ماهی 20 گیگ ؟نقل قول:
Printable View
ماهی 20 گیگ ؟نقل قول:
آخه واقعا اینا ته دزدننقل قول:
نامحدود اما محدودیت داره
و اینکه هیجکس نمیدونه کی سرعت میشه سرعت واقعی
من ۱۲۸ نامحدود داشتم و با ۹۰-۱۱۰ دانلود میکردم و از پریوز سرعتم شده سرعت واقعی ۱۲۸ که یعنی ۱۰-۱۵ :-|
واقعا هرچی سرمون میاد حقمونه :19:
به هیچکس پیشنهاد نمیکنم این سرویس مزخرف رو
چقدر دانلود کردی محدود شدی؟روزی حدودا چقدر؟نقل قول:
سلام
لینک زیر در مرکز مدیریت توسعه ملی اینترنت - متما به نظرم جالب اومد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت انتقال داده سرویس دهنده های مختلف اینترنت در بازه های زمانی مختلف
تفاوت پارس آنلاین با سرویس های دیگه کاملا" مشهود هست، البته برای سرویس های 1 و 2 مگ اطلاعاتی وجود نداره
تست 128 کیلو بیت بر ثانیه
تست 256 کیلو بیت بر ثانیه
تست 512 کیلو بیت بر ثانیه
نقل قول:
سلام
میشه لینک خبر رو بذارید
سلامنقل قول:
آره ظاهرا" خیلی از بچه ها به خاطر محدود کردن سرعنت بعد از 20، 30 گیگ گلایه دارند
از ظرف دیگه هم یه تعداد از دوستان از اینکه بارسروس هایی همچون 512 یا 1024 نمیتونن اندازه 256 یا 128 ها دانلود داشته باشند گلایه دارند
معلوم نیست کی می خوان سرعت ها رو روی سرعت واقعی خودشون ببندند تا صدا همه در بیاد :19:، فعلا" که روزانه همه روی 2 مگ بسته میشه و شبانه روی سرعت واقعی (به گفته ی کارشناس پارس آنلاین) و فقط نامحدودهای پر مصرف ها بعد از یه مدت روزانه شون هم می آد رو سرعت واقعی
سلامنقل قول:
من چند تا از دوستام اینترنت مخابرات دارند و برای اونها از خیلی وقت پیش گوگل و جی میل و .... باز نمی شدند، ظاهرا" از دو هفته قبل برای سرویس های خصوصی هم همین کار رو کرده اند
"" .... موتورجستجوی گوگل از جمله سایتهایی است که ما درصدد مسدود کردن آن و خدماتش نیستیم. .... "" نه تو رو خدا، بیایید گوگل هم بطور دائم مسدود کنید!
خیلی کمنقل قول:
فوق فوقش 7-8 گیگ
روزی میانگین بگم شاید ۳۰۰-۴۰۰ بعد ۱۰ روز اینی شده که الان سرعتم به زور میرسه به ۱۵ :2:
آخه موضوع اینه که این مدلیشو دیگه ندیده بودیمنقل قول:
همه جوره به پاچمون روا شده بود الا این نامحدوده محدود !!
جدا ناراضیم از پارس آنلاین
سلام به دوستای پارس آنلاینی :5: و مخصوصأ افرادی که بخاطر محدود شدن در فضایی نامحدود گله دارن.نقل قول:
یه نکته بگم خیالتون رو راحت کنم :
من 256 محدود دارم و تقریبأ هر شب بین 1.5 تا 2.5 گیگ دانلود میکنم. میشه هر ماه بین 30 تا 50 گیگ :27: پس من به شما سرویس 256 محدود یا 512 محدود رو پیشنهاد میکنم. (البته اگه هدفتون دانلوده)
میتونین با استفاده از نرم افزار کامپیوتر رو بصورت اتماتیک روشن کنین و با استفاده از زمان بندی IDM پس از روشن شدن سیستم دانلود رو شروع کنید. بدون بیدار شدن از خواب ناز.
من که با این 256 محدود خیلی حال کردم و الآن بعد از 20 روز شاید بیش از 20 گیگ دانلود رایگان کردم. و بخاطر محدود بودن اکانتم، در نتیجه توی حجم دانلود رایگان نامحدودم :21: بدون افت سرعت :21:
امروز به خاطر مشکل تغییر ساعت 512 مگ بهم دادن خداییش از این نظر باحال هستن از من 100 مگ اشتباه شده بود اما اونا 512 مگ دادن
راستش اگه بخواهیم به این دوران چند سال پیش برگردیم این چیزا نبود که سرعت رو اینترنت بوست بزارن سرعت بره بالا با سرویس 128 یا سرویس 512 سرعت دانلود تو روز 220 تا بده این چیزا نبود سرعت ها استاندارد جهانی بود یعنی هر سرعتی تقسیم بر 8 می شد و سرعت دانلودتون بدست می یومد مثلا 2048 سرویس 2 مگ تقسیم بر 8 میشه و میشه 256 کیلوبایت سرعت دانلودتون
در ضمن این سرعت دانلود مثلا 256 برای سرویس 2 مگ در بهترین حالت هست مثلا فیبر نوری داشته باشید یا سرویس دهنده شما سرعت و پینگ عالی و سرعت دانلود عالی به شما بده که متاسفانه در ایران کمی نوسان داره و پایین تره یه چند کیلوبایتی سرعت دانلود و سرعت 2 مگ مثلا 220 تا 230 کیلوبایت بیشتر نمیده نه 256 تا کامل.
حالا می نگاه می کنیم سرعت سرویس ها سرعت دانلود استانداردشون چه قدره
سرویس 64 کیلوبیت سرعت دانلود 8 کیلوبایت
سرعت 128 کیلوبیت سرعت دانلود 16 کیلوبایت
سرویس 256 کیلوبیت سرعت دانلود 32 کیلوبایت
سرویس 512 کیلوبیت سرعت دانلود 64 کیلوبایت
سرویس 1024 مگ سرعت دانلود 128 کیلوبایت
سرویس 2048 مگ سرعت دانلود 256 کیلوبایت
حالا حساب کنیم با این سرعت در ماه چقدر دانلود می شه کرد به صورت فول تایم
سرویس 64 کیلوبیت سرعت دانلود 8 کیلوبایت
یک ساعت دانلود 50 مگابایت ضربدر 24 ساعت 600Mb ضربدر 24 روز 18Gb
--------------------------------------------------
سرعت 128 کیلوبیت سرعت دانلود 16 کیلوبایت
یک ساعت دانلود 50 مگابایت ضربدر 24 ساعت 1.2Gb ضربدر 24 روز 36Gb
سرویس 256 کیلوبیت سرعت دانلود 32 کیلوبایت
یک ساعت دانلود 100 مگابایت ضربدر 24 ساعت 2.4Gb ضربدر 24 روز 72Gb
سرویس 512 کیلوبیت سرعت دانلود 64 کیلوبایت
یک ساعت دانلود 200 مگابایت ضربدر 24 ساعت 4.8Gb ضربدر 24 روز 144Gb
سرویس 1024 مگ سرعت دانلود 128 کیلوبایت
یک ساعت دانلود 400 مگابایت ضربدر 24 ساعت 9.6Gb ضربدر 24 روز 288Gb
سرویس 2048 مگ سرعت دانلود 256 کیلوبایت
یک ساعت دانلود 800 مگابایت ضربدر 24 ساعت 19.2Gb ضربدر 24 روز 460.8Gb
اما نرخ خوده دولت رو ببینید که بهترین حالت سرعت دانلود رو گفته
که ما چند سال پیش ضریب 1به1 بود
حداکثر دانلود ضریب 1 به 1 رو در ماه ببنید خیلی بیشتر از این نرخ هایی هست که من قرار دادم مثلا زده سرویس 2 مگ تو ماه می تونه 663 گیگابایت دانلود کنه و این سرعت ها متاسفانه در ایران این قدر بالا هر سرویس نمیده که رو این حجم حساب کنیم پس همون حساب های که بنده انجام دادم در اون حد می تونید بگیرید.
حالا تفاوت این سرویس ها با سرویس نامحدود الان پارس آنلاین
سرویس نامحدود 128 پارس آنلاین که گفته تا 20گیگ دانلود کنید سرعت دانلود می یاد پایین راست ، پارس آنلاین می تونست مثله سرویس استاندارد همون 16 کیلوبایت در روز بده و بگه شما با همین سرعت هر چه قدر می خوای دانلود کن که در ماه می تونی 36 گیگ نهایتش دانلود کنی الان داره سرعت دانلود به شما 120 تا 140 تا میده که زودتر تموم شه در واقع این سرعت دانلود برای سرویس 1 مگ هست و اگه قرار باشه با این سرعت شما یکسره دانلود کنید که نمیشه و اینطوری 288 گیگ دانلود می کنید
پس میگه اگه شما سریع دانلود کنید 20 گیگ رو ، سرعت می یاد رو 32 و شما هم اگه با 32کیلوبایت باز یک سره ادامه ماه رو دانلود کنید شاید بتونید مابقی 36 گیگ که 20 گیگشو گرفتید و 16 گیگ باقیمانده رو بگیرید در واقع سر کسی کلاه نرفته و پارس آنلاین همون سرویس رو داره ارائه میده ولی اینطوری.
اگه کسی منکر حرفای من شد و گفت این حرفا دروغه بیا من اسممو عوض می کنم :31:
من خودم چند سال کافی نت کار کردم و با هر سرعتی کار کردم از adsl تا ماهوراه ای بگیر و همه این حرفا درسته
پس یوزرهای جدید شماها که تازه adsl گرفتید بدونید قضیه اینه و سرعتتون بالا پایین میره یا کم دانلود می کنید بدون اینطوریه سیستم اینترنتی
================================================== ================================================== ====================
در مورد مخابرات قدیم اون سرعت دانلودهاش همین طوری بود اگه 2 مگ می گرفتید می تونید همین حدود 600 گیگ رو دانلود کنید و سرعت 230 تا میده یکسره ولی برای ارگان های دولتی می دن نه به ماها ولی الان هم شنیدم اونا هم محدود کردن این سرویس هارو
پس اگه می بینید 2 مگ واقعی که پارس انلاین هم داره قیمتش 250 هزار تومان این حدوداس پس بدونید باهاش می تونید 600 گیگی دانلود کنید
آیا می ارزه با این پول ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توضیحات کامل و گویایی بود. پس درسته نسبت به وضعیت جهانی خیلی عقبیم هنوز. اما نسبت به وضعیت چند سال قبل خودمون، خیلی پیشرفت داشتیم. البته هنوز خیلی جای کار داره.
دوستان الان شبانه رایگان از چه ساعتی شده دقیقا؟ 2 تا 7 صبح؟ هنوزم می شه ترفند استفاده کرد؟
در کل الان سرویس های پارس انلاین چطوره؟
من بالاخره نفهمیدم تو 128 نا محدود ماهی چقدر میشه دانلود کرد !؟ ( یعنی بعد چند گیگ سرعت میاد پایین )
ببینین من الان 128 محدود با ماهی 8 گیگ دارم و شبا هم بنا به دلایلی دو ساعت نمیتونم دانلود شبانه داشتم باشم شبی شاید 200 مگ شاید کمتر
با این حساب من نا محدود بگیرم برام بهتر نیست ؟ یعنی هر جور حساب کنیم ماهی 20 گیگ میشه برام ( اصلا بعد اون حالتی که سرعتو میارن پایین حساب نمیکنم ) ولی این جوری ماهی 8 گیگ ، شبانه هم نهایتا 6 گیگ ، که با هم 14 گیگ میشه اون جوری میشه ماهی 20 گیگ که باز برام بهتره !
درست گفتم دیگه ؟
برای من به صرفه تره نا محدود درسته ؟
اره نامحدود به صرفه تره
هنوز هم کسی 128 نامحدود یه سره دانلود نمی زاره که بشه حساب کتاب کرد دقیق سرویس 128 چه قدر میشه گرفت
اقا من امروز این نامحدود رو گرفتم یه حدود دوگیگ هم دانلود کردم ولی بعدش ترسیدم
موندم دانلود کنم یا نه.
ببینم اگه سرعت کم شه بعد دانلودت رو کم کنی دوباره سرعت به اولش برمیگرده یا تا اخره اشتراک همینطوری میمونه؟
چه دلخوشی داشتیم. گفت یه نامحدود بگیرم بشینم بلوری ۵۰گیگ دانلود کنم!
سلام
دوستان یکی دو ساعت پیش خط من رو که روی 2 مگ بسته شده بود کردن 4 مگ ! سرویسم هم 512 محدود هست ( حدودا 7-8 ماه 512 استفاده کردم که همیشه روی 2 مگ بسته شده بود )
Upstream Speed 1024 kbps
Downstream Speed 4096 kbps
شما هم تست کنید ببینید تغییری داشتید !
سرعت روزانم قبلا بیشتر از 250 نمیشد ( حداکثر ) ولی الان تا 350 هم میره ! امیدوارم که روی دانلود شبانه هم تاثیر داشته باشه ! البته این دو سه شب که از 256 به 512 ارتقاء دادم ، روزی 2.2 گیگ گرفتم !
دیگه ترفند خاصی نداره و همون 2 تا 7 فقط رایگانهنقل قول:
سلامنقل قول:
تا 7:12 دقیقه رایگان هست، البته باید تست کنید
تکنترل حساب رو نمیدونم چرا به لحظه نیست و وقتی میخوای مصرف خودت رو تو دقایق گذشته ببینی میگه متاسفانه گزارشی وجود ندارد و همین باعث میشه آدم ندونه دانلود رو میتونه ادامه بده تو ساعات رایگان بعد از 7 و یا قبل از 2 یا نه
من درست متوجه صحبت دوستان نشدم . من میخوام سرویسم رو به حجم نامحدود تغییر بدم . حالا به صرفه هست یا نه ؟!
الان این مطالب رو خوندم یک کم به شک افتادم :19:
منم 128 نامحدود داشتم دو روز پیش بعد از 20 گیگ سرعتم برگشته به همون سرعت واقعی 128!
حالا به اینکه این کار درسته یا نه کار ندارم ولی در کل اینکه موقع خریدن هیچ حرفی درباره این سیاست استفاده عادلانه نمیزنن بعد یهو میان این کارو میکنن و تازه بازم درست نمیگن که چند گیگ حق دانلود دارین کار درستی نیست. یکی از دوستان پرسیده بود گفته بودن 30 گیگ میتونین دانلود کنین و من بر اون اساس تو یکی دو روز 5-6 گیگ دانلود کردم گفتم خب به جاش روزای بعد کمتر مصرف میکنم ولی بعدش فهمیدم که سر 20 تا این بلا سر آدم میاد!
الان واقعا شک دارم که برگردم به همون مخابرات که نامحدود کامل میده با قطعیاش بسازم یا با همین سرویس کمی تا قسمتی نامحدود گرون ادامه بدم! چون واقعا سرویسای محدود که به دردم نمیخورن خیلی ستمه آدم تو روز همش باید دست به عصا وبگردی کنه!
__________________________________________________ ___
دوستان اگه 2 تا 7 رایگانه چرا واسه من تا 7:14 دقیقه زده رایگان؟ یعنی هنوز ترفندی وجود داره؟ یا نه این موضوع گاهی اوقات رخ میده؟
اینم گزارش مصرف من:
در اکثر مناطق مخابراتی تا 7:10 و در بعضی مناطق تا 7:20 رایگانه.نقل قول:
برا من که همون 2 مگه....نقل قول:
داداش دستت رو سر ماهم بکش اخه 4مگ!!!!!!:24:
دوست عزیز. برای اینکه متوجه بشی دقیقه به دقیقه از حجمت کم میشه یا نه باید اتصالت رو دیسکانکت کنی و بعدش دوباره کانکت بشی که البته اگه کانکشنت بصورت Bridge باشه این کار سریعتر انجام میشه. البته این نکته رو بگم که دقت نمایش حجم توی سیستم پارس آنلاین 10 مگابایته، به این معنی که برای مشاهده ی تغییرات باید حداقل 10 مگ دانلود کرده باشی.نقل قول:
داون استریم من هم شده 4 مگ ولی من حداکثر سرعتم 190 هستش ، سرویسم هم 256 2 گیگ .نقل قول:
شما هر روز با این سرعت دانلود دارین ؟
میشه یه تست سرعت بگیرین ؟
یعنی اگه منم سرویسم رو ارتقا بدم به 512 سرعتم 350 میشه ! :)
آقا قضیه ی این داون استریم چیه؟ از کجا می فهمید شماها دان استریمتون چند شده؟ من که سرویسم 1 مگ محدود بود دقیقا مثل سابق 230 دانلود می کنه تغییری نکرده. راستی من بیش از یه ماهه دانلود شبانه نکردم. اون زمان شبی 4.5 گیگ دانلود داشتم از 12:30 تا 7 صبح. الان که ساعت ها رو تغییر دادن بازم این ترفند هست یا باید راس 2 تا 7 فقط دانلود کنیم. ممنون می شم اگه کسی به من پاسخ بده
دوستان تهرانی
از کیفیت و خدمات این شرکت راضی هستین؟
من مبین نت دارم اما میخوام بیام سراغ adsl
میشه یکم در مورد این شرکت و خدماتش البته منصفانه توضیح بدین؟
ممنون
داون استریم همونیه که تو قسمت status نوشته دیگه؟ و شما خودت درخواست دادی؟نقل قول:
و upstream چند هست
عزیزان من یه سرویس pol-256-2g شش ماه خریدم بودم . الان 90 روز مونده + 4 گیگ ترافیک
حالا اگه بخوام یه سرویس pol-512-2g شش ماه بخرم میشه با توجه به سرویسی که دارم و حجم و روزی که برام مونده ............ میشه ماوتفوتشو حساب کنن و بقیه هزینش رو بپردازم ؟؟؟؟؟؟؟
حجمی که دارم به دوره بعد منتقل میشه ؟؟؟؟؟؟
پارس انلاین یه ویژگی خاصی که داره ، اینه که همه چیزش برعکسه ! میگن سرویسا رو ارتقاء میدیم تا سرعت بهتر بشه ، گند میزنن به سرعتا ! اینم که داو استریم رو بردن بالا ، سرعت شبانم کم شده ! دیشب برخلاف سه شب پیش 1.9 گیگ دان کردم ! امیدوارم که بهتر بشه !نقل قول:
سلامنقل قول:
نه حاجی ، دیشب داون استریم عوض شد ! قبلش بیشتر از 250 نمیرفت ! میانگین روی 190-200 بود ! الانم که دوباره بیشتر از 250 نمیره ! ( اون 350 فقط ماله دیشب بوده انگاری ! :grrr:)
قرار یکشنبه به خاطر ارتقاء تجهیزات !! دوباره سیستم ها مختل بشه ! امیدوارم حداقل سرعت ها رو بدتر نکنن !:thumbsdow
اینم تست سرعت الان
نقل قول:
اگه الان هرچیزی بخری توی حسابت باقی میمونه تا بعد از تموم شدن اون چیزی که فعلاً داری، اون فعال میشه ( حالا یا زمانت زودتر تموم میشه یا حجمت)
حجمی هم اگه بمونه به دور بعد منتقل نمیشه.
مگر اینکه هدیه باشه یا حجمی که خریدی باشه.
سلامنقل قول:
توی تنظیمات مودم تون (معمولا" همون صفحه اولی که باز میشه یا توی بخش info) دنبال Line Rate - Upstream و Line Rate - Downstream بگردید. ظاهرا" تازگی ها برای بعضی از دوسان تا 4096 هم بسته شده (خودمونیش یعنی در بهترین حالت تا 500 نزدیک های کیلو بایت بر ثانیه هم میشه دانلود انجام داد) که در عمل فعلا" 400 کیلو بر ثانیه داره میده.
2 تا 7:12 رایگانه، البته تست کنید
پارس خرتوخر تر از این حرفهاست اصلا ریسک نکن این چیزی که گفتی یه معادله ساده که بیشتر شرکت ها انجام میدن ولی برای پارس اپولو هوا کردنه! حالا تماس بگیر اگر درست کردن نتیجه رو بگونقل قول:
همه شرکت ها به زمان توجه میکنن ولی در پارس اگر حجمت تموم شه 1000 روزم که از زمانت باقی مونده باشه سوییچ میشی به سرویس بعدیت اگر قبلا خریده باشی!
من میترسم تمدید کنم بعد یه دفعه حجمم به اشتباه تموم شه تمام روزهای باقیمانده ام از بین بره
نقل قول:
سلام
شما هر شب دانلود دارید؟
من فکر میکنم پارس آنلاین افرادی که دانلود شبانشون زیاده، سرعت دانلود شبانشون رو محدود میکنه
خیلی مطمئن نیستم، ولی وقتی خودم چند روز پشت سر هم دانلود میذارم، حجم دانلود کم میشه،
و دوباره پس از چند روز که دانلودی ندارم، حجم دانلود شبانه ام میره بالا (البته خیلی مطمئن نیستم) چند بار هم اینجا از دوستان خواستم که در این باره بحث و تحقیق بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی جوابی دریافت نشده
سلام !نقل قول:
این محدود کردن مخصوص نامحدود ها هست فقط. که مثل شاتل نیست که رو سرعت اصلی ببندند و بعد محدود شدن سرعت دانلود بشه 6 کیلوبایت .
من یکی از دوستام 512 نامحدود POL داره سرعت دانلودش از 120 تا 170 متغیره ( یعنی رو نامحدود هم برست گذاشته ! ) بعد محدود شدن شد 64 ( سرعت اصلی ).
سلامنقل قول:
معلومه خیلی براتون مهم بوده با این فونت نوشته اید :31:
آنلاین بخرید، باید منتظر بشید تا سرویس فعلی تموم بشه، در صورت خرید انلاین، از دست شرکت هم برای راه اندازی سرویس جدیدتون کاری بر نمی آد (یعنی نمی کنند، کار که نشد نداره)
پس باید حضوری مراجعه کنید
سرویس فعلی رو کلا" حذف می کنند
سرویس جدیدی که می خواهید رو براتون می زنند
حجم و ... از سرویس قبلی هر چی دارید میپره!!! به جز حجم های هدیه و ترفیک اضافی خریداری شده (همون طوری که دوستمون گفتند)
با کارشناس حسابداری پارس انلاین شهرتون هم خوبه در این رابطه صحبت کنید
نه خوب، ظاهرا سرویس های محدود پرمصرف(رایگان) هم شبانشون! محدود میشه، البته مثل محدودیت سرویس های نامحدود نه.نقل قول:
ظاهرا" سیستمشون اتوماتیک برای افرادی که دانلود رایگان زیادی دارندف سرعت رو یه خرده میاره پایین (مثلا" سرویس 256 در بهترین حالت نزدیک 1.6 گیگ دانلود داره ولی وقتی مداوم هر شب دانلود داره، دانودش میاد رو 1 گیگ، بازم اگه چند روز دانولد نداشته باشه، دانلودش بر می گرده رو همون 1.6 گیگ)
نقل قول:
سلام
اره برادر ، هر شب دانلود دارم ! طی یکسال شاید 4-5 روز رو از دست داده باشم :31:( اگه منزل هم نباشم میگم پی سی رو روشن کنن تا احیانا یه کیلوبایت هم از کفمون نپره ! :27:)
اره در جریان تحقیقات دوستان هستم ! ولی قضیه اینه که ، مثلا شما سه شب دانلود نمیکنید ، بعد شب چهارم 3.5 گیگ دانلود میکنید ! حالا منی که به طور متوسط ( وقتی 256 داشتم ) شبی 1.6 گیگ دانلود میکردم ، 4 شب میتونستم 6 گیگ دانلود کنم ! چه کاریه که به 3.5 گیگ شب چهارم قناعت کنم ! اگه مثلا حجم بالایی بده ، یه چیزی ، ولی بیشتر از 3.5 گیگ نمیده ! و اینم کمه !