا جوابش بیاد. فقط این مدت رو همش نشینید یه مقدار هم بلند شید. موفق و موید باشید......نقل قول:
عزیزم اینا سرباز واسه کارای تخصصی که احتیاج ندارن خود کادری ها هم زیادی هستننقل قول:
اینا سرباز واسه کارای پادویی میخوان که یکی باشه واسشون چایی بیار غذا آماده کنه رانندشون باشه نامه بببره بیاره زمین و بیل بزنه بار و وسایل و جابه جا کنه !!!
این کارای خدماتی هم تو بقیه اداره ها آبدارچی و نگهبان انجام میده تو محیط نظامی سرباز !!!
نه حساب نمیشهنقل قول:
سلام دوستان
می خواستم بدونم برای معافیت ، نمره چشم رو با آستیگمات جمع می کنن یا نه ؟
به عنوان مثال با این شماره زیر میشه معاف شد یا فقط معاف از رزم میشه ؟
od= -3.5- 1.75 *15
os= -3.75 -1 *180
(ضمناً این مورد رو هم میدونم جمع دو چشم برای دیپلم باید 8 باشه و دیپلم به بالا 10 فقط می خواهم بدونم که آستیگمات هم جمع میشه یا نه )
ممنون :n16:
سلام دوستان
کسی نمی دونه کسانی که این چند روزه دفترچه فرستادن چه تاریخی افتادن؟
باید برگه های مربوط به بسیج رو برای کسری همراه با دفترچه به پلیس+10 تحویل بدیم؟
دقيقا، پادگانو سربازا تميز ميكنن، سلف رو اول سربازا غذا ميدن بعد سربازا تميز ميكنن، جابجا كردن وسايل و حمالي با سربازاس، نگهباني رو سربازا ميدن، سر كلاس هم كه ميري سربازا وسايلش رو ميارن و ميبرن، همه اين كارها رو يه سري سرباز تحصيل كرده ليسانس و فوق ليسانس و دكتري انجام ميدن و بدترين توهين هارو ميشنون و به بدترين شكل باهاشون برخورد ميشه در حالي كه حتي خيلياشون از خانوادهاي خودشون دورن، البته ماهي ٥٠ تومن بهمون ميدنااا، بسه ديگه بابا :دينقل قول:
حقوق طرفای 50 تومان برای سرباز صفر بودا من با مدرک لیسانس در نیروی دریایی اخرای خدمت ماهی 100-120 تومان میدادن:n13:الان یعنی بازم کسر کردننقل قول:
سرباز !!
عجب حکایتی داره این
دادن وام و انجام امور بانکی از وظایف سربازا رو یادتون رفت!:n08:
لعنت به این تامین امنیت که تو شستن استکانا و دم در وایسادنای مسخرست!اسمشم گذاشتم دژبانی
خاک تو سر اون کسی که اینجوری خدمت رو برای ملت ما تعریف کرد
شمايي كه ليسانسي، اگه ٢١ ماه (كه الان شد ٢٤ ماه) بري كارگري كني، ماهي ٦٥٠ بهت ميدن، ميشه ١٣،٦٥٠،٠٠٠، به فرض كه شما ماهي ١٢٠ تومن هم بگيري كه نميگيري، ٢١ ماهش ميشه ٣،١٥٠،٠٠٠ تومن، يعني شما به جاي اينكه بري سربازي ، با ليسانس بري كارگر بشي نزديك به ١١ ميليون تومن جلويي، حالا ديگه يه كار خوب با يه حقوق خوب به جاي خودشنقل قول:
حق عایله 21 هزار تومن میدن!خیلی خوبه بچه دار شید!21 هزار تومن در ماه دریافت کنید!نقل قول:
بچه هر بار که برینه فقط پوشاکش میشه 21 هزار تومن!
منظورم مبلغ دریافتیش نبود که کل پول دوران خدمت همون چندر غازی که کف دست آدم میزارن ارزش استرس یک شب نگهبانیش نداره که شب باید بیخوابی تحمل کنی نکنه افسر گشت شب بیاد بازدید ببینه خوابی فرداش بازداشتی بخوری:n29:نقل قول:
منم فکر میکنم فرمانده کل قوا باید ورود کنه اوضاع رو سروسامون بدهنقل قول:
سلام برخی از دوستان من از اول تیر امسال تا اخر شهریور ماه خدمت کردند و بعد وارد دوره ارشد شدند. حالا اگه خدمت بشه در سال جدید 24 ماه و اون ها بعد از اتمام درسشون بخوان دوباره خدمت رو ادامه بدن با قانون 21 ماه قبل که اعزام شده بودند باهاشون رفتار می شه یا 24 ماه جدید؟
توي پادگان به ما گفتن با همون قانون قبلي برميگردين به خدمت، يعني ٢١ ماهنقل قول: