دوستان کسی میدونه این tx power چیه؟ مقدارش چقد باید باشه؟؟الان فرکانس رو عوض کردم درست شد ولی cinrام پایین تو این فرکانس تو فرکانس قبلی که cinr و اینا خوب بود این tx power مدام عوض میشه بعدشم ul mcs و dl mcs عوض میشه...
Printable View
دوستان کسی میدونه این tx power چیه؟ مقدارش چقد باید باشه؟؟الان فرکانس رو عوض کردم درست شد ولی cinrام پایین تو این فرکانس تو فرکانس قبلی که cinr و اینا خوب بود این tx power مدام عوض میشه بعدشم ul mcs و dl mcs عوض میشه...
هر دو این پاسخ ها درستهنقل قول:
درباره پاسخ دوم باید بگم، بله اگر یه مودم با یه اشتراک به شبکه وصل باشه. نمیشه با یه مودم دیگه با همون اشتراک وصل شد ولی اگر مودم اول از شبکه بیرون بره مودم دوم میتونه وصل بشه ولی همزمان نمیتونن هر دوشون وصل بشن.
روی 4.5 گیگ و حدود 5نقل قول:
طرح 2 مگ 3 گیگ ماهیانه
نقل قول:
راستش یه بار تست کردم و مکآدرس رو دستکاری کردم و دیگه وصل نشد تا مجدد ریستش کردم. برای همین فکر میکردم که مبیننت فقط اشتراک رو با یه مکآدرس چفت میکنه که با صحبت شما اینجور نیست. به نظر هم اون شرکتی که گفتین، اصولاً کار خاصی با مکآدرس نداره که همزمان میشه بهش وصل شد.
دقیقا همینطورهنقل قول:
یادتونه اون قدیم ها کارت اینترنت دیالوپ می فروختن که روش یوزر و پسورد بود الان هم دقیقا همونجوره هر شرکتی فقط به کاربرهاش یوزر و پسورد میده و بعد وصل میشی به اینترنت
حتی دیدم بچه هایی که ADSL از یه شرکت دارن همینکار رو می کنند
بیشترین سرعتی که شبکه وایمکس میتونه ارائه بده چنده؟
وایمکس نسل های مختلفی داره ولی بطور متوسط میشه گفت تا 70 Mb را میتونه ساپورت کنه. ولی خب هرچی از دکل فاصله ات بیشتر بشه به علت عوامل مختلف سرعت افت میکنه.نقل قول:
کسی از این مودمای جیبی جدید مبین نت که باتری داره داشته؟ اینا بهتره یا اون مودمای usb?
هر جفتش آشغالهنقل قول:
USB ها که آنتن نمیدن و حداقل یه تقویت کننده میخواد
جیبی ها رو هم که دیگه بچه ها تو صفحات قبل گفتن چه وضعی داره
بین اون 2 تا مودم رومیزیش کدوم بهتره؟نقل قول:
بین اون دو تا هم فرق خاصی نیس.ولی 632 بهتر فروش میرهنقل قول:
ولی بین BM632 و FMM-130 خیلی تفاوت هست
کدومش بهتره؟نقل قول:
مودم های بیرونی فک کنم خیلی قوی تر باشن درسته؟نقل قول:
خیر تفاوت چندانی نداره فقط در برابر دما مقاومه و ضد ابه .شما اگر همین مودم رومیزی رو توی ارتفاع زیاد قرار بدی کار همون مودم بیرونی رو میکنه.من از خودم درنیاوردم هر دو مورد رو تست کردم.نقل قول:
دوستانی که مبین دارن راضی هستن؟نسبت به ایرانسل چطوره؟قیمت مودم هاش چطوره؟
دوستان واسه افزایش سیگنال راهکاری سراغ دارید ؟ من روز به روز داره سیگنالم بدتر میشه ... میترسم کلا دیگه اصن به صفر برسه همه چی :n27:
برای منم نزدیک به دو ماهه که سرعت خیلی اومده پایین. و سیگنال هم داره کمتر و کمتر میشه. تا چند ماه پیش ۵ تا چراغ آنتن پر میشد اما الان گاهی وقتا با ۲ یا ۳ تا چراغ وصل میشه!
چیه جریان این مبین نت؟!
نه به چند ماه پیشش نه به حالاش :(
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
این طرح 8-8 برداشته شده اما با نرم افزار موبایل رفتم میشد تمدیدش کنم و گزینش فعال بود اگه از اونجا تمدید کنم مشکلی پیش نمیاد؟
این مودم های جیبیش چطوره؟ بدرد می خوره؟
برو خدا رو شکر کن 3 چراغشو داری مال من به یکی رسیده اون به زور وصله دیگه و چند دقیقه به چند دقیقه قطع میشه ... اصن معلوم نیست چ خبره !نقل قول:
به هیچ عنوان این طور نیست. مودم بیرونی قدرت دریافت سیگنال رو به صورت 360 درجه داره و بسیار قوی تره.نقل قول:
دوستان پس رو این حساب سمت مبین نت نرم؟
پس بهتره خودتون یک بار در شرایط یکسان تست کنید.نقل قول:
بچه ها پینگ توی طرح های مختلف فرق میکنه؟
مثلا پینگ طرح 512 با 1مگ یا 2مگ یکی هست یا نه فرق میکنه؟
برو...کی :n02:نقل قول:
ولی زیر 1 مگ نگیر تا حداقل بتونی یه وبگردی ساده باهاش بکنی
اگه تست نکرده بودم نمیگفتم. من حتی جایی رفتم که مودم داخلی (حتی توی پشت بام) به هیچ عنوان آنتن نمیداد مودم بیرونی به خوبی سیگنال دریافت میکرد.نقل قول:
پینگ هیچ ربطی به طرح (سرعت) ندارهنقل قول:
من هم مودم بیرونی دارم جایی که هستم سیگنال مبین نت اصلا خوب نیست مودم داخلی هیچ کجای خونه جواب نداد حتی در ارتفاع بالا
ولی مودم بیرونی با سیگنال تقریبا خوب تونست سیگنال رو بگیره مودم های بیرونی برای جاهایی که سیگنال مبین نت با مودم های داخلی قابل دریافت نیست عالی جواب میده
خیلی هم از مودم های داخلی قویتر عمل میکنه اینو شک نکنید چون تست کردم
من مودم بیرونی دارم و جایی که هستم اصلا توی نقشه پوشش مبین نت نیست و مودم داخلی اصلا جواب نمیده ولی مودم بیرونی کار پنجره رو به فضای باز گذاشتم سیگنالم -75 هست که خیلی جواب میده و هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
والا برای ما که هر دو یه سیگنال میدادن و توی ارتفاعی که بیرونی نصب بود و رومیزی در اتاق انتن نمیداد تست کردم و رومیزی هم به همون اندازه سیگنال بهم داد .شاید اون اوت دوره استثناعن تعطیل بوده.نقل قول:
هر کسی کوچیکترین اطلاعاتی درباره الکرتومغناتیس داشته میدونه که کلا گیرنده های بیرونی خیلی قوی تر هستننقل قول:
العان قیمت بهترین مودم بیرونی چقدره؟
مودم out doorمبین اگه دوباره گرون نشده باشه 400نقل قول:
مگه کسی هم شک داشت؟ طبیعی هم هست چون قدرت آنتن مودمهای بیرونی عمداً قویتر از نوع داخلی انتخاب میشه. اگه اینجور نبود که خوش نقض غرض میشد.نقل قول:
جدی ۴۰۰ شده؟ همین نچندان دور که فکر نکنید دوران دایناسورها منظورم هست، ۲۰۰ بود. اینقدر کم به بازار تزریق کردن که کمبود درست شده و قیمت رفته بالا. توی سایت هر وقت دیدم نوشته موجود نیست.نقل قول:
استاد فلسفه مونم وارد شد :n07::n09:نقل قول:
نقل قول:
به خاطر گل روی شما که ذاتاً مخالفی، میگم که مودم بیرونی بدترین نوع مودم هست و هر کس داره همین الان از پنجره پرتش کنه بیرون. :34:
چند وقت پیش پرسیدم گفتن بالای 450 تا 500 هست از مبین نت سوال کردمنقل قول:
دو شب متوالیه با سرعت ۲ مگ زیر ۱ گیگ دانلود دارم پریشب با IP ۲ بود دیشب با 178 مشکل سراسریه؟ بعضی از دوستان شکایت داشتن ولی من افت محسوسی قبلا نداشتم (حداقل ۲ گیگ دان رو داشتم بگذریم که قبلنا خیلی بیشتر بود) حالا میخوام بدونم عمق فاجعه در چه حده! سیاست جدید مبیندزده؟ عملا ماهی ۵۰ الی ۶۰ تومن پول اینترنت میدم!!!
با کانکشن اینترانت هم همینطوره ؟نقل قول:
دوست عزیز من با 512 شبی 1.8 گیگ دانلود دارم پس بعید میدونم سراسری باشه.البته بعد از یک ربع تعویض IP و پیدا کردن IP مناسب به این مقدار دانلود میرسم(من طرحم 1سالست)نقل قول:
ممنوننقل قول:
جدا یعنی چه من 128 داشته باشم چه 2 مگ همون پینگ همیشگی رو دارم؟!