با سلام.من یه جفت 6975 جدید به همراه آمپ پایونیر 3602 پایونیر دارم.الان یه ساب 3010 یا 310 میخوام اضافه کنم.نظر شما رو میخوام بدونم که آیا یه آمپ 2کانال بخرم یا آمپ خودمم بدم یه 4 کانال مثلا 8400 بگیرم.با تشکر از پاسخگویی شما
با سلام.من یه جفت 6975 جدید به همراه آمپ پایونیر 3602 پایونیر دارم.الان یه ساب 3010 یا 310 میخوام اضافه کنم.نظر شما رو میخوام بدونم که آیا یه آمپ 2کانال بخرم یا آمپ خودمم بدم یه 4 کانال مثلا 8400 بگیرم.با تشکر از پاسخگویی شما
سلام دوست خوبم.نقل قول:
به بخش سیستمهای صوتی خوش آمدید.
اگر 6975 تون V2 هست، بهتره یه آمپلیفایر 100 واتی براش تهیه کنید. چون 3602 براش کافی نیست.
ساب 3010 رو اصلا بهتون توصیه نمیکنم.من پیشنهادم گلیدن M12 هست به قیمت 225 تومن.250 وات RMS هست اگر میتونید یه آمپلیفایر خوب و با کیفیت مثل گلیدن ML95.4 به قیمت 650 تهیه کنید راحت میتونه هر دو دراویر یعنی 6975 و ساب ووفرتون رو درایو کنه.
برای بررسی برند گلیدن یه سر به سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنید.
ضمنا عکس سیستمهای بچه ها رو هم میتونید در لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشاهده بفرمائید.
سلام خدمت سروران خودم.
امشب فرصتی دست داد تا عکسهای سیستم خودم رو که بالاخره آپلود کردم رو قرار بدم.
خب ابتدا از کامپوننت شروع میکنم براتون
Aerospace 165.2 Passive
2*150وات RMS
امپدانس: 3 اهم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کراس اوور Hi-End پسیو به قیمت جفتی 350 یورو:
pod تویترهای Aerospase 28
pod ،گریل و رینگ
آمپلیفایر
Mosconi Zero 4
کانال 1/2 هر کدام 130 وات RMS روی 3 اهم جهت درایور کردن کامپوننت
کانال 3/4 در حالت بریج 650 وات جهت درایو کردن ساب ووفر
نوبتی هم باشه نوبت ساب ووفر هست:
ZERO 12 PRO-SB
ساب ووفر های اند زیرو حرو 12 اینچ داخل باکس سیلد 30 لیتری فابریک گلیدن.
500وات RMS
امپدانس: 4 اهم
خب بریم سراغ مراحل نصب
ابتدا درها
درها رو با آلوبیوتیل آدیو سیستم که از سریه اول واردات این برند هست کاملا نصب کردم و همه قطعاتی که احتمال لرزش و ایجاد نویز میگرد رو پوشش دادم:
بعد از اون محل نصب مید ووفر رو با Aero - Multy که سه کار رو هم زمان انجام میده پوشاندم:
1-ضد نویز
2-ضد لرزش
3-جاذب صدا
استفاده از Aero multy در پشت مگنت جهت جذب نمودن صداو فرکانسهای پشت ووفر.این کار هم باعث میشه بیس خیلی کیپ تر و نرم تر بشه و هم صدا هرز نره و به بیرون منتقل نشه.
سیم کشی و اکسسوری:
سیم صفر گیج جوشکاب یزد که از قدیم داشتم برای تغذیه آمپلیفایر
سیم اسپیکر 2*1.5mm گلیدن اصل آلمان برای تویترها که کشیدم تا کراس اوور داخل صندوق عقب
سیم اسپیکر 2*4.0mm برای ووفرها تا کراس اوور برای به صفر رسوندن دیستورشن احتمالی در ولومهای بالا
سیم ساب ووفر 2*4.0mm
دو جفت کابل RCa Hi-End گلیدن که از قبل داشتم
خازن 1 فاراد استریت وایرز که باز اون هم از قدیم موجود بود.
نصب آمپلیفایر ،کراس اوورها و خازن روی تخته آمپ:
نصب تخته آمپ تمام شده پشت صندلی:
عکسهای نهائی
این هم مهمان جدید ماشینم. کلاریون DXZ-956MC که خیلی وقت بود دنبال یه در حدش بودم.
تفاوت صدای کلاریون با پایونیر در نرم بودن تویترها و ووکال فوق العاده هستش.بیس و مید بیسها با پایونیر کمی بهتر بود.
دیگه فکر نمیکنم نیاز به ریویو داشته باشم. فقط میتونم بگم عالی .
ان شاءالله قسیمت همه شما عزیزان که دنبال صدای خوب و باکیفیت هستید بشه.
ارادتمند،حمید:n16::n12:
سلام حمید اقا
اینجوری قبول نیست حمید اقا لذتش با ریویو کامل میشه:n02:
لطفا یه ریویو کامل و شفاف ارایه بدین تا لذت ما هم کامل بشه ممنون:n19:
حمید اقا لطفا تو ریویو بفرمایید قطعات سیستمه قبلیه شما چی بوده و قیمت سیستم قبلی و سیستم فعلی رو بفرمایید و در آخر صدای هر دو سیستم وتغییراتی که پیش اومده در این سیستم و قبلی رو توصیف بفرمایید ممنون:n16:
سلامنقل قول:
واقعا مبارکت باشه حمید جان
من که صدای سیستم حمید و شنیدم عالی
کاش ماهم پولدار بودیم
حمید جان دوباره من پراید سوار شدم
امپ XL 140 c4 نصب شد
اسپیکر t8693 هم همینطور
با پخش ۶۹۰۰
فقط استیج جلوم خالیه
کابل هم دوباره باید بگیرم یه گیج دو یا چهار
فقط بگم اینو با این امپ این اسپیکر چهها میکنه
ارزش قیمت بالاشو داشت
من این اسپیکرو با ۵۶۰۲ هم بستم اصلا نمیشه صدای اینو با اون مقایسه کرد
کاش زودتر پولدار شم تا استیج جلو با پخش بهتری بگیرم
سلام حمید خان
نمیشه خب اینجوری یه کلیپی چیزی تا ما هم صدای این نازنینا رو بشنفیم
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
راستی حمید جان p99 رو خواستی بندازی دور بگو کجا میندازی ما برداریم
:n10::n10:
:n40::n40:
سلام
پخش آلپاین 140 وقتی به آمپ وصله آیا از خود پخش میشه خروجی گرفت .؟
چون من یه آمپ 2 کانال (M60.2) و یه جفت کواک (MC609) دارم . ولی از باندهای جلو صدایی در نمیاد.
اینطوری که تو دفترچه نوشته همزمان خروجی نمیده و من قصد اضافه کردن یه آمپ و ساب دارم همچنین واسه استیج جلو یه کواک 10 سانتی مثل .
دوستانی که این پخشو دارن لطفا راهنمایی کنن
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام
یه پراید 131 دست دوم خریدم طاقچه عقبش به اندازه 2 تا باند بیضی 6*9 بریده شده ولی جک (فنر) صندوق عقب از زیرش رد شده و نمیتونم باندهای خودم jvc 6938 را توش جا بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه سوال دیگه
2- اگر سیم مثبت و منفی باند کواکسیال اشتباه وصل بشه میسوزه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه پخش دارم و 2 تا باند اگر کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا من یه چند جا شنیدم Alpine SubWoofer SWR 1542D
خیلی بیس قوی داره راست . ماشین می لرزونه
الان داخل بازار هستش
اگه مثلا این بخوام بندازم وسایل چی باید گرفت:n13:
این ساب ووفر بهتر یا ساب لوله ای
سلامنقل قول:
ممنونم از لطف همگی.
در مورد قطعات قبلیم که عکسش تو گالری هست.
دو جفت کامپوننت فوکال 165VR ساخت فرانسه داشتم.
آمپ راکفورد آمریکاهی سریه power 851X
ساب باکس راکفورد P2L-112
p80rs ii
آمپ کن وود 8105 مونو برای ساب
خازن استریت وایرز 1 فاراد که الانم دارم.
در مورد ریویو باید عرض کنم واقعا صدا از این رو به اون رو شد.با p99 تویترها کمی تیز بودن تو ولومهای بالا چون دیتیل و شفافیت تویترهای آیرو خیلی خیلی بالاس لذا باید پخشی باشه که کمی گرم باشه و اون تیزی رو بگیره. دقیق کلاریون این کار را برام انجام داد.
مید بیسها کیپ و پر اجرا مین
به لطف وور فیز دار و تویترهای 28MM میدرنج کاملا باز و بودن مشکل اجرا میشه. یعنی یه درایور میدرنج Save کردم.:n10:
ساب هم که قربونش برم دقیق روی موزیک هست بدون کوچکترین عقب ماندگی.
من هم کامپ و هم ساب رو هر دو رو فول رنج کردم.فقط ساب سونی 25Hz دادم بهشون وگرنه انورش بازه.
موزیکهای هاوس رپ با تمام توان اجرا میشه. بیسها محکم و تقه ای.Low هم خیلی خوبه البته چون باکس سیلد و 30 لیتره توقع لرزش یه باکس 50 لیتری پورتد رو ندارم ولی واقعا در حد خودش بی نظیر اجرا میکنه.
ان شاءالله قسمت همه شما عزیزانم بشه.:n12::n40:
چشم کلیپ هم براتون تهیه میکنم.نقل قول:
قابلدار نیست علی جان.:n12:نقل قول:
فکر کنم باید طاقچه رو تعویض کنید.نقل قول:
خیر نمیسوزه ولی حتما صحیح نصب کنید.
سالاریه برای خودش.من جوونیهام با این ساب زندگی کردما....زندگی.نقل قول:
چه جالب به موقع سوال کردی.یدونه در حد آکبندش رو دارم
با من تماس بگیر.pmمیدم خدمتت.
سلام آقا حمید اول سیستم جدیدتون رو تبریک میگم حتما با تخصص و تجربه ای که شما دارید بهترین هست:n40:
اما چندتا سوال دارم از خدمتتون ماشین ما 206 تیپ پنج هست و به همین خاطر نمیتونیم هدیونیت آن را تعویض کنیم (بخاطر اینکه ممکنه دکمه های ریموتش از کار بیافته و ارتباطش با نمایشگر ماشین قطع بشه) ولی خب اسپیکرهای فابریکش کیفیت خوبی ندارن و میخوایم عوضشون کنیم تا حدود 2 تومن ممکنه راهنمایی بفرمایید چه آمپ و باندی تهیه کنیم. نمیخوام روی تاقچه چیزی نسب کنم چون پارکینگ نداریم و ممکنه آقا دزده تحریک بشه:n24:
سلام خیلی متشکرم. شما لطف دارید. :n40:نقل قول:
در مورد پخشتون نه راحت میتونید هر مدلی خواستید نصب کنید و از طریق یه اینترفیس تمامی کلیدهای مورد نظر رو فعال نمائید.
مدل ماشینتون چیه؟اگر زیر 90 هست اینترفیسش حدود 60 تومن هست.اگر بالای 90 هست بین 75-85 تومن متغیره.
من پیشنهادم (بدون احتساب پخش) یه جفت کامپوننت RS165 به قیمت 500 تومن یه ساب M10 و باکس سیلد قیمت ساب 185 تومن یه امپ 4 کانال ML95.4 قیمت 650 و اکسسوری هم شامل پک برق،کابل RCA و سیم اسپیکر حدودا 255 تومن.
جمع کل 1.590.000 تومن
اگر پخش هم کن وود 7056 در نظر بگیریم به قیمت 570 تومن میشه 2.160 کیفیت صدا و قدرت کافی رو تضمین میکنم.
سلامنقل قول:
حمید اقا جواب سوالام رو تا حدودی گرفتم فقط لطفا قیمت سیستم قبلی و سیستم فعلی رو بفرمایید اگر اینجا براتون مقدور نیست لطفا پ.خ بفرمایید
ممنون
حمید خان باسلام وعرض ادب وهمچنین تبریک جهت سیستم جدید اگه امکانش هست قیمت خرید محصولات رو میشه برامون بگید - ممنون
سیستم قبلی از قدیم داشتم بستم رو ال 90نقل قول:
سیستم فعلی هم کلا با پخشها و نصب حدود 15 تومن.
ممنون از راهنمایی شما الان روی ماشین دیگه که پراید 132 هست آلپاین 145 دارم که قبلا میخواستم بصورت تکه تکه براش سیستم جمع کنم میتونم آن روش ببندم و از لحاظ نوع صدا تست کنم ماشین هم مدل 94 هست. اگر کلیدهای فرمان و سنسور درها و دنده عقب با یه اینترفیس مشکلش حل بشه خب احتمالا هدیونیت را هم عوض میکنم.نقل قول:
راستی در مورد باندهای درهای عقب چیزی نفرمودید چون باندهای خیلی بی کیفیتی هستن و الان خراب شدن
145 هم پخش خوبیه ولی باید ببینیم به اینترفیس متصل میشه یا نه.نقل قول:
اینترفیس چه ارتباطی به سنسور دنده عقب و در ها داره؟!!من متوجه نمیمش.
اون میاد کلیدهای کنار فرمون رو براتون فعال میکنه
پیشنهاد من تک استیج هست یعنی درهای عقب رو چیزی نمیخواد ببندی.اونجوری باید دوتا آمپ بگیری و یه کامپوننت 13 ولی به نظر من هزینه نکن. همین پیشنهادیکه بهت دادم واقعا عالی میشه صدات.
بخاطر این میگم دوستانی که قبلا خواستن هدیونیت رو تعویض کنن سیستم مالتی پلکس ماشینشون از کار افتاده مثل دوستمون pourya-pc که وقتی از هدیونیت 8019 استفاده کرده سیستم مالتی پلکس ماشینش از کار افتاده. البته ایشون گفتن که با تعویض هدیونیت تغییر محسوسی هم تو کیفیت صدا نداشتن. هرچند خب همونطور که خدمتتون عرض کردم میتونم با آلپاین تست کنم و اگر کیفیت صدا خیلی تغییر کرد بعد برای تعویض آن هم اقدام کنم ولی الان اولویت با اسپیکرها هست که واقعا عذاب آور هستننقل قول:
یعنی بنظرتون کلا بیخیال اسپیکرهای در عقب بشم؟
راستی هزینه نصب و باکس را هم به مجموعه بالا اضافه کنیم در مجموع چقدر باید هزینه در نظر بگیریم چون میخوام این کار رو تا آخر هفته آینده به سرانجام برسونم
باز هم ممنون از وقتی که گذاشتید و توضیحاتی که ارائه فرمودید:n12:
سلام دوست عزیزمنقل قول:
بنده هم 206 مدل 94 دارم و مشکلاتی که می فرمایید احتمال داره با تعویض پخش واسه برق ماشین پیش بیاد و پیشنهاد بنده اینه که با همین پخش کنار بیاید( البته متاسفانه ) . قطعاتی که حمید خان پیشنهاد می فرمایند اینقدر با کیفیت هستن که نظر شما رو جلب کنن.
بعد از اینکه کلی وقت اقا حمید عزیز رو گرفتم زحمت کشیدند و قطعات رو واسم تهیه و ارسال کردن
استیج جلو m165
استیج عقب mc609
امپ ml95.4
البته پیشنهاد حمید خان این بود که به جای کواک عقب ساب باکس استفاده کنم ولی به خاطر محدودیت محفظه بار 206 به جای ساب از باند استفاده کردم .بیس سیستم واسه سلیقه بنده کافی هست ولی همانطور که اقا حمید قبل از خرید به بنده تذکر دادن و کاملا به جا و صحیح بود اگه طالب یک بیس کامل و پر هستید حتما حتما حتما همین قطعاتی که پیشنهاد فرمودند رو تهیه کنید.
اگه هم اصفهان تشریف دارید میشه یه قراری بزاریم و صدای سیستم رو بشنوید که با اطمینان کامل خرید بفرمایید
ایام به کام باد
نقل قول:
درود.خروجی خود هدبونیت با وجود آمپلی فایر هم قابل استفاده هست.تو تنظیمات پخش یه گزینه هست که امپلی فایر خروجی خود هدیونیت رو خاموش میکنه(اینطور که شنیدیم اگر امپ خود پخش خاموش باشه بهتره هم صدا یه ذره بهتر میشه هم هدیونیت کمتر گرم میشه.البته اگر اپلی فایری وجود داره وگرنه چی میخواد به اسپیکر توان برسونه؟:n02:) لذا اگر اسپیکر مستقیما به پخش وصل باشه هیچ صدایی ازش در نمیاد در اینصورت یعنی امپلی فایرش رو خاموش کردید.و فقط اسپیکری که با امپ وصله صداشو میشنوید. از توی تنظیمات Power IC رو باید ON بذراید .
شاید اون گزینه خاموش شده که از باند جلو صدایی نمیاد و یا شاید با fader صدا فقط به یک استیج داده شده که خودتون میتونید تست کنید.
دکمه ی audio رو 4-5 ثانیه نگه داشته باشید و سپس تو تنظیمات audio برید.اگر اشتباه نکنم.اون تنظیم همون جاست.اگر اونجا نبود تو تنظیمات general هست.
موفق باشید.
خداوکیلی ی سوال میپرسم جواب منو بدین برم!امروز سابم که hertz es200 بود سوخت.خوشحال شدم سوخت چون تعطیل بود(یعنی فقط سرجاش میلرزید دریغ از یه ذره صدا که بگیم اغا ماهم ساب داریم).ناراحت شدم سوخت چون وضع مالیم خرابه!حالا سوال اصلی؟!2 تا 3010 کنوود تو طاقچه بهتره یا یدونه hqr3000 باز کنوود تو باکس؟!محدودیت فضا دارم صندوق عقب!امپ خودمم 4500 پایونیره ضعیفه مجبورم ی امپ چینی هم فعلا بخرم براش یا براشون!پس ممنون میشم کمکم کنید.انتخاب بهتر دیگه ای هم تو این محدوده بود بگین.از 300 برا ساب یا سابا بالا نرین.خودتون میدونین دیگه بیس باید تو دل برو باشه.نه مثل پایونیر گوش خراش نه مثل هرتز تعطیل!نظرتون در مورد sony xs gtx121lt چیه؟یکی تو همین فروما زیاد تعریفشو کرده بود.با سپاس.راستی قیمتم بدین ممنون میشم
سلام خدمت دوستان مخصوصا حمید آقای گل:
میخوام 1 هدیونیت بگیرم ، دوستان تو این سایت بیشتر 7056 کنوود رو پیشنهاد داده بودن ، قبلا 1 پخش پایونیر 6350 داشتم، همیشه SLA روی -3 بود و اکولایزر 8 KHz مربوط به صداهای ریز روی -2 . از صداش راضی بودم، چون کامپ mx-165 صدای تیزی داشت و با این تنظیمات عالی میشد ( البته این نظر شخصی منه) صدای پخش کنوودو تا حالا نشنیدم.
حالا میخواستم ببینم چه پخشی صدای مورد نظر منو بهتر پخش میکنه ؟؟ صدای نرم که گوشو اذیت نکنه (تیز نباشه)
بودجه حدود 600 تومن
کامپ: mx 165
ساب : 303 pioneer
آمپ : megavox 4*100 rms
آمپ : 9105 kenwood
کواک : 6902 pioneer
پیشاپیش ممنون. :n16::n16::n16::n16:
اگر امپلیتون ساپورت میکنه گلیدن m line 12 بگیری با300 RMSوات 225000 یا یه مدل بالاترشو بگیری که میشه RS 10 فکر کنم 250 وات RMS داره به قیمته 335000نقل قول:
سلام دوست عزیز ممنون از لطف شمانقل قول:
در تجربه و تخصص آقا حمید شکی نیست و اظهارات دوستانی که قبلا از تجربیات ایشون استفاده کردن کاملا مشخصه من هم تردیدی ندارم که همین سیستم پیشنهادی ایشون را روی ماشین ببندم
بنده خوشبختانه یا متاسفانه تهران هستم خوشبختانه از این بابت که خب میتونم مزاحم خود حمید خان بشم و قطعات را از ایشون مستقیما بگیرم و متاسفانه از این لحاظ که نمیتونم خدمت شما برسم و با شما آشنا بشم
سلام آقا حمید
به نظرت m10 بهتره یا rs08 از نظر کیفیت و قدرت و دقت و عمیق بودن بیس
سیستم هم اینا هستش :
ماشین 111
کنوود X400
هلیکس E69X
مچ MS 4X
پایونیر 6604
پک برق کانکشن سری best
سلام به اقا حمید و دوستان عزیز من یه امپ 4 کانال ماکسیموم قیمت 400 میخاستم کسی میدونه چه امپی خوبه ؟
برای 2 جفت سوپر تیوتر میخام
این امپ های پریمیر خوبه ؟
دوستان نیار به راهنمایی خیلی فوری دارم
من میخوام کنوود x400 بخرم میخوام بدونم این قضیه eXelon چیه؟
الان همه x400 ها eXelon هستن؟؟؟؟
آخه میخوام از دی جی کالا بگیرم 21 تومن تخفیف زده ولی دی جی کالا نزده Xelon
مگه این پخش سری های مختلف داره؟؟؟
سلامنقل قول:
تا آنجایی که من اطلاع دارم سری exelon کنوود دارای پیشوند X در اول نام مدلشون هستن مثل X400 یا X700 و فقط یک مدل X400 موجود هست
عجله نکن ناموجود شد:n02:نقل قول:
سلامنقل قول:
طبق درخواست شما عزیزان دیروز و دیشب دو تا کلیپ کوتاه با گوشیم تهیه کردم.حجم هر کدوم 154 مگ هست.از دیشب گذاشتم آپلود بشه با این اینترنت کلنگی که من دارم.الان اومدم منزل که براتون لینکش رو بزارم ،پسرم یه بازی ران کرده بود که نمیدونم چرا هنگ کرد.هر کاری کردم بیرون نیومد مجبور شدم با ctrl Alt Delete بازی رو ببندم که اشتباهی پنجره موزیلام رو هم بستم:n24::n14:
خلاصه مجبور شدم دوباره فایلها رو آپ کنم.:n34:
اگر زنده باشم انشاءالله فردا براتون میگذارم.
خب جناب کامران خان عزیز،والا در مورد مشکلی که گفتین ظاهرا اینگونه هست.یا باید با فابریک نصب کنید یا تبدیل های ولتاژ به RCA جنس خوب گیر ربیارید که زیر 200 تومن هر یدونه نیست.
نه میتونید درهای عقب هم کامپوننت 13 نصب کنید من به خاطر کاهش در هزینه تون عرض کردم.چون ساب رو حتما لازم دارید شک نکن.کامپوننت به هیچ عنوان نمیتونه وظیفه ساب رو انجام بده.
در مورد باکس هم M 10 Vb قیمتش هست
اگر بخواهید دو جفت کامپوننت نصب کنید باید برای ساب آمپ جداگانه تهیه کنید که از گلیدن متسافنه کاائی نمونده و باید به یه 5602 پایونیر این کار رو النجام بدیم.قیمتش هم 420 تومن هست و یه کابل RCA هم برای اون اضافه میشه 35 تومن.
سلام ممنونم از لطف و محبت شما.نقل قول:
بدون شک کن وود جزو پخشهای با صدای گرم هست و اون تیزی کامپوننتهاتون رو میگیره.یه 7056 بگیرید.اگر خواستین 570 قابل تهیه هست.
سلام حامد جان.نقل قول:
به طور کلی هر چقدر Cone Area ساب ووفرها کوچکتر میشه کیک بیس و. بیسهای تقه ای بیشتر میشه و در عوض اجرای فرکانسهای پائین کاهش می یابد.
متاسفانه RS08 تموم کرده شرکت وگرنه بدون شک دو تا RS08 واقعا صدای خوبی بهتون تحویل میداد.
اما چون ماشین هاچ هست دو تا M10 هم واقعا بیداد میکنه. من دوستم یدونه M10 تو سیلد داره تو 206 بسیار عالی میکوبه دقیق و پر قدرت.البته آمپش رو فروخت وگرنه هماهنگ میکرد صداش رو بشنوی.
در هر صورت با توجه به نوع خودروهر دو انتخاب عالی هست.
این xelon هایی که تو محصولات پخش کنوود تو بازار فعلی میبینید فقط بازار گرمی هست.اون xelon های اصلی که سر و صدا به پا کرده بود نیست.:n02:نقل قول:
x400 صدای خوبی نداره.7056 گزینه بهتریه و ارزش خرید بالاتری داره.
روی آمپیلی تنظیمات روی فول کراس هستش چون فقط یک جفت باند هست . و lpf hpf از روی پخش تنظیم میشه .
فقط hpf روی 80 خیلی اکی هست مشکلی هم نیست .
حالا این lpf روی چند باشه ؟ از 50 تا 120 داره ؟ روی چند باشه ؟ روی 100 یا اینم 80 بذارم ؟
سلام صبح دوستان بخیر.
اینم هم کلیپ صوتی از سیستمم.حجم هر فایل 154 مگابایت هست.
سلامنقل قول:
بهتره از روی آمپ ف ی ل ت ر بدین. بین 80-100 قرار بدین.
سلام اقا حمید گلنقل قول:
اقا فقط میشه گفت محشره
فوق العادس. . . . .
امیدوارم همه بتونیم یه روزی همچین سیستمی روس ماشینامون ببندیم. . . . . .
ممنون حمید خان که سوالات ما رو با صبر و حوصله و بطور کامل جواب میدید. فقط با عرض پوزش قیمت باکس رو من متوجه نشدمنقل قول:
باز هم از زحمات بی دریغ شما سپاسگزارم انشالله که بتونیم روی گل شما رو هم زیارت کنیم
مبارک باشه حمید خان
حمیدخان خیلی ردیفه. خیلی خیلی مبارکه. ارزش این همه مدت با موبایل سرکردن رو داشتنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk